ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Απαντήσεις σε αυτά που τους καταλόγισε χθες ο Μελισσανίδης έδωσαν η ΠΑΕ Εργοτέλης και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Για την ΠΑΕ Εργοτέλης, ο Μελισσανίδης είπε
 
Ρωτάω εσάς, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν πού ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης.
 
Απάντηση της ΠΑΕ Εργοτέλης.
 
1. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε ποσοστό 73,55% ανήκει στην οικογένεια του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Το πλήρες μετοχολόγιο της εταιρείας μας είναι γνωστό, κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από την ΕΕΑ.
2. Δεν υπάρχει καμία offshore ή άλλου είδους εταιρία, ή φυσικό πρόσωπο, που να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Καλούμε τον κ. Μελισσανίδη ή οποιονδήποτε άλλον γνωρίζει κάτι διαφορετικό να το γνωστοποιήσει τόσο σε εμάς, όσο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Τα βιβλία της εταιρείας μας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
3. Από το καλοκαίρι του 2012, όταν απεβίωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης, οι μόνες πηγές εσόδων της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγίες, τα εισιτήρια και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Είναι, άλλωστε, γνωστή και από καιρό δημοσιοποιημένη η έκκλησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να συνεισφέρει στην επίπονη προσπάθειά μας για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Όπως, επίσης, είναι γνωστό ότι μαχόμαστε καθημερινά για να κρατήσουμε την εταιρεία μας ζωντανή και να αποφύγουμε τον δρόμο που επέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από ενάμιση χρόνο...
 
Ξεκάθαρα πράγματα. Συγκεκριμένος μεγαλομέτοχος, με το μετοχολόγιο της ΠΑΕ να έχει κατατεθεί στην ΕΕΑ και συγκεκριμένες πηγές εσόδων. Όποιος διαφωνεί, ας δημοσιεύσει τα στοιχεία που έχει και τα οποία αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης χρηματοδοτείται από μία offshore στο Μονακό. Για παράδειγμα, μέλος στην ΕΕΑ είναι η δικηγόρος κυρία Μαρούπα, που συχνάζει στα πάνελ της ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ του Θωμαϊδη. Στα χέρια της είναι το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Εργοτέλης. Αν κάτι από όσα αναφέρει η ΠΑΕ Εργοτέλης είναι ψευδές, ας παρουσιάσει τα τεκμήρια τη Δευτέρα που μας έρχεται στον πάντοτε πρόθυμο για τέτοιες αποκαλύψεις κύριο Θωμαϊδη.
 
Για το Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο Μελισσανίδης είπε

Μήπως ξέρετε ποιος πήρε τηλέφωνο να πάρουν τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο;
 
Η απάντηση του Μήτσου.
 
Στη χώρα που ζούμε η αξιοπρέπεια θεωρείται μειονέκτημα και η αποστασιοποίηση από την βρωμιά, θεωρείται ενοχή. Όσο και να θέλω να απέχω από επικοινωνιακά παιχνιδάκια εξουσίας που έχουν συνηθίσει να παίζουν εκατομμυριούχοι μεγαλοπαράγοντες, χρησιμοποιώντας ως πιόνια τους, υποταγμένους και δουλοπρεπείς ανθρώπους, είναι αδύνατον να μην τους απαντήσω, από την στιγμή που ανέφεραν το όνομά μου. Οφείλω να προστατέψω τον εαυτό μου από τα τρωκτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πριν αρκετό καιρό, βγήκε στη δημοσιότητα τηλεφωνική συνομιλία στην οποία δύο παράγοντες συζητούν για μένα, έπειτα από το επαγγελματικό ραντεβού μου με τον τότε αποκλειστικό υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος του Πανιωνίου, τον κύριο Κουτλίδη. Σε αυτή την συνομιλία, ο οικονομικός διευθυντής του Πανιωνίου, ο κύριος Σουφλέρης, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, λέει, ότι σκέφτονται να με προσλάβουν ως προπονητή. Και το λέει σε εκπρόσωπο της ομάδας που μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, στον κύριο Βρέντζο, ο οποίος απαντάει ότι συμφωνεί με αυτή την επιλογή την οποία μάλιστα θέλει να στηρίξει, επειδή θεωρεί ότι είμαι από τους ελάχιστους της νέας γενιάς των Ελλήνων προπονητών που θα μπορούσε κάποια στιγμή να καθίσει, ακόμα και στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Αρχικά, να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπως ο Πανιώνιος, με εμπιστεύθηκε στην πρώτη μου προπονητική χρονιά. Όπως θεωρώ επίσης, τεράστια τιμή, η μεγαλύτερη –βάσει τίτλων- ομάδα της χώρας, να βλέπει στο πρόσωπό μου έναν πιθανό μελλοντικό της προπονητή.
Όσον αφορά στην ουσία της συνομιλίας, σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, συνηθίζεται να προηγούνται της πρόσληψης ενός προπονητή, συζητήσεις των παραγόντων με άλλους παράγοντες, με μάνατζερ και με ποδοσφαιριστές για την καλύτερη δυνατή συλλογή πληροφοριών και για την διαμόρφωση μιας όσο το δυνατόν πληρέστερης εικόνας. Η ύψιστη μορφή γκεμπελισμού, είναι η απομόνωση φράσεων και η χρήση τους κατά το δοκούν. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ενώ σε αυτή την ίδια συζήτηση ακούγεται επίσης ξεκάθαρα, ότι εγώ δεν θα έπρεπε να μάθω τίποτα για αυτή την συνομιλία, διότι όπως οι ίδιοι προεξόφλησαν, δεν θα αποδεχόμουν καμία πρόσληψη σε αυτή την περίπτωση, με αυτό το σκέλος της συνομιλίας, ουδείς ασχολήθηκε.
Ό,τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν εν αγνοία μου. Αυτό, είναι κάτι που το ξέρουν όλοι και πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που πλήττουν την προσωπική και την επαγγελματική μου υπόσταση, χρησιμοποιώντας το όνομά μου, για λόγους που αφορούν αυτούς και όχι εμένα.
Υπενθυμίζω, επί τη ευκαιρία, ότι με εμένα προπονητή, στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, οι Σάμαρης και Κολοβός, οι οποίοι ανήκαν ήδη στον Ολυμπιακό, δεν έπαιξαν μέχρις ότου να προσαρμόσουν το τεράστιο ταλέντο τους, στα τακτικά και αγωνιστικά μας ζητούμενα. Γεγονός που προφανώς, καταδεικνύει, ότι ως επαγγελματίας δεν είχα από πουθενά και από κανέναν, καμία σχέση εξάρτησης.
Όπως δεν είχα και καμία διάθεση να μπω σε διάλογο, αλλά συνειδητοποίησα ότι ο δύσκολος δρόμος της σιωπής, εκλαμβάνεται ως ενοχή. Αρκετοί σύλλογοι με τους οποίους συζήτησα φέτος και που επιθυμούσαν να συνεργαστούμε, έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, φοβούμενοι το ενδεχόμενο να χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τέτοιου είδους λασπολογία.
Ο καθένας λοιπόν, είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει πάνω στον δρόμο που χάραξε. Ο δικός μου ο δρόμος είναι να συνεχίσω να λατρεύω το ποδόσφαιρο και να προσπαθώ από την θέση του επαγγελματία προπονητή, να δείχνω στα νέα παιδιά το μονοπάτι για το αληθινό ποδόσφαιρο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο δικός τους είναι, πιθανότατα, να συνεχίσουν να πυροβολούν πάνω στο πτώμα του δύσμοιρου ελληνικού πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την εξουσία και το κέρδος.
Υ.Γ : Η τελευταία έρευνα για τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, έδειξε ότι φέτος είμαστε στην τελευταία θέση. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι κύριοι. Ο ασθενής, είναι κλινικά νεκρός.
 
Το καλύτερο κομμάτι είναι αυτό.
 
Η ύψιστη μορφή γκεμπελισμού, είναι η απομόνωση φράσεων και η χρήση τους κατά το δοκούν.
 
Ε όχι και Γκέμπελς ο Μελισσανίδης ρε Μήτσο. Ντροπή. Σε λίγο θα μας πεις πως είναι γκεμπελίσκοι ο Θωμαϊδης και ο Κορέας με το ψευτο-βούλευμά του. Φυσικά εμείς δεν υιοθετούμε τέτοια πράγματα για τον αδέκαστο κύριο Κορέα και το Δημοσιογράφο (έτσι, με το ''δέλτα'' κεφαλαίο) Κυριάκο Θωμαϊδη. Όχι να τους βγάλουμε και μάστορες στην κοπτοραπτική.
 
Έμεινε κάνας άλλος να ξεβρακώσει το Μελισσανίδη ρε παιδιά; Μισή αλήθεια είπε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου άραγε;

Σχόλια

Εικόνα Naktheo_7

Ο Μήτσος, απλά και Πειραιώτικα (Χατζηκυριάκειο city - ολοι ξέρουν τι αλάνια βγάζει) τον έκανε να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που ανέφερε το όνομα του στη συνεντεύξη τύπου ο Νιάου. Και τώρα νιαουρίζει.
Τι να κάνουμε κυρ-Μήτσο Νιου ο πραγματικός Μήτσος ο Πειραίωτης - ο Χατζηκυριακιώτης και όχι εσύ ο Ντεμέκ, ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.
Κάθε Πειραιώτης είναι περήφανος. Πόσο μάλλον κάποιος που βγήκε από τηις ακαδημίες του Δαφνοστεφανωμένου και σήκωσε 7 σέρι (με τα καλά του και τα σταβά του).
Καλα δικαστήρια!

Εικόνα Aprosarmostos17

Φοβερός Ελευθερόπουλος. Μια ανακοίνωση ξεβράκωμα για τον λαθρέμπορα, χωρίς να ρίχνει το επίπεδό του. Ωραίος. Και την ανακοίνωση Εργοτέλη, την έκαναν γαργάρα τα ΜΜΕ. Πάντως ο λαθρέμπορας βρίσκεται σε πανικό. Εδώ είπε ότι ένας άνθρωπος έπαιξε 3 και 3 εκατομμύρια στο Ολυμπιακός-Βέροια, όταν αυτός ήταν ο συνολικός στοιχηματισμός στον αγώνα.

Εικόνα Κωστας 7

Μιας και το ανεφερες ο πανηβλακας ειπε επι λεξη οτι παιχτηκαν 3 εκατομμυρια πριν ξεκινησει το ματς στο 3-0 και αλλα 3 εκατ στο ημιχρονο την ωρα που το ματς ηταν 1-0.Παλι για σκορ 3-0!!
Δηλαδη με βαση αυτα που ειπε, αυτος που επαιξε αυτα τα λεφτα πρεπει να πληρωθηκε τα εξης περίπου ποσα.
Το 3-0 στον ΟΠΑΠ λογικα θα εδινε αποδοση απο 7.00 εως 9.00,αν σκεφτουμε οτι ο ΟΠΑΠ δινει παντα τις χαμηλοτερες αποδοσεις φτανουμε στο συμπερασμα οτι η αποδοση που επαιξε αυτος ο κάποιος τα 3 εκατ ευρω θα αγγιζε σιγουρα το 10.00!!
Δηλαδη 3εκατ επι 10=30εκατ!!!Προσθεσε και τα αλλα 3 εκατ που παίχτηκαν στο ημιχρονο παλι για σκορ 3-0 με αποδοση σιγουρα ανω του 15.00,εχουμε αλλα 45εκατ + τα 30εκατ μας κανουν 75εκατ!!Δηλαδη καποιος κερδισε 75εκατ απο το ματς Ολυμπιακος -Βεροια 3-0!
Δηλαδη με δυο τρια τετοια ματς απλα χρεοκοπούμε μια ολοκληρη στοιχηματικη εταιρεία!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Λες να το έκανε ο Σαμαράς; Αν συνεχίσει έτσι σύντομα ξεχρεώνουμε ως χώρα, χαχαχα.

Εικόνα savvas gridlock

Και για να ειμαστε σωστοι, το ιδιο ισχυει και για το Δημητρη Γιαννακοπουλο και το υποτιθεμενο στοιχηματισμο στη Μαλαισια για το ματς Ξανθη-ΠΑΟ το 2008. Το "υποτιθεμενο" παει στο ποσο που και καλα στοιχηματισε, οχι στο αν επαιξε στοιχημα εκει η στο γιατι καθυστερει το πορισμα της κατεπειγουσας εισαγγελικης ερευνας του Κορεα. Αυτα ειναι ανεξαρτητα θεματα. Στοιχηματικη εταιρεια παντως που να δεχεται, εστω σπαστα, πονταρισμα υψους 1,6 εκ. ευρω σε ματς ελληνικου πρωταθληματος, με κινδυνο να αποδωσει κερδη 13 εκ. ευρω στον παικτη, δεν υπαρχει. Αν υπαρχουν τοσο κοροιδα μπουκηδες, τοτε ναι, ας παει εκει ο Αντωνακης Σαμαρας να ξεχρεωσουμε τη χωρα και να ερθει η "αναπτυξη", που λεει και ξαναλεει. Με τις μαλακιες της ΔΙΚΗΣ του Θωμαιδη, του Βοργια και του Κατσουλη, δεν βγαινει ακρη. Το οτι επαιξε εκει στοιχημα ο Γιαννακοπουλος, ΟΚ. Το ποσο ομως που λενε οτι επαιξε, ειναι ανεκδοτο.

http://www.sportdog.gr/article/33712/kapoios-apo-xanthe-pao-3-2-kerdise-...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Αδικιμενο παιδι του Θρυλου ο ΕΛΕ.
Κανονικα επρεπε η ΠΑΕ να τον τιμησει με μια θεση στο τεχνικο επιτελειο ή στις ακαδημιες.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Νικο χωραει μεγαλη κουβεντα το ονομα Δημητρης Ελευθεροπουλος...Καλα λεει ο Σαββας ομως...Ας το αφησουμε προς το παρων...Εχει κανει ατοπηματα ο Δημητρος...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

ΟΚ.
Παντως καλο θα ηταν ο απλος κοσμος(οπως εγω) που δν το εχει ψαξει τοσο να ενημερωθει για αυτα

Εικόνα savvas gridlock

Αφότου έφυγε με τις κλοτσιές από τον Ολυμπιακό για το αχαρακτήριστο πουστριλίκι που έκανε, δήλωσε αυτά.

''Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Extra Sport», υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για μένα είναι μια ομάδα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο περιπτώσεις που θα με ενδιέφεραν. Η μία από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ πιστεύω πως αν η ΑΕΚ λύσει τα διοικητικά της, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για μένα. Προτεραιότητά μου, όμως, θα είναι ο ΠΑΟΚ. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός, θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει η Μίλαν της Ελλάδας''.

''Ανοιγμα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή σε σπουδαστές αθλητικής Δημοσιογραφίας (ΙΕΚ Δομή), προκαλώντας όμως δυσφορία στη διοίκηση του Ολυμπιακού για όσα είπε σε ό,τι αφορά την πειραϊκή ομάδα. Εκείνη η απάντηση ότι «δεν με ενδιαφέρει, ούτε με απασχολεί ποιος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα», αλλά και η δήλωσή του ότι «θα σιχαθούν περισσότερο το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι αν μάθουν κάποια πράγματα που έγιναν στον Ολυμπιακό», ουσιαστικά κλείνουν την πόρτα στον 27χρονο γκολκίπερ, για ενδεχόμενη επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» στο μέλλον ή τουλάχιστον όσο είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Ο Ελευθερόπουλος τόνισε ότι πρώτη του επιλογή αυτή τη στιγμή «είναι η Λάτσιο», αλλά άφησε ανοιχτή την πόρτα τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ. «Μου αρέσει η κίνηση του Ντέμη. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να το βελτιώσουν. Εχει πολλά θετικά, δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει ούτε προπονητής ούτε παίκτης».
Οσο για τον Παναθηναϊκό; «Τους τελευταίους δύο μήνες ωρίμασα και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές και κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που πίστευα ήταν μία πλάνη».''

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=454324

Eκεί που έσπασε κάθε κοντέρ, ήταν όταν βγήκε στην ''Ανατροπή'' του βαζελο-Πρετεντέρη και μας έλεγε κατακάθια.

http://tinypic.com/view.php?pic=2dwe1jn&s=8#.VG-TXNKsUwE

Είναι κι άλλα, αλλά ας τα αφήσουμε απ'έξω, γιατί αφορούν το χαρακτήρα του. Τέλος πάντων, μακάρι να μας αλλάξει άποψη με την στάση του, γιατί κάποτε τον βλέπαμε στην 11άδα του Ολυμπιακού και καμαρώναμε για το Πειραιωτάκι μας.

Εικόνα savvas gridlock

Έλα άσ'το αυτό, Νίκο. Τα παλιά δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα. Για να ξεχαστούν, θα πρέπει να πολλαπλασιαστούν τέτοιες δηλώσεις.

Εικόνα Naktheo_7

Sorry Σάββα που θα διαφωνήσω μαζί σου (συνήθως συμφωνώ).
Ο Δημήτρης έχει παραδεχτεί τα λάθη του. Έχει δείξει σεβασμό.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Ολυμπιακός - Ήρακλής όταν επέστρεψε για 1η φορά σαν αντίπαλκος στο Καραϊσκακη, που χειροκροτήθηκε και αυτός χτύπησε τη καρδιά του, έσκυψε το κεφαλι και χειροκρότησε τον κ΄σομο.
Και θυμάμαι την ίδια χρόνια στο Καυτατζόγλειο που γυρνάει ο Ηρακλης το Ματς λογω των αποκρουσεων του Δήμητρη (επική γκολάρα του γκολοπαιδου τοτε) τα δακρυα του επειδη έχασε η ομάδα που αγαπα.
Είναι ένας απο εμάς. Με τα καλά και τα κάκα του! Τέλος.
Με σεβασμό στη γνώμη σου πάντα!

Εικόνα savvas gridlock

Διάβασε το ακριβώς αποπάνω post που έκανα δυο λεπτά πριν ποστάρεις εσύ. Σεβασμό άρχισε να δείχνει σε εμάς μετά το 2008. Μέχρι τότε, προσπαθούσε να πάει στην ΑΕΚ του Ντέμη και πετούσε μπηχτές για τον Ολυμπιακό. Πειραιώτης Ολυμπιακός είναι, δεν τον βγάζω βάζελο, αλλά αυτά που έχει πει και κυρίως αυτά που έχει κάνει όσο έπαιζε σε εμάς, δύσκολα θα τα έκανε βάζελος. Το να κάνεις επιδεικτικά καθυστερήσεις με τη Λίβερπουλ το 2000 στο ΟΑΚΑ επειδή στράβωσες που σε γιούχαρε ο κόσμος και στο καπάκι να παρατάς την ομάδα που ετοιμαζόταν να ανέβει Τούμπα, μόνο αυτός το έχει κάνει. Και εννοείται μην ζητάς συγγνώμη, ούτε να μου λες ''με σεβασμό στην γνώμη σου''. Δεν είμαι αυθεντία, μπορεί να λέω και μαλακίες, ειδικά για τέτοια θέματα που είναι καθαρά υποκειμενικά. Για να διαφωνούμε ανοίξαμε το site.