Ο ΧΕΣΕ-ΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ''ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ''



Από το προτελευταίο άρθρο ''σφηνάκια'' του γνωστού προπαγανδιστή δημοσιογράφου-οπαδού της ΑΕΚ, Κώστα Κετσετζόγλου-ΧΕΣΕ-τζόγλου.
 
Χθες μας θύμισε τις καλύτερες Τετάρτες, αυτές τις παλιές που η Ευρώπη απορούσε πως αυτός ο περιφερόμενος θίασος έπαιρνε τα πρωταθλήματα.
 
Για να δούμε το ποιος είναι ο ''περιφερόμενος θίασος'' στην Ευρώπη. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League της περιόδου 2003-04, ΑΕΚ-Μονακό 0-0 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-12-2003
 

 
Απολογισμός της παρουσίας της ΑΕΚ εκείνη την χρονιά στους ομίλους του Champions League, μέσα από την ''αντικειμενική'' πολιτική εφημερίδα ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου.
 

 
Με... αγγαρεία μοιάζει η φετινή πορεία της AEK στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. H «Ενωση» σε... πεντέμισι παιχνίδια (εξαίρεση το β΄ ημίχρονο της πρεμιέρας με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια), δεν κατάφερε να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και να μπει στο πνεύμα και στο κλίμα της διοργάνωσης.
Η «ντριμ τιμ», όπως την αποκάλεσαν στην αρχή της σεζόν, κατάφερε να καταρρίψει όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Συμπλήρωσε 18 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς νίκη. Ηταν η χειρότερη, βάσει της βαθμολογίας, ομάδα του θεσμού (2 β. σε 6 αγώνες). Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τη χειρότερη επίθεση και από τις 32 ομάδες, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ (Τσιάρτας). Εκανε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία της διοργάνωσης (1.205 εισιτήρια με τη Μονακό).
 
Πρώτη νίκη της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League.
 
Στο 22ο παιχνίδι της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ πήρε την πρώτη νίκη (1-0 τη Λιλ) με γκολάρα του Λυμπερόπουλου.
 
21 ματς στο Champions League δίχως νίκη, όλα τα αρνητικά ρεκόρ στην ιστορία των ελληνικών ομάδων στο Champions League δικά σου, παρουσία σε ομίλους με απολογισμό 1 γκολ, αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων πανευρωπαϊκά και μετά από όλα αυτά ''ο Ολυμπιακός παλαιότερα θύμιζε περιφερόμενο θίασο''.
 
ΧΕΣΕ-τζόγλου, τσίμπα.
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Έτσι όπως τόνε βλέπω στη φωτό, πρέπει ο φουκαράς να έχει φάει τρελό ξύλο σαν παιδάκι. Και μάλλον αυτά τα παλιόπαιδα που τον δέρνανε πρέπει να φοραγανε κόκκινες φανέλες. Του' μείνε λοιπόν συμπλεγματικό σύνδρομο κατωτερότητας. Άσε που βρήκε νόημα στη μίζερη ζωούλα του "για όλα φταίει ο Ολυμπιακός". Για να τον λυπάσαι είναι όχι για να ασχολείσαι μαζί του.

Εικόνα red7neck

Κατά τη γνώμη μου, αυτοί προκαλούν περισσότερο τον κόσμο! Κάτι τέτοιοι τιποτένιοι γυφτοδημοσιογράφοι που για ένα μεροκάματο της κακιάς ώρας γράφουν κατά του Ολυμπιακού μπας και πάρουν κανένα ευρώ παραπάνω.

Δεν συγκινούμαι, πλέον, όταν κάτι τέτοιοι αλήτες (γιατί περί αλητείας πρόκειται) τρώνε ξύλο! Καλά τους κάνουν! Αρκετά παίζετε με τα νεύρα μας τόσα χρόνια με την ψεύτικη προπαγάνδα σας, ρουφιάνοι! Τώρα τι να πεις για δημοσιογραφίσκους της δεκάρας σαν τον Χεσε-τζόγλου, τον τιτάνα τον Αθανασίου, τον Νικολογιάννη, τον Χελάκη, τον Σαμπράκο, τον Μπραουδάκη, τον Δεσύλλα, συμπεριλαμβανομένων και των βόρειων κομπλεξικών πούστηδων δημοσιογράφων!

Εικόνα kg

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΣΕ-ΤΖΟΓΛΟΥ!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ..ΕΙΝΑΙ ..

ΑΥΤΗ......

http://4.bp.blogspot.com/_YXTlPcsSPcs/TI8pgzirpTI/AAAAAAAAQz0/qKNiBCTPMj...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλημερα αδερφια.
Χεσετζογλου-Καλφοπουλος...
Ο απογονος του Μπενι Χιλ και ο Εμπολα αυτοπροσωπος...
Ρε μαλακες πλακα μου κανετε;
Υπαρχει σοβαρος κοσμος που πιστευει αυτα τα ανθρωποειδη;

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα RED HELL

Ρε παιδια πραγματικα οταν βλεπεις να μιλαει ενα τετοιο παχυδερμο και να λεει ολο μαλακιες οπως ολοι οι αρδ πως να συγκρατηθεις?Ειδα τη συζητησε πριν με το νισσιο και το σακαφλια.Ολοι εχουμε σκεψεις που ανταποκρινονται στα κατωτερα ενστικτα μας.Πολλες φορες οταν μας προκαλουν βγαζουμε εναν εαυτο που δεν ξερουμε οτι εχουμε.Το φιλοπουλο(η οποιονδηποτε αλλο)προσωπικα δεν προκειται να τον βρισω γιατι ο νεκρος(εκτος καποιων εξαιρεσεων που καμια σχεση δεν εχουν με αθλητισμο αλλα εχω μεγαλο μενος για αυτους)θεωρω οτι δεν πρεπει να καθυβριζεται.Ουτε ομως και θα πω "κριμα το παιδι"που ειπαν πολλοι λες και βρεθηκε τυχαια εκει.Χωρις να το θελω να το παιξω φωστηρας η ο γαματος της παρεας ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ εχουμε μπεσα σε αντιθεση με τις πουστρες.Δεν χρειαζεται λοιπον να βριζουμε νεκρους.Εχουμε αρχιδια και γαμαμε ζωντανους.Βεβαια οταν βλεπεις το μαλακα πανω σκεφτεσαι πολλα...

Εικόνα savvas gridlock

Για'μένα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, εντός κι εκτός αθλητισμού. Το νεκρό και τον πεσμένο κάτω τον σέβεσαι και δεν τον χτυπάς.