ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ



Διαβάζουμε το τελευταίο πόνημα του έγκριτου-μάχιμου ρεπόρτερ του ΠΑΟK, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, στο vazeletta. Επειδή βλέπουμε ότι ζορίζεται, θα τον βοηθήσουμε εμείς να βρει αυτά που ψάχνει. Μια βόλτα στο κανάλι μας στο youtube θα πάμε και θα δούμε διάφορα γεγονότα. ΘΑ ΔΟΥΜΕ, δεν θα τα πούμε ''με το στόμα''. Ξεκινάμε από το περυσινό πρωτάθλημα.
 
1) Πρεμιέρα πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ-Ξάνθη.
 

 
2) 16η αγωνιστική, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1.
 

 
3) Πρεμιέρα δευτέρου γύρου, Ξάνθη-ΠΑΟΚ.
 

 
4) 23η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.
 

 
5) 26η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Πανθρακικός.
 
 
6) 28η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.
 
 
7) 33η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.
 
 
Πάμε και στο προηγούμενο πρωτάθλημα, σεζόν 2012-13.
 
8) 3η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, 4η αγωνιστική Ξάνθη-ΠΑΟΚ.
 

 
9) 9η αγωνιστική Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, 10η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Πλατανιάς.
 

 
10) 15η αγωνιστική, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.
 

 
11) 20ή αγωνιστική, Άρης-ΠΑΟΚ.
 
 
12) 23η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα.
 
 
13) 22η αγωνιστική, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
 
 
14) 24η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.
 
 
Έχουμε και Κύπελλο, από τη σεζόν 2012-13. Πρώτα το ΠΑΟΚ-Καλλιθέα.
 

 
Ακολουθεί το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.
 
 
Mπορούμε να συζητήσουμε για το περυσινό ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που έφερε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ, με το διαιτητή Μάνταλο να κάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.
 
 
Όλα αυτά από το 2012 και μετά, που εμφανίστηκε ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δίχως να βάζουμε τα φετινά. Υπάρχουν και παλαιότερα.
 

 
''Aδικημένε'' Τσορμπατζόγλου, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...
 

Σχόλια

Εικόνα ase_ree

Μην ασχολειστε ειναι μουνοπανο σαν τον φιλο του το κολκα.Εχουν μαζι την σελιδα παοκ24 και τον λιμπερο φμ.Ηταν στον σπορδντογκ πηρε την θεση του κολκα και στο βαζελετα επισης την θεση του παιδιου της τραγουδιστριας(κολκας).Δουλευει στον σπορφμ του αλαφουζου και στην σπορντει.Αν δειτε τα ποστ που εχει κανει μια χρονια ολοκληρη στο σπορντογκ θα καταλαβετε.Ειναι μουνοπανο θελει πολυ ξυλο οπως και το πουτανοπιασμα κολκας(κι αυτος πουτανας γιος ειναι).Οπως εχουμε ξαναπει καρκινο να βγαλει και να πεθανει.Τον ειχαν σαπισει στο ξυλο στην συντευξη γκαρσια.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΜΑΝΑ.μι απορια γιατι ποτε δεν ηρθατε καραισκακη?

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχαχα...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Πολυ ωραιο αρθρο Σαββα. Ειναι ολα μαζι μαζεμενα. Και οι βαζελοι ετσι θελουν, ολα μαζεμενε απο τοτε που μπηκε ο Αλαφουζος.

Εικόνα savvas gridlock

Στην επικοινωνία του site μας ζητάνε πολλοί να βγάλουμε όλες τις βρωμιές του βάζελου μαζεμένες, Στέλιο. Να κάνουμε δηλαδή ένα άρθρο με τα πάντα όλα μέσα, από το 1908 που λένε ότι ιδρύθηκαν μέχρι σήμερα. Τηλεγραφικά να το πας, δίχως στοιχεία για το καθετί που λες, θα βγει ένα πράγμα που θα σκρολάρεις καμιά ώρα. Εδώ έχουμε βάλει το 1% που έχουμε βρει (όχι που υπάρχουν συνολικά) και κοίτα τι έχει μαζευτεί.

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/apates-bazeloy

Μετά λέμε σε κάποιους ότι σιχαινόμαστε τα βαζέλια που κάθε χρόνο κάνουν βρωμιές, με όλα τα πολιτεύματα και τα καθεστώτα και μας λένε υπερβολικούς, ότι 'όλοι τα ίδια κάνουν''. Ρε συγκεκριμένα πράγματα λέμε, ένα κι ένα κάνουν δύο. Γαμώ την πολιτική ορθότητα να γαμήσω μέσα...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Δικιο εχεις Σαββα. Απλα εγω το εγραψα μονο για διαιτησια στα παιχνιδια τους απο τοτε που μπηκε ο Αλαφουζος. Φανταστηκα οτι θα ειναι εφικτο να μπουν σε ενα αρθρο αλλα μαλλον εκανα λαθος. Οταν λες 1% φανταζομαι οτι δεν μιλας κυριολεκτικα. Αν μιλας κυριολεκτικα τοτε ακομη δεν αρχισες (ατακα που εγραφες οταν ανοιξε το σαιτ :p). Ε φυσικα γαμω την πολιτικη ορθοτητα ρε Σαββα, οταν μιλαμε για το χειροτερο ειδος του πλανητη αυτα δεν εχουν σημασια.

Εικόνα Romain

Οι μπουγατσομάχοι και οι υπάλληλοι του βρωμο-Αλαφούζου στη Δαβάκη ξεχάσανε αυτή τη βδομάδα να ασχοληθούν με τη διαιτησία. Ασχολούνται όμως και τα δύο αδελφά σωματεία με τον διαιτητή που θα τους σφυρίξει πάντα πριν τον αγώνα.

Δύο γκολ οφσάιτ η μπανάθα, συν πέναλτυ για τον Πανθρακικό που δεν δώθηκε, ούτε που απασχόλησαν κανένα "αντικειμενικό". Και η Σμπουγκάρα θα ητανε πίσω στο σκόρ αν ο επόπτης δεν έκοβε αντικανονικά τον αντίπαλο παίκτη πριν το τετ-α-τετ.

Εικόνα kg

ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.....!

ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ...

ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ Η' ΤΟΥ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ?

Η΄ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ?

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ..........

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ...ΣΟΦΙΑΣ?

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΓΛΟΥ - ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ? ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!

Εικόνα Son of Hoof

Όμολογώ πως προ-ratm αγνοούσα τις φάτσες όλων αυτών των τρικάργιολων αντιολμπιακών τσουτσεκιών. Μιλάμε η μια πιο ηλίθια απ'την άλλη.

ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΑΤΟΑΡΔΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!! ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΑΣ!!!

ΒΑΖΕΛΕΣ, ΕΜΠΟΛΑ!!!