ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ



Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκούλης συμφώνησε χθες με το φέρελπι 34άχρονο αμυντικό του Ατρομήτου Στάθη Ταυλα(γ)ρίδη. Η εφημερίδα όλων των καθυστερημένων Παναθηναϊκών πανηγυρίζει σήμερα για το μεγάλο deal.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 28-12-2014
 

 
Τι μας έλεγε όμως η ίδια εφημερίδα το Μάρτιο του 2014, μετά το παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟ 0-0 για την κανονική περίοδο της Superleague;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 30-3-2014
 

 
Τι μας έλεγε η ίδια εφημερίδα το Μάιο του 2014, μετά το παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-1 για τα play off της Superleague;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 2-5-2014
 

 
''Δρεπάνι'' και ''καρατέκα'' ο Ταυλα(γ)ρίδης την άνοιξη του 2014 για την ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', ''ταύρος με λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό'' ο Ταυλα(γ)ρίδης για την ίδια εφημερίδα το χειμώνα του 2014.
 
Βελάξτε δυνατά βαζελάκια.
 

 
Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ το φίλο που μας έστειλε τα στοιχεία για την ανάρτηση.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ωστε κεφαλοκυνηγός, άρμα δερεπανηφόρο και καρατέκα ο Στάθης; Τι μαθαίνει κανείς!

Εικόνα Αλέξανδρος

Όλοι θυμόμαστε πως έπαιζε ανέκαθεν αυτός ο παίκτης εναντίων του Ολυμπιακού. Είτε ο αντίπαλος λεγόταν Σεντ-ετιέν είτε λεγόταν Λάρισα είτε λεγόταν Ατρόμητος. Δεν θεωρώ αστείο την μεταγραφή του εξάλλου όλοι οι αντί-Ολυμπιακοί όταν λυσσάνε απέναντι στον δυνάστη τους κερδίζουν επάξια μια θέση στον ΠΑΟ(Κ) και στις καρδιές των μίζερων οπαδών τους. Εξάλλου κάθε ομάδα έχει τον προεδρο και το ανάλογο κοινό της. Το αστείο που διάβασα στα παραπάνω είναι 'η σχέση εμπιστοσύνης με τον Αρσέν Βεγκέρ'. Γιατί ο εν λόγω παίκτης ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος των κανονιέρηδων της αγγλικής ομάδας... Και τον πούλησαν κακήν κακώς με την πρώτη ευκαιρία στην Λιλ... Εφημερίδα των Παναθηναϊκών σε υπέρ ευχαριστούν όλοι οι Ολυμπιακοί σε όλη την ελληνική επικράτεια για το γέλιο που προσφέρεις απλόχερα στο μεγαλύτερο τμήμα των Ελλήνων φιλάθλων! Καλά Χριστούγεννα θα είχατε σίγουρα για να γράφετε τέτοια διαμάντια και για να αλλάξατε το σουλούπι της εφημερίδας σας άρα εγκάρδια και χωρίς ίχνος ειρωνείας θα σας ευχηθώ και καλή πρωτοχρονιά για να συνεχίσουμε ακόμη ποιο δυναμικά στο νέο έτος να γελάμε μαζί σας!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ο ταυλαΓίδης κλείνει τα 35 τον Γενάρη,προφανώς άξια προσθήκη στους "μπέμπηδες του Αναστασίου" (αχαχαχαχα).

Εικόνα Elurnus

Γιατί ρε φίλε δεν είναι νεανική ομάδα ο ΠΟΑ;Δεν είναι νεανίας ο Νανο,ο Στιλ,ο Σιντεφελτ,ο Μπουρμπος,ο Μπερκ,ο Ζεκα,ο Πρανιτς,ο Πετριτς και ο Μεντες;