ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ Ο ΕΛΓΚΕΤΑ



Διαβάζουμε στο αγαπημένο μας site aek-live.gr την παρακάτω είδηση.
 

 
Άλλο ένα…τραγελαφικό περιστατικό θα έχει να αναφέρει από την θητεία στην ΑΕΚ ο Χόρχε Ελγκέτα, όταν έμεινε από καύσιμα καθ’οδόν για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.
Είναι από αυτά τα περιστατικά που…ξεχειλίζουν το ποτήρι, κάτι που μάλλον ισχύει και για τον Αργεντίνο κόουτς, που φέρεται να είναι απολύτως απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ – που δείχνει μη αναστρέψιμη – και αποφασισμένος να αποχωρήσει.
 
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Ελγκέτα σέντραρε και πάλι την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για την έλλειψη των 1.650 ευρώ που υπήρχε, ώστε να φέρει έναν παίκτη.
 
Ρε ''επενδυτή'' Μελισσανίδη, λεφτά δεν βάζεις που δεν βάζεις, πρόεδρος με το στόμα είσαι, κέρνα τουλάχιστον τις βενζίνες του ανθρώπου. Να δούνε το ευρώ σου ρε μεγαλο-εφοπλιστή και κάπου στην ΑΕΚ. Χάρισε και κάτι ρε ''ΑΕΚάρα με το στόμα''.
 
Υ.Γ. 1 Και πάλι λέμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους αθλητές του τμήματος βόλλεϋ της ΑΕΚ ή τον προπονητή της, που έχει φορέσει και τα ερυθρόλευκα στο παρελθόν. Δεν τους ειρωνευόμαστε, ούτε θεωρούμε πως φταίνε σε κάτι. Τον ''επενδυτή με το στόμα'' Μελισσανίδη κοροϊδεύουμε.
 
Υ.Γ. 2 Ευχαριστούμε το aek-live και τον Παναγιώτη Αλιατά για τη διαφήμιση. Παναγιώτη, όποτε μας λένε ''υπαλλήλους'' και ''γλείφτες'' μας σηκώνεται. Το ηθικό, μην το πας αλλού.

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Αν αναλάβει ο τίγρης να φουλάρει το ντεπόζιτο του Ελγκέτα τι θα περισσέψει για τα Hummer των Αμερικάνων στο Ιράκ;

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

ΑΛΙ(παναγιωτα) ΑΤΑ.βγαλε πρωτα το φεσι ,που σου το εχουν βαλει μεχρι την μεση μπας και ξεστραβωθεις ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ.Συναντα ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΑΠΟΡΗΜΕΝΑ.Που χαθηκες εσυ.Ασε με ρε γαυρε εχω ανοιξει μπουρδελο,και δεν προλαβαινω να φανταστεις χρεωνω 20 ευρω το τσιμπουκι και 30 τον κολο.Και του μουνααακι ποσο το χρεωνεις ρωτα ου γαυρους.Ρε συ (του λεει ο αλιατας) ειναι καινουργιο το μπουρδελο και αποφασισα να το δουλεψω μονος μου. ΑΝΤΕ καλες δουλειες να ευχηθω. ΥΓ.https://www.youtube.com/watch?v=5RM_SgzqB2o.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλόοοο...

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Στην εποχή της(βαρβατης) κρίσης πολλα θα δουν τα ματια μας.Γι`αυτο μια κατανοηση νομιζω πως πρεπει να την δειχνουμε