ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΥΟΝ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ...



Με την ανακοίνωση του διαιτητικού τρίο για το ντέρμπυ του πρωταθλήματος, αρκετός κόσμος δυσαρεστήθηκε σκεπτόμενος ότι μας βάζουνε πάλι από κάτω με ευθύνη του επίσημου Ολυμπιακού και των διοικούντων του. Μέχρι οι Αγγελόπουλοι να κλείσουν τον Σωλήνα και τα μέλη της ΚΕΔ σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το ...άγνωστο και στην διαδρομή να ρίξουν το αεροπλάνο, πάρτε να’χετε:
 
Μεσημεράκι 19ης Δεκεμβρίου και εν αναμονή της επίσημης απόφασης του ΑΣΕΑΔ, οι Αγγελόπουλοι αποστέλλουν επίσημο έγγραφο τόσο στον ΕΣΑΚΕ όσο και στην ΕΟΚ του Σωλήνα, ζητώντας να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να ενημερωθούμε το συντομότερο δυνατό για τις λεπτομέρειες του ημιτελικού κυπέλλου ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το σκεπτικό της συγκεκριμένης ενέργειας βασίσθηκε όχι μόνο στον κανονισμό (άρθρο 88, παράγραφος 3) που προβλέπει την απώλεια του αγώνα για την ομάδα του απείθαρχου Γιαννακόπουλου, αλλά και σε ασφαλείς πληροφορίες αναφορικά με την απόφαση του Συμβουλίου που σε κάθε περίπτωση ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΑΚΥΡΟ. Και σκύλιασαν λέει τα σάιτ των "αντικειμενικών"...
 
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
"Το ΑΣΕΑΔ με σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και, ανατρέποντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κατακύρωσε αμετάκλητα τον από 09.10.2014 αγώνα Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω της παράνομης παρουσίας του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Η ατιμωρησία έλαβε τέλος"
 
Για όσους αναρωτιούνται τι έχει αλλάξει πραγματικά από πέρυσι τόσο αναφορικά με την αντιμετώπισή μας από τους θεσμικούς φορείς όσο και αναφορικά με το αν κινείται κάτι στην διοίκηση της ομάδος μας, για όσους φρόντισαν να προεξοφλήσουν πως και φέτος θα είμαστε θεατές στο ίδιο έργο ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ. Θα πρέπει πριν συνεχίσουμε να κουνάμε το δάχτυλο στην διοικήση και να εγείρουμε απαιτήσεις, να αναγνωρίζουμε κάθε κίνηση που γίνεται προς την σωστή κατεύθυνση κοιτώντας παράλληλα και πόσο εντάξει είμαστε εμείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην ομάδα. 
 
Για τους δήθεν γαύρους που από την μια κλαίγονταν για την μαλθακότητα των Αγγελόπουλων αλλά παράλληλα έσκουζαν στο διαδίκτυο για την περίπτωση κατακύρωσης του αγώνα του Σεπτεμβρίου υπέρ μας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ. 
 
Για όποιον από εμάς λέει ότι θέλει τους Αγγελόπουλους να δρουν στο προσκήνιο, σύννομα και καθαρά διεκδικώντας το δίκαιο της ομάδος μας, αποφάσεις σαν την παραπάνω να αποτελούν ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
 
Όσο για εσάς βαζελάκια, τα λόγια είναι περιττά. Την σημερινή απόφαση θα πρέπει να την δείτε σαν την αρχή για την αποκατάσταση της τάξης. Της τάξης που χρόνια τώρα επικρατεί σε όλα τα υπόλοιπα αθληματα. Τον ρόλο που με επιτυχία παίζετε τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά και στα ερασιτεχνικά σας τμήματα καλείστε πλέον να  εμπεδώσετε και στο μπάσκετ... 
 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
 
DRAZA
 
YΓ: Να αναμένετε καινούργιο κομμάτι στο οποίο θα αναφέρονται τόσο η επίσημη απόφαση όσο και οι αντιδράσεις αντικειμενικών και πράσινων Μέσων Ενημέρωσης.