ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 1994: ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ''



Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο φάκελο Μελισσανίδη και εξετάζουμε το ''ποιόν'' του ως επιχειρηματίας. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα κανονικά, αφού εδώ μέσα μιλάμε για ο,τιδήποτε έχει σχέση με αθλητισμό και κρίνουμε τους μεγαλομετόχους των ΠΑΕ-ΚΑΕ μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που διοικούν τις ομάδες τους, όχι τις επιχειρήσεις τους. Επειδή όμως αυτός ο γελοίος λαθρέμπορας Μελισσανίδης (καταδίκη από το Πλημμελιοδικείο Πειραιά σε 5ετή φυλάκιση το Μάρτιο του 2014 για λαθρεμπόριο πετρελαίου) αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην ιστορία του Noor One και στο κατά πόσον εμπλέκεται εκεί ''το δεξί χέρι του Μαρινάκη, Αιμίλιος Κοτσώνης'', ας δούμε μία ιστορία από το παρελθόν.
 
Ιούλιος του 1994 και ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης, στην εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό FLASH, ιδιοκτησίας ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, κάνει κάποιες αποκαλύψεις εναντίον του Μελισσανίδη. Ο ίδιος ο ''τίγρης'' των γατοτροφών Friskies παρεμβαίνει στην εκπομπή και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω σε όλες τις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δεν μπορεί να πατήσει κανείς επάνω τους με αριστερό κλικ, για να μεγεθυνθούν και να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 8-7-1994
 

 

 

 

 

 
Ο Καρατζαφέρης παρουσίασε έγγραφα του Λιμενικού, στα οποία υπήρχαν αποδείξεις για λαθρεμπόριο του Μελισσανίδη. Επίσης, αναφέρθηκε και σε ένα συνεργάτη του Μελισσανίδη, τον κύριο Σταματογιάννη, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός και καταδικάστηκε στο παρελθόν για ναρκωτικά.
 

 
Ο Μελισσανίδης προσπάθησε να απαντήσει, αλλά τα όσα είπε ήταν ''άλλα λόγια να αγαπιόμαστε''. Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας κάλυψε το Μελισσανίδη, όμως 2 χρόνια αργότερα είχαμε αυτά.
 

 
Την επόμενη μέρα ο Καρατζαφέρης συνέχισε τις αποκαλύψεις του μέσα από τη συχνότητα του FLASH, δίχως αυτήν τη φορά να πάρει απαντήσεις από το Μελισσανίδη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-7-1994
 

 

 

 
Ο Μελισσανίδης λοιπόν, που με περίσσειο θράσος κατηγορεί το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ επειδή ''το δεξί του χέρι εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών'', δίχως να έχει κατηγορηθεί καν ο Αιμίλιος Κοτσώνης για κάτι, σύμφωνα με τον κύριο Σπύρο Καρατζαφέρη έχει συνεργάτη που καταδικάστηκε για ναρκωτικά. Τον κύριο Σταματογιάννη.
 
Υ.Γ. 1 Θα μπορούσαμε να το χοντρύνουμε κι άλλο και να ασχοληθούμε με την εταιρεία HELLENIC SLOPS του Μελισσανίδη, αλλά δεν θα το κάνουμε, γιατί δεν αφορά κάτι τέτοιο το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας. Μία αναζήτηση στο google γι'αυτήν την εταιρεία, θα πείσει και τον πιο κακοπροαίρετο για το ότι πρόκειται για ''κόσμημα'' στο χώρο της ναυτιλίας.
 
Υ.Γ. 2 Για μία ακόμη φορά λέμε, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το τι κάνει ο κάθε μεγαλομέτοχος μιας ΠΑΕ ή μιας ΚΑΕ στις επιχειρήσεις του. Τους κρίνουμε όλους για το τι κάνουν στις ομάδες τους και μόνο γι'αυτό, είτε είναι μεγαλομέτοχοι στον Ολυμπιακό, είτε σε άλλες ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλήσουμε και για άλλα πράγματα που τους αφορούν. Σημαίνει πως επιλέγουμε να μην το κάνουμε. Αν ο Μελισσανίδης βάλει λεφτά και κάνει την ΑΕΚ μεγάλη και τρανή, θα τον σεβαστούμε και δεν θα ασχοληθούμε μαζί του. Αυτό κάνουμε με τον Ιβάν Σαββίδη, που αποδεδειγμένα έχει ξοδέψει ως τώρα από την τσέπη του 37,5 εκ. ευρώ σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όποιος βάζει λεφτά σε μία ομάδα, από εμάς είναι αποδεκτός, αφού βάζει λεφτά σε κάτι που αγαπάμε κι εμείς, έστω από άλλο ''μετερίζι''. Δεν θα καθόμαστε όμως και να τον ακούμε να προσβάλλει τον Ολυμπιακό. Αν και όποτε το κάνει, θα παίρνει απαντήσεις. Από το ματς Κυπέλλου της Τούμπας και μετά, οι αναρτήσεις εναντίον του Σαββίδη σταμάτησαν εδώ μέσα, επειδή σταμάτησε να προκαλεί τον Ολυμπιακό. Αν τον ξαναπιάσει στο στόμα του, θα ασχοληθούμε και με τα δικά του άπλυτα, που είναι πάρα πολλά. Απαντούμε πάντοτε στη βάση των προκλήσεων που δεχόμαστε ως Ολυμπιακός. Μίλησες για ναρκωτικά λαθρέμπορα Μελισσανίδη, προσπαθώντας να πετάξεις λάσπη εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού; Κοίταξε στο περιβάλλον σου πρώτα και κύρια. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να διαβαστεί το κείμενο και όχι με τάση να ξεφύγουμε από αυτά που αφορούν τις ομάδες μας.

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ποιο google; Μια βόλτα να κάνεις στο λιμάνι και να μιλήσεις με ανθρώπους που έχουν ιστορία εκεί κάτω, θα σου πουν γαργαλιστικές ιστοριούλες με τις δραστηριότητες του "μεγαλοεπιχειρηματία".

Εικόνα savvas gridlock

Θα μας πούνε δηλαδή για το πόσο καλοπληρωτής είναι, ε; Και για το πόσο φροντίζει τους υπαλλήλους του, αλλά απεχθάνεται και τη βία, ε;

Εικόνα Γιώργος Γιαννόπουλος

Ας κατέβει όπως νομίζει ο Μίστελ. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει σημασία το σύστημα. Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα αγωνιστικό, διάθεσης, ψυχολογίας, δεν ξέρω τι άλλο...Ας τα λύσουν αυτά και το σύστημα έπεται. Νίκη αύριο για πολλούς λόγους, πρώτα απ' όλα για μας και έπειτα για όλους τους αντικειμενικούς που περιμένουν πώς και πώς. Και κάτι τελευταίο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αύριο, ο Μίτσελ δεν πρέπει να φύγει, Επιτέλους να ξεκολλήσουμε από την άρρωστη ελληνική νοοτροπία και να κρατήσουμε έναν προπονητή για χρόνια. Στήριξη από κόσμο και διοίκηση για να παράγει έργο. Δεν γίνεται πριν από 3 μήνες να ήταν προπονηταράς και τώρα λίγος. Καλή τύχη αύριο και υπομονή.

Εικόνα apostolos gaganis

Kαι΄γω. Και Μπενίτες Αφελάϊ, για κάθε περίπτωση μπροστα, ενώ και για μέση και πίσω, έχει να βάλει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Εικόνα apostolos gaganis

Γράψε μου την σύνθεση που θες. ΑΝ προκριθούμε, θα δικαιωθούν όλες οι επιλογές του Μίτσελ. Αν, ΟΧΙ, ο πρώτος που θα την πληρώσει θα΄ναι ενδεχομένως αυτός, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ. Αυτό διδάσκει η Ιστορία, αυτή είναι η ΓΝΩΣΤΉ, ΕΎΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗ... Αν είναι για το καλό του Ολυμπιακού βέβαια, ας φύγει κι ο Θεός απ΄τον παράδεισο... Είπα προγενέστερα, ότι για τις γκέλες φταίνε ΟΛΟΙ σε διαφορετικά ποσοστά. Σ΄αυτό το τελευταίο εντοπίζεται η πολυγνωμία των οπαδών μας και είναι φυσικό. Στον βαθμό ευθύνης δηλ. του καθενός απ΄τα τρία σκέλη ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΠΑΙΧΤΕΣ. Ας τ΄αφήσουμε όμως ΤΩΡΑ αυτά κι ας στηρίξουμε ΟΛΟΨΥΧΑ αύριο την ομάδα. Μετά, ανάλογα με την έκβαση των πραγμάτων, Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΘΑ ΓΕΙΡΕΙ ΜΌΝΗ ΤΗΣ...

Εικόνα Kaine

Προπονητολογία του καναπέως και μ' αρέσει, οπότε θα συμμετέχω. Εγώ ο αιρετικός θα κατέβαινα με 3-4-3 (οι 4 σε ρόμβο): (T)Ρομπέρτο, (A)Μποτία, (A)Σιόβας, (A)Αυλωνίτης, (K)Ντινγκά, (K)Μαζουακού και (K)Ελαμπντελαουί όλη την πλευρά, (K)Τσόρι, (E)Μπενίτεζ, (E)Κασάμι, (E)Αφελάι. Ο Κρόιφ θα δάκρυζε από συγκίνηση.

Εικόνα Kaine

* Ο Μπενίτεζ δεν έχει δηλωθεί, οπότε Φουστέρ.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ θα κατέβαινα με Ρομπέρτο-Ομάρ-Μαζουάκου-Μποτία-Αμπιντάλ-Εντινγκά-Μανιάτη-Τσόρι-Φουστέρ-Κασάμι-Μήτρογλου, σε σχήμα 4-3-3 και με δεδομένο ότι ο Μιλιβόγεβιτς δεν προλαβαίνει το ματς λόγω του τραυματισμού του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μήτρογλου αντί Μπενίτεζ;;; Πολύ αιρετικός!!! Εγώ, πάντως, θα έπαιζα με 4-4-2 και μπροστά θα είχα Μπενίτεζ-Μήτρογλου. Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Αμπιντάλ (σίγουρα έχει κίνητρο για το ματς πλέον, αφού θα είναι το τελευταίο του), Μποτία, Μανιάτης (εξάρι), Τσόρι, Αφελλάι, Φουστέρ, Μήτρογλου, Μπενίτεζ μπροστά. Πρέπει να ασκήσουμε πίεση μπροστά και να επιβάλλουμε το νόμο του Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει να πάμε συντηρητικά και να τους δώσουμε ελπίδες και χρόνο. Πνίξιμο, γρήγορο γκολ και τελείωμα του αγώνα από νωρίς.

Εικόνα Kaine

Είναι δηλωμένος ο Παραγουανός; Κι ο Μίτσελος με Μήτρο βλέπω να ξεκινάει. Ας παίξει κι ο Ρασίντ Γιεκινί, αρκεί να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι ρε συ, δηλωμένος ο Μπενίτεζ. Απλώς δεν έπαιζε εξαιτίας του τραυματισμού.

Εικόνα Kaine

Ναι, κάπου έχασα τη μπάλα σήμερα. Μιας και έτσι κι αλλιώς έχουμε κάνει σχόλια ψιλοάσχετα με το βαρώνο των Friskies, θα αναφέρω και κάτι που αφορά εμάς τους ροκομεταλλάδες: σαν σήμερα χάσαμε έναν εξαίρετο μουσικό και κιθαρίστα, επειδή κάποιος βαρεμένος αποφάσισε να τον πυροβολίσει ενώ βρισκόταν στη σκηνή. R.I.P. Dimebag http://youtu.be/_7EQlfprV9E \m/ http://youtu.be/1OYw7FPB7CE

Εικόνα savvas gridlock

Σαν σήμερα, ε; Θυμάμαι τη φάση και με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Aνσέλμος τότε. Η μαλακία σύννεφο εκεί έξω.

Εικόνα Kaine

Σαν σήμερα, πριν 10 χρόνια. 38 χρονών έφυγε και, αν ορθώς θυμάμαι, τον δράστη τον μπουμπούνισε αστυνομικός. Λέγανε πως μάλλον τον έφαγε επειδή είχε στραβώσει, μιας και ακουγόταν πως η μπάντα ήταν πιθανόν να διαλυθεί. Ότι να 'ναι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βρήκες άνθρωπο να πεις για μέταλ... Δεν έχω ιδέα. Εγώ είμαι του πιο φλώρικου ροκ. Ό,τι ψάχτηκα σε μικρή ηλικία και μετά ρεμπετιά. Αλλά κάνω καλές παρέες... Η κυρά μου μού είπε να σου στείλω αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=40wRv4yjres

Εικόνα Kaine

Ωχ αμάν αμάν! Στα πολύ βαριά! Χαιρετίσματα στην κυρά σου!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παλιά άκουγε μουσικές που μου τις βάζει καμιά φορά να ακούσω και σκιάζομαι... Τώρα ηρέμησε λίγο. Πάντως, είναι γυναίκα με μουσική παιδεία, έχει πτυχία πιάνου, κλαρίνου και ταμπουρά. Τώρα ακούει και Χαρά Βέρρα και Γιάννης Βασιλείου. Αυτό που λέμε άβυσσος η ψυχή της γυναίκας... Τέλος πάντων...

Κάτσε να δω δίκη τώρα. Ο σαγόνιας αποκάλυψε πριν από λίγο ότι η όλη έρευνα του Κορέα ξεκίνησε κατόπιν δύο ανώνυμων επιστολών που έφτασαν στα χέρια του Κορέα. Καταλάβατε τώρα γιατί είναι έωλες όλες οι κατηγορίες; Εν τω μεταξύ, ο Λυκουρέζος, ο πρώην πράσινος παράγοντας, ξεφτίλισε την τακτική του σαγόνια να ενοχοποιεί άνευ δίκης -πριν της ενδεχόμενης δίκης- ανθρώπους χωρίς καν να ξέρουμε αν αυτοί θα οδηγηθούν σε δικαστήριο. Γαμώ τη μάνα σου σαγόνια.

Εικόνα savvas gridlock

Αν είδες το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, θα κατάλαβες γιατί λέω Μήτρογλου αντί Μπενίτες. Με το σχήμα που λες, όποτε χάνουμε την μπάλα θα τρώμε φάση από τη Μάλμε. Να μην το χοντρύνω και πω ευκαιρία, ή γκολ. Με 4 παίκτες στην 11άδα που δεν κινούνται δίχως την μπάλα, στην Ευρώπη δεν φτουράς.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η εναλλακτική είναι να βγει ο Μήτρογλας και να παίξει δεύτερος φορ ο Αφελλάι και στα εξτρέμ ο Φουστέρ και ο Κασάμης.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΕ 4-3-3?
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΡΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΣΕ 4-3-3?
ΤΟ 4-3-3 ΣΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ / ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ -ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΕΡ & ΚΑΣΑΜΙ- ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 4-3-3 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....

Εικόνα savvas gridlock

Θες να το πούμε 4-5-1; Πάντως με Φουστέρ-Κασάμι ελέγχεις τις προωθήσεις των ακραίων μπακ πίσω σου. Για πες εσύ 11άδα,

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΛΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ.
ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ, ΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ, ΕΤΣΙ? ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ Η ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑΡΡΩ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΥΟ ΠΛΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Α) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΥΡΑ. (ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΟΥΝ)
Β) ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ.....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ).

11αδα ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΔΑΡΙΑ (ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ),ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ (ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΥΝΑ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Π.Χ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ), ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΜΙΩΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.

Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Εικόνα savvas gridlock

Mε Φουστέρ-Κασάμι στις πτέρυγες μπορείς να βάλεις πίσω άφοβα Ομάρ-Μαζουάκου, αφού δεν θα μένει κενή η πτέρυγα στις προωθήσεις των μπακ. Επίσης με Φουστέρ-Κασάμι έχεις παίκτες που σκοράρουν και δεν περιμένεις γκολ μόνο από Μήτρογλου ή Τσόρι. Τώρα γρήγορους κτλπ. που λες, δεν ξέρω ποιους λες. Ντοσεβί-Γκαζαριάν δεν έχουν δηλωθεί στο Τσου Λου, ενώ ο Ντουρμάζ είναι τραυματίας. Πες μου λοιπόν τι άλλες επιλογές έχεις για το πλάι.

Εικόνα Kaine

Ο Φουστέρ, αυτός ο Ισπανός ΓΑΥΡΟΣ, θα το παλέψει. Ο Κασάμι παραείναι αργός, οπότε ούτε αμυντικά θα προσφέρει πολλά. Το συμβόλαιο του Φουστέραρου λήγει φέτος;

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, λήγει και ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωθεί...

Εικόνα Kaine

Συμφωνώ, ασχέτως αν θα είναι στα πλάνα του προπονητή. Μόνο και μόνο λόγο προσφοράς, και δεν κάνω πλάκα. Έχει βάλει ουκ ολίγα κρισιμότατα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, χώρια που είναι ψυχάρα και μαχητής. Τρελή μου αδυναμία.

Εικόνα Kaine

Ναρκωτικά θα πάρω κι εγώ αν παίξουμε, όπως διάβασα, με Φουστέρ και Κασάμι στα άκρα. Τις καλημέρες μου!

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα Κωνσταντίνε. Άλλο Ευρώπη, άλλο Ελλάδα.