ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΟΠΟΥ ΑΡΑΖΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ



Με αφορμή τα όσα αντιμετώπισαν πριν λίγες ώρες οι άνθρωποι της αποστολής του Ολυμπιακού στο κλειστό της Κυψέλης, όπου πήραν άλλη μία νίκη επί του αιώνιου πελάτη Παναθηναϊκούλη, στο γήπεδο όπου άραζε ο αμερικανικός στόλος όποτε έφτανε Ελλάδα (για να μην ξεχνιόμαστε), ο Ερασιτέχνης μας εξέδωσε ανακοίνωση.
 
«Η ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σήμερα μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού ταυτόχρονα με βωμολοχίες κατά συρροή από οπαδούς, απέναντι στους παίκτες και στις οικογένειες τους, που τους τα «ψιθύριζαν» όταν πλησίαζαν στις γραμμές, μιας και οι οπαδοί του ΠΑΟ, ήταν με το ένα πόδι στον αγωνιστικό χώρο.
Όλα τα παραπάνω έγιναν με την ανοχή των διαιτητών του αγώνα (Γεροθόδωρος και Μυλωνάκης), του γυμνασίαρχου κ. Βασιλειάδη αλλά και του αστυνομικού διευθυντή που είχε αναλάβει την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Για ακόμα μια φορά είδαμε να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι... "Γνωστοί άγνωστοι" οπαδοί του ΠΑΟ οι οποίοι υπό την απειλή της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο (την οποία τελικά πραγματοποίησαν) κατάφεραν να αλλάξουν την απόφαση των διαιτητών στο 23-22 του τρίτου σετ. Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που ξαφνικά η καρέκλα του Γεροθόδωρου κουνιέται (από οπαδούς του ΠΑΟ εντός αγωνιστικού χώρου) και ο διαιτητής έντρομος προσπαθεί να κατέβει, την ώρα που τον λούζει ένα "ιπτάμενο" αναψυκτικό.
Τα αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν κατά των αθλητών του Ολυμπιακού ήταν δεκάδες.
Οι παίκτες, εκτός από τις προσωπικές ύβρεις, έγιναν δέκτες αντικειμένων, παρενοχλήσεων με λέιζερ αλλά και βροχής από φτυσίματα από τους οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι πολλές φορές απείχαν μόλις κάτι εκατοστά μακριά τους.
Μετά την λήξη του αγώνα η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν υπήρχε καμία αστυνομική δύναμη για την προστασία της ομάδας μας, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους οπαδούς, που παρελάσανε ανενόχλητοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κινηθούν απειλητικά εναντίων της αποστολής του Ολυμπιακού και να εκσφενδονίσουν αντικείμενα εναντίων της.
Όλα αυτά βέβαια δεν τα βλέπουμε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο είναι άκρως ακατάλληλο για την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων. Δεν είναι η πρώτη φορά που όλα αυτά γίνονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, υπό την ανοχή διαιτητών, γυμνασίαρχων και αστυνομικών διευθυντών και τελικά παραμένουν ατιμώρητα, την ίδια ώρα που… η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί στο ίδιο γήπεδο, πριν από 2 χρόνια, με εκκένωση γηπέδου από τους 150 φιλάθλους του, για την ρίψη τσίχλας (..!), την ίδια ώρα που… δεν επιτρέπουν στον Ολυμπιακό, να χρησιμοποιήσει την κάτω κερκίδα(ξύλινη) στο Ρέντη, επειδή εφάπτεται με τον αγωνιστικό χώρο!!!

Το αίσθημα της μη ισονομίας στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι διάχυτο μιας και για τα ίδια περιστατικά αν είχαν λάβει χώρα στο Ρέντη, θα είχε εξαντληθεί η αυστηρότητα των αρχών και της νομοθεσίας, απέναντι στον σύλλογο!»
 
Ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής βόλεϊ, είναι οπαδός του ΠΑΟ (δικαίωμά του φυσικά) και η αδερφή του, Βίκυ Γεροθόδωρου, είναι η γυναίκα του Δημήτρη Σαραβάκου.
 

 
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι όποτε ακούς για κάποιο διαιτητή ή δημοσιογράφο σε όλα τα αθλήματα το χαρακτηρισμό ''κορυφαίος'', κρύβεται βαζελοπουστιά από πίσω. Τα βαζελάκια που σουλατσάρανε ανενόχλητα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Πανελληνίου, ενώ ''την έπεφταν'' και σε αθλητές μας,
 

 
δεν βλέπουμε να καταδικάζονται από το σύνολο των ''αντικειμενικών'' sites. Τα περισσότερα εξ αυτών των sites μάλιστα κρατούν αποστάσεις και από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, γράφοντας ''καταγγέλλει ο Ολυμπιακός πως...'', λες και αυτά που περιγράφονται πιο πάνω δεν έγιναν. Λες κι εμείς βλέπαμε άλλο ματς. Όπως μας ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι που έτυχε να ακούνε τη μετάδοση του παιχνιδιού ραδιοφωνικά από τον Sport FM του Αλαφούζου, υπήρχαν πανηγύρια στους κερδισμένους πόντους του βάζελου και χαμηλωμένες φωνές στους δικούς μας κερδισμένους πόντους. Λες και έπαιζε ο Παναθηναϊκούλης με ξένη ομάδα. Η δική μας απάντηση σε όλα αυτά, είναι αυτή.
 
14 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΜΑΪΟΥ 2010 ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. 4,5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
 
Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ήταν η 18η σερί νίκη μας επί του βάζελου στο βόλεϊ ανδρών. Επίσης, όπως βλέπουμε στο forum των ultras.gr,
 

 
η φράση ''πελατειακή σχέση'' δεν μπορεί να αποδώσει πιστά το τι γίνεται στο βόλεϊ ανδρών, όποτε αντιμετωπίζει ο Θρύλος τον Παναθηναϊκούλη.
 

 
Υ.Γ. Πολλοί γαύροι στράβωσαν και με το δίκιο τους μετά τις δηλώσεις του προπονητή μας Δημήτρη Καζάζη για ''φανταστική ατμόσφαιρα'' στην Κυψέλη. Ο Καζάζης διευκρίνισε πως δεν γινόταν να πει κάτι άλλο, εκείνη την ώρα που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό.

Σχόλια

Εικόνα Χατζηκυριακειο

Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ?ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Koίτα κι εμένα όταν πρωτοάκουσα την είδηση με έπιασε νευρικό γέλιο. Πολλά γίνονται για να γίνονται.

Εικόνα μαουνιέρης

94-57. Ποίημα!

Εικόνα nikos michalopoylos

Eνα κλειστο θελουμε με τις εξεδρες γυρω γυρω και κοντα στο τερεν και θα σου πω εγω μετα κυψελες κι αρχιδια καλαβρεζικα!

Εικόνα horatatzis

καλησπερα σε ολους αυτα να τα βλεπει ο Κουντουρης και η παλια παρεα που θελει το γηπεδο εκκλησια.Μας πειραζει ο Καζαζης και ο οποοσδηποτε παικτης του ολυμπιακου και τα υπολοιπα τα περναμε στο ντουκου.Ειδαμε κ τι εγινε στο καραισκακη με τις μπουγατσες εκκλησια γιατι μαλωνει ο Προεδρος

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή τι να κάνουμε ρε φίλε; Mαγκιά είναι να πέσουμε καμιά χιλιάδα πάνω σε 20-30 άτομα της αποστολής των αντιπάλων;

Εικόνα horatatzis

δεν μιλησα να την πεσουμε σε καμμια αποστολη.Αλλα απο το να ειμαστε εκκλησια οπως τωρα μεχρι το καφριλικι που κανουν αυτοι σιγουρα υπαρχουν και αλλα σταδια ενδιαμεσα.

Εικόνα savvas gridlock

Πιστεύεις ότι μπορούμε να μοντάρουμε την κατάσταση ώστε να μείνουμε σε αυτό το ενδιάμεσο στάδιο και να μην ξεφύγουμε, όχι μαζικά, αλλά μεμονωμένα;

Εικόνα horatatzis

δεν ειπα οτι ειναι ευκολο αλλα μπορει να γινει ασχετα που παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις.Αλλα ποτε δεν πιστευα οτι θα ηταν κ τοσο ευκολο να κανεις εκκλησια το καραισκακη αλλα να που εγινε

Εικόνα Romain

Όλα τα λεφτά ο τεράστιος SOCRATES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσες χαρές μας έχει δώσει με την τεράστια προσφορά του στο ΘΡΥΛΟ άλλες τόσες ψυχολογικές αρρώστιες έχει προκαλέσει στους αντι-Ολυμπιακούς. Τους έχει δημιουργήσει κόμπλεξ που θα το κρατάνε μια ζωή.

Αχ πόσο χαίρομαι να τον ακούω!!!

Εικόνα olympiakaraga7te

Γεια σας, μπορει καποιος να μου πει σε ποιο λινκ βρηκε τον πινακα που γραφει οτι στο βολεϊ οι νικες - ηττες με τον ποα ειναι 94-57; Αν μπορειτε να δωσετε ενα λινκ, ευχαριστω

Εικόνα RED HELL

Χθες μας εβγαλαν την ψυχη.Για 0-3 πηγαινε αλλα και χαλαρωσαν και το γαμησε ο Καζαζης που εβγαλε τον παιχταρα Ντιατσκοφ στο πιο κρισιμο σημειο του 3ου επειδη εκανε ενα λαθος.Αν και απο 24-22 το παμε 24-25 παει ο Τακουριδης χανει το σερβις και στη συνεχεια ο Κοκκινακης κανει 2 απανωτες μαλακιες.Μετα εβαλαν και τον κοσμο στο παιχνιδι και πηγαμε να το χασουμε.Βεβαια για μενα αφου νικησαμε δεν χρειαζεται να φερνουμε την καταστροφη.Παιζαμε σε δυσκολη εδρα με διαιτητη να δινει ολες τις αμφισβητουμενες υπερ τους και σε κλιμα τρομοκρατιας.Οποτε γουσταραν θα μπορουσαν να μπουν μεσα και να χτυπησουν δικους μας.Οσο για το γελοιο τον προπονητη τους που ολο διαματυροταν ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.Βεβαια τι να πουμε και για το μπουρδελο τη νοβα.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟ ΑΚΟΥΜΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ-ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ"ΚΛΠ.ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΙΧ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.Τελος θελω να πω οτι βρισκω λυπηρο ενας παιχτης μας να εκφραζει παραπονο για τον κοσμο.Ειναι δυνατον να πηγαινει κοσμος μονο σε ματς με βαζελο?Και εκει παλι λιγοι ειναι αναλογικα.Ουτε στα ευρωπαικα δεν παμε.Δεν γινεται ετσι.Μαγκες οσοι μπορειτε σταθειτε λιγο πιο κοντα στην ομαδα.Δεν ειναι δυνατον να γεμιζουν οι λαγοι και οι τουρκοι τα γηπεδα τους(που ναι μεν ειναι μικρα)και σε εμας να μην πατανε ουτε 100 ατομα.
ΥΓ.Ο Κλαρκ πολυ κακος και χθες.Δεν ξερω γιατι αλλα γενικα ειναι κατω του μετριου.Οταν ο διαγωνιος σου που κατα κυριο λογο ειναι ο καλυτερος σου παικτης δεν τραβαει δεν μπορουμε να εχουμε μεγαλες απαιτησεις.

Εικόνα Spiros Legend

Eχει απολυτο δικιο ο Αποστολος για το ποιοι και το πως μπηκαν χθες στο κωλοχανειο του χρεωκοπημενου Κυριακού,Κλειστο Πανελληνιου Κυψελης,που προφανως το βρηκανε τζαμπα και το χρησιμοποιουν σαν εδρα,γιατι στον Ταφο του Λαγου ΠΑΡΑΝΟΜΑ τοσα χρονια παιζοταν βολλευ,μιας και η οροφη επιτρεπει να βγαζεις αμυνα μονο απο συγκεκριμενη θεση γιατι ολες οι αλλες πανε στην οροφη,η οποια εχει τη γνωστη κλιση μεχρι τα κεφαλια των λαγων που καθονται στην κερκιδα στην ευθεια...Ετσι εχουν κλεψει πολλους τιτλους σε αυτο το αχουρι και ετσι εφτιαξαν την αυτοκρατορια στο γυναικειο βολλευ,με ακαταλληλο(για τους αντιπαλους,μιας και αυτοι-αυτες γνωριζαν τις κακοτοπιες)γηπεδο και την γνωστη ατιμωρησια στις ψευτομαγκιες τους...Και αποδειχτηκε το ποιοι πηγαν χθες,οταν ξεκινησε στη Λεωφορο το Παο-Κερκυρα(το φαρδος τους δεν εχει κανενα οριο!) στο ποδοσφαιρο,οπου το πεταλο των χαρτζηλικωμενων και καθυστερημενων λαγων ηταν εντελως αδειο και ακουγοταν άκρα του ταφου σιωπη...Στη συνεχεια ανηφορισαν απο Πεδιον Αρεως,ελαφρως βιασμενοι,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΡΙΩΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ,και μεχρι το μισαωρο του αγωνα αρχισε να γεμιζει το πεταλο και να ακουγονται οι Τζιτζιφιογκοι...Στη δε Κυψελη,δεν ηταν απλως υπεραριθμοι(μια σταλια γηπεδακι,μη γινουνε και ηρωες,καμια 800αρια καθιστους χωραει...),παρατηρησα οτι ενω ηταν ετοιμοι να φυγουνε στο τριτο σετ,αφου με τη βοηθεια των Γεροθοδωρων σε πολλες φασεις ξαναμπηκαν στο παιχνιδι,στο 5ο σετ ειχε μπει μεσα οποιος περαστικος εκανε βολτα στην περιοχη,ηταν παρα πολλοι μεσα στον αγωνιστικο χωρο,γυρω-γυρω...Η δε ΝΟΒΑ χθες θυμισε Σκαι στα χειροτερα του,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ,και δεν μιλαω μονο για την αβανταδορικη περιγραφη,ας πουμε οτι κατανοουμε το κλιμα τρομοκρατιας,αλλα μετρησα τουλαχιστον 5-6 φασεις στον αγωνα που δοθηκαν αναποδα υπερ τους,ακομα και στο ται-μπρεικ(2 φασεις!)και ουδεποτε ειδαμε ριπλευ,περνουσαν ετσι,ενω καθε φορα που αυτος ο προκλητικος βιασμενος προπονητης τους,ο Ανδρεοπουλος εκανε τον καραγκιοζη,ανακαλυπτανε 2-3 διαφορετικα πλανα και οπτικες γωνιες για να μας διαφωτισουν...Ειλικρινα,εγινα εξω φρενών με το νταβατζηλικι της Νοβα...Και δεν ηταν συμπτωση,ηταν εσκεμμενο,διοτι εγινε μονοπλευρα και επαναλαμβανομενα...Και για την ομαδα μας δυο λογια,δεν ειμαστε οπως πρεπει,συμφωνα με τις προσδοκιες και τους στοχους διοικησης και προπονητη,τα ειπαμε και την αλλη φορα και δυστυχως στα 2 παιχνιδια με Γερμανους δεν σταυρωσαμε σετ.Και δεν φταιει μονο η επιλογη του διαγωνιου,που δεν εχει βγει καθολου,καθως τα καρφια του Κλαρκ δεν τελειωνουν φασεις παρα ελαχιστες φορες,μαλιστα εκανε εγκληματικα λαθη,που παρα λιγο να στοιχησουν το παιχνιδι,καπου πρεπει να τα ξαναδει και ο Καζαζης τα πραγματα και οι παιχτες μαζι.Ο Ντιατσκωφ δηλωσε οτι ΞΑΝΑ υποτιμησαμε τον αντιπαλο(οχι τον συγκεκριμενο) και το κανουμε συνεχεια αυτο.Δεν γινεται να ειμαστε ισοβαθμοι με το Παοκακι και να δεινοπαθουμε σε ολα τα ματς στο ται-μπρεικ,τουλαχιστον τα κερδιζουμε,αλλα το υλικο ειναι πολυ ανωτερο των αντιπαλων και ποιοτικα και ποσοτικα...Για μενα ηταν σαν μικρη ηττα χθες,ενα τελειωμενο παιχνιδι να γινει θριλερ,τελειωστε το ρε στο 12-16 του τριτου σετ να πανε σπιτια τους σαν κλαμμενα αιδοία(που ειναι)...Δεν ειναι να τους δινεις θαρρος σε αυτους,ειναι αντιχριστοι,πατημενη η μποτα στο κεφαλι χωρις ελεος,μονο ετσι καταλαβαινουν οι απογονοι του στολου,που γλενταγε στην Κυψελη και εσπειρε τα χθεσινα στρακια με IQ γαιδουροτροφης...Υ.Γ.ο Καζαζης ειπε οτι ηταν φανταστικη η ατμοσφαιρα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,οχι για εμας,για εμας ηταν πολυ πιεστικη.Ήταν ξεκαθαρος και εννοουσε ακριβως αυτα που ελεγε,την αληθεια ειπε,φυσικα ειρωνευομενος λεγοντας φανταστικη.Παντως και ο Ντιατσκωφ ειπε για 7ο παιχτη για τον κοσμο του Παο.Επειδη εμεις φοραμε παντελονια,τα παραπονα για τον κοσμο του Ολυμπιακου ειναι ξεκαθαρα,οχι για να κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια,αλλα για την μη παρουσια του,η οποια ξενερωνει και κοιμιζει και την ομαδα...

Εικόνα Count Cagliostro

Βρίσκω τον λαγό που φτύνει τον πάικτη μας πίσω από την πλάτη ιδιαίτερα αγενή καθώς μετά από 18 συνεχόμενα επιβάλλεται πλέον να τα καταπίνεις

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό... Και μετά ν΄ανοίγει γελώντας πονηρά, διάπλατα στόμα, μ΄όλη τη γλώσσα έξω, για να δούμε αν έχει μείνει τίποτα...

Εικόνα CVRED

Αυτο το κλιμα το περιμεναμε. Χαρκτηριστικο το τελευταιο κομματι της ανακοινωσης του Ερασιτεχνη για την ξυλινη κερκιδα στο Ρεντη. Και τυφλοι δεν ειμαστε. Και τα αντικειμενα ειδαμε και την καρεκλα του διαιτητη να γινεται εκκρεμες ειδαμε και τα αναψυκτικα να λουζουν ολο, σχεδον, το γηπεδο ειδαμε.
Εγω θα σταθω μονο με τις δηλωσεις του Καζαζη. Καταλαβαινω το λογο που τις εκανε και που μετα δηλωσε πως τα ειπε ειρωνικα λογω πιεσης, αλλα και παλι, ειναι κατι που με χαλασε χθες. Κι αυτο γιατι δεν ειμαστε ζελες τη μια να λεμε το ενα και την αλλη το αλλο. Ασχετα με το τι γινεται γυρω μας. Ελπιζω να μην ξανασυμβει κατι τετοιο.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,το λογω πιεσης,δεν ακουστηκε καλα,για μενα δεν υπηρχε λογος να γινει διευκρινιστικη δηλωση,μιλαμε για εναν ανθρωπο που ως παικτης και ως προπονητης εχει φαει με το κουταλι ντερμπυ εδω και 25-30 χρονια πανω-κατω,οχι κανεναν περαστικο που φοβηθηκε να πει αυτα που θελει,δεν αρμοζει εξαλλου να λεμε σαν Ολυμπιακοι οτι ειπαμε αλλα απο οτι θελαμε γιατι φοβηθηκαμε τον κοσμο,ας μην εκανε δηλωσεις καθολου,με τετοια ζουγκλα,την οποια η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΟΒΑ εκανε οτι μπορουσε για να κρυψει(ειδικα στο τελος που εγινε εισβολη,γυρισε την καμερα και μας εδειχνε το φιλε!!!).Παντως πολυ λογος για το τιποτα εγινε,για μενα δεν ειπε τιποτα κακο,ειπε επι λεξει,<<ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ>>,εννοωντας οτι κανανε οτι καφριλικι μπορουσαν για να μας κοψουνε κανα σετ,οποιος ειδε τις δηλωσεις στην ΤV,θα εβλεπε και το υφος του,του ψιλοξεφυγε το <<φανταστικη>> και μετα το διευκρινησε,οτι το λεει για τους αλλους οχι,για εμας,που ηταν πιεστικη και εχθρικη.Δεν τρεχει τιποτα,δεν ειναι αυτο το προβλημα,αλλα ας τους γινει μαθημα να ξερουνε σε τετοιες ζουγκλες να κανουνε ή οχι δηλωσεις,οποτε γουσταρουν αυτοι και να λενε οτι θελουνε ελευθερα,δεν τη δεχομαι την λεξη φοβος για οτιδηποτε εχει σχεση με τον Ολυμπιακο,να πεις οτι σου χαλασανε την συγκεντρωση,κατανοητο και ανθρωπινο,οπως εγινε με τον Κοκκινακη(εκει βρισκεται ως παιχτης και οχι ως οπαδος,χαιρομαστε που ειναι δικο μας παιδι,αλλα να μαθει να χειριζεται τα συναισθηματα του,διοτι ενω πηγαινε μια χαρα και τους γλεντουσε,απο τους εντονους πανηγυρισμους στα μουτρα των γαμημενων,καταφερε να αποσυγκεντρωθει ο ιδιος και να τους ξεσηκωσει,πραγμα που μας γυρισε μπουμερανγκ,αφου εχασε 2 συνεχομενες επιθεσεις στο τελος του τριτου σετ και μετα εφαγε παγκο).Ολα αυτα τα λεμε παντα με γνωμονα την αγαπη για την ομαδα και να ξερουνε αν μας διαβαζουν εδω απο την ομαδα ή ας τους τα μεταφερει καποιος,οτι υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες Ολυμπιακοι,που ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ και ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ,ας μην κοιτανε μονο ποσοι πανε γηπεδο,αυτο ειναι αλλο θεμα,με πολλες προεκτασεις...Υ.Γ.Για το θεμα των φορητων κερκιδων και στο Ρεντη που το ανακαινισε ο Μαρινακης και στο Σεφ που το συντηρουμε αποκλειστικα εμεις,ΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΔΙ οι διοικησεις μας και οποιου ΠΟΥΣΤΗ τους φερνει αντιρρησεις,να του γαμισουνε οτι εχει και δεν εχει,η κοροιδια τελος,και να πληρωνουμε και να μας φερνουν και εμποδια,ενω στους αλλους που την βγαζουν στο τζαμπα μια ζωη,παρεχουν πληρη ασυλια να κανουν οτι γουσταρουν.Αντε,γιατι εχει φτασει ο κομπος στο χτενι,ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ,και μας κανουν τοσα χρονια πολεμο για μερικες φορητες ξυλινες κερκιδες,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έβλεπα τον αγώνα με παύσεις, γιατί είχα και τον...DRAZA βλέπεις, και πρόσεξα ότι το γήπεδο στην Κυψέλη ήταν ασφυκτικά γεμάτο μόνο από νεαρούς παρεμφερούς ηλικίας, παρεμφερώς επίσης ντυμένους, ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ. Η 13 πρέπει να΄ταν. Όπως και στα...ορεινά, τη γωνία και τους διαδρόμους στο ΟΑΚΑ, που φισκάρουν πάντα λίγο μετά την έναρξη στους κρίσιμους αγώνες του βάζελου. Όλοι αυτοί, αποκλείεται να΄ρχονται στα ματς μεμονωμένα και αποκλείεται να πληρώνουν. Δεν το βλέπω... Μήπως μπορείτε λοιπόν να με διαφωτίσετε, για το ΠΩΣ μπαίνουν τελικά και ΠΩΣ αυτό το καθεστώς διαιωνίζεται, αφού ΄΄βρωμάει και ζέχνει΄΄;

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να μείνουν ατιμώρητοι για τα αίσχη που κάνανε χτες αυτά τα καρακώλια...

Εικόνα savvas gridlock

Μην την ψαχνεις, Αποστολε. Η μπυρα 13 ειναι αυτο που δεν μπορεις να φανταστεις.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα νομιζω 18 ειναι οι συνεχομενες νικες. Το κυπελλο το εβαλες?
Κατα τα αλαλ επειδη ειδα τον αγωνα, πραγματικα εχω βαρεθει απο μικρο παιδακι να τα βλεπω αυτα στο βολει οταν παιζουμε στην εδρα τους. Αυτα που κανουν τοσα χρονια στο βολει ειναι χειροτερα απο αυτα που κανουν στο ΟΑΚΑ (μπασκετ). Σαββα πριν κτι χρονια ειχαμε "γεμισει" ντροπη σαν Ολυμπιακοι για το βολει γυναικων, την ωρα που αυτο το τμημα σφαζοταν κυριολεκτικα στο ψαχνο. Θυμαμαι κατι παιχνιδια στον ταφο του Λαγου που οι κοπελες ηταν εντρομες. Αυτα κανουν μια ζωη τα βαζελακια. και ρωταω εγω: Στις γυναικες που θα κριθρι το πρωταθλημα στην εδρα τους τι θα κανουν? Μυριζομαι μεγαλα οργια.

Εικόνα savvas gridlock

Το link του sentragoal κάνει λόγο για 13 σερί νίκες μας παραμονή του χθεσινού παιχνιδιού, άρα τώρα είμαστε στις 14. Αν κάπου έκανα λάθος, θα το διορθώσω, αλλά μπορείς να μου βάλεις αναλυτικά τα παιχνίδια; Μακάρι να έκανα λάθος δηλαδή, αφού εδώ είναι για καλό και αν έχεις δίκιο, θα έχουμε 4 επιπλέον σερί νίκες επί του βάζελου.

Αυτά στο βόλεϊ οι λαγοί τα κάνουν από τότε που κόπηκαν οι μετακινήσεις. Παλιότερα που πήγαιναν γαύροι, αυτοί εξαφανίζονταν ακόμη και μέσα στην υποτιθέμενη γειτονιά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=jyFs4SWM-ps

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα ειναι σωστες οι συνεχομενες νικες οταν μιλαμε για πρωταθλημα. Αν βαλουμε ολες τις διοργανωσεις, δηλαδη το κυπελλο, το λιγκ καπ και το σουπερ καπ τοτε ειναι 18 οι συνεχομενες νικες. http://www.redplanet.gr/volley/a1_andron_volley/live-panathhnaikos-olymp.... Το γραφει εδω. Για το λιγκ καπ τους νικησαμε περυσι στον ομιλο 3-0(αποκλειστηκαμε ομως, για το κυπελλο τους νικησαμε την χρονια 2012-13 3-2 (φαση των 16), τους νικησαμε την χρονια 2010-11 3-2 στους ημιτελικους και για το σουπερ καπ τους νικησαμε την χρονια 2010-11 (εγινε δηλαδη για την προηγουμενη χρονια ο τελικος) με 3-1.

Για τις μετακινησεις συμφωνω. Για τις γυναικες που σου ειπα συμφωνεις? Ζουγκλα θα ζησουν παλι.

Εικόνα savvas gridlock

To προσθέτω στο κείμενο αυτό με τις 18 σερί νίκες, να'σαι καλά, Στέλιο. Συμφωνώ για τις γυναίκες, αλλά εκεί ελπίζω να ξυπνήσουν κιόλας λίγο οι δικές μας. 0-3 χάσανε στου Ρέντη από τις βαζελίνες πριν 1 μήνα, δίχως να φταίει καμία ''τρομοκρατία'' από τις λαγόκοτες. Ναι, υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς στο τμήμα, αλλά όχι και 0-3. Ας ξυπνήσουν να παίξουν το βόλεϊ που ξέρουν και τα άλλα θα τα δούμε. Τα ίδια κάνανε πέρυσι και τα αεκάκια, αλλά μέσα στο σπίτι τους οι γυναίκες μας σήκωσαν πρωτάθλημα.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ναι συμφωνω απαραδεκτη η ηττα με 0-3 και συμφωνω στο οτι εχουμε αποκτησει χαρακτηρα τα τελευταια 2 χρονια που το πηραμε με μειονεκτημα εδρας. Απλα αυτες που σηκωναν το βαρος φετος λειπουν και στηριζομαστε σε ξενες που δεν εχουν ξαναπαιξει σε τετοιες εδρες. Θα δουμε, το σιγουρο ειναι οτι εχουμε καλυτερη ομαδα.