ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΣ



Ως γνωστόν, λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό ματς της Εθνικής Ελλάδος με τα Νησιά Φερόες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής κατήγγειλε πως και ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής της Superleague, Χιου Ντάλας, δέχεται απειλές.
 
«Είδα πριν από λίγο τον Χιου Ντάλας, είναι θορυβημένος. Έχει δεχθεί και αυτός απειλές. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον αν θα συνεχίσει», τόνισε –χαρακτηριστικά- ο κ.Σαρρής.
 
Αναρωτιόμαστε αν μεταξύ αυτών που απειλούν τον Ντάλας συμπεριλαμβάνεται και η greenwin Μπύρα 13, που έχει σηκώσει αυτό το πανό εναντίον του.
 

 
Αλήθεια, μετά από αυτήν την καταγγελία Σαρρή, θα ευαισθητοποιηθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για να διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες της greenwin Μπύρας 13 και της ΠΑΕ ΠΑΟ; Μιλάμε για τον εισαγγελέα που ψάχνει το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες της ΘΥΡΑΣ 7 και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επειδή ανάψανε αρκετά καπνογόνα στο πρόσφατο ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη.
 
Φυσικά ''τρολάρουμε'' την Εισαγγελία. Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την greenwin Μπύρα 13, ακριβώς όπως δεν υπάρχουν για τη ΘΥΡΑ 7 που άναψε καπνογόνα στο Καραϊσκάκη. Τα επιλεκτικά κριτήρια των εισαγγελέων στηλιτεύουμε, που είναι αλλεργικοί μόνο στο κόκκινο. Λες και είναι θαμώνες στο πάνελ της ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ένα πράγμα...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σιμιτζόγλου, λέει, κάλεσε τους Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Σαρρή για να κατευναστούν τα πνεύματα. Όταν υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες-αερολογίες εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, καλείται ο Μαρινάκης σε απολογίες και δικαστήρια. Όταν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες εις βάρος προέδρων άλλων ομάδων, τότε καλούνται όλοι για να κατευναστούν τα πνεύματα. Όταν η Πράσινη ζητάει παρέμβαση του εισαγγελέα, παρεμβαίνει ο εισαγγελέας. Όταν οι Αγγελόπουλοι καταγγέλουν συγκεκριμένα πράγματα, τότε ο εισαγγελέας τους φωνάζει για να χαμηλώσουν οι τόνοι. Σιμιτζόγλου, κάνε το καθήκον σου και κάλεσε τον Μαρινάκη να καταθέσει τα όσα κατήγγειλε, μην σου γαμηθεί καμιά μανούλα κι' εσένα. Δηλαδή, πας να το κρύψεις κάτω από το χαλάκι; Είμαστε καλά ρε;

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ σωστός.