''Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΙΤΣΗ''



Πριν λίγο βγήκε ένα Εθνικάκι στην εκπομπή των ΑΚΗ-ΤΑΚΗ και είπε το γνωστό παραμύθι των βάζελων του Πειραιά πως ''ο Εθνικός είναι η μόνη γνήσια ομάδα του Πειραιά''. Η ''γνήσια'' ομάδα του Πειραιά είναι αυτή που συγχωνεύτηκε το 2004 με τον ΑΟ Μάνης, για να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Τάκης απάντησε στο βαζελάκο του Πειραιά φωνάζοντάς τον ''Σκυλίτση''. Φυσικά αναφέρθηκε στο χουντικό δήμαρχο Πειραιά Αριστείδη Σκυλίτση, ο οποίος δήλωνε Ολυμπιακός, αλλά άλλοι τον έγλειφαν (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω σε όλες τις φωτογραφίες, για να μεγεθυνθούν και να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 17-9-1972
 
 
 
Στάζουν σάλια από την οθόνη με το γλείψιμο του προέδρου του Εθνικού Καλκαντζάκου στο χουντικό δήμαρχο Σκυλίτση, που ''αναμόρφωσε'' τον Πειραιά. Τρομερή ''αναμόρφωση''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 19-10-1978
 
 
Φυσικά έχουμε δει τις αβάντες της Χούντας και τα εκατομμύρια που έδινε στο Εθνικάκι, με τη διοίκηση της ντροπής του Πειραιά να ευχαριστεί τον ''αναμορφωτή'' ΓΓΑ της Χούντας Ασλανίδη.
 
Βγήκαν τα βαζελάκια του Πειραιά να μιλήσουν για ''γνησιότητα''...
 
Y.Γ. Κι όμως, δεν ήταν όλοι οι παράγοντες του Εθνικού ''Καλκαντζάκοι'' επί Χούντας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 29-3-1971
 

 
Ο μεγαλοπαράγοντάς τους Δημήτρης Καρέλλας πάντως ήταν προσωπικός φίλος του ''αναμορφωτή'' Ασλανίδη. Τυχαίο το ότι δήλωνε φιλοπαναθηναϊκός, πέρα από Εθνικός; Είχε γραφτεί και μέλος στον ΠΑΟ το 1976. Εδώ βλέπουμε ενδεικτικά μία δική του δήλωση, μετά την πρόκριση του ΠΑΟ επί της Έβερτον στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το Μάρτιο του 1971, στην πορεία προς το Χουντέμπλεϋ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-3-1971
 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Το μίσος των Εθνικών για τον Ολυμπιακό είναι απύθμενο. Ακόμα και τώρα που (υποτίθεται ότι) δεν έχουν λόγο.

Εικόνα ALEXIS7GER

καλησπερα..2 φορές στην " οπαδική μου ζωή " εχω κινδυνεύσει και η μία ήταν απο Εθνικούς !!!!!! η αλλη στην ΛΑΡΙΣΑ αλλά εκεί εφταιγα εγώ,την σκαπούλαρα χάρις σε εναν τυρόγαλο που με κάλυψε..να είναι καλά..οι ντροπές του πειραιά λοιπόν είναι ΑΡΧΙΚΟΤΕΣ και το ξαναλέω ..ΑΡΧΙΚΟΤΕΣ...Εξηγούμαι , σε αγώνα πόλο την τελευταία σαιζόν που σηκωσαν κούπα ( 2006 νομίζω ) ,ειμαι εξω απο το Παπαστράτειο κολυμβητήριο και φευγω προς τον ΗΣΑΠ..Στην γωνία βλέπω 2 δικούς μας ( απο την 7 Πειραιά ) να μιλάνε με 4 εθνικάκια ,προφανώς γνωστούς τους..χαιρετάω τους γαυρους και φεύγω..μετά απο 2' ακούω θορυβο απο μηχανάκια ,γυρίζω την πλάτη μου και τι να δω.. τα 4 εθνικάκια "εποχούμενα " σε 2 παπιά ..το ενα μαρσαρε και με περασε για να μου κλείσει τον δρόμο και το αλλο σταθηκε πίσω μου..νομιζαν οι ταλαίπωροι οτι αυτό ηταν αρκετό..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200-300 μετρων απο το ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ , ξαναλέω στον ΠΕΙΡΑΙΑ μέσα..!!!!εννοείται οτι βγήκα αλώβητος και ...μαρτυρας ο ΣΑΒΒΑΣ που με ειδε πρόσφατα διά ζώσης..την επομένη παίζει ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ στην Νεαπολη..οπως ηταν φυσικό πηγαμε αρκετοί γαύροι για συμπαρασταση και ενω εληγε ο αγώνας και εφευγαν απο την θυρα 3 οι περισσότεροι , παιρνει το μάτι μου τον εναν απο αυτούς ( με μαλλί rockabilly και μπλούζα του συνδέσμου ΠΙΝΕΖΕΣ ) να στεκεται στο τελευταίο σκαλί προς τα πάνω..αν δεν με συγκρατούσε ο συυνομιλητής του , νομίζω ο Ιακωβος ( δεν θυμαμαι καλά ) θα τον είχα φουντάρει απο κάτω..εννοείται οτι αρνήθηκε..η ΑΡΧΙΚΟΤΑ ..οποιαδήποτε ανάμιξη στο χτεσινό επεισόδιο και εκανε την πάπια..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ , καμμία επαφή με τους πειραιώτες βαζελους , τις ντροπές του λιμανιού

Εικόνα REDHERAKLIO

Ο γνωστός Πατέρας,πρόεδρος του βαζελίνα το "αμαρτωλό 2010,έχει θητεία σαν πρόεδρος στο εθνικάκι,στην δεκαετία των '90

Εικόνα savvas gridlock

Και ''πετυχημένη'' θητεία, ε; Τους έριξε κατηγορία και μας πούλησε το Νινιάδη.

Εικόνα el trick

Σωστό αυτό. Το είχα ξεχάσει.
Ε!!!! Δεν μπορεί. Η παροιμίες δεν γράφτηκαν τυχαία.
"ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ"