ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ



Επίσημο site της Superleague. Στο παιχνίδι ΠΑΟ-Βέροια την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κόπηκαν 7.009 εισιτήρια και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανθρακικός στην Τούμπα κόπηκαν 7.430 εισιτήρια.
 

 
Από το ίδιο site παίρνουμε και τα παρακάτω επίσημα στοιχεία. Τέταρτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια στο Καραϊσκάκη κόπηκαν 17.594 εισιτήρια.
 

 
Δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Πανθρακικός στο Καραϊσκάκη κόπηκαν 16.321 εισιτήρια.
 

 
Συγκρίνουμε μήλα με μήλα, όχι μήλα με πορτοκάλια. Φετινά ίδια ματς για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. 17.594 εισιτήρια στο Ολυμπιακός-Βέροια, 7.004 εισιτήρια στο Παναθηναϊκός-Βέροια. 16.321 εισιτήρια στο Ολυμπιακός-Πανθρακικός, 7.430 εισιτήρια στο ΠΑΟΚ-Πανθρακικός. Αναμένουμε από τα ΜΜΕ που σηκώνουν θόρυβο για το ''μισοάδειο Καραϊσκάκη'' να σηκώσουν τον ίδιο θόρυβο για τη ''μισοάδεια Τούμπα'' και τη ''μισοάδεια Λεωφόρο''. Τους δίνουμε λίγες μέρες προθεσμία, μπας και τους καβάλησε η επικαιρότητα κι επειδή δεν θέλουμε να τους αδικήσουμε. Αν δεν κρίνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ με τον ίδιο τρόπο που κρίνουν το δικό μας κόσμο, θα βγουν σέντρα όλοι. Είτε είναι εφημερίδες, είτε είναι sites.
 
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 7.430 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ.
 
Μέχρι τότε, κοιτάμε τον πίνακα με το γενικό μέσο όρο εισιτηρίων. Από το ίδιο site πάντοτε. Γιατί εμείς οι ''χρωματισμένοι'' και τα ''καμένα οπαδικά μυαλά'', μιλάμε με στοιχεία. Δεν πουλάμε προπαγάνδα με αερολογίες, για να δημιουργούμε εντυπώσεις εναντίον αυτού που δεν γουστάρουμε (ή μας βάζει το αφεντικό μας να τον σπιλώνουμε).
 

Σχόλια

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Ενα ενδιαφερον αρθρο που βρηκα στο ιντερνετ.
http://www.sport-fm.gr/article/auksisi-sta-eisitiria-tis-a1/799453

Μιλαει για τα εισητηρια της Α1.
Σε σχεση με την ιδια περιοδο περσι ο Ολυμπιακος ειχε κοψει λιγοτερα εισητηρια.
+Οτι φετος δεν εχουμε παιξει ακομα με τον παναθηναικο
+Οτι δεν εχουμε παιξει με την Αεκ στο σεφ
+Οτι φετος δεν ειχαμε μεγαλη τιμωρια για κεκλεισμενων των θυρων

Εικόνα Romain

Νομίζω δεν χρειάζεται και κανένα σχόλιο.

Όποιος ρίξει μια ματιά στα στοιχεία μπορεί να κρίνει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πλάκα πλάκα, είναι εξαιρετικά παράδοξο ότι οι βούλγαροι δε γεμίζουν την τούμπα τώρα που υποτίθεται ότι κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Ή μήπως η απάντηση είναι πολύ απλή και έγκειται στη φράση "απλώς ξέρουν το μέλλον"...;;;

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Απο αυτα που κυκλοφορουν αριστερα-δεξια στο ιντερνετ απο ανακοινωσεις αλλα και σελιδες του παοκ συμβαινει το εξης.
Η νεας κοπης παοκτζηδες θελουν να απαλλαξουν απο επανω τους την ρετσινια του βουλγαρου σηκωνοντας τωρα τελευταια αρκετες ελληνικες σημαιες στην θυρα 4 αλλα και εθνικιστηκα πανο οπως ενα που εγραφε γαμω την τουρκια και εθνικιστικα πανο τις σερβιας λογω της αδερφοποιησης με την παρτουζαν που ιδεολογικα οι οπαδοι της ειναι σε μεγαλο μερος εθνικιστες που δεν πιστευω οτι ειναι λαθος.
Απο την αλλη πλευρα η παλαιας κοπης μπαοκτζηδες δεν θελουν τα παραπανω καθως πιστευουν οτι ο παοκ ειναι αριστερη ομαδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.
Επισης κατι που εμαθα εχθες μεσα απο την σελιδα του fb που ειναι στο λινκ παρακατω οι μπαοκτζηδες εχουν αδερφοποιηθει με τους οπαδους της Μπεσικτας.

https://www.facebook.com/pages/%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%93%CE%91%CE%A...