ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΤΟ 1997: ''Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ''



Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς, έστειλε μία επιστολή στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που άσκησε αυτός εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα των δηλώσεων Τροχανά.
 
Άλλωστε η συγνώμη για την αποκοτιά σας εναντίον του Μελισσανίδη θα είναι και άκρως χρήσιμη χρονικά λόγω των περιστάσεων… στην χώρα μας! Το λέω διότι συμβαίνει να γνωρίζω από άλλους επιχειρηματίες ότι η διεθνής εμβέλεια του επιχειρηματικού profile αυτού του μοναδικού τίγρη έλληνα επιχειρηματία δεν μένει αναξιοποίητη. Καθημερινά ασχολείται με την προσέλκυση επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο προκειμένου να συγκεντρωθούν μεγάλα κεφάλαια και να επενδυθούν στην Ελλάδα μας που επειγόντως έχει ανάγκη αυτών των επενδύσεων.
Ο Μελισσανίδης δεν είναι «Διοικητικός Ηγέτης» της ΑΕΚ. Είναι ο Υψιπετής, γνήσιος Πόντιος και Έλληνας από τη φύτρα και τη φτιασιά του Οραματιστής και με αποδεδειγμένη την ικανότητα του να υλοποιεί τα οράματα που τον διαπερνούν και πυροδοτούν το εμπύρευμα της καρδιάς του. Είναι ο γνήσιος υπέρτατος αρχηγός όλων μας των Ενωσιτών, ακόμη κι εκείνων που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να γκρινιάζουν. Είναι εκείνος που έσωσε κυριολεκτικά την ΑΕΚ μας από τον αφανισμό.
 
Bεβαίως, το να προσπαθείς να βγάλεις τον Τροχανά ''κωλοτούμπα'' είναι σαν να κλέβεις Εκκλησία, αλλά ας δούμε το τι δήλωνε για το Μελισσανίδη παλαιότερα. Στις 31 Μαρτίου 1997, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει μία τηλεοπτική συνέντευξη στον κουμπάρο του, Νίκο Καραγιαννίδη, που παρουσίαζε τότε την εκπομπή ''ARENA'' στο ''Κανάλι 5'' και δηλώνει τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1-4-1997
 
 
 
 
 
Ας δούμε την απάντηση του τότε μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά, την επόμενη μέρα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 2-4-1997
 
 
 
 
 
 
Ο ''γνήσιος υπέρτατος αρχηγός όλων μας των Ενωσιτών, ακόμη κι εκείνων που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να γκρινιάζουν. Είναι εκείνος που έσωσε κυριολεκτικά την ΑΕΚ μας από τον αφανισμό'' Δημήτρης Μελισσανίδης κατά το Μιχάλη Τροχανά του 2014, είναι αυτός που ''πληρώνεται από τον κόκκινο ευεργέτη του, Σωκράτη Κόκκαλη και νοιάζεται μόνο για το πόσα θα πάρει'', σύμφωνα με το Μιχάλη Τροχανά του 1997. Ο ''Υψιπετής, γνήσιος Πόντιος και Έλληνας από τη φύτρα και τη φτιασιά του Οραματιστής και με αποδεδειγμένη την ικανότητα του να υλοποιεί τα οράματα που τον διαπερνούν και πυροδοτούν το εμπύρευμα της καρδιάς του'' Δημήτρης Μελισσανίδης, για τον οποίο μας λέει ο Μιχάλης Τροχανάς του 2014 ότι ''η διεθνής εμβέλεια του επιχειρηματικού profile αυτού του μοναδικού τίγρη έλληνα επιχειρηματία δεν μένει αναξιοποίητη. Καθημερινά ασχολείται με την προσέλκυση επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο προκειμένου να συγκεντρωθούν μεγάλα κεφάλαια και να επενδυθούν στην Ελλάδα μας που επειγόντως έχει ανάγκη αυτών των επενδύσεων.'', είναι ο επιχειρηματίας της Aegean Company, της οποίας ''τα βιβλία κάηκαν τυχαία όταν βρέθηκε προ απειλητικών ελέγχων του Δημοσίου'' και ο επιχειρηματίας που ετοιμάζεται να κατοικήσει στις φυλακές του Κορυδαλλού, κατά το Μιχάλη Τροχανά του 1997. Ας δούμε και την απάντηση του Μελισσανίδη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 2-4-1997
 
 
''Κομπάρσος, πληρωμένος από τον Κόκκαλη και φοροφυγάς'' ο Μελισσανίδης κατά τον Τροχανά, ''άνεργος κλόουν της καρπαζιάς'' ο Τροχανάς κατά το Μελισσανίδη. Το 1997 όλα αυτά. Σήμερα διαβάζουμε για ''Υψιπετείς γνήσιους Πόντιους'' και οι σχέσεις τους είναι μια χαρά...
 

 
Υ.Γ. Το ''εμπύρευμα της καρδιάς του'' λέει. Ποιο εμπύρευμα ρε πούστη...
 

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Δεν υπάρχει το σχόλιο λέω!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_dNjVslh7PE

Και αφού τα χώνει από όλες τις μπάντες:

"Ένα πράγμα μονάχα θέλω να σου πω. Μην καταντήσουμε ΣΚΑΙ. Μην καταντήσουμε παναθηναϊκοί. Άστους τους βαρεμένους στην μοίρα τους... Σε όλα όσα έχεις κάνει, μην προσθέσεις αυτή την ατιμία, γιατί είναι ατιμία"

Απλά με το στόμα ανοικτό έμεινα!!!!! Γελάνε μαζί τους όχι μόνο οι πέτρες, αλλά και οι κόκκοι της άμμου!!!!!

Υ.Γ. Το σχόλιο του για το Μαρινάκη και για το χέρι. Πέρα από το πείραγμα, το κάζο και τα λοιπά, ο άνθρωπος αυτός, ΑΕΚτζής, έχει τσίπα για εμένα.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι ΑΕΚ ο Μαζαράκης, φίλε.

Εικόνα Pr0pheT7

Σάββα, προφανώς ξέρεις περισσότερα από εμένα. Εγώ το πέτυχα στο άσχετο από το facebook και στην ομιλία του δείχνει σαν να είναι φίλαθλος της ΑΕΚ.

Εικόνα Romain

Οτι είναι ο ένας είναι και ο άλλος.

Για τον Τροχανά τα λέει όλα η επιστολή. Είναι ένας φαφλατάς που δεν ξέρει τι του γίνεται. Γλύφει τον γατούλη για τους δικούς του λόγους και μόνος του παραδέχεται χωρίς να το καταλαβαίνει ότι η αεκούλα έχει δύναμη ίση με 600,000 και ο ΘΡΥΛΟΣ 3 εκατομμύρια. Δηλαδή 5 φορές μεγαλύτερος. (Βέβαια ο τρόπος που τα παραθέτει ο Σάββας δεν χρειάζεται καμμία επεξήγηση).

Ο Μελισσανίδης είναι ένας τύπος του πεζοδρομίου, όπως τον χαρακτηρίζει και ο Τροχανας (πιο καλά του πάει το Τραχανας βέβαια), και τον χαρακτηρίζουν μέχρι τώρα οι πράξεις του στο ποδόσφαιρο αλλά και στις επιχειρήσεις. Και τα λόγια του επίσης είναι χαρακτηριστικά της ποιότητας του.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

ανοιχτή επιστολή στον ΤΡΑΧΑΝΑ.Μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης http://www.youtube.com/watch?v=suRFglJmaoA

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σάββας, ο ξεκωλιαστής.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

ο δολοφονος επιστρεφει παντα στον τοπο του εγκληματος.Ξυλοδαρμος διαιτητη Μπακα 1995 δηλωσεις ΑΕΚ-ΠΑΟ http://www.youtube.com/watch?v=1HbDmM5CGEE Στο νοσοκομείο ο διαιτητής Ζωγράφος έπειτα από «μαφιόζικη» επίθεση.Θύμα επίθεσης από δύο αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή έπεσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Χριστόφορος Ζωγράφος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.κατά συρροή λοιπόν

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Συνέντευξη μελισσανίδη στον σκαι(Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρ 2012) με αρκετά καλούδια και κολοτουμπες απο το παρελθόν στο παρον και τουμπαλιν που ειναι για record guinness,δινουν και παιρνουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ επεισοδεια Μελισσανιδης στο ΣΚΑΙ Νο 4 http://www.youtube.com/watch?v=VMldxmHlgm4

Εικόνα apostolos gaganis

Όλα ο.κ... Εκείνη ΄΄ Η ΚΡΑΥΓΉ΄΄, Νορβηγικά skrik, του Μουνκ, πώς κι έτσι αδελφέ; Και η αλήθεια είναι ότι μου γουστάρει κι εμένα αυτός ο πίνακας, τον είχα μάλιστα κάποτε χρησιμοποιήσει σ΄ένα γραπτό... Φαντάζομαι ότι δεν θα σε πειράξει, αν χρησιμοποιήσω το θέμα για καναν Αλαφούζ ή Ιβαν...Έτσι;

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Δεν ειμαι με αυτούς που θεωρούν οτι ο πίνακας συμβολίζει το ανθρώπινο ειδος κατω απο την συντριβή του υπαρξιακου τρομου .Ετσι λοιπον ερωτηματα Ποιος είμαι; Πού πάω; Γιατί βρίσκομαι εδώ; Τι νόημα έχει η ζωή μου; Τι νόημα έχει η ζωή γενικά;Και τα λοιπά,δεν εχουν και ουτε εχω,με τον εν λογω πινακα την λογικη σύνδεση νοημάτων και σκέψεων. Νομίζω οτι υπαρξιακό τρόμο δεν εχω, και να σου δίνω απάντηση "στο πως και ετσι αδερφε".Τωρα καποιες φιλοσοφικες ερωτησεις που κατα καιρους κανω ανέξοδα εχουν αφήσει καποια ερωτήματα,που ισως βρουν απαντηση. Οψομεθα ( 1)Τι υπήρχε πριν; Πως από το τίποτα προήλθαν τα πάντα;2) Felder, Gary, "The Expanding Universe,3)Lekatis George: "Υπάρχει Θεός; Είναι αυτός που μας είπαν οι γονείς μας; Είναι αυτός που ίδρυσε την εκκλησία; Ερωτήματα που έχουν μόνο μια απάντηση το καθένα. Ναι ή 'Οχι.ΕΙΠΕ σαν μαθηματικός, χρειάστηκε να λύσω μέχρι τώρα χιλιάδες προβλήματα. Αυτό το πρόβλημα όμως ήταν το πιο δύσκολο, και ταυτόχρονα το πιο καθοριστικό για την ζωή μου.Αισθανομαι οτι,εχουν αναρωτηθεί ολοι ή σχεδον όλοι πάνω σε αυτον τον πλανήτη για ολα αυτα.ΤΕΣΠΑ.... Χωρίς δέυτερη σκέψη ο ζωγράφος που με "τρελαίνει" ειναι ο Βίνσεντ βαν Γκογκ......Αν και φαντάζομαι ποιο θα ειναι το πονημα με την συνδεση νοηματων και σκεψεων της "ΚΡΑΥΓΗΣ"και των ιβαν + αλφζ, δεν με πειραζει,και ηδη ξερεις το γιατι.Σου ευχομαι οτι καλυτερο,και συγγραφή μοναδικη οπως εσυ ξερεις ΥΓ Δεν θα μιλαω την ωρα των τιτανων γαυρων και μακαρι να δωσει ο θεος να ξανα την ατλετικο μαδριτης του ντιεγκο σιμεονε χ 100 Καληνυχτα συγαυροι

Εικόνα apostolos gaganis

Καληνύχτα ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ...