ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ



Στην χθεσινή εκπομπή ''Το Derby'' στο κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV της Θεσσαλονίκης, δύο Μακεδονομάχοι της φάπας, ο δικηγόρος και πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μπάμπης Αποστολίδης και ο δημοσιογράφος του αθλητικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης Arena Νίκος Πετρουλάκης, είχανε βάλει στη μέση τον Κωστάρα Σαμοθράκη και τον σφυροκοπούσαν, δίχως να τον αφήνουν να μιλήσει. Ο δε Αποστολίδης, πέρα από ειρωνείες στον Κώστα, έριξε τόνους λάσπης και χολής για τον Θρύλο. Μίλησε για πακιστανικά καρτοκινητά του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, αμφισβήτησε τις επεδύσεις του προέδρου, ειρωνεύτηκε τις επιτυχίες μας και είπε και το αμίμητο ''η βρωμιά υπάρχει στον Πειραιά''. Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Κωστάρας Καραπαπάς και ξεφτίλισε παρέα Πετρουλάκη-Αποστολίδη.
 

 
Μετά την παρέμβση του Κωστάρα, ο Αποστολίδης δήλωσε το αμίμητο ''όταν λέω ότι στον Πειραιά υπάρχει βρωμιά, εννοώ μόνο τον Ολυμπιακό''. Ας δούμε λοιπόν το τι έλεγε παλαιότερα για τον Ολυμπιακό ο Αποστολίδης, στο πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' του σαγόνια.
 

 
ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ''ΑΝ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ'';
 
Φυσικά, εμείς δεν λέμε ότι μοιάζουμε με τον ΠΑΟΚ. Ας μην μπερδεύονται κάποιοι. Λόγια του Αποστολίδη χρησιμοποιούμε. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα σκάνδαλα της ΔΕΚΟ του Βορρά. Αν όμως σύμφωνα με τον κύριο Αποστολίδη μοιάζουμε τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ και αν εμείς είμαστε τόσο βρώμικοι όσο μας λέει, τότε είναι βρώμικος και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο κατά δήλωσή του μοιάζουμε. Σωστά; Έλα ρε Αποστολίδη, για πάρτη σου.
 

 
Υ.Γ. 1 Αυτή είναι η βρώμικη ομάδα. Το παοκάκι που συντηρείται μια ζωή με κρατικά χρήματα.
 
Υ.Γ. 2 Συγχαρητήρια στον Κωστάρα Σαμοθράκη, πρώτα και κύρια επειδή άντεξε αυτόν τον οχετό δίχως να αρχίσει τη λειτουργία. Αυτά τα ΜΜΕ στη λαλαδούπολη δεν υπάρχουν πουθενά. Εκεί είτε δεν πας καθόλου, είτε πας και τους βρίζεις ή τους δέρνεις. Για να καταφέρεις να κρατηθείς, πρέπει να έχεις περάσει πρώτα μια βόλτα από το Άγιον Όρος, να ασκηθείς στην υπομονή. 
 
Υ.Γ. 3 Λακέ Πετρουλάκη, δεν σε ξεχνάμε. Θα ασχοληθούμε μαζί σου αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση. Σε πρώτη φάση όμως θα σου πούμε να σταματήσεις να το παίζεις ΠΑΟΚάρχης, γιατί γελάνε μαζί σου όλοι όσοι σε ακούνε. ΠΑΟΚ δεν είσαι και τον παριστάνεις για να ζήσεις, αφού αυτό πουλάει στη λαλαδούπολη. Κι επειδή δεν ενημερώθηκες για το τι κατέθεσε ο Δώνης, δες το.

Σχόλια

Εικόνα lets79

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ...ΠΟΡΝΟΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ-ΥΨΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΥΓΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ(ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ,ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ...ΣΥΓΓΕΝΗΣ-,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΕ Η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕ,ΤΑΞΙΤΖΗΣ-ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ....ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ!!!!),ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ(ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΩΣ...ΑΪΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ!!!!ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Τι μας λες ρε φίλε. Πέφτω από τα σύννεφα. Κι εγώ που νόμιζα ότι οι γαύροι είναι υπάλληλοι που ξεφτιλίζουν το οπαδικό κίνημα, αλλά οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι έντιμοι και δεν τα παίρνουν από κανέναν πούστη για την αγάπη τους.

Εικόνα red7neck

Νομίζω ότι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης...Απλά όταν θα κατέβουν κάτω ΓΑΜΗΣΤΕ τους.

Θέλω πραγματικά μετά από καιρό που είμαι μέλος του site να δώσω συγχαρητήρια στο Σάββα (συγνώμη κιόλας για τον ενικό γιατί σίγουρα με τις τόσες γνώσεις και αρχείο δεν είσαι 28 όπως είμαι εγώ) αλλά και στο υπόλοιπο team. Συνεχίστε έτσι, δίχως παύσεις για την μεγάλη μας αγάπη, την καψούρα μας, το ΠΑΘΟΣ μας..τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! Τους έχετε ρίξει στα ναρκωτικά!

ΥΓ: Η επόμενη επένδυση που πρέπει να γίνει από τον Ολυμπιακό είναι στα media! Φανταστείτε το gazzetta να ήταν φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό και να έβγαζε έγγραφο με τις βαλίτσες του Μαντζεβελάκη! Θα μιλούσαν για χειραγώγηση των ΜΜΕ ενώ τώρα όλα καλά! Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή όχι αλλά για μένα πλέον τα media είναι η πιο σημαντική επένδυση!

Εικόνα savvas gridlock

Εννοειται στον ενικο, πληθυντικος ειναι για τα βαζελια.

Εικόνα ase_ree

Καλησπερα σας δεν συμφωνω με τον ορο κωλοτουμπας και θα ηθελα να ειναι καπως αλλιως ο τιτλος με επιχειρηματα ηρεμα αλλα δυνατα.Θα μπορουσα να παραθεσω ενα για τον κ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.αποστολιδι,αποστολιδι ελα μας ρουφηξεις οποιο θελεις αρχιδι.Ρε μουνοπανο σκατοβουλγαροτουρκε ρε σκατογυφτε αποβρασμα του ιμπραημ πασα που σας πεταξε στην θαλασσα και μας ηρθατε εδω,οταν ξαναπιασεις στον στομα σου τον ΘΡΥΛΟ να το πληρωνεις την αλλη μερα στο γιατρο,που να σου γαμηθει το μπουρδελο σπιτο σου και το ξεσκισμενο κοτετσι σας.Πιστευω οι αποψεις για τον κυριο αποστολιδη να σας βρουν συμφωνους και ευχαριστω για την δημοσιευση.

Εικόνα savvas gridlock

Μπραβο φιλε. Μου αρεσουν τετοιες ψυχραιμες φωνες, που με ακαταρριπτα επιχειρηματα βαζουν τα πραγματα στη θεση τους.

Εικόνα ase_ree

Σαββα εχω παει 44 και(μυαλο)δεν βαζω.Τι να προτοθυμηθω γαμω την πουτανα τους μεσα?2-3 στην λεωφορο με δεδε,βασσαρα,ζλατανο και τα 3 πεναλτυ του ντουρονικολαε,την ροδο που κλεβαμε σοκοφρετες να ζησουμε,οτι τα βαλαμε με τα γομαρια του σαλιαρελη για τον συγχωρεμενο ατιλιο,την αντριαννα μαραγκου που χτυπαγε με την ομπρελλα τον διαιτητη και ο καλιτζακης τον εφτυνε οταν τους τον φορεσε ο μουστακιας,τους ρωσους απληρωτους που περιμεναν τον μπανασακη να τους πληρωσουν να μπουν να παιξουν η οταν επεφτε κατηγορια ο πανιωνιος για να παρει ο βαζελος τον μαραγκο κλπ κλπ κλπ.Να σκεφτεις φιλε πολλες φορες αν δεν ειμαι ελλαδα αλλαζω 4 πτησεις πηγαινε-ελα για να δω αγωνα.Αντε πες το αυτο τωρα στους δικους μας που καθονται και μιλανε με τις αδερφες στο βαζελλετα και στ αλλα site.Μπες να δεις ενα μουνοπανο κολλητο του κολκα που γραφει στην εφημεριδα του νιαου τον τσορμπατζογλου που γραφει στον τουιτη και κανει μεταδοση για το ραδιο τουιτη στο σπορφμ να καταλαβεις.Εμεις τα ξερουμε στα χαζα τα δικα μας που ασχολουνται με τρανσφερ μαρκετ και λενε μαλακιες του τυπου κανε καμια μεταγραφη χοντρε να τα πεις,που αν δεν ηταν ο μαρινακης με τοσα που ηρθαν απο το 2010 στην ελλαδα θα ειαμσταν χειροτερα απο τον τουιτη και την κουλα τωρα.
Υ Γ σε αλλο ποσταρισμα σου θα στο ξαναστειλω οχι για να το δεις εσυ αλλα τα βλαμενα τα δικα μας που καθονται στον υπολογιστη και δεν ξερουν τι ειναι η ισονομια και τι το πιπα κωλο που μας πηγαινε καποτε και αν μπορεσουν θα το ξανακανουν.Γαμω την ισονομια,ρε πεναλτυ στην σεντρα να βαλουν μυαλο.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Άμεσα αγωγή και μήνυση στον λασπολόγο Αποστολίδη από την Π. Α. Ε. Είναι και δικηγόρος, δεν ντρέπεται λιγάκι, από χρόνια βγάζει μένος και χολή κατά του Θρύλου και του λαού του, να συρθεί εκεί που θα τον πονέσει λοιπόν, να δούμε μετά πως θα κάνει την Κομανέτσι. Ξεμπρόστιασμα και ξεβράκωμα σε καθε τέτοιο πούστη πλέον.
Δυστυχώς ο κύριος Σάββας συμφωνεί μαζί του, στο δεύτερο βίντεο. Θα το εκλάβουμε ως κίνηση αβροφροσύνης και μόνον.

Εικόνα apostolos gaganis

Όποιος δηλώνει δημόσια, με υφάκι μάλιστα που δεν σηκώνει και πολλή αντίρρηση, πως ΄΄ Όταν λέω ότι στον Πειραιά υπάρχει βρωμιά, εννοώ μόνο τον Ολυμπιακό. Τελεία και παύλα... ΄΄, θα πρέπει να μπορεί και να τ΄αποδεικνύει αυτό, ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Ειδικά όταν είναι δικηγόρος, γιατί πολλοί απ΄αυτούς τους τύπους το παίζουνε πολύ...εξουσία και αυθεντία να πούμε, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, επειδή...κατοικοεδρεύουν επαγγελματικά στα δικαστήρια και πολύς - ανίδεος - κασμάκης τους...ψιλοφοβάται και τους αντιμετωπίζει με δέος. Κακώς. Κάκιστα. Γιατί αυτό τους ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ...

Όταν έχεις ΔΙΚΙΟ, μη φοβάσαι ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ οι δικηγόροι, έχουν απολύτως τα ίδια δικαιώματα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ μ΄εσένα. Απολύτως τα ίδια. Ο...πολύς σεβασμός σ΄αυτούς που ΔΕΝ τον αξίζουν, αναπαράγει το ΚΑΚΟ. Κουτουλιά απ΄ευθείας στο μεσόφρυο λοιπόν, σε κάτι τέτοιους. ΝΟΜΙΜΗ κουτουλιά.

Ο Καραπαπάς, δε λέω ότι τα είπε άσχημα, αλλά η τηλεοπτική αντιπαράθεση με δαύτους πήρε από ένα σημείο και μετά, όψη ψιλοτσαμπουκάδων ...΄΄κερκιδικού΄΄ σχεδόν χαρακτήρα. Αυτό όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Κοφτή παρέμβαση, του ζητάς ν΄ανακαλέσει, και αν αρνηθεί, τον ΄΄τραβάς΄΄ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ δηλώνοντάς το εις επήκοον ΟΛΩΝ ( πάνελ και τηλεθεατών ), για να μας εξηγήσει ΕΚΕΙ καλύτερα αυτά τα περί βρωμιάς του Θρύλου κ.λ.π... Ας πέσει και μια ομοβροντία διώξεων επί τέλους! Δεν κάνει κακό... Αλλιώς, η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνέχεια. Ήδη έχει γίνει δυσβάστακτη απ΄όλους εμάς. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΑΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΑΠ΄ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΠΡΩΚΤΟΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ... Η ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΤΕ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΖΩΗ...

Εγώ έτσι το βλέπω σύγγαυροι το πράμα, αφού πάει πολύς καιρός τώρα και λόγω της κατάστασης που΄χει διαμορφωθεί, ασχολούμαστε ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλέον κατά το 80% με τις πουστιές του ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και κατά 20% μόνο - και πολύ λέω - με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας. Σε όλα τα τμήματα... Είναι ΝΟΣΗΡΟ αυτό, ως φαινόμενο... ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο...ΑΤΙΜΟΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΟΟΝΙΑΑΑΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι ειναι Αποστολε, αλλα αυτο προυποθετει να διατηρησεις την ψυχραιμια σου. Οταν ακους τοση λασπη εναντιον του Θρυλου, καπου θα ξεφυγεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Στην τελευταία και κάτι γραμμή του κειμένου μου ( με τα κεφαλαία ), πρόσθεσε και τη λέξη ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΣ. Αυτό το δίδυμο είναι βέβατα η αιτία του φαινομένου. Γνωστό. Πρόσεξε όμως: Το νοσηρό, δεν είναι ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, δυσάρεστο. Υπάρχουν και ευχάριστα νοσηρά. Η αγάπη για τον Θρύλο π.χ. είναι μεν νόσος ( χωρίς εισαγωγικά ), και μάλιστα βαριά κι ανίατη, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ. Το θέμα είναι η σωστή δοσολογία. Αλλού χρειάζεται να δώσεις μπόλικο φάρμακο, αλλού λίγο, αλλού καθόλου κι αλλού τη μέγιστη δυνατή δόση. Ανάλογα με τη μαλακία ή την πουστιά του αντιΟλυμπιακού που΄χεις απέναντι σου. Κι αυτό το κάνεις Μ΄ΕΠΙΤΥΧΙΑ, δεν λέω. Και να σου πω και κάτι, που το ξέρουμε όλοι βέβαια; ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑ, ΜΕΓΑΛΗ, ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ... Απλά να θυμόμαστε ότι η μονοτονία, ακόμα και με την καλύτερη γκόμενα, κουράζει... Ίσως όχι όλους, αλλά αρκετούς. Η μονιμότητα, ισοδυναμεί με τυποποίηση ή και τέλμα ορισμένες φορές. Αντίθετα, η ΄΄αστάθεια΄΄ και το...απερίμεντο, συναρπάζουν... Είναι βέβαια ΓΕΝΙΚΟ το φαινόμενο... ΟΛΟΙ πια βρίζουν ο ένας τον άλλον, συνέχεια. Κι εγώ μαζί τους... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οι παοκτσήδες μας μισούν θανάσιμα, αλλά υποστηρίζουν ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι ταυτόσημες έννοιες σε πολλά πράγματα. Σε φιλάθλους, σε δυναμική, σε ιστορία κ.λπ. Από τη μία μας βρίζουνε και από την άλλη λένε ότι είμαστε ίδιοι. Είναι το κλασσικό χαρακτηριστικό του Έλληνα που βρίζει τον τάδε κυβερνώντα πολιτικό, αλλά θα πάει στην πολιτική εκδήλωση να βγάλει φωτογραφία μαζί του για να τη δείχνει στο χωριό με καμάρι για το πόσο σπουδαίους φίλους έχει. Ο πολιτικός, από την άλλη, τον γαμάει με τις πράξεις του και φωτογραφίζεται μαζί του, συντηρώντας το αίσθημα εξουσιάζοντος και εξουσιαζομένου αντίστοιχα. Κι' έτσι είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ποτέ δε θα πούμε ότι μοιάζουμε με τους παοκτσήδες. Απλούστατα γιατί κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αυτό που υφίσταται είναι ότι οι παοκτσήδες μας έχουν ως πρότυπα, χωρίς να θέλουν να το παραδεχτούν βεβαίως. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτελούν ένα πολύ γελοίο κακέκτυπό μας. Ακόμα και τα γεγονότα της Τούμπας πρόσφατα τα έκαναν για να μοιάσουν της Ριζούπολης. Φυσικά, καμία σχέση το ένα με το άλλο. Πάλι το μόνο που κατάφεραν ήταν να δείξουν για άλλη μια φορά πόσο ζώα είναι. Ζώα όρθια. Δεν έχουμε καμία σχέση μ' εσάς ρε μαλλλάκες. Και τί σχέση θα μπορούσαμε να έχουμε με έναν λαό που ψηφίζει με 50+% τον απατεώνα και ηλίθιο Ψωμιάδη, με το ίδιο ποσοστό τον αρχικλέφτη Παπαγεωργόπουλο, τον μπεκρή Μπουτάρη; Για λύπηση είστε μόνο. Οι πιο μπούφοι της Ελλάδας. Ένα αιώνιο κακέκτυπό μας. Ένα ανέκδοτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχεις καλή σκαπάνη εσύ...