ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2



Με πολύ άγχος και υπερπροσπάθεια από πολλούς ποδοσφαιριστές μας, ο Θρύλος πήρε μία σημαντική νίκη στον δρόμο για το πρωτάθλημα μέσα στη Λιβαδειά. Τέτοιες νίκες είναι πολύτιμες στην οικονομία του πρωταθλήματος και συνηθίζουμε να λέμε πως ''δίνουν τίτλους''. Οι φάσεις του παιχνιδιού είναι εδώ και το προφίλ του αγώνα εδώ. Μετά από αυτά, τo να περιγράψουμε αναλυτικά το τι είδαμε στο ματς, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Περνάμε απ'ευθείας στον σχολιασμό.
 
- Για μία ακόμη φορά σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, η 11άδα του Ολυμπιακού δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με βάση τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η δεξιά πτέρυγα, με Ομάρ-Φουστέρ, είχε μία σχετική ισορροπία, αφού ο Νταβίνταρος καλύπτει τις προωθήσεις του Ελαμπντελαουί, ενώ συγκλίνει κιόλας και απειλεί, πατώντας περιοχή και στηρίζοντας το φορ με διαγώνιες κινήσεις. Η αριστερή πτέρυγα όμως δεν ήταν πτέρυγα Λιβαδειάς, αλλά πτέρυγα Μαδρίτης. Έτσι θα μπορούσαμε να κατέβουμε στο ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη ή στο ματς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, με Γιαννούλη μπακ και Μαζουάκου χαφ. Με το να μην χρησιμοποιούνται εξτρέμ σε παιχνίδια που προσπαθούμε να ανοίξουμε την αντίπαλη κλειστή άμυνα, άρα θέλουμε πλάτος στην ανάπτυξη, δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουμε. Με την παρουσία των Ντοσεβί-Αφελάι στην 11άδα μας, ο Θρύλος μεταμορφώθηκε, έστω κι αν ο Αφελάι δεν είναι πλέον ο κλασικός εξτρέμ.
 
- Ο άξονας στα χαφ ήταν πέραν πάσης ποδοσφαιρικής λογικής. Ο ίδιος ο Μίτσελ επέμενε πολλές φορές στην αρχή της χρονιάς (με βάση όσα διβάζαμε στο ρεπορτάζ των εφημερίδων και των sites) πως Τσόρι και Κασάμι δεν γίνεται να παίζουν μαζί. Η εξήγηση γι'αυτό είναι το ότι κινούνται ελάχιστα χωρίς την μπάλα και περισσότερο την περιμένουν στα πόδια, είτε αμυνόμαστε, είτε κάνουμε επίθεση. Το να παίζεις με Τσόρι-Κασάμι στον άξονα στα χαφ σε παιχνίδια όπως με τον Πανθρακικό ή την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη, είναι κατανοητό. Το να τους βάζεις όμως μαζί σε επικίνδυνα παιχνίδια της Superleague, που ξέρεις ότι ο αντίπαλός σου θα σου βγάλει κάποιες κόντρα επιθέσεις, είναι τουλάχιστον ριψοκίνδυνο. Η φάση στο 27' του ματς, με το σκορ στο 1-0, όταν ο Σηφάκης με μια απλή πάσα με τα χέρια έδωσε την μπάλα στον Ορτέγκα του Λεβαδειακού, ο οποίος διήνυσε ανενόχλητος μία απόσταση 40 μέτρων μέχρι να βρεθεί απέναντι στο Ρομπέρτο, ήταν χαρακτηριστική. Αν δεν έχεις παίκτες στον άξονα που κυνηγούν τον αντίπαλο που μπουκάρει, αυτός ο αντίπαλος θα φτάσει έξω από την περιοχή σου για πλάκα. Τέτοιοι παίκτες άξονα είναι ο Μανιάτης και ο Φουστέρ. Δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν και οι δύο σε ματς όπως αυτό με το Λεβαδειακό. Δεν γίνεται όμως να μην παίζει και κανένας εκ των δύο, ενώ ξέρεις πως ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος στις κόντρα μπάλες του. Αφού ο Μανιάτης υστερεί στα τελευταία ματς, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν περνάει ο Φουστέρ στη θέση του Τσόρι. Δεν είναι κακό να πάει πάγκο για λίγο ο Τσόρι. Με το Φουστέρ πίσω από το Μήτρογλου, θα έχουμε πολύ καλύτερο μαρκάρισμα ψηλά, θα έχουμε κίνηση χωρίς την μπάλα, ενώ ίσως θυμηθούμε το περυσινό δίδυμο Φουστέρ-Μήτρογλου, που ξετίναξε τις αντίπαλες άμυνες στο τρίμηνο Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2013 (6 ασίστ ο Φουστέρ). Με εξτρέμ που παίρνουν μπάλες στα πόδια τους και με τον Κασάμι που μπορεί να την κουβαλήσει, η μπάλα θα τσουλήσει. Εν πάση περιπτώσει, αν δεν τσουλήσει η μπάλα με αυτό το σχήμα, εδώ είμαστε να το πούμε. Ας δοκιμαστεί όμως και κάτι άλλο, πέραν των όσων αναποτελεσματικών βλέπουμε ως τώρα. Δεν είναι κακό να ανακατεύεις την τράπουλα, μπας και σώσεις την παρτίδα.
 
- Η συμπεριφορά της άμυνας στη φάση του γκολ του Λεβαδειακού, προδίδει έλλειψη ποιότητας των αμυντικών μας. Εδώ δεν υπάρχει πια το κομμάτι ''αμυντική λειτουργία''. Ο στόπερ του Λεβαδειακού Τομάς σηκώνεται μόνος του στην πλάτη του Σιόβα, ενώ ο Ρομπέρτο βγαίνει για να μαζέψει χόρτα στη μικρή περιοχή του. Η αδυναμία του Ρομπέρτο στις ψηλές μπαλιές, όπου επιλέγει να μην βγαίνει από την γραμμή του τέρματός του, είναι γνωστή σε όλους μας, άρα και στα στόπερ μας, που οφείλουν να τον προστατεύουν. Το να μην πηδάς καν όμως στη μικρή περιοχή σου και να σε καβαλάει ο άλλος, δεν δικαιολογείται. Προφανώς δεν θα χρεώσουμε το γκολ που φάγαμε στο Σιόβα, που προέρχεται από μεγάλη αποχή, πάντως η ομάδα χρειάζεται άμεσα στόπερ. Το έχουμε πει αρκετές φορές, το έχουμε γράψει, αλλά δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε, αφού παίρνουμε αφορμές από όσα βλέπουμε στο γήπεδο. Στόπερ με στοιχειωδώς καλές τοποθετήσεις, θα είχε καθαρίσει πανεύκολα αυτήν τη φάση.
 
- Για ένα ακόμη ματς της φετινής Superleague, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ να κυνηγάει τον αντίπαλο. Είναι το τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος που ο Θρύλος βρίσκεται πίσω στο σκορ τις τελευταίες 10 μέρες. Μείναμε πίσω στο σκορ με τον ΠΑΟΚ και χάσαμε. Μείναμε πίσω στο σκορ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήρθαμε ισόπαλοι. Μείναμε πίσω στο σκορ με το Λεβαδειακό και το γυρίσαμε στο 91'. Προφανώς δεν μπαίνουμε δυνατά στα ματς της Ελλάδος. Το γιατί δεν μπαίνουμε δυνατά στα ματς της Superleague, αλλά τη Μάλμε π.χ. την πνίξαμε από το πρώτο λεπτό στο Καραϊσκάκη, εξηγείται εύκολα. Οι παίκτες τα δίνουν όλα στη βιτρίνα του Champions League και ψωλαρμενίζουν στον ''κατιμά'' της Superleague. Εδώ έγκειται και η ευθύνη του Μίτσελ. Πρέπει να προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες που θα ξεκινήσουν και να κάνει καλύτερο rotation, ώστε παίκτες παραγκωνισμένοι, με κίνητρο να ''φανούν'', να παίζουν σε ματς στην Ελλάδα. Υπάρχουν παίκτες που είναι προκλητικοί πραγματικά στο πώς κινούνται πάνω στο χορτάρι και ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν στοχοποιηθεί τελευταία για διαφόρους λόγους, Μήτρογλου-Κασάμι (θα τα πούμε παρακάτω γι'αυτούς). Αν κάποιοι πιστεύουν ότι με δύο μήνες μπάλα σε ομάδα του Champions League έχουν πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια και ''σιγά μην βάζω τα πόδια μου στη φωτιά στα χωράφια της Λιβαδειάς'', είναι ευθύνη του Μίτσελ να τους αλλάξει νοοτροπία ή να τους βάλει να ΣΑΠΙΣΟΥΝ στον πάγκο. Γιατί υπάρχουν κάποιοι που χρυσοπληρώνονται και βαριούνται να τρέχουν στη Λιβαδειά, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που πληρώνουν από την τσέπη τους για να βλέπουν τον Ολυμπιακό ακόμη και στη Λιβαδειά, παρά τις απαγορεύσεις. Κι αν τσαντιστούν αυτοί οι ''άλλοι'', οι πρώτοι σίγουρα θα αρχίσουν να τρέχουν, όχι απαραίτητα πάνω στο χορτάρι.
 
- Ο Μήτρογλου είναι σε πολύ κακή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Είναι ένας παίκτης που εγώ δεν έχω σε κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση, πιστεύω όμως ότι έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και μπορεί να μας δώσει πολύτιμους βαθμούς με τα γκολ του. Αυτό συμβαίνει και τώρα που είναι ''στα κάτω του'', με τα καθοριστικά γκολ με τη Μάλμε και το Λεβαδειακό. Το να μην πανηγυρίζει όμως επιδεικτικά τα γκολ που βάζει και να μας κάνει ''μουτράκια'', επειδή κάποιοι δυσφορούν με την προκλητική στατικότητά του πάνω στο χορτάρι, είναι κάτι που ξεπερνά κατά πολύ την κουβέντα για το ''αν κάνει ή δεν κάνει'' και το ''αν πρέπει ή δεν πρέπει να φάει και λίγο πάγκο''. Αν θέλει ο Μήτρογλου και ο κάθε Μήτρογλου να σταματήσει ο κόσμος να γκρινιάζει, ας κουνήσει λίγο περισσότερο τον κώλο του μέσα στο γήπεδο. Σε όλο τον πλανήτη, όπου παίζεται ποδόσφαιρο, όταν η ομάδα ή ένας συγκεκριμένος παίκτης δεν τραβάει, ακούγεται γκρίνια, συνολικά ή ατομικά. Το ίδιο ισχύει για τον Κασάμι, ο οποίος είναι παίκτης που εγώ έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αν δουλέψει και μάθει να κινείται καλύτερα χωρίς την μπάλα στα πόδια, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα σε Αγγλία ή Ισπανία. Ο δυναμισμός που βγάζει σε αρκετές διεκδικήσεις και ο τρόπος που κινείται με την μπάλα στα πόδια του, είναι σπάνιος και αρκετά πωρωτικός. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τις υποδείξεις που έκανε προς τον κόσμο, δείχνοντας τον σκόρερ Μήτρογλου μετά το νικητήριο γκολ χθες στο 91', ότι και καλά ''αυτός το έβαλε''. Το είδαμε και μόνοι μας το ποιος έβαλε το γκολ, δεν χρειαζόμασταν υποβολέα. Να δεχτούμε υποδείξεις από το μέγα ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, που έχει πάρει δεκάδες φορές την ομάδα στις πλάτες του, έχει δώσει ευρωπαϊκά και καθοριστικές νίκες στον Ολυμπιακό, ως φυσικός ηγέτης της ομαδάρας της διετίας 2011-13, ΟΚ. Με βαριά καρδιά λέω αυτό το ΟΚ, αλλά το εννοώ. Ο Κασάμι από πού κι ως πού κάνει υποδείξεις στον κόσμο; Έπαιξε δυο μήνες μπάλα στον Θρύλο και θα μας κουνήσει και το δάχτυλο; Καλό θα ήταν να συνέλθουν και οι δύο αυτοί παίκτες και να παίξουν την μπάλα που ξέρουν, δίχως μουτράκια και υποδείξεις.
 
- Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στους ''αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους που κατάλαβαν τη ''μόντα που έστησαν Κομπότης-Μαρινάκης, με το άσο ημίχρονο-διπλό τελικό''. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μας έγραφε τα ίδια στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, με το σκορ 0-1, μία εβδομάδα πριν,
 

 
αλλά δεν δικαιώθηκε. Απτόητος συνέχισε τις προβλέψεις του και πλέον αισθάνεται ''δικαιωμένος'' μετά το γκολ του Μήτρογλου στο 91', επειδή αυτός ''τα έλεγε''.
 

 
Στο πλευρό του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου συντάσσονται και πολλοί ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί, που λένε τα ίδια. Εμείς ζητάμε από όλους αυτούς αποδείξεις όχι για το στήσιμο, αλλά για το ότι έπαιξαν όσα λένε ότι έπαιξαν και κονόμησαν. Για παράδειγμα, εμείς εδώ λέγαμε ότι κάποιος από εμάς (ο clark gheibol συγκεκριμένα) έπαιξε ακριβές σκορ 3-2 πριν το φετινό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη. Ορίστε η απόδειξη.
 

 
Περιμένουμε να κάνουν το ίδιο όλοι οι ''ψαγμένοι'' του Internet, ολυμπιακοί και αντιολυμπιακοί. Περιμένουμε να μας πείσετε πως ποντάρατε στην ανατροπή του Ολυμπιακού μέσα στη Λιβαδειά χθες και κονομήσατε. Αλλιώς σας θεωρούμε Α-ΠΑ-ΤΕ-Ω-ΝΕΣ. Ειδικά εσάς τους ''ολυμπιακάρες'', που πετάτε λάσπη δίχως στοιχεία στην ομάδα μας, σας θεωρούμε τουλάχιστον βλαμμένους και ίσως και βαλτούς.
 
- Όπως μας ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι της σελίδας, διάφοροι δημοσιογράφοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς άνοιξαν συζήτηση χθες το βράδυ για το κατά πόσον ήταν οφσάιντ ο Μήτρογλου στη φάση του 1-2. Εδώ είναι η φάση.
 

 
Εμείς βλέπουμε ότι όλο το σώμα του Μήτρογλου είναι πίσω από την γραμμή της NOVA. Αντίθετα, στη φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟ κόντρα στη Βέροια πριν δύο εβδομάδες, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,
 

 
ολόκληρο το δεξί πόδι του Μπεργκ είναι μπροστά από την γραμμή της NOVA. Ποια φάση από τις δύο είναι οφσάιντ; Τι πρέπει να πούμε για να θεωρηθούμε ''αντικειμενικοί''; Τι είπατε εσείς οι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι τότε με τον Μπεργκ και τι λέτε τώρα με το Μήτρογλου;
 
Συνεχίζουμε, αφού τονίσουμε για πολλοστή φορά πως η όποια κριτική γίνεται εδώ, γίνεται καλοπροαίρετα και σε καμία περίπτωση για να καπελώσουμε ή να φάμε το Μίτσελ. Εγώ θεωρώ τον Ισπανό πολύ μεγάλο προπονητή, τον κορυφαίο που είχαμε ποτέ. Επίσης θεωρώ ότι θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ της διοίκησης το να τον διώξει. Τα λάθη του όμως πρέπει να τα αναδεικνύουμε, ώστε να διορθώνονται. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι όποτε κάνουμε κριτική σε κάποιον προπονητή μας, αυτό συνεπάγεται πως τον θεωρούμε ''μυρωδιά'' και θέλουμε να φύγει, για να έρθει ο Βαλβέρδε, ο Μπάγεβιτς και ο sir Takis (μέχρι κι αυτό μας έστειλαν κάποιοι...), το πρόβλημα το έχουν αυτοί οι ''κάποιοι'', όχι εμείς. Εμείς κοιτάμε το καλό του Ολυμπιακού, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε, και μόνον αυτό. Τις εμμονές μας τις αφήνουμε στην απ'εξω, ειδικά όποτε μιλάμε δημοσίως για εν ενεργεία παίκτες-προπονητές του Ολυμπιακού.
 
Σε κάθε περίπτωση,
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Συμφωνω σε ολα Σαββα.
Μια σημειωση αναφορικα με τον Ρομπερτο μονο. Ειναι Ισπανος τερματοφυλακας. Δεν μπορουμε να περιμενουμε εξοδους απο Ισπανο. Πρεπει να το καταλαβουμε και να περιμενουμε απο τα CB να βγαζουν αυτες τις φασεις. Βεβαια τα CB μας, στην παρουσα φαση, ειναι κατωτερα των περιστασεων.
Το προβλημα της ομαδας γενικα το εντοπιζω σε 2 στοιχεια.
Πρωτο και βασικοτερο ειναι το ντεφορμαρισμα των εξτρεμ της ομαδας. Γι'αυτο το λογο και καταλαβαινω τον Μιτσελ που εβαλε τον Μαζουακου σαν αριστερο χαφ και τον Φουστερ δεξια (που ειναι ο μονος κεντρικος χαφ που μπορει να παιξει εκει κατα τη γνωμη μου). Προσπαθει να βρει λυση ο ανθρωπος. Ο Αφελαϊ εχει κανει απο 2 μισα παιχνιδια καλα μεχρι σημερα. Ο Ντουρμαζ κανενα. Ο Γκαζαριαν εχει δειξει απλα καποια καλα στοιχεια χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο και δεν θεωρω πως μπορει να βοηθησει. Ο Ντοσεβι φτανει ανετα μεχρι το δεξι ακρο της αντιπαλης περιοχης και εκει παθαινει μπλακ αουτ και ή γυρναει την μπαλα πισω, ή προσπαθει να βγαλει σεντρα (περναει 1/20). Απο τη στιγμη λοιπον που ειναι ντεφορμε τα εξτρεμ μας, ο αντιπαλος εχει χωρο να βγαλει αντεπιθεσεις, γιατι δεν εχει κανενα να κραταει πισω τα πλαγια μπακ του. Το 70% των γκολ που εχουμε φαει, ειναι απο φασεις που ξεκινανε απο τα πλαγια μπακ του αντιπαλου.
Το δευτερο προβλημα ειναι ο κοφτης. Δυστυχως, χωρις τον Μιλιβογεβιτς, δεν εχουμε αξιοπιστη λυση. Ο Εντιγκα, μονος του, δεν μπορει να κρατησει το κεντρο (Τσορι και Κασαμι, οπως πολυ σωστα ειπες, δεν εχουν αμυντικες αρετες και περιμενουν την μπαλα στα ποδια). Εκτος αυτου, ο Εντιγκα κανει πολυ πολυ ευκολα το λαθος και αν δεν εχει διπλα του καποιον να το διορθωσει, η ομαδα εχει προβλημα. Επισης, δεν ξερω αν ειναι θεμα επιπολαιοτητας, γιατι γενικα ειναι παικτης που μου αρεσει και εχει τα φοντα να γινει χαφαρα, αλλα στα τελευταια παιχνιδια που εχει παιξει ο Εντιγκα, κανει πολλα τσαφ (κεφαλια με Μαλμε στο δοκαρι, 2 παρομοιες κεφαλιες με Λεβαδειακο και ενα λαθος γυρισμα προς τα πισω). Ελπιζω να ειναι απλα λογω αγχους που εχει αυτο το κομματι του παιχνιδιου μονος του. Θα ηθελα να δω τον Μπουχαλακη διπλα του και ενα συστημα 3-5-2 παντως. Οπως επισης θα ηθελα να δω και τον Φορτουνη.

Και κατι τελευταιο. Συμφωνω οτι επρεπε να παρουμε το παιχνιδι πιο ευκολα, αγχωθηκαμε, δεν καναμε καλη εμφανιση (ιδιαιτερα στο 1ο ημιχρονο), αλλα μην υποβιβαζουμε και τον αντιπαλο παιδια. Ο Λεβαδειακος ειναι πολυ δυνατος στην εδρα του. Ειναι σε φορμα και ειχε να φαει γκολ για 6 συνεχομενους αγωνες μεχρι που επαιξε με μας. Δεν πιστευω οτι, στην παρουσα φαση, με τις ιδιες συνθηκες, μπορει να περασει αλλη ομαδα απο τη Λιβαδια. Οι μπουγατσες ιδρωσαν να κερδισουν την Κερκυρα στην εδρα τους (σ'αυτο το παιχνιδι μαλλον επιασαν οι προσευχες στην παναγια) και οι λαγοι γλιτωσαν απο του χαρου τα δοντια στην Τριπολη (ασχετα που ζουν το παραμυθι των ΑΡΔ).

Εικόνα vagio

Το οτι γενικοτερα τα γκολ δεν πανηγυριζονται, υπαρχει θεμα απο την αρχη της χρονιας και με εχει εκνευρισει. Βαζεις γκολ κασαμι στο Αγρινιο και δεν το πανηγυριζεις? Σωπα ρε μαγκα, τι εχεις κανει στη ζωη σου δηλαδη? Πολλοι δεν εχουν καταλαβει πως ειναι πολυ μικροτερο μεγεθος απο τον Ολυμπιακο. Αντικειμενικα μιλωντας.
Οσο για το Μητρογλου, εγω ξερω οτι οταν ο επιθετικος διερχεται περιοδο γκινιας/ντεφορμαρισματος, προσπαθει να ρεφαρει σε αλλους τομεις του παιχνιδιου. Να μαρκαρει, να τρεχει, να πασαρει, να δειχνει φιλοτιμο. Ο δικος μας η βλακας ειναι, η δεν προπονειται. Δυσκαμπτος, αργος και μπλαζε.
Ο μαζουακου μου δινει την αισθηση οτι παρα τα προσοντα του, κατι ρου λειπει στο να εξελιχθει και να πιασει το ταβανι του. Επιπολαιοτητα πολυ, νομιζω δεν ειναι θεμα βεντετισμου, θα κανει καποια πολυ καλα παιχνιδια και καποια μαλακισμενα. Βεβαια στο πρωτο ημιχρονο ολα ξεκινουσαν απο αυτον στην επιθεση.
Συμφωνω με αλλα παιδια, η ομαδα στερειται αγωνιστικης ταυτοτητας και αυτο το πιστωνεται ο Μιτσελ. Ομως τετοια ωρα τετοια λογια, παμε για το πρωταθλημα και βλεπουμε.

Εικόνα Chief Bromden

Σίγουρα τα κενά πίσω σε συνδυασμό με την συνολική κακή αμυντική μας λειτουργία προβληματίζουν πολύ. Αλλά και μπροστά υπάρχει μεγάλο θέμα. Φάσεις βγάζουμε πάρα πολλές, στην εκτέλεση όμως υστερούμε. Μόνο προχθές θυμάμαι σε τέσσερα σουτ από το ύψος του πέναλτι και χωρίς ιδιαίτερη πίεση να αστοχούμε απελπιστικά ή να καθυστερούμε υπερβολικά με αποτέλεσμα να μας κόβουν οι αμυντικοί (Κασάμι – Ντοσεβί).
Ένα άλλο θέμα είναι και τα στημένα στην επίθεση μας. Κερδίζουμε πολλά κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή και περνάνε ανεκμετάλλευτα. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε με τον ΠΑΣ, χθες οι Κώτσιος και Τομάς έμοιαζαν με Νέστα και Καναβάρο. Είμαστε πολύ στατικοί σε αυτές τις φάσεις, όλοι κ όχι μόνο ο Μήτρογλου περιμένουν την μπάλα να έρθει συστημένη στο κεφάλι τους. Καμία κίνηση, καμία προσπάθεια για ξεμαρκάρισμα, κανείς δεν πηδάει εκτός και αν η μπάλα έρχεται προς το μέρος του.
Αν δεν εκμεταλλευτούμε τα στημένα πως θα ανοίξουμε το ταμπούρι του αντιπάλου;
Και φτάνουμε στο περιβόητο θέμα με τα εξτρέμ...
Μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν έχουμε βοηθηθεί ως ομάδα από τις συγκεκριμένες θέσεις, είτε στο σκοράρισμα είτε στην δημιουργία. Οι κλειστές άμυνες θα ανοίξουν από προσωπικές ενέργειες ή από σέντρες ξυραφιές . Από τα καθαρόαιμα εξτρέμ μόνο ο Αφελάι έχει το πακέτο και θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει αρκεί να συγκεντρωθεί και να αφήσει τις μαλακίες...
Ο Ντοσεβί έχει ταχύτητα αλλά υστερεί στις σέντρες, το γκολ το έχει δύσκολα όπως φαίνεται και δεν απειλεί με σουτ εκτός αν έχει μπει πολύ μέσα που και πάλι οι επιλογές του είναι πολύ κακές . Αν και έχει αγωνιστεί λίγο το παιχνίδι του είναι εύκολα προβλέψιμο. Ο Γκαλέτι για παράδειγμα μετά την πρώτη τρίπλα και με το που πάταγε περιοχή δοκίμαζε το πόδι του και είχε πετύχει αρκετά γκολ, ακόμα και από τα πλάγια, κάτι παρόμοιο έκανε και ο Αφελάι στο πρώτο γκόλ...
Μετά τι έχουμε; Τον Ντουρμάζ εξαφανισμένο, τον Γκαζαριάν εξαφανισμένο, τον Φουστέρ ως λύση ανάγκης να χαντακώνεται στα πλάγια και διάφορους πειραματισμούς με Μπουχαλάκη και Μαζουακού.
Αν τα εξτρέμ ήταν αξιόπιστα δεν θα ήταν επιβεβλημένη και η συνεχής προώθηση των μπάκ με τα γνωστά επακόλουθα στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Στις προηγούμενες θητείες του Μίτσελ η ομάδα έκανε την κοιλιά προς την άνοιξη, αν εξαιρέσουμε τα μεμονωμένα Ευρωπαικά παιχνίδια από τη αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα που μιλάμε η ομάδα δεν έχει ρολάρει. Το γεγονός αυτό με κάνει να πιστεύω πως μόνο βελτίωση μπορούμε να περιμένουμε σε συνδυασμό και με τις προσθήκες του Γενάρη, για να δούμε...

Εικόνα CVRED

Ειπες ολη την αληθεια αρχηγε.

Εικόνα dgkirle

Καλησπέρα σε όλους. Στη (βαθμολογική)κατάσταση που είμαστε αυτή τη στιγμή μάγκες δε με νοιάζει πραγματικά το θέαμα και η καλή μπάλα αλλά το αποτέλεσμα. Και αυτό που μένει είναι φυσικά οι 3 βαθμοί.Τέλος καλό αλλά όχι όλα καλά βέβαια. Τη γνώμη μου για το μίτσελ την έχω εκφράσει αρκετές φορές και είναι αρκετά ξεκάθαρη. Ανεπαρκής. ΟΜΩΣ:Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο προπονητής μας και όσο ο Βαγγέλας τον κρατάει εκεί είμαι και εγώ μαζί του. Επίσης θεωρώ άδικο για ένα προπονητή να παίζει τη θέση του κάθε Κυριακή. Για την ώρα κάποιες ερωτήσεις έχω να κάνω ρε παιδιά και όποιος θέλει ας προσπαθήσει να μου δώσει καμμιά απάντηση. ΓΙΑΤΙ ρε ΔΙΑΟΛΕ δε κατεβάζει την ομάδα στο πρωτάθλημα ορθολογικά? Γιατί εμμένει σε αποτελεσματικές και παρωχημένες μεθόδους? Και γιατί σε κάθε συνέντευξη τύπου παρουσιάζει τα πράγματα σαν απλός παρατηρητής και όχι μέρος του προβλήματος?

Εικόνα CVRED

Καλησπερα φιλε.
Ο Μιτσελ δεν μπορει να κατεβασει την ομαδα ορθολογικα, γιατι εχουμε προβλημα σε συγκεκριμενες θεσεις. Ντεφορμε εξτρεμ πχ. Οποτε υπερφορτωνει τον αξονα και ειναι ευκολο στον αντιπαλο, με διπλη ζωνη αμυνας, να αραξει πισω και να βγαζει αντεπιθεσεις χωρις ουσιαστικο κινδυνο.
Διπλωμα προπονητικης δεν εχω, αλλα με οση μπαλα ξερω κι εγω στην φαση που βρισκεται η ομαδα, το ιδιο θα εκανα. Την ιδια συνθεση και συστημα θα παρουσιαζα (αν και μετα την εικονα μας με το 3-5-2, στη Λιβαδια, προς το τελος, παιζει να το εφαρμοζα σε συγκεκριμενους αγωνες στην Ελλαδα).
Λογικα, με τις μεταγραφες, εφ'οσον παρουμε ενα αξιοπιστο εξτρεμ και αν μπει και στο κλιμα ενας απο τους υπαρχοντες, δεν θα εχουμε επιθετικο θεμα.
Απο εκει και περα ειμαστε και αναποτελεσματικοι. Ο Μητρογλου εχει κανει ενα καλο παιχνιδι φετος. Αυτο με τη Μαλμε (κι αυτο ηταν στο 70% του παλιου Μητρογλου). Σε ολα τα αλλα ειναι στατικος, βαρυς και αστοχος. Ο Μπενιτεζ ανοιγει τις αμυνες, εχει κινηση, αλλα δεν παιρνει σεντερφορισιες θεσεις στην περιοχη και δε νομιζω πως μπορουμε να στηριξουμε την επιθεση πανω του. Ο Διαμαντακος δεν μπορει να βοηθησει.
Στις συνεντευξεις τυπου, δεν περιμενω να πει κατι διαφορετικο απο αυτα που λεει. Αναγνωριζει το προβλημα και λεει οτι το δουλευουν. Τον τροπο δεν περιμενω να το πει, δεν το κανει κανενας προπονητης αλλωστε. Αλλα αν θεωρουμε οτι ο Μιτσελ φαινεται ως απλος παρατηρητης, τι να πουμε για Μουρινιο, Πελεγκρινι και Λουις Ενρικε;

Εικόνα Kaine

Λίγα πραγματάκια από μένα. Είδα στο παιχνίδι με τη Μάλμε μια πώρωση, ένα πάθος. Είδα τον Τσόρι που μέχρι τότε πανηγύριζε με τα μούτρα στο πάτωμα να σκάει που έχασε γκολ συμπαίκτης από πάσα του (ο Μήτρογλου νομίζω). Είδα τον Κασάμι να ανταπεξέρχεται σε περίεργη θέση γι' αυτόν (τελικά Σάββα έπεσα έξω, μια χαρά τα πήγε, έπαιξε έξυπνα και κινήθηκε και πιο κεντρικά). Είδα τον Αφελάυ να παίζει όπως πρέπει σύμφωνα με τα προσόντα που έχει, δηλαδή "μπουκαδόρικα" και πατώντας περιοχή με και χωρίς τη μπάλα στα πόδια (ιδίως το "με τη μπάλα" το χρειάζεται ο Ολυμπιακός, δεν έχει πολλούς με τέτοια ικανότητα). Αυτό το λέω ασχέτως του γκολ που έβαλε. Είδα φυσικά και τη Μάλμε να βάζει δύο γκολ με δύο σουτ στο τέρμα (φυσικό κι επόμενο, έγιναν υπό εξαιρετικές προυποθέσεις), και είδα τον Ολυμπιακό να κλέβει κάποιες μπάλες στο κέντρο με εξαιρετικές προυποθέσεις για αντεπίθεση και να είναι ανίκανος να δημιουργήσει έστω υποψία ευκαιρίας.

Χθες ο Λεβαδειακός έβαλε γκολ με κεφαλιά από παίκτη που μάρκαρε ο πιο ογκώδης και ψηλός αμυντικός που έχουμε. Φυσικά και είναι δικαιολογία η τεράστια αποχή αλλά όχι κι έτσι ρε Σιόβα. Ο Γιαννούλης έπεφτε μόνος του, Ντινγκά και Κασάμι έκαναν από μια ντουζίνα λανθασμένες μεταβιβάσεις, ο Μήτρο σκόραρε αλλά συνεχίζει να βοηθά απειροελάχιστα την ομάδα στο υπόλοιπο παιχνίδι, ο Ντοσεβί ναι μεν αλλά από τηγανίτα τίποτα (τουλάχιστον είναι κανονικό εξτρέμ και έπαιξε ρόλο στο να γυρίσουμε το ματς), και ευτυχώς ο Αφελάυ ξαναέπαιξε συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε, όπως θεωρώ πως πρέπει να παίζει. Αυτός πάλι γιατί έχει αυτά τα περίεργα μούτρα όταν πανηγυρίζει; Κλιμακτήριο περνάει; Δεν είναι το αν πανηγυρίζει ήπια ή χτυπιέται σαν ουρακοτάγκος, αυτό είναι δικό του θέμα, αλλά από την τηλεόραση που βλέπεις κοντινά στην έκφρασή του φαίνεται πως ο παίκτης μάλλον έχει θέμα με κάτι, όπως το ίδιο έχω αναφέρει και για τον Ντομίνγκεζ.

Για τον Φουστέραρο, που καταχάρηκα που σκόραρε και μάλλον ανανεώνει, θέλω να πω το εξής και συγγνώμη αν το έχω ξαναγράψει, δεν θυμάμαι. Ποια είναι τα μεγαλύτερα προσόντα του; Η τακτική προσήλωση, η ασταμάτητη πίεση, και η διαρκής κίνηση χωρίς τη μπάλα. Αυτά τα έχει σε ότι θέση και να παίξει. Πλην αυτών όμως, τα δύο σημαντικά χαρακτηριστικά του σαν επιθετικός είναι: η ικανότητα να πασάρει και να σουτάρει χωρίς κοντρόλ, και η εξαιρετική του ευχέρεια να επιτίθεται/μπαίνει (χωρίς την μπάλα) στην περιοχή σε ας το πω δεύτερο χρόνο. Αυτά τα στοιχεία είναι κρίμα να μην αξιοποιούνται επειδή παίζει σε θέση ή έχει οδηγίες που τον οδηγούν να μην μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Είναι κρίμα για τηυν ομάδα που τα στερείται, και είναι και κρίμα για τον παίκτη επειδή αδικείται.

Μίτσελ, σφίξε το ζωνάρι και ανασκουμπώσου γιατί έχουμε θέματα. Το ίδιο πρέπει να καταλάβουν και οι παίκτες. Τα περιθώρια στενεύουν και παίζουμε με τη φωτιά.

Εικόνα CVRED

Δεν υπαρχει πιο αδικημενος παικτης απο τον Φουστεραρο. Οχι απλα επρεπε να εχει φανελα βασικου και περιβραχιονιο αρχηγου στο σπιτι, αλλα θα επρεπε να εχει και συμβολαιο αντιστοιχο με του Τσορι. Παιζει σε ολες τις θεσεις απο το κεντρο και μπροστα, ειναι σε ολα τα παιχνιδια παθιασμενος και συγκεντρωμενος, εχει εξαιρετικη τεχνικη, ειναι δυνατος, βλεπει γηπεδο, ειναι ομαδικος. Το μονο του μειονεκτημα ειναι η ταχυτητα του, αλλα αν το ειχε και αυτο, θα επαιζε σε καμια Μπαρτσα.

Εικόνα Kaine

Να προσθέσω το εξής, μιας και ο Σάββας αναφέρει ως παράδειγμα τον Φουστέρ στη θέση του Τσόρι. Θα ήθελα μια φορά να δω τετράδα μπροστά με τους πιο κινητικούς μας παίκτες. Αφελάυ και Ντοσεβί στα άκρα, Μπενίτεζ μπροστά και Φουστέρ από πίσω του και κεντρικά, συν τον Κασάμι στο κέντρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Χμμμ...ενδιαφέρουσα πρόταση. Τουλάχιστον για κάποιο ΄΄βατό΄΄ θεωρητικά ματσάκι στο Φάληρο. Να δούμε κάτι τέτοιο, πώς θ΄απέδιδε στην πράξη. Άμα ΄΄καθότανε΄΄ ο.κ. Άμα δεν ΄΄καθότανε΄΄, θ΄αρχίζανε πάλι τα γνωστά περί... πιστολέρο, απουσίας μπαλαδόρου στο κέντρο και τα ρέστα. Δεν βγάζεις άκρη... Υπάρχουν όμως και οι αλλαγές σ΄έναν αγώνα...

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ SITE.
ΜΕ ΟΝΟΜΑ SportsDNA.gr
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΧΕ-ΤΣΟΓΛΟΥ,ΚΟΛΚΑΣ,ΑΣΒΕΣΤΑΣ

Εικόνα Αλέξανδρος

Το μικρό αδερφάκι του vazzeletta θα είναι αυτό.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό θα είναι ένα πραγματικά αντικειμενικό site. Εκεί ναι, θα γράφονται αλήθειες.

Εικόνα tsalouxidis

Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα ποιότητας σε θέσεις.Η ομάδα έχει πρόβλημα συνολικό το οποίο ενδεχομένως θα κάλυπταν ποιοτικές προσθήκες είτε με καθοριστικές ενέργειες είτε με τη συνολική τους παρουσία και κλάση.Εγώ επιμένω ότι σε πλείστα όσα ματς ο Ολυμπιακός είχε αντίστοιχα προβλήματα και πέρσι με τη διαφορά να βρίσκεται μονάχα στο αποτέλεσμα που ερχόταν καβάλα στις αποκρούσεις του Ρομπέρτο και στη θηριώδη φόρμα του Μήτρογλου.Κανένας φορ, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, δεν θα μασκαρέψει την έλλειψη συνοχής στην επίθεση.Ίσα ίσα το φάντασμα του Μήτρογλου με τις περιορισμένες πλην υψηλής ευφυίας κινήσεις του και τη μοναδική ευχέρεια να απειλεί από παντού και με όλους τους τρόπους προκαλεί πολλά περισσότερα ρήγματα και ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα απ'ό,τι φαίνονται με την πρώτη.Ο παίχτης αυτός τ'ακούει φέτος ακόμα και σε παιχνίδια που έχει καλή παρουσία όπως ήταν στην Τρίπολη ή και χτες.Γκόγκιτς δεν ήτανε και δεν θα γίνει ποτέ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Αλλά φοβού τις κατάρες γιατί μπορεί να πάθουμε ό,τι ευχόμαστε.
Δεν διακρίνεται συγκεκριμένος προσανατολισμός στο παιχνίδι.Δεν διακρίνεται καν συγκεκριμένη πρόθεση προσανατολισμού.Καλά για την άμυνα τα'χω γράψει 20 φορές.Ο Ολυμπιακός τρώει φάσεις πανεύκολα.Και τρώει το 1/3 απ'όσες θα έτρωγε αν το ελληνικό πρωτάθλημα είχε την προ 10ετίας ποιότητα.Ο Μάντζιος χτες έκοψε ίσα με 5 αντεπιθέσεις να'ναι καλά το παιδί.Σε αυτή την αγωνιστική βάση είναι εκ προοιμίου ελαττωματικές όλες οι διαγνώσεις για τα προβλήματα.
Η ομάδα παίζει τζαζ χωρίς να το ξέρει.

Εικόνα savvas gridlock

H αμυντική λειτουργία είναι πολύ πιο απλή δουλειά από τους αυτοματισμούς στην επίθεση. Αναθέτεις ρόλους και χρησιμοποιείς παίκτες που παρακολουθούν τις κινήσεις των αντιπάλων που κινούνται στην πλάτη της άμυνας, αλλά και που κινούνται γενικότερα χωρίς την μπάλα. Με άξονα Τσόρι-Κασάμι-Μήτρογλου, είναι λογικό όποτε χάνεις την μπάλα να γίνεται πάρτυ πίσω. Ποιος από αυτούς τους 3 θα κινηθεί για να παρακολουθήσει τον αντίπαλο που γράφει μέτρα με την μπάλα στα πόδια; Ο Μανιάτης τα ακούει συνεχώς από τον κόσμο, αλλά αυτό το συγκεκριμένο πράγμα το κάνει καλύτερα από τον καθένα στον Ολυμπιακό εδώ και 3 χρόνια περίπου. Βέβαια ο κόσμος γενικότερα έχει την τάση να εκτιμάει μόνο τις μαγείες και τα καθρεφτάκια, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να συνυπολογίζουμε την άποψή του, σε κάθε περίπτωση όμως το να φτιάξεις μία άμυνα που στέκεται απλώς για τα δεδομένα της Superlague, δεν είναι και κάτι τρομερό. Για να φτιάξεις όμως ομάδα που βάζει την μπάλα κάτω και φτιάχνει φάσεις με σωστή κυκλοφορία μπάλας, υπεραριθμία στις πτέρυγες και αρκετούς παίκτες που πατάνε την αντίπαλη περιοχή ερχόμενοι από πίσω (ό,τι κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Ισπανία, από όπου φέραμε το Μίτσελ), χρειάζεται χρόνος, σταθερό σχήμα και δουλειά στο ίδιο πλάνο. Αν δεν δουλεύεις επίμονα τα ίδια πράγματα, θα φτιάξεις αχταρμά στο τέλος, μπερδεύοντας και τους ίδιους τους παίκτες σου. Είναι άδικο να έχει 7-8 νέους παίκτες στην 11άδα ο Μίτσελ σε σχέση με πέρυσι και να εγκαλείται για έλλειψη προσανατολισμού.

Εικόνα tsalouxidis

Δεντονε εγκάλεσα ακόμα.Αλλά δε βλέπω και λόγο να μηντονε εγκαλέσω σύντομα.Ούτε πέρσι καταλάβαινα τί παίζει ο Ολυμπιακός, ούτε φέτος το καταλαβαίνω.Δεν έχει δώσει κάποιο χαρακτήρα στην ομάδα.Ως ώρας απολαμβάνει δικαίως το ελαφρυντικό της αλλαγής του μισού ρόστερ κάθε χρονιά.Αλλά να καταλάβουμε κάποια στιγμή τί ακριβώς θέλει να κάνει.

Εικόνα CVRED

Οπως ο Μιτσελ εχει πει, θελει να εχει μια ομαδα σφιχτη, συμπαγη και να παιζει με transitioning. Αυτο χρειαζεται πολυ χρονο και σταθερο σχημα οπως λεει ο Σαββας.
Αλλα δεν τα παρεχει η συνεχης αλλαγη προσωπων και το μεγαλο ντεφορμαρισμα σε θεσεις κλειδια αυτα. Ουτε και οι απαιτησεις μας (λογικες βεβαια).
Γενικα δεν μπορω να κρινω κανενα προπονητη, παρα μονο για την επιμονη τους σε παικτες που ειναι ντεφορμε ή αναξιοι. Απο τον Μιτσελ δεν εχω δει κατι τετοιο.

Εικόνα apostolos gaganis

1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΕΣ: Το κενό του Μανωλά, δεν αντιμετωπίστηκε. Το δίδυμο Μανωλάς - Σιόβας, με την εξαιρετική του χημεία, δεν υποκαταστάθηκε. Ο Σιόβας, ανέτοιμος. Εύχομαι να επανέλθει στην παλιά, καλή του κατάσταση, ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο Μποτία, δεν με ΄΄γεμίζει΄΄ ακόμη. Απλά ικανοποιητικός, αλλά για ομάδες κατώτερες του Ολυμπιακού. Πόσο ν΄ανέβει ακόμη; Ιδωμεν. Εξαρτάται...κι΄απ΄την παρέα του, βέβαια. Για τον Αμπιντάλ, δεν θα πω πολλά, γιατί σέβομαι την περίπτωσή του. Όμως για ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους της επιλογής του θα πω τούτο: Παιδιά, είπαμε να παίρνετε και καναν καλό παίκτη στη δύση της καριέρας του, αλλά και τα...ηλιοβασιλέματα ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ. Έλεος πια... Παίζεται εν ου παικτοίς...

2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΟΥΛΗ: Επιθυμώ να τον ξαναδώ, ΜΟΝΟ σε περίπτωση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ανάγκης. ΠΟΤΕ άλλοτε.

3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ: Θέλω να προσεχτεί ιδιαίτερα, αλλά και ο ίδιος να προσέξει. Γνωστό ότι πρόκειται για παιχτούρα. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και το βάρος της μεταχείρισης του πέφτει στον Μίτσελ, όχι όμως και αποκλειστικά. Παίζει ρόλο και ο παίκτης. Τον ΄΄ κόβω ΄΄ για ιδιάζοντα χαρακτήρα...

4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Ήταν μέτριος γενικά, καμιά σχέση με τον περσινό, αλλά έβαλε - και πάλι - γκολ σημαντικό. ΄΄ Το΄χει ΄΄ στο αίμα του. Παραμένει φυσικά το πρόβλημα του χαρακτήρα του. Κακός, δεν είναι. Ιδιότροπος και ανώριμος είναι. Θέλουμε φορ. Και κάτι πριν κλείσω τούτη την παράγραφο: Δεν μας χέζετε όλοι εσείς, τα δημοσιογραφάκια και τα ΜΜΕ στα οποία δουλεύετε, με τον...Πουλίδο; Μας τάχετε πρήξει πια. Γράφτε ΜΟΝΟ αν υπάρξει καμιά ουσιαστική εξέλιξη. Αλλιώς, άντε και... Όσο για καμιά υπεύθυνη δήλωση επί τέλους της Διοίκησης για το τί να περιμένουμε...καλά, ούτε αυτοί ξέρουνε... Έχουν άλλες δουλειές. ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ... Εν πάση περιπτώσει, χειριστείτε το θέμα σεντερ υπεύθυνα, και στ΄ΑΡΔια μας, πώς θα λέγεται. Φτάνει να διορθώσει το πρόβλημα στη θέση... Εξαίρω τη στάση του RATM στο θέμα, που ούτε ασχολήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και τα σούρτα - φέρτα του. Γιατί αυτός ο ιστότοπος, είναι σοβαρός...

5. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ Ολυμπιακός και να τρώει γκολ, όχι με την Λειβαδιά, αλλά και με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αντίπαλο, στο πρώτο δίλεπτο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εδώ, να θυμίσω τις δηλώσεις του Φουστέρ ( σοβαρός παίκτης ΚΑΙ άνθρωπος ) μετά το παιχνίδι με την Μάλμε, σε ερώτηση για το πρόβλημα της ομάδας στους αγώνες του πρωταθλήματος: ΄΄ Άλλες φορές ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ, άλλες φορές ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΄΄. Σαφής απάντηση, που καθιστά κάθε άλλο σχόλιο σχεδόν ΠΕΡΙΤΤΟ και ως προς τις ευθύνες γιαυτό, θεωρώ ότι βαρύνουν ΚΥΡΙΩΣ τους παίκτες. Το΄χουν παραδεχτεί εξάλλου και οι ίδιοι το προηγούμενο, επανειλημμένως. Είναι ώριμοι, δεν είναι μωρά, ξέρουν πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους, δεν χρειάζονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ προτροπές, ντόπες, απειλές(;), επισημάνσεις, νταντέματα και τα τοιαύτα. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Εντάξει το έργο του προπονητικού τιμ ( δεν νομίζω ότι μένει άπραγο - κάθε άλλο ), όπως και οι παρεμβάσεις του ίδιου του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά μην ξεχνάμε και το: ΄΄ συν Αθηνά και χείρα κίνει ΄΄... Πώς δηλ. στο παιχνίδι με την Μάλμε π.χ. που ήταν ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασίας, επέδειξαν οι παίκτες εμφαντικά όλα εκείνα τα δυναμικά και τεχνικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, την έλλειψη των οποίων συζητούμε συχνότατα στα εγχώρια παιχνίδια και απ΄την άλλη μεριά τρώνε τεμάχιο μετά ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ στο δίλεπτο με την Λειβαδιά; Συμβιβάζονται αυτά; Ή μήπως επειδή, όπως έγραψε πρόσφατα εκείνη η ΄΄ αθλητικογραφάρα ΄΄, ο Μιχάλης Τσόχος, ο Μίτσελ φροντίζει το βιογραφικό του για το επόμενο βήμα της καριέρας του, ρίχνοντας το βάρος του στην ΕΥΡΏΠΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο...ψιλοσνομπάρει; Δηλαδή είναι ανήθικος ή βλαξ ή οπορτουνίστας του κερατά; Τί είν΄αυτά τα πράγματα; Ασφαλώς και δεν είναι αλάνθαστος. Όλοι όμως κάνουνε σφάλματα. Και για να το εκχυδαϊσω κάπως ( με...τρώει, βλέπεις ), μόνο άμα δε γαμείς, δεν πρόκειται να κολλήσεις ΠΟΤΕ μουνόψειρες..

6. Τελειώνω, αν και συνήθως...τερματίζω στο 7, με το πρωτοσέλιδο της... ΕQUIPE ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΎ ΚΎΚΛΟΥ. Των ΣΠΟΡ του Βορρά... Πού θεωρεί το 1 - 2 του Θρύλου με την Λειβαδιά, ειρωνικά, ως στημένο και ως ΄΄ Την ανατροπή του.. αιώνα ΄΄. Για σκέψου: Να χάνει 1 - 0 στο α΄ημιχρονο ο Ολυμπιακός και να πάρει τη νίκη στο 90΄ με 2 - 1... Πράγματι, δεν υπάρχει τέτοιο, ανάλογο, προηγούμενο στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά κι αν υπάρχει και κανένα, αυτό μόνο ο Σάββας μπορεί να μας το πει με το ασύλληπτο αρχείο του... Ε, ΡΕ ΒΟΔΙΑ! Ε, ΡΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ! Ε, ΡΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜ΄ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ! ΜΟΝΟ!

Εικόνα apostolos gaganis

Δύο σημεία: Το σωστό είναι, Παίζετε εν ου παικτοίς, στο κείμενό μου και το δεύτερο είναι το - τουλάχιστον - περίεργο ύφος του Αφελάϊ όταν κοίταζε προς τον πάγκο μας, πανηγυρίζοντας με υψωμένο χέρι την επιτυχία του τέρματός του. Ήταν σαν να΄λεγε στον Μίτσελ, ΄΄Πάρτα, για να μάθεις να μη με βάζεις απ΄την αρχή, αλλά αλλαγή΄΄... Δεν είμαι σίγουρος ότι κοίταζε τον πάγκο μας, αλλά η έκφραση του προσώπου του ΄΄έλεγε΄΄ κάτι τέτοιο... Όχι τόσο ΞΕΚΆΘΑΡΑ όσο του Κοβάσεβιτς προς τον Βαλβέρδε, αλλά εκεί με κατηύθυνε... Για να το ΄΄δέσω΄΄ και με κάποιες νύξεις του Μίτσελ περί συμβαμάτων στ΄αποδυτήρια μετά από Γιάννενα και ΠΑΟΚ...ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ...

Εικόνα Ψηλός

Γεια χαρά, μάγκες.
Εχτές μπορεί να πήραμε ζόρικη νίκη με ανατροπή, αλλά πάλι δεν παίξαμε καλά. Το γκολ που φάγαμε είναι αστείο, έχει παραγίνει το κακό με την άμυνα, μετράμε μέρες να μπει το νέο έτος νά 'ρθει κάποιο μπακ της προκοπής. Ο Αφελλάυ εχτές βοήθησε κι ας μπήκε αλλαγή, απόδειξη ότι από το κέντρο και μπροστά η ομάδα έχει μεν πρόβλημα, αλλά έχει και τις λύσεις, επομένως είναι θέμα του προπονητή. Η δυσκολία που έχουμε στη δημιουργία φάσεων οφείλεται στο ότι όλοι οι αντίπαλοι μας στην Ελλάδα παίζουνε φουλ άμυνα, άρα χρειάζονται παίκτες μπουκαδόροι όπως ο Αφελλάυ και - ελπίζω - ο Μπενίτες. Πιστεύω πως είναι λάθος του Μίτσελ να χρησιμοποιεί την ίδια ή σχεδόν την ίδια 11άδα σε εγχώριο ματς μετά από ευρωπαϊκό αγώνα. Τό 'κανε πέρσι μετά το 2-0 επί της Μαν. Γιουν., με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα, τό 'κανε πάλι με τους ακατονόμαστους μετά το 1-0 επί της Γιουβέντους και τό 'κανε κι εχτές και νικήσαμε στο παρά τρίχα. Δε λέμε να κάνει ροταίησον α λα Φερρέρ, 11/11, που γελούσαν κι οι πολυέλαιοι, αλλά αυτοί που ζορίζονται πολύ στα δύκολα ευρωπαϊκά ματς, π.χ. Κασάμι, Μαζουάκου μπορούν να κάθονται πάγκο.
Για το Μήτρογλου έχω να πω ότι μπορεί να περνάει παρακμή, αλλά γκολ σαν το χτεσινό κι εκείνο με τη Μάλμαι είναι πολύτιμα. Μπορεί με τη Μάλμαι να μην ήταν δύσκολο, πραγματικά χρειαζότανε προσπάθεια για να το χάσει από 'κεί που τό 'βαλε, αλλά το χτεσινό και καθοριστικό ήταν και ήθελε τίναγμα σεντρεφορίσιο που ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Κώτσος στο ματς με τους Σουηδούς έχει χάσει τετ α τετ στη μικρή περιοχή από συρτή από δεξιά επειδή πήγε να το βάλει ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ και την έστειλε σχεδόν αραόυτ! Αυτό εμένα δε μου δείχνει ντεφορμάρισμα αγωνιστικό, αλλά το γνωστό Μητρογλαίικο φιγουρατζηλίκι. Σύνελθε, Κώστα. Όταν ξαναγίνεις κίλλερ, τότε να πανηγυρίζεις σαν άνθρωπος.
Συμφωνώ με το Σάββα ότι ο Μίτσελ πρέπει να τους αφυπνίσει για να μην ξύνονται. Δεν πάει άλλο. ΄Έχουμε ήδη μείνει πίσω και δεν είναι δυνατόν να κερδίζουμε συνέχεια με την ψυχή στο στόμα, όπως εχτές. Αν το πάμε έτσι θα την ξαναπατήσουμε και δεν έχουμε άλλα περιθώρια, παρότι οι Άλλοι είναι τόσο άχρηστοι που τους το χαρίζουμε και δεν το παίρνουνε. Ξυπνάτε, παίχτες, δε γίνεται να χαθεί το πρωτάθλημα επειδή βαριόσαστε.
Όσο για τους δήθεν ολυμπιακάρες του διαδικτύου, εγώ πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είναι βάζελοι προβοκάτορες ή κάποιου άλλου είδους αντιολυμπιακά μούσμουλα πατημένα που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις ότι δήθεν οι ίδιοι οι ολυμπιακοί βρίζουμε την ομάδα μας. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΙ Η ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ. Μισείτε τον Ολυμπιακό αντί να αγαπάτε τις ομάδες σας, όπως κάνουμε εμείς, γι' αυτό είστε άξιοι της μοίρας σας κι ακόμα χειρότερης.

Εικόνα el trick

Εγώ θα θέσω (και πάλι)το θέμα των σχέσεων των ποδοσφαιριστών μας.
Νομίζω (δεν το γνωρίζω) ότι κάτι δεν πάει καλά.
Σε όλο το παιχνίδι έπαιξαν και Τσόρι και Κασάμι. Πόσες ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ μπαλιές άλλαξαν μεταξύ τους;;;; Ιδίως όταν (υποτίθεται) έδιναν πάσα ο ένας στον άλλο.
Για μένα δεν ήταν λάθος το να παίξουν μαζί στην αριστερή πλευρά π Μαζουακού με τον Γιαννούλη. Ελπίζω μάλιστα αυτό το δίδυμο να το ξαναδώ σύντομα.
Τέλος μία παρατήρηση. Στα στόπερ χρειαζόμαστε κάποιον ποιό γρήγορο και στο δεκάρι κάποιον καλό για αλλαγή του Τσόρι.
Το μόνο που καταλογίζω στον Μίτσελ (όσον αφορά τη Λειβαδιά) είναι η μη χρησιμοποίηση από την αρχή του Μπενίτες. Κάποτε θα πρέπει και αυτός ο παίκτης να πάρει τις ευκαιρίες του. Ελπίζω στη χρησιμοποίησή του στον ΑΜΕΣΩΣ επόμενο αγώνα

Εικόνα RED HELL

Καλησπερα παιδια.Ο Ρομπερτο οντως μεγαλη μαλακια στο γκολ αλλα το εσωσε καπως με μια επεμβαση που εκανε μετα. Ο Ελαμπντελαουι πολυ φιλοτιμος αλλα νομιζω δεν σηκωνει τη φανελα.Οποτε βγαινει μπροστα δεν ξερει τι να κανει τη μπαλα. Ο Μποτια απο τους παρατηρητες χθες.Ο Σιοβας δευτερη συνεχομενη μαλακια οπως και στο 2ο γκολ με γιαννενα.Ουτε που σηκωνεται απο το εδαφος ενω συνεχως κατεβαζει τη μπαλα χωρις να τη δινει λες και ειναι ο μπεκεμπαουερ.Ο Μαζουακου απλα προκλητικος.ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.ΤΑ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ.Ο Εντινγκα μετριος αλλα εχει αρκετες αδυναμιες και σε αρκετα ματς ευθυνεται(οπως και ο μιλι)για την πιεση που δεχεται η αμυνα.Ο Κασαμι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ αλλα τουλαχιστον εχει ψυχη.Μην πουμε που εχασε 2-3 γκολ απο το σημειο του πεναλτυ.Οσον αφορα την ενεργεια του στο τελος δεν με χαλασε τοσο γιατι θελει να ανεβασει ψυχολογικα το μητρο.Ο Τσορι ετρεχε συνεχως αλλα και αυτος πολλα λαθη.Ο Γιαννουλης επαιξε λιγο δεν μπορουμε να πουμε κατι ιδιαιτερο.Ο Φουστερ δεν κανει για τετοια ματς.Ο Μητρογκολ παλι περιπατητης αλλα καπως προσπαθει τελευταια.Τωρα για το οτι δεν πανηγυριζει καλυτερα για μενα γιατι πρεπει να κανει πολλα πρωτα για να πανηγυρισει.Ο Ντοσεβι αναστατωνει την αμυνα αλλα απο τη μια δεν παταει περιοχη απο την αλλη οι σεντρες του ειναι για τις μπεκατσες.Ο Αφελαι ξεχωριζει εμφανως.Ο Μπενιτεζ τιποτα ιδιαιτερο.
Περι Μιτσελ τωρα.Τον θεωρω αρκετα καλο αλλα τελευταια δεν μας τα λεει καλα.Τοσο η αμυντικη οσο και η επιθετικη λειτουργια ειναι για τον πουτσο.Τρωμε γκολ απο το καθε χωριο(καλα με μαλμε 2 φασεις 2 γκολ για ονομα και χθες τα ιδια)και μπροστα στον Τσορι και οτι κατσει.ΒΑΛΕ 2 ΕΞΤΡΕΜ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΘΕΣ.ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΒΗΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ?ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ.
Και κατι τελευταιο.Χθες ενω χαναμε ειναι μονο ιδεα μου οτι ακουγονταν ακυρα συνθηματα?Τελος παντων μπορει και να ειμαι υπερβολικος.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνούμε μέχρι και στις τελείες. Για το τελευταίο που γράφεις, θα επανέλθουμε με ξεχωριστό κομμάτι.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Kαλησπερα.
Πολυ ωραια αναλυση του χθεσινου παιχνιδιου
εχω μια ενσταση ομως.
Ο Κασαμι πιστευω οτι δεν το εκανε με κακο σκοπο να δειξει τον Μητρογλου.

Επισης εχθες φανηκε οτι αν η ομαδα ειχε ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ θα ειχε περασει αερας απο την Λιβαδεια και εναν γρηγορο χαφ αλλα και ποιοτικο δηλ. μια αναμειξη ενος Μανιατη-Τσορι :p
Πιστευω οτι ο Μητρογλου εχει την ταση να γινει ο νεος ΕΛΕ(μουτρακια,δεν πανηγυριζω)

Εχω μια ερωτηση-απορια γιατι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΙΤΕΘ και επιμενει ο Μιτσελ με τον Μητσο?
Ισχυει οτι υπαρχει ορος για τον δανεισμο του να παιξει ενα αριθμο συμμετοχων?

Τελος για τον Μπρουνο Αλβες τι γνωμη εχετε?

Εικόνα savvas gridlock

Και ο Μπενίτες με το Διαμαντάκο δεν έχουν εικόνα σέντερ φορ Ολυμπιακού σήμερα. Τουλάχιστον ο Μήτρογλου, αν είναι κοντά στη φάση, ξέρεις πως θα το καρφώσει. Δεν ξέρω με τι όρους τον δανειστήκαμε. Ο Μπρούνο Άλβες της ΑΕΚ και της Πόρτο ήταν πολύ μεγάλο στόπερ. Ο Μπρούνο Άλβες που δεν παίζει στην Τουρκία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι χειρότερος από κάποιο από τα στόπερ που έχουμε τώρα.

Εικόνα Αλέξανδρος

Καλησπέρα σε όλο το RATM!
Είχα καιρό να σχολιάσω λόγω φόρτου προγράμματος αλλά και διακοπών που έκανα αλλά και επειδή έκανα ένα service στον υπολογιστή. Προκαταβολικά συγνώμη για την εξαφάνιση μου αλλά σας διάβαζα από το κινητό.
Τώρα όσο αφορά την νίκη μας, και ας μην το βλέπουν μερικοί ήταν μεγάλη σαν νίκη. Μια νίκη δεν είναι μεγάλη μόνο αν φας πχ την Μπαρτσελόνα, την Λίβερπουλ, την Μίλαν κλπ. Ο Λεβαδειακός εχθές μας έκανε την ζωή δύσκολη και οι μπαλιές μας δεν πέρναγαν. Αυτή η κουφάλα ο Κώτσιος όταν παίζει εναντίων του Ολυμπιακού παίζει λες και θα πάρει κανέναν τίτλο. Η εφημερίδα των Παναθηναϊκών κάνει αναφορά στην νίκη όπως κάνει και η εφημερίδα των μπουγατσομάχων. Μου κάνει εντύπωση που η ψώρα δεν αναφέρθηκε στην νίκη μας. Μόνο και μόνο ότι σκούζουν οι άλλοι στις εφημερίδες τους δείχνει το μέγεθος της νίκης μας. Είναι ένα από τα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος πάντως που θυμάμαι αυτήν την στιγμή που τα πήραμε στο τέλος με την ψυχή στο στόμα. Τα άλλα δύο είναι εντός με Ξάνθη μια φορά το 2006 και μία το 2011. Αυτή η νίκη να δείξει τον δρόμο για την επιτυχία στην ομάδα. Αν όλα πάνε καλά λογικά θα βγούμε πρώτοι στην βαθμολογία πριν τον δεύτερο γύρο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα δικά μας καρύδια πρώτων, και δεύτερον το μόνο που τους νοιάζει είναι να νικήσουν τον Ολυμπιακό άρα η χρονιά τους θεωρείτε πετυχημένη μέχρι τώρα. Τέλος όσο αφορά τον πρασινοφρουρό το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν αξίζει να ασχολείστε μαζί του γιατί παντελόνια αυτός ο άνθρωπος δεν φοράει (θα μου πείτε φοράει ο σημερινός πρασινοφρουρός και θα έχετε και δίκιο αλλά κουβέντα να γίνεται) τον έβαλε στην θέση του ο Βαγγέλαρος μας. Αν και θα έπρεπε να κατεβάσει ΟΛΟ το βαζελέτα γιατί κάθε μέρα είναι και χειρότερο με τις μαλακίες που γράφει εκεί μέσα τόσο το δημοσιογραφικό team του όσο και το αναγνωστικό κοινό του (αληθινοί και ψεύτικοι εννοώ).
Αύριο έχουμε κλήρωση και καλό θα είναι να μην μας πάρει τα μυαλά αυτή η κλήρωση όποια και αν είναι η αντίπαλος ομάδα μας. Θα τον δούμε τον αντίπαλο και μετά θα ασχοληθούμε μαζί του μόνο όταν πρέπει (αυτό το τελευταίο πάει για τους παίκτες και όχι τόσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού μας) Συγνώμη αν το σχόλιο μου είναι λίγο αχταρμάς και λίγο ανακατεμένο αλλά μιας και είχα καιρό να γράψω είπα να τα πω μαζεμένα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Καλησπέρα Αλέξανδρε. Καθόλου αχταρμάς δεν ήταν το σχόλιό σου. Ο Λεβαδειακός χθες μου άρεσε. Κώτσιος και Τομάς έχουν φτιάξει ωραία άμυνα, με σωστές τοποθετήσεις. Πρέπει να κάνει καλή δουλειά ο Σάββας ο Παντελίδης. Φυσικά τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους, αλλά πρέπει να διορθώνουμε και τα στραβά μας.