''ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ...''



Πριν λίγες μέρες είχαμε δει τις δηλώσεις του προπονητή του τμήματος βόλλεϋ της ΑΕΚ, Χόρχε Ελγκέτα. Για 1.650 ευρώ δεν μπορούσε να φέρει στην ΑΕΚ έναν παίκτη που ήθελε. Χθες η κατάσταση επιδεινώθηκε.
 

 
Εκτός ελέγχου τείνει να βγει η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, με απρόβλεπτες εξελίξεις ακόμα και για την παρουσία της Ενωσης στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.
Ακόμα και ο αγωνιστικός διασυρμός στην Αλεξανδρούπολη, από τον Εθνικό, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο δράμα που περνούν ο Χόρχε Ελγκέτα και οι παίκτες της ομάδας, ενώ η «έκρηξη» του εφόρου, Ζαχαρία Καμαρίκου, προαναγγέλλει και την παραίτησή του. Τα χειρότερα, όμως, δυστυχώς φαίνεται να έρχονται. Οι παίκτες, σήμερα, θα έχουν μεταξύ τους συνάντηση για να καθορίσουν τη στάση τους έναντι της διοίκησης του Αλέξη Αλεξίου, που παραμένει άφαντη.
Και χωρίς βίζες!
Οι πληροφορίες λένε πως ο Αργεντινός προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα, έβγαλε εισιτήριο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά ακόμα και εκεί προκύπτει πρόβλημα, εάν επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια. Σύμφωνα με αυτά, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει φροντίσει να ανανεώσει τις αθλητικές βίζες του προπονητή και των παικτών κι αν επιχειρήσουν να βγουν από τη χώρα θα έχουν πρόβλημα με τις αρχές.
Έβαλε από την τσέπη του
Οι αναφορές για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν οι αθλητές είναι εξωφρενικές και οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα αμαυρώνουν την ιστορία και το γόητρο της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού βόλεϊ. Η αποστολή ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη με πούλμαν της εταιρείας «Κληρονόμου», της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά κανείς δεν είχε χρήματα να πληρώσει το πετρέλαιο ούτε και να φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών, οι οποίοι έκαναν 10 ώρες ταξίδι χωρίς ένα σάντουιτς. Μπροστά στην τραγική κατάσταση ακόμα και ο απλήρωτος οδηγός του πούλμαν λυπήθηκε τους αθλητές και έβαλε από την τσέπη του τα έξοδα για το πετρέλαιο και ένα σνακ!
 
Την ίδια στιγμή, στο ίδιο site βλέπουμε ως πρώτη είδηση τα παρακάτω.
 

 
Δηλαδή ο Μελισσανίδης που ''ετοιμάζεται να δώσει 1 εκ. ευρώ για δύο μεταγραφές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ τον Ιανουάριο'', δεν δίνει κάποιες λίγες χιλιάδες ευρώ για να σωθεί το τμήμα βόλλεϋ της ΑΕΚ; Γιατί άραγε; Μήπως επειδή το τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ συντηρείται με τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και του ΟΤΕ TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα; Αυτά τα χρήματα διαχειρίζεται και με αυτά το παίζει ''επενδυτής'' ο Μελισσανίδης; Στο βόλλεϋ που πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη, δεν χαρίζει ούτε τους καφέδες;
 
Α ρε ''επενδυτή'' Μελισσανίδη. Σε έφαγε η αβερτοσύνη...
 
Υ.Γ. Εννοείται πως τα παιδιά του τμήματος βόλλεϋ της ΑΕΚ δεν φταίνε σε κάτι και δεν τους ειρωνευόμαστε γι'αυτά που περνάνε.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Για το Βόλει δεν δίνει μερικά χιλιάρικα. Για το χαντμπολ δεν δάνειζε 5 χιλιάρικα για να παίξουν στην Ευρώπη (ή για να πάρουν άδεια).

Και θα βάλει λεφτά για να φτιάξει γήπεδο?

Ακόμη και τα 20 εκ της περιφέρειας να του δώσουν πως θα το φτιάξει? Πρέπει να βάλει απο τη τζέπη ή να βρει να του δώσουν δάνειο που υπο κανονικές συνθήκες οι τράπεζες δεν είναι και τόσο ευκολόπιστες.

Εικόνα Aprosarmostos17

Μεγαλοφυές σχέδιο. Φεύγει ο Ελγέτα για διακοπές, δεν του ανανεώνουν τη βίζα, δεν μπορεί να γυρίσει, έρχεται τελικά αργοπορημένος και με δικά του έξοδα, τον καλούν σε απολογία, του ρίχνουν ένα προστιματάκι και βγάζουν έτσι τις πορτοκαλάδες για 2-3 αγώνες. Μιλάμε για υγεία, όχι παίζουμε.

Εικόνα vagio

Εγω αυτα που λες δεν τα βρισκω σε κανενα αντικειμενικο σαιτ. Ουτε στο σπορφμ ουτε στο γκαζετα. Ως εκ τουτου, εισαι ψευτης κυριε Σαββα, ψευτης και λασπολογος.

Εικόνα apostolos gaganis

Άσε που λέει ψέματα ότι...τάχατες δεν διαβάζει βιβλία καθόλου, παρά μόνο ΦΩΣ, Πρωταθλητή και Γαύρο... Να, εγώ προχτές τον έκανα τσακωτό να διαβάζει...Ίρβιν Γιάλομ και μου΄κρυψε το βιβλίο την τελευταία στιγμή... Αααα...το΄πα και ηρέμησα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να τα μας....

Εικόνα Spiros Legend

Πως θα βλεπατε,αν κανει προσφυγη και μεινει ελευθερος φυσικα,οχι πουστικα οπως συνηθιζουν αλλοι,να παιρναμε τον διαγωνιο της Αεκ,αυτον τον Παγιάν,αν δεν κανω λαθος το ονομα του,την αλλη φορα μονος του μας επαιζε και γενικως εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις...Δεν ειμαι ειδικος,αλλα βλεπω οτι ο Κλαρκ,δεν εχει προσαρμοστει ή δεν κολλαει,δεν ξερω τι συμβαινει και δεν ξερω αν θα προσαρμοστει μεχρι τελους της χρονιας.Ο Ολυμπιακος δεν εχει πολυτελεια χρονου να περιμενει,αυτα ειναι για τις μικρομεσαιες ομαδες,δεν ειναι δυνατον να χανουμε και απο τον Εθνικο και απο τον Παοκ και να μπαινει ο Τζελατι για να γυρισει και η ψυχολογια και το ματς.Μιλαμε για την πιο σημαντικη θεση στο βολλευ,του διαγωνιου,αν εχεις βαρβατο διαγωνιο σαν τον Γιορντανοφ,αγαπάς και δερνεις,με μετριοτητες χανεις μεγαλο μερος της δυναμης σου.Και ειναι κριμα,γιατι σε ολες τις αλλες θεσεις εχουμε ενισχυθει πολυ σημαντικα,τετοια πληροτητα στο ροστερ,δυο παιχτες σχεδον ισαξιους σε καθε θεση δεν ειναι ευκολο να εχει καμια ομαδα...Και θα το γουσταρα και για να ξεφτιλιστει ο Ψωριάρης ο γατος,αν ημουν στη θεση του Μαρινακη θα τους εκανα οπωσδηποτε το χουνερι,αλλα νομιζω οτι ειναι και πολυ καλος παιχτης.Μια κουβεντα λεω,ετσι,δεν ειμαι ο Καζαζης,σιγουρα στην ομαδα ξερουν καλυτερα...

Εικόνα apostolos gaganis

Τον είδα κι εγώ τον ΠΑΓΙΑΝ και μ΄άρεσε και μένα... Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιαυτόν. Κάποιος να μας διαφωτίσει μήπως; Συμφωνώ και στ΄άλλα που λες...

Εικόνα Spiros Legend

Παντα με αγαπη και αγωνία και εννοια 24 ωρες το 24ωρο,στον υπνο και τον ξυπνιο μας,για τον Ολυμπιακο μας τα λεμε αυτα,ουτε υποδειξεις κανουμε σε αυτους που ξερουν καλυτερα,ουτε τους ξυπνιους...Απλα,με τετοια ενισχυση φετος,με ΦΡΕΣΚΟ αιμα,νιατα και δυναμη που προστεθηκαν,ειναι κριμα να υπαρχει τετοια παραφωνια,που δεν αφηνει την ομαδα να σαρωσει εντος Ελλαδας και να ΞΑΝΑγίνει μεγαλη ευρωπαικη ομαδα,που ειμαι σιγουρος,με το χτισιμο που γινεται,θα ξαναγινει ο Ολυμπιακος ομαδα για φαιναλ-φορ,που καποτε το θεωρουσαμε δεδομενο(11 φαιναλ-φορ,7 σε πρωταθλητριων,4 σε Κυπελλουχων,2 Ευρωκουπες!)Μακαρι ο Κλαρκ να προσαρμοστει,η αμερικανικη νοοτροπια με απασχολει,που ειναι διαφορετικη,εχουμε πικρη εμπειρια στο μπασκετ με 10δες περιπτωσεις πολυ αξιολογων παιχτων που αργησαν πολυ ή δεν προσαρμοστηκαν ποτε σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...Νομιζω ο Παγιαν παιζει απο περυσι στην Αεκ,δεν ηρθε τωρα...Βεβαια πιανει θεση ξενου,οποτε πρεπει να αδειασει καποια...Λεμε τωρα,κουβεντα κανουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Σπύρο, εγώ δεν ξέρω βόλλεϋ. Κάθε άλλο παρά ειδικός είμαι. Μήπως να περιμένουμε λίγο ακόμη τον Κλαρκ; Νοέμβριος είναι ακόμη. Τα αποτελέσματά μας είναι φυσιολογικά ως τώρα. Εννοείται πως θα δυσκολευτούμε σε κάποια ματς, με καλές ομάδες της Α1 όπως ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και εννοείται πως μπορεί να έρθει και καμιά ανώδυνη ήττα. Ως τώρα πάντως, έχουμε 5/5 στην Ελλάδα, ούτε αυτό το ''μέσα στο πρόγραμμα κάποια ήττα σε αυτό το χρονικό σημείο της Α1'' έχουμε δει. Επίσης, στην Ευρώπη κερδίσαμε εύκολα την Ποσογίλνιτσα και χάσαμε από το μεγαθήριο της Ζενίτ. Ξαναλέω, δεν ξέρω το άθλημα, αλλά από τα ελάχιστα που καταλαβαίνω, δεν μου φαίνεται και τόσο μυρωδιάς ο Κλαρκ. Πιο πολύ σφιγμένος, μαζεμένος μου μοιάζει. Ίσως να οφείλεται στο πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί ως τώρα, το οποίο μπορεί να κρίθηκε απαραίτητο για λόγους που εμείς δεν φανταζόμαστε. Υποθέτω και πάλι, δεν ξέρω. Το τεχνικό επιτελείο ξέρει αυτές τις λεπτομέρειες.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα αν θυμασαι σου ξαναειπα για τον Κλαρκ σε αλλη μια συζητηση που ειχαμε. Μυρωδιας δεν ειναι ο ανθρωπος, απλα δεν ειναι ο σουπερ διαγωνιος που θελει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο. Στις ΗΠΑ βρισεκι θεση (οχι ως βασικος) γιατι εχει καλο σερβις. Αν παρατηρησεις ο Τζελατι παιρνει πολυ χρονο συμμετοχης. Μηπως πρεπει να σκεφτουμε και το ενδεχομενο οτι περιμεναμε παρα πολυ για τον Γιορντανοφ και οταν καταλαβαμε οτι τελικα χρειαζεται εγχειρηση ηταν αργα για να βρουμε διαγωνιο στα κυβικα του? Παντως κατι θα αλλαξει μεσα στην χρονια (ετσι εικαζω). Η θα παρουμε διαγωνιο απο αλλη ελληνικη ομαδα (υπαρχουν καλες περιπτωσεις) η θα γινουν αλχημειες. Ντιατσκοφ η Κοκκινακης διαγωνιος (περισσοτερο ο πρωτος γιατι ο δευτερος εχει καλη υποδοχη). Στους ακραιους εχουμε λυσεις οταν επιστρεψει και ο αλλος. Αυτα τα γραφω καθαρα απο την εμπειρια μου (εχω δει ολες τις διεθνεις διοργανωσεις του βολλευ απο το 2001 και μετα). Μπορει να λεω και μαλακιες εννοειται. Και φυσικα αυτα που γραφω δεν ειναι λογος για να γκρινιαζουμε. Μια χαρα παει η ομαδα, θα κανει τρεμπλ και στην Ευρωπη θα περασει ως δευτερη στην επομενη φαση του Τσαμπιονς Λιγκ.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι βρε,ετσι τα λεω,σαν να συζηταμε στο γηπεδο ή στην καφετερια,ο Κλαρκ ηρθε με τις καλυτερες συστασεις ως ο παιχτης που θα γλεντησει και θα δειρει,θα κανει τη διαφορα,δεν συζηταμε για την αξια του,αλλα για τη νοοτροπια την Αμερικανικη,που δεν αντεχει ευκολα την ασφυκτικη πιεση πρωταθλητισμου ή ακομα και του τροπου ζωης...Με τη Ζενιτ αν ειχαμε τον Μπομπι μεσα και καμινι το γηπεδο,αλλα παλαια,θα το χτυπουσαμε το ματσακι,θυμασαι τις φοβερες εμφανισεις με Μιλκοβιτς,που ειχαμε αποκλεισει την Ζενιτ Καζαν Φεβρουαριο 2010,την ιδια ομαδα!!! που τοτε ηταν ΠΡΩΤΟ φαβορι για το Τσαμπιονς Ληγκ και αποκλειστηκαμε απο τη Ντιναμο Μοσχας λογω του τραυματισμου του Σερβου στη Μοσχα(ενω ειχαμε παρει σετ και προηγουμασταν στο τεταρτο)και οσα τραγελαφικα ακολουθησαν http://www.sport24.gr/Sports/Volley/article364462.ece και ηθελε να φυγει,γαμω την γκαντεμια μας και τον Συγγελιδη τον πουστη,ειχαμε ομαδαρα για Κουπα,η Ντιναμο ηταν κατωτερη της Ζενιτ,με γερο Μιλκοβιτς θα την αποκλειαμε και στο φαιναλ φορ δεν υπηρχε πιο μεγαλο θηριο,ολα γινονταν...Το αναφερω αυτο για το ποσο πολυτιμη ειναι η θεση του διαγωνιου,εισαι μια εντελως αλλη ομαδα,μα εντελως με Γαμια διαγωνιο...Για την Ελλαδα μπορουμε να περιμενουμε πολυ καιρο,αλλα οι στοχοι φετος ηταν να ξαναδιακριθουμε στην Ευρωπη,απο την Διοικηση και τον προπονητη,οχι απο μενα...Και ειναι πολυ κριμα για τα υπολοιπα παιδια που προσπαθουν να παιξουν και για τον διαγωνιο,με Τζελατι,που περυσι ηταν αναπληρωματικος στον Παοκ ισα που κερδιζεις τα εγχωρια με πολυ κοπο.Μακαρι να συνελθει το Αμερικανακι οσο ειναι καιρος...Υ.Γ.Την τυφλα μου ξερω και εγω απο βολλευ,οτι ξερει ο μεσος οπαδος του Ολυμπιακου,που ασχολειται με ΟΛΑ τα τμηματα...Ειχα παει 3 χρονιες σερι στον Ταφο του Ινδου με βαζελο,η τελευταια ηταν τη χρονια που πηγε ο Ιουδας ο Τριανταφυλλιδης στον βαζελο,ε ρε γλεντια που γινανε μεσα και εξω απο το γηπεδο με τους γαυρους που ειχαμε παει τοτε που επιτρεπονταν οι μετακινησεις,ωραιες εποχες...Εγω ημουνα και της γειτονιας και καποιοι βαζελοι με αναγνωρισαν και με εδειχναν και κανανε σκηνικα οτι θα με σκοτωσουν και τετοια,μου κλασανε τα φρυδια,μεσα στο σπιτι τους τους γλεντουσα και εγω και ολοι οι γαυροι!Τι θυμηθηκα τωρα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κι' εγώ είμαι της υπομονής. Άλλωστε, ο Κλαρκ δεν έχει και τόσο τραγικά ποσοστά. Μέτρια είναι τα ποσοστά του, απλώς εμείς γεμίσαμε με άμεσες προσδοκίες. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Αυτός ο Παγιάν πρέπει να χάσει 15 κιλά για να παίξει στον Θρύλο. Και κάτι άλλο, για να πετύχει ο Παγιάν 30 πόντους, παίρνει 60 επιθέσεις. Όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ περνάει από τα χέρια του. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ολυμπιακό και τον Κλαρκ.

Πάντως η Ζενίτ είναι και φέτος φαβορί για το τσάμπιονς λιγκ. Το κομβικό ματς είναι αυτό που έρχεται με τη γερμανική Φριντριχσάφεν στη Γερμανία. Όπως και το επόμενο στο Ρέντη. Ας περάσουμε τον όμιλο και μετά υπάρχει χρόνος για να προσαρμοστεί ο Κλαρκ.

Εικόνα Spiros Legend

Οκ,Θωμα,κι εγω της υπομονης ειμαι,η Ευρωπη η πουτανα δεν κανει υπομονη να δεσουν οι ομαδες,οπως και στην μπαλα!Αν περασουμε τον ομιλο και προσαρμοστει ο Κλαρκ θα ειμαστε σουπερ.Ναι,δεν παιρνει τοσες γιατι δεν μπορει μεχρι τωρα και γιατι εχουμε και πολυ καλους ακραιους.50% ποσοστο για διαγωνιο ειναι πολυ καλο και ας θελει διαιτα ο χοντρουλης Παγιαν,αμα δεν τον φορτωνουν και τοσο πολυ και ειναι πιο ξεκουραστος θα ανεβει και αλλο το ποσοστο του.Ειπαμε,κουβεντα κανουμε,απο μεσα ξερουν καλυτερα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εννοείται. Εμείς ούτε ειδήμονες είμαστε ούτε καν τις πολλές γνώσεις για το μπάσκετ έχουμε. Ό,τι βλέπουμε λέμε και αυτό κατά προσέγγιση. Ενδεικτικά ήταν τα νούμερα για τον Παγιάν. Σίγουρα, πάντως, παίρνει 50-60 επιθέσεις σε κάθε αγώνα. Άρα βάζει πολλούς πόντους. 3 Δεκέμβρη παίζουμε στη Γερμανία, αν κερδίσουμε είμαστε με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Και να χάσουμε δε χάνεται κάτι. Έχουμε καλή ομάδα και θα περάσουμε. Για να δούμε...

Εικόνα Spiros Legend

Επειδη μπορει να ακουστηκε ασχημα για τον Τζελατι,ισα-ισα,αξιζει πολλα συγχαρητηρια το παιδι,υπερβαση κανει και μπραβο του,μη νομιστει οτι τον εκραξα,το αντιθετο,εχει δειξει μαγκια και προσαρμογη μεγαλη,απλα δεν ειναι για βασικος για τους στοχους του Ολυμπιακου,αλλα για να ξεκουραζει τον γαμια διαγωνιο...

Εικόνα katerina

Καλησπέρα Σπύρο, Σάββα, Νίκο Γόδα. Στα πλαίσια της ίδιας "καφενειακής συζήτησης", καθώς κι εγώ δεν είμαι ειδική σε κάποιο άθλημα, θα συμφωνήσω με το Σάββα. Ο Κλαρκ πιο πολύ σφιγμένος είναι παρά κακός παίκτης. Επίσης δεν έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό σε συλλογικό επίπεδο. Ένα εξάμηνο εμπειρίας στη Μονπελιέ έχει σε συλλογικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Συν τοις άλλοις σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγώνιος-φονιάς τύπου Γιορντάνοφ. Υστερεί σε δύσκολα χτυπήματα αλλά είναι σίγουρα καλύτερος στην άμυνα. Τέλος μη ξεχνάμε ότι το παγκόσμιο του βόλεϊ τέλειωσε τέλη Σεπτέμβρη, στο οποίο και συμμετείχε με την εθνική του ομάδα.
Ο Τζελάτι είναι καλός παίχτης. Πέρυσι στις μπουγάτσες είχε 46% στην επίθεση με τρομερή υπερφόρτωση.
Ο Παγιάν είναι παρόμοιος παίχτης με το Τζελάτι (ίσως λίγο καλύτερος). Πέρυσι είχε 50% στην επίθεση ενώ ο Γιορντάνοφ είχε 52% με παρόμοιο αριθμό επιθέσεων. Βέβαια ο τεράστιος ο Γιορντάνοφ είχε αυτό το ποσοστό με χτυπημένο ώμο και φυσικά σε πολύ κρισιμότερα παιχνίδια, όπως τα περσινά play-off.
Παρά το γεγονός ότι σιχαίνομαι την αεξάρα και τους σκατένιους οπάδους της, το τμήμα της βόλεϊ μου ήταν συμπαθές καθώς και πέρυσι με πολλά οικονομικά προβλήματα έκαναν εξαιρετικό final-4 στο league cup και γενικά οι παίχτες της δεν προκαλούν. Πολλές φορές έχω δεί παίχτες της να έρχονται στο Ρέντη για να δούνε παιχνίδια, όπως ο Παγιάν, ο Κρινιτς και ο Οικονόμου στο πρόσφατο ευρωπαϊκό εναντίον της ζενίτ.
Τέλος ρε γατούλη δείξε μας ένα από τα ευρώ σου. Ένα όχι παραπάνω.

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα Κατερίνα,μια χαρά τα λες,βασικά δε νομίζω οτι διαφωνούμε κάπου όλοι μας,κανείς δεν αμφισβήτησεαξία Κλαρκ,αυτά που λες για Μονπελιέ,ευρωπ.εμπειρία και πρωταθλητισμό,είναι αυτά που είπα κι εγώ με άλλα λόγια...Τώρα,για το αν ο διαγώνιος πρέπει να είναι killer ή να παίζει και άμυνα,αυτά μόνο ο Καζάζης τα ξέρει,τι παίχτη ήθελε και τι ζητάει από αυτόν.Συνήθως όλοι για killer ψάχνουν,που να παίρνουν παιχνίδια μόνοι τους,όπως λέμε,βλέπε Μίλκοβιτς και Γιορντάνωφ ή Γκόμεζ και Αγκάμες.Εμείς έχουμε και πολύ καλούς ακραίους και κεντρικούς,υπάρχει ποικιλία δηλαδή,δεν εξαρτόμαστε από ένα παίχτη,αλλά για να κάνουμε το κάτι παραπάνω πάντα χρειάζεται ένας σούπερ διαγώνιος.Κάτω ο φίλος λέει ότι τραυματίστηκε προχτές,μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και τον πάει ακόμα πιο πίσω.Το καλό με Αμερικάνους είναι ότι αν προσαρμοστούν γίνονται πίστά σκυλιά,βλέπε Λοτζέσκι,δε θα λουφάρουν,είναι σωστοί επαγγελματίες.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

τον ματιασατε :p
Υπέρηχο έκανε ο Κλάρκ

Υπέρηχο έκανε ο Κλάρκ

Την πόρτα του Ιατρικού Κέντρου πέρασε σήμερα ο Κάρσον Κλαρκ.

Ο Αμερικάνος διαγώνιος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ υποβλήθηκε σε υπέρηχο μαλακών μορίων θωρακικού τοιχώματος προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού, που αποκόμισε στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 5ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Αυτός ήταν άλλωστε και λόγος, που αντικαταστάθηκε ο Κλαρκ στα μέσου του 3ου σετ της αναμέτρησης, από τον Δημήτρη Καζάζη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 25χρονος βολεϊμπολίστας του ΘΡΥΛΟΥ θα γίνουν γνωστά, αύριο Τρίτη (25/11).

Πηγή: olympiacos24.gr

Εικόνα Chief Bromden

Δύσκολες εποχές για ανοίγματα...
ΟΤΑΝ φτιάξει το γήπεδο ο τίγρης θα ανοίξει μπουτίκ για το τμήμα Βόλεϊ και ΕΝΑ ποσοστό των εσόδων θα πηγαίνει στην ερασιτεχνική...