ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ Η ΑΕΚ



Η ΑΕΚ έχει τμήμα στο πινγκ πονγκ, το οποίο αγωνίζεται στη Β' Εθνική (εκεί εκεί...). Στις 15 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, αντιμετώπισε την Αμοργό και έχασε με 4-2 σετ. Λίγες μέρες αργότερα, διαβάζουμε τις παρακάτω αποφάσεις της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης=Ε.Φ.Ο.Ε.Α., δηλαδή της Ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ στην Ελλάδα.
 

 
3) Απέρριψε την ένσταση του Σωματείου - Μέλους Α.Ε.Κ. που υποβλήθηκε στο φύλλο αγώνα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με τον ΑΝΠΟ Αμοργού στις 15/11/2014 για τυπικούς όσο και ουσιαστικούς λόγους.
 
Δηλαδή ματς που ''έχασε στο γήπεδο'' που λέμε, πήγε να το πάρει στα χαρτιά η ''μάνα ΑΕΚ''. Γιατί πάνω από όλα ''είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ'', αφού ''εμείς οι Αεκτζήδες δεν είμαστε γαύροι να κάνουμε ενστάσεις''.

Σχόλια

Εικόνα mikeoulada

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι και στο εκτός έδρας ματς το αεκακι κέρδισε 4-3 με τα χίλια ζόρια και μάλιστα από την ομάδα της Αμοργού έλειπαν 2 βασικοί παίκτες.Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το αεκακι βγήκε έβδομο στις 10 ομάδες και κρατήθηκε στην κατηγορία για μία θέση ενώ η Αμοργός την πέρασε και εκεί

Εικόνα Romain

Καλά αυτοί είναι χειρότεροι και από τους Βάζελους. Τους πάει και πολύ ο καινούργιος τους ηγέτης που δεν είναι...

*** ούτε πρόεδρος

*** ούτε επενδυτής

*** ούτε μεγαλομέτοχος

*** ούτε μέλος