ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: ''ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ''



Eίχαμε δει το θέμα σε μία αρκετά κατατοπιστική και εμπεριστατωμένη ανάρτηση του clark gheibol.
 
Συνοψίζοντας: το γήπεδο ανήκε στην Κούλα. Από το φόβο μήπως της το αρπάξουνε, η τελευταία αναγνώρισε κυριότητα του Δημοσίου στη γη και το Δημόσιο με τη σειρά του αναγνώρισε πως η γη ήταν προοριζμένη για ειδικό σκοπό, την ανέγερση γηπέδου από την Κούλα. Έτσι οι δανειστές μείναν με το πουλί στο χέρι και είναι όλοι οι υπόλοιποι ικανοποιημένοι. Εξηγείται μ’ αυτόν τον τρόπο και η διατύπωση του άρθρου 42 ΡΣΑ (81 στο νομοσχέδιο που εξετάσαμε παλιότερα) που λέει ότι η έκταση παραχωρείται από το Δημόσιο στην Κούλα για το γήπεδο.
 
Σήμερα θα δούμε την άποψη ίσως του αρμοδιότερου όλων να μιλήσει επί του θέματος. Του ανθρώπου που το γήπεδο ''της ΑΕΚ'' φέρει το όνομά του. Νίκος Γκούμας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1-4-1997
 
 
Μιλάει ο ''πατριάρχης'' της ΑΕΚ, του οποίου το όνομα φέρει το γήπεδο ''της ΑΕΚ'', στην ''Αθλητική Ηχώ'', όχι ''σε κάποια φυλλάδα του γαύρου''. Και τι μας λέει;
 
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΟΜΗ.
 
Μας βγάζουν κι από τον κόπο να ψάχνουμε και να σκαλίζουμε αρχεία, ΦΕΚ και διατάξεις. Μαρτυράνε μόνοι τους...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Αρα,αν της το παραχωρησει το Κρατος,για να φτιαξει γηπεδο,οπως μας παραχωρηθηκε εμας το οικοπεδο του Καραισκακη,θα πρεπει να εχει και καποια ανταποδοση το Κρατος,αλλιως θα προκειται για ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.Δηλαδη,θελουν να φτιαξουν γηπεδο,1ον,σε εκταση που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ,2ον,με 20 εκατομυρια ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και...βλεπουμε για τα υπολοιπα,ολο και καποια αλλη λαμογια θα βρεθει στο δρομο,γιατι το χερι στην τσεπη δεν μπαινει,3ον,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ και 4ον,ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ και καποια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.Και αυτο δεν ειναι ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,Ω ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ετσι πουτανας γιοι Αντικειμενικοι,που χασκογελουσατε στις λασπομαγκιες του Ψωρόγατου αντι να του κανετε καμια σοβαρη ερωτηση?Και ειναι σκανδαλο το μοναδικο Ολυμπιακο εργο που δεν πληρωσε ο ΜΑΛΑΚΑΣ,Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,το Καραισκακη,που αυτο τους εχει βγαλει τα ματια και οχι ολα τα αλλα Τερατα που εγιναν στους Ολυμπ.Αγωνες του 2004.Ο Μαρινακης να τους κυνηγησει μεχρι να πατησουν κιτρινομαυρο χιονι,να δωσει ο Προεδρος μια συνεντευξη Τυπου να ξεστραβωσει πρωτα τους...ντροπιασμενους νεογαυρους και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,δηλαδη και δεν μας ανηκει και το πληρωνουμε απο την τσεπη μας και ενοικια θα δινουμε σε 4χρονια απο τωρα και πεταγεται και το καθε Σκουπιδι να μας κανει και κηρυγμα ηθικης...Enough is enough,BΑΓΓΕΛΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ...

Εικόνα Max Zanetti 21

Πριν γράψετε την οποιαδήποτε ''μαλακία'' σας κατέβει από το κεφάλι ρε ''Επιστήμονες'' καλό θα ήταν να τα ψάχνατε και λίγο τα πράγματα και να μην μένατε μόνο σε ένα απόκομμα μιας εφημερίδας (η οποία δεν υπάρχει κιόλας πλέον) από τον συχωρεμένο Νίκο Γκούμα. Για να σας διευκολύνω (επειδή όπως γράφετε και εσείς βαριέστε να ψάχνετε και με αυτόν τον τρόπο βολεύεστε από μια παλιά συνέντευξη και το απόκομμα αυτής). Σύμφωνα λοιπόν με το Κτηματολόγιο σας παρουσιάζω και επίσημα τον αριθμό 051051001001 ο οποίος επιβεβαιώνει ότι το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια ανήκει 100% στην ΑΕΚ. 'Αλλοι ήταν και είναι αυτοί που θα έπρεπε να ντρέπονται με τις τόσες πουστιές που έχουν κάνει και οχι η ΑΕΚ.
Υ.Γ.1) Μήπως γνωρίζετε γιατί και πως ενώ το 2004 ήταν προς έγκριση να φτιαχτεί ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια μέσα σε μια νύχτα αλλάξανε τα σχέδια και έγινε κάτω στην ΧΑΒΟΥΖΑ στον Πειραιά???
Υ.Γ.2) Το δάνειο που έχετε πάρει για την κατασκευή του γηπέδου σας του Ολυμπιακού γιατί σταματήσατε να πληρώνετε τις δόσεις ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???
Υ.Γ.3) ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!