ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΤΟ 1995: ''ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ''



Συνέχεια στο φάκελο Μελισσανίδη με ένα άλμα στον χρόνο (θα επανέλθουμε στα πεπραγμένα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη δεκαετία του '80, όταν και ήταν παράγοντας του Ιωνικού Νικαίας). Οκτώβριος του 1995. Οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καρράς και Δημήτρης Μελισσανίδης, έχουν πουλήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μιχάλη Τροχανά. Οι σχέσεις των Καρρά-Μελισσανίδη είναι πολύ κακές και συνεχώς ο ένας πετάει μπηχτές στον άλλον. Σε συνέντευξη Τύπου που παραθέτει ο Γιάννης Καρράς στις 6 Οκτωβρίου 1995, δηλώνει τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-10-1995
 

 

 

 

 

 

 

 
- ''Στα χαρτιά ήμασταν ιδιοκτήτες και οι δύο. Εγώ όμως ποτέ δεν είχα πάρει επιστροφές στα λεφτά που έδινα''.
 
- ''Εγώ είμαι εκ γενετής άνθρωπος λόου προφάιλ. Ποτέ δεν είχα την ανάγκη να γίνω όνομα μέσω ΑΕΚ ή να επιδοθώ σε θεατρινισμούς για να διακριθώ. Κάποιοι άλλοι που δεν έχουν βιώματα, δεν έχουν να δείξουν τίποτε άλλο, το κάνουν. Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις, είσαι. Τώρα ποιοι είναι οι μάγκες και ποιοι οι τζάμπα μάγκες, πηγαίνετε να ρωτήσετε κάτω στον Πειραιά, στο λιμάνι, που λέει και το τραγούδι''.
 
- ''Είχα υποψίες για ατασθαλίες στο λογιστήριο αλλά κάνε είπα πως δεν βλέπεις. Εγώ όμως έχω τα στοιχεία μου και ας μας πουν πότε θα ξεκινήσει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού για να πιάσουμε την...αλεπού''.
 
Ο πρώην φίλος και συνεταίρος του Δημήτρη Μελισσανίδη στις επιχειρήσεις και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καρράς, έκανε τις παραπάνω δηλώσεις. Ο Μελισσανίδης πήρε επιστροφές από τα λεφτά που έδωσε για την ΑΕΚ, κατηγορήθηκε για λογιστικές αταξίες (μπηχτές ότι παντελόνιασε λεφτά από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ) και κατηγορήθηκε ως ''τζάμπα μάγκας, όπως ξέρουν κάτω στον Πειραιά''. Κι επειδή κάτι πήγε να ψελλίσει ως απάντηση ο Μελισσανίδης, χρεώνοντας στον Καρρά καλές σχέσεις με το Βαρδινογιάννη, ο Καρράς επανήλθε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 10-10-1995
 

 
Ακόμη περιμένουμε αυτήν την κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο τους, 19 χρόνια μετά...

Σχόλια

Εικόνα antifaathens

Ερώτηση;πιο τραγούδι εννοεί ο Καρράς;το πέντε μάγκες στο περαια;η καπιο αλλο;απλως για επιμόρφωση μουσική...

Εικόνα savvas gridlock

Μάλλον αυτό θα εννοεί, κι ας μην υπάρχει το ''στο λιμάνι'' μετά το ''κάτω στον Πειραιά'' σε αυτό το τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=A6NPKYALCw0