ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ



Τρία άρθρα ανεβάσαμε χθες, με αναφορά στις φήμες για την απόλυση του μέγα ΜΙΤΣΕΛ.
 
 
 
 
Τελικά δεν αποφύγαμε το μοιραίο. Με μία λιτή ανακοίνωση, που θύμισε εποχές ΚΟΚΚΑΛΗ, ο ΜΙΤΣΕΛ σήμερα απολύθηκε.
 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.
Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
 
Είναι το δεύτερο πολύ μεγάλο λάθος που γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 2010 και μετά, που έγινε μεγαλομέτοχος ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και για το οποίο
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.

Το ότι διάφοροι παρατρεχάμενοι συμβούλευαν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ να διώξει το ΜΙΤΣΕΛ, δεν μειώνει τις ευθύνες του προέδρου. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά κρίνεται αυτός που αποφασίζει. Ο επόμενος προπονητής μαθαίνουμε πως θα είναι ξένος, άρα θα θέλει χρόνο προσαρμογής και ενδεχομένως κάποιες μεταγραφές τώρα τον Ιανουάριο. Επίσης, θα πρέπει να καταλάβει ότι οι δύο προκάτοχοί του στον πάγκο του Ολυμπιακού απολύθηκαν χωρίς κανένα λόγο, ο ένας αήττητος στην Ελλάδα και ο άλλος έναν πόντο πίσω από την κορυφή και με 9 βαθμούς σε όμιλο του Champions League, κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Άρα θα πρέπει να πειστεί να παρατήσει την (προφανώς προηγμένη ποδοσφαιρικά) χώρα του για να έρθει να εργαστεί σε μία χώρα όπου όχι μόνο θα αντιμετωπίζει τα μεγαθήρια του Πανθρακικού και του Εργοτέλη, αλλά θα έχει και τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης ανά πάσα ώρα και στιγμή πάνω από το κεφάλι του. Και προφανώς αυτός ο εγνωσμένης αξίας τεχνικός θα σπεύσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αποφεύγοντας τα ''λάθη'' του ΜΙΤΣΕΛ, όπως π.χ. τον παραγκωνισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο-Μέσι που έχουμε στην ομάδα μας και κακώς δεν παίζει, του ''υπερπαίκτη'' Αφελάι.
 
Στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, η ομάδα γίνεται άνω-κάτω και το πρωτάθλημα μοιάζει να είναι στον αέρα. Φυσικά, το έγκλημα έγινε και δεν γίνεται να το πάρει πίσω κάποιος τώρα. Συνεχίζουμε και παλεύουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδος, εμείς από την κερκίδα και η διοίκηση από το μετερίζι της. Για εμάς εδώ όμως, ένα ''αντίο'' είναι λίγο προς το μέγα ΜΙΤΣΕΛ.
 
 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
Υ.Γ. 1 Ο Ζαρντίμ μάζεψε 9 βαθμούς στο Champions League, ήταν πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά απολύθηκε. Ο ΜΙΤΣΕΛ μάζεψε 9 βαθμούς στο Champions League, ήταν δεύτερος με 1 βαθμό διαφορά από τον ΠΑΟΚ, αλλά απολύθηκε. Ο Βαλβέρδε όμως μάζεψε 9 βαθμούς στο Champions League, έμεινε 5 πόντους μακριά από την κορυφή τον Ιανουάριο του 2012, μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο και την ήττα στην Ξάνθη, αλλά δεν απολύθηκε. Προφανώς στη διοίκηση δεν έχουν ξεπεράσει την παρουσία του Βαλβέρδε. Το κόλλημα αυτό όμως, είναι κακό για την ομάδα και το επισημαίνω εγώ που θεωρώ πολύ μεγάλο προπονητή τον Ερνέστο. Επίσης, δύο μήνες μετά την αναίτια απόλυση Ζαρντίμ, όλο το γήπεδο έβριζε το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αν γίνει και φέτος κάτι αντίστοιχο (που εννοείται απευχόμαστε), επιχειρήματα εμείς δεν έχουμε για να υπερασπιστούμε την ΠΑΕ. Το στόμα του κάθε μαλάκα που θα βρίσει τον πρόεδρο θα το έχει γεμίσει η διοίκηση, που συμπεριφέρθηκε και πάλι ως διοίκηση ερασιτεχνικής ομάδας.
 
Υ.Γ. 2 Το κεφάλαιο ΜΙΤΣΕΛ έκλεισε. Κακώς, κάκιστα, αλλά έκλεισε. Από εδώ τουλάχιστον τα ''πού είσαι Μίτσελ;'' και ''α ρε Μίτσελ γύρνα'' δεν υπάρχει περίπτωση να τα διαβάσετε. Μακάρι να έρθει ένας καλός προπονητής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός. Η παρελθοντολογία και το κόλλημα σε πρόσωπα που ήταν παλαιότερα στην ομάδα δεν μας αφορούν και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Περιμένουμε το όνομα του νέου μας προπονητή και συγκεντρωνόμαστε στο καθοριστικό ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με την Ξάνθη.

Σχόλια

Εικόνα jole11canezza

http://www.olympiacos24.gr/content/football/56823-entypwsiasmenos-apo-to...

τι άλλο να πουμε? ΑΛΑΝΙ

ΥΓ: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα kostas alsoupoli

Μιλαγα με ενα αδερφο το πρωι στο τηλεφωνο και συν των αλλων σχολιασαμε την απομακρυνση του Μιτσελ και ομολογω οτι η απλουστεμενη απαντηση που μου εδωσε οταν δυσανασχετησα με την κινηση αυτη με αποστομωσε λεγοντας μου ''ρε αδερφε 40 χρονων φτασαμε και ασχολουμαστε ανελειπως 35 χρονια με αυτη την ομαδα,τις ιδιες και χειροτερες μαλακιες τις εχεις ζησει δεκαδες φορες,μην χαλιεσαι και αυτο που σιγουρα δεν αλλαζει ειναι οτι εμεις οτι και να γινει θα ειμαστε εκει οπως τοσα και τοσα χρονια...΄΄
Αυτο ειναι το νοημα και νομιζω οτι η οποιαδηποτε εσωστρεφεια ας σταματησει απο ολους μας αμεσα.
θα ηθελα να θυμησω και κατι αλλο οσο αναφορα την παρουσια του Μιτσελ που θα κρατησω για παντα στην μνημη και δεν εχει εχει να κανει με το αγωνιστικο κομματι.
Οταν περσι ειχαμε κερδισει μεσα στην Λεωφορο με το γκολ του Κωστακη στο τελος ο Ισπανος αφιερωσε την νικη στον κοσμο και στην πολη του Πειραια( με αφορμη τα εμετικα πανο και κορεο των ακατανομαστων για αμερικανικους στολους κτλ)λεγοντας οτι σημερα ακουστηκαν πολυ ασχημα πραγματα για την πολη και τον κοσμο του Πειραια και σε αυτους αφιερωνουμε την σημερινη νικη.
Δεν ειμαι Πειραιωτης αν και καταβαθος ολοι οι γαυροι αισθανομαστε βεροι Πειραιωτες,αλλα η τοτε του δηλωση με εχει καβλωσει ασχημα και δεν θα την ξεχασω ποτε.

Εικόνα savvas gridlock

Σύμφωνοι, η εσωστρέφεια πρέπει να σταματήσει, αλλά όπως και να το κάνεις, υπήρξε χθες αλλαγή προπονητή. Δεν γίνεται να μην σταθούμε καθόλου σε αυτήν και να μην πούμε αν έγινε καλώς ή κακώς. Επίσης, το μόνο εύκολο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να τα έχεις με όλους καλά, γράφοντας κανένα ''δεν γινόταν αλλιώς, πάμε παρακάτω, έχουμε κρίσιμα ματς μπροστά μας και δεν θα γκρινιάζουμε, όλα θα κριθούν στο τέλος και θα τα πούμε τότε''. Εμείς εδώ έχουμε ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα θέματα. Μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς (κι εμείς διαφωνούμε με δικά μας κείμενα που γράψαμε στο παρελθόν), μπορείς να μας βρίσκεις υπερβολικούς σε κάποια πράγματα (σίγουρα είμαστε), αλλά σίγουρα αν διαβάσεις τι γράφουμε θα καταλάβεις το τι λέμε. Απλά και λαϊκά.

Εικόνα kostas alsoupoli

Τα εχω διαβασει αναλυτικα ολα τα σχολια σας και αν τυχον εχεις προσεξει και δικα μου ποσταρισματα που τοποθετηθηκα επι του θεματος συμφωνω σχεδον σε ολα τα γραφομενα .
Κι εχω αντιληφθει οτι η κριτικη που ασκειται ειναι παντα καλοπροαιρετη και παντα για το καλο της ομαδας ακομα και αν καποιες φορες ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ υπερβολικοι γιατι στην τελικη οπαδοι ειμαστε και οχι πληρωμενοι κονδηλοφοροι.
Απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι τωρα η ωρα να γινει ταμειο...
Τα λαθη που εχουν γινει την φετινη χρονια απο την αρχη του καλοκαιριου εως τωρα ειναι παρα πολλα αλλα δυστυχως για εμας δεν μας παιρνει να ασχολουθουμε τωρα με αυτα γιατι κ πισω ειμαστε στο πρωταθλημα και εχουμε πολλα και δυσκολα ανοιχτα μετωπα εως το τελος της σαιζον...

Εικόνα dgkirle

Γειά χαρά και απο εμένα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα και εγώ να παραθέσω τις απόψεις μου για τον απερχόμενο προπονητή.

Μετριότατος προπονητής χωρίς ξεκάθαρο πλάνο.
Ανεξήγητα κολλήματα και καμμία διάθεση για αλλάγη.
Κατάφερε να τσακωθεί ή να διώξει με το τρόπο του πολλούς. Ενδεικτικά Αβραάμ,Τζιμπούρ,Αφελλάι,Βάις,Αμπντούν,Χολέμπας. Μισή ομάδα.
Ο Σαλίνο έχει πεθάνει?
Οι προτάσεις του για μεταγραφές που έγιναν αστείες.
Παρακαλάγαμε πέρσι να βάλει τον Ιμπαγάσα να δούμε λίγο μπαλίτσα και αυτός τον είχε εξέδρα.
Λαοπλάνος απο τους λίγους. Αυτά για τα γκάλοπ κτλ τουλάχιστον γελοία. Στα γκάλοπ του ίντερνετ ψηφίζει κάθε καρυδιάς καρύδι που νομίζει πως η μπάλα είναι καρέκλα.
Πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το υπερπολίτιμο 2-0 με τη Μάντσεστερ. Νόμιζε στον επαναληπτικό πως παίζαμε με τη Καλαμαριά.
Τον έχουν ξεβρακώσει τυχάρπαστοι προπονητές σα τον Αναστασίου.
Η ομάδα δεν είχε επιθετικό και αυτός δε κράτησε ούτε το Βαλντέζ για εναλλακτική.
Μας χάρισε μια σπουδαία νίκη με την Ατλέτικο και μια ξεγυρισμένη τεσσάρα βέβαια στην Ισπανία.
Λένε όλοι για καλό διαχειριστή κτλ. Ο μοναδικός διαχειριστής που ξέρω μένει στον τέταρτο και του πληρώνουμε τα κοινόχρηστα. Ο Ολυμπιακός θέλει προπονητή.
Λάθος η απομάκρυνση τώρα. Έπρεπε να φύγει το Δεκέμβριο.

Αυτά τα ολίγα.

Εικόνα savvas gridlock

Ολοι αυτοι οι παικτες που λες οτι εδιωξε ο Μιτσελ, ολοι ολοι, για'μενα ειναι της πλακας και δεν κανουν ουτε για μικρομεσαια ομαδα της Σουπερλιγκ η εχουν ερασιτεχνικη νοοτροπια σαν το Χολεμπας, με αποτελεσμα να μην μπορεις να βασιστεις επανω τους. Επισης, το παραμυθι "οταν χανει μια ομαδα, φταιει ο προπονητης που ξεβρακωνεται απο τον ομολογο του στον αντιπαλο παγκο" δεν το εχω καταλαβει ποτε, επειδη με αυτη την εννοια θα επρεπε να ψαχνουμε τον προπονητη που θα μετετρεπε τον Ολυμπιακο σε αηττητη ομαδα σε Ελλαδα και Ευρωπη (ειναι η ιδια λογικη που σε υποχρεωνει να πεις οτι επειδη η Τσελσι εφαγε πεντε γκολ απο την Τοτεναμ, εχασε απο τη Νιουκαστλ και ηρθε ισοπαλη με τη Σαουθαμπτον τωρα το Δεκεμβριο, ο Μουρινιο ξεβρακωθηκε απο τον Ποκετινο, τον Αλαν Παρντιου και τον Κουμαν) αλλα με τη δικη σου λογικη "ο Αναστασιου ξεβρακωσε το Μιτσελ", ο Μιτσελ ξεβρακωσε ολοκληρο Σιμεονε και τον Αλεγκρι της Γιουβεντους. Ειναι ο προπονητης που με μπατζετ περιπου 70 εκ. ευρω εφτιαξε ομαδα που κερδισε τις πρωταθλητριες Αγγλιας-Ιταλιας-Ισπανιας, κατι πρωτοφανες στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου, αλλα απειλουσε και τα ιστορικα ρεκορ σε αμυνα και επιθεση στο πρωταθλημα, που κραταγανε απο τα χρονια του Γουλανδρη. Ειναι ο προπονητης που ανεδειξε πεντε παικτες, οι οποιοι μοσχοπουληθηκαν και γεμισαν με λεφτα τα ταμεια της ΠΑΕ. Ειναι ο προπονητης που υπερασπιζοταν παντοτε τον Ολυμπιακο, διχως να πουλαει οπαδιλικι και να γινεται γελοιος, ενω ολοι οι αντιπαλοι τον αντιμετωπιζαν με σεβασμο. Ειναι ο προπονητης που δεν μασαγε να τα βαλει ανοιχτα με τη διοικηση και να επιβαλλει τα δικα του θελω. Ειναι ο προπονητης που δεν συγχωρουσε το να λουφαρει κανεις στην προπονηση η να ειναι σνομπ, οπως η ξεπλυμενη πριμαντονα που λεγεται Αφελαι. Δεν ειναι κακο να διαφωνουμε, απλως στο συγκεκριμενο θεμα εγω κοιταζω εξω απο το παραθυρο και βλεπω μερα, ενω εσυ βλεπεις νυχτα. Προχωραμε παρακατω, γιατι η ζωη συνεχιζεται.

Εικόνα dgkirle

Κρατάω τις τελευταίες δυο προτάσεις σου με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα. Έτσι για να συμφωνήσουμε και σε κάτι φίλε Σάββα.

Εικόνα savvas gridlock

Xρόνια πολλά και καλά κιόλας.

Εικόνα jole11canezza

Savva ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μπραβο ρε παικταρααααααααα μου......γιατι δεν ειμαστε Μιτσελικοι η δεν ξερω εγω, αλλα ρε πουστη μου δεν ειμαστε και τυφλοι

ΥΓ: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, jole.

Εικόνα jole11canezza

εχεις δικιο....sorry μπηκα κατευθείαν στο ψητο

Χρονια πολλα σε ολους τους και καλη χρονια με υγεια σε σας και οποιον αγαπάτε (και φυσικα και λιγη δοση τυχη που ποτε δεν βλαπτει)

Εικόνα jole11canezza

γεια σου ρε Μιτσελ αλανι....καλη επιτυχια να εχεις οπου και αν πας και μονο νικες (εκτος και αν παιζεις με τον Ολυμπιακο μας φυσικα που μετραει πανω από όλα και ολους)
Ποτε δεν με χαλασε η αλλαγη προπονητη αλλα για όλα υπαρχει μια πρωτη φορα....σε αυτό το SITE τα εχετε πει όλα (νικες με πρωταθλήτριες ιταλιας ισπανιας), φιλοσοφια, υπερ κατά...τα εχετε πει όπως πρεπει για αυτό και δεν θα πω τα ιδια.
1) πουτανας γιοι-Ολυμπιακαρα 0-1 "ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ"
2) παντα ορθιος παντα φανατιλα παντα όπως πρεπει και με αρχιδια
3) φετινο καλοκαιρι στο Seefeld και τον πιανω να του δωσω συγχαρητηρια γιατι με ειχε ξεφτιλισει με τα αποτελέσματα και αυτος με στο χαμογελο μου ειπε απλα κανω την δουλεια μου....ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.
Λυπάμαι που καποια παιδια της 7 που εχουν βημα σε εφημερίδες αλλαξαν ιδεες

ΥΓ: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα el trick

Συμφωνώ απόλυτα στη λέξη "εγκληματική".
Συμφωνώ όχι γιατί θεωρώ τον Μίτσελ ως τόσο τεράστιο προπονητή που χωρίς αυτόν θα χαθούμε, αλλά από την ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ στους προπονητές, που τους αλλάζεις περισσότερο απ΄ ότι αλλάζεις τα πουκάμισα.
Μια ματιά στα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ μηδενός εξαιρουμένου των θεωρούμενων μεγάλων προπονητών θα δείξει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Οι ομάδες τους είχαν και κακά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις και τόσα άλλα. Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ δεν αλλάζουν εύκολα προπονητή (εξαιρείται η ΡΕΑΛ αν και όχι πάντα) και σίγουρα δεν αλλάζουν με την συχνότητα που αλλάζει τιμονιέρη ο ΘΡΥΛΟΣ.
Θέλουμε δεν θέλουμε ΚΑΙ η αποτυχία είναι μέρος της ζωής. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μόνο επιτυχίες. Γιαυτό το λόγο όταν ένας προπονητής έχει αρκετά καλά αποτελέσματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, έχει δώσει στην ομάδα το στυλ ποδοσφαίρου που θέλουμε να βλέπουμε (επιθετικό), έχει αναδείξει ταλέντα που χρυσοπωλήθηκαν και δεν βαρυγκόμησε αλλά προσπάθησε να ξαναστήσει την ομάδα από την αρχή και μάλιστα με σχετικά καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και όχι και ανεπανόρθωτα λάθη στην Ελλάδα, ε! αυτόν τον προπονητή ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ όταν θέλεις να γίνεις ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Εφ΄όσον τον αλλάξεις ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΣΟΒΑΡΟΣ. Δεν έχουν σημασία οι λόγοι που θα επικαλεστείς. Ο προπονητής ΗΘΕΛΕ να μείνει και να δουλέψει. Δεν μπορείς να επικαλεστείς προσωπικούς ή λόγους υγείας ή οικογενειακούς λόγους.
Υ.Γ. Δεν είμαι προπσωπολάτρης. Και φυσικά πάνω απ΄ όλα βάζω τον ΘΡΥΛΟ.
ΑΚΡΙΒΩΣ δε γιαυτό πάνω από τον ΘΡΥΛΟ δεν είναι ούτε η διοίκησή του - όσο πετυχημένη και αν είναι.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Θελω να ζητησω συγγνωμη εκ των προτερων που θα παω κοντρα στο ρευμα και δεν θα σχολιασω κατι για την απολυση.
Συμφωνω πανω κατω με αυτα που εγραψε ο Σαββας απλα τα νομισματα εχουν 2 οψεις.

Λοιπον, α ειπαμε, τα αναλυσαμε, αλλοι ηθελαν να μεινει ο Μιτσελ, αλλοι ηθελαν να φυγει (λιγοι), αλλοι ριχνουν τις ευθυνες στον προεδρο, αλλοι στους παικτες, αλλοι σε μελη της διοικησης και και και...

Δυο δρομοι υπαρχουν. Ο πρωτος ειναι να συνεχισουμε τις αναλυσεις και τα αναθεματα για κατι που εγινε και αποτελει παρελθον (καλως η κακως) και ο δευτερος ειναι να συσπειρωθουμε. Κοντα στην ομαδα και να κανουμε αυτο που εκανε παντοτε ο κοσμος του Ολυμπιακου. Να "παιζει μπαλα" για ολους και να αποτελει ασπιδα της ομαδας.

Οι "απεναντι" εχουν ξεσαλωσει και κανουν ονειρα για τιτλους. Ιδιου η Ροδος ιδου και το πηδημα. Ο κοσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν χαριζει τιποτα.

Υ.Γ: Ενα βιντεακι που θεωρω οτι εχει πολη μεγαλη σημασια. https://www.youtube.com/watch?v=U74U0F1mP-c

Εικόνα apostolos gaganis

Το είδα το βιντεάκι και με συγκίνησε. Μπράβο σου. Ό,τι καταλληλότερο για τις στιγμές...

Εικόνα GPan

Kalh Xronia se olous!

Elpizw na mh sas epese vary to kryo sthn Attikh! Emeis varesame -20 kelsiou pali.

H8ela na pw stous filous pou diafwnoun me ton Savva, oti kata thn apopsh mou to ar8ro tou dinei emfash ston tropo kai ston xrono pou feugoun oi proponhtes kai oxi toso sto poso kaloi proponhtes htan.

Oso akougomaste sthn Eurwph gia tis epityxies mas allo toso akougomaste kai gia th symperifora mas se proponhtes.

Dhladh ti prepei na kanei enas proponhths gia na mh fygei klwtsidwn? De lew oti prepei na perimenoume to telos ths sezon alla o Mitsel eipe oti ksafniastike. Ena thlefwno, leei, ton phrane kai auto htan.

Den to kserw to paraskhnio kai eimai sigouros oti yparxei, alla auth h taktikh zhmiwnei thn omada kat'eme.

Y.G. O Olympiakos ekane megales nikes sthn Eurwph epi Mitsel, den mou akougetai san ypervolh h gnwmh tou Savva.

Εικόνα koropi48

Σάββα καλή ερυθρόλευκη χρονιά. Με αφήνεις εμβρόντητο με την ένταση που υποστηρίζεις τον Μίτσελ. Δυό κυρίως αποτελέσματα καταλογίζουν στα υπέρ οι υποστηριχτές του σχολιαστή- προπονητή, τις νίκες με ατλέτικο και γιούβε. Και στα δύο η ομάδα είχε εξαιρετική ευστοχία και νομίζω την καλύτερη αναλογία τελικών-γκολ της διετίας. Παράλληλα, οι αντίπαλοι έχασαν τα άχαστα. Πέραν αυτών έχει κάποιος να πει κάτι καλό για τον ανύπαρκτο αυτό κόουτς; Τι να θυμηθούμε, τους τσακωμούς με παίχτες, την ξεφτίλα σε σημαντικά ντέρμπυ, την έλλειψη ψυχολογίας, τα συνεχή φιλιά ευγνωμοσύνης στο σωτήρα του ρομπέρτο, το ναυάγιο στο μάντσεστερ, την απουσία στοιχειώδους διδασκαλίας και κομπίνων στους παίχτες, τις αποτυχίες σε μεταγραφές τύπου μπόατεγκ, τα παλτά που αποτέλεσαν δική του επιλογή, το γεγονός ότι είναι ο μόνος ίσως ισπανός "κόουτς" που δεν έχει "μάτια" και άκρες στη λατινική αμερική, το γεγονός ότι πανηγυρίζαμε πρόσφατα για τις 3 συνεχόμενες νίκες της ομάδας!!!, το ότι η ομάδα δεν βλέπεται; Τί να πρωτογράψω... Με το λεμονή δηλαδή παίξαμε χειρότερα; Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στην ευρώπη; Αν παρέμενε μέχρι το τέλος, νομίζεις ότι είχαμε ελπίδα στο πρωτάθλημα με τέτοιες εμφανίσεις και δύο βασικά εκτός έδρας ντέρμπι; Σοφά έπραξε η διοίκηση αν και της καταλογίζω καθυστέρηση, αφού έπρεπε να τον είχε αλλάξει από το καλοκαίρι

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μπορείς να δεις παραπάνω το τι απάντησα στον dgkirle, για να μην επαναλαμβάνω τα επιχειρήματά μου. Από εκεί και πέρα, εγώ θυμάμαι ότι με το sir Takis στην Ελλάδα γιούχαρε όλο το Καραϊσκάκη σε κάτι παιχνίδια με τον Εργοτέλη και την Ξάνθη. Επίσης θυμάμαι και το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ μια μέρα πριν αολυθεί το 2008 ''όχι άλλη ταραμοσαλάτα'', επειδή άρχιζε η νηστεία της Σαρακοστής. Πιστεύω πως αν παρέμενε ο Μίτσελ, θα παίρναμε εύκολα το πρωτάθλημα, ενώ τώρα μπαίνουμε σε περιπέτειες, αφού ο νέος προπονητής θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει τα πράγματα που θέλει στην ομάδα, χρόνος που δεν υπάρχει.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα αυτο που λες οτι αν εμενε ο Μιτσελ θα παιρναμε ευκολα το πρωταθλημα ειναι εντελως υποθετικο και χωρις να στηριζεται στα μεχρι στιγμης δεδομενα. Μεχρι τωρα τιποτα δεν εδειχνε οτι θα παιρναμε ευκολα το πρωταθλημα.

Εικόνα savvas gridlock

Eκτίμηση είναι, που στηρίζεται στο ότι πέρυσι πήραμε εύκολα το πρωτάθλημα με το Μίτσελ. Εκτίμηση είναι και το ότι τώρα που έφυγε ο Μίτσελ, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η δεύτερη εκτίμηση όχι απλώς δεν βασίζεται πουθενά, αλλά αν συνέβαινε σε άλλη ομάδα αντίστοιχο σκηνικό, θα κοροϊδεύαμε.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Τα δεδομενα αλλαζουν απο πρωταθλημα σε πρωταθλημα. Και ειδικα απο περυσι εχουν αλλαξει πολλα και το βλεπουμε. Παντως με την ιδια λογικη μπορει καποιος να πει οτι αφου ο Ολυμπιακος το παιρνει συνεχως, θα το παρει με οποιονδηποτε προπονητη.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Καταρχάς Σάββα ξέρεις ότι δεν συμφωνώ καθόλου με το <<ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ>> που γράφεις.
Αλλά αυτή την απόφαση την θεωρώ λανθασμένη, ομως...όσο εναντίον και αν είμαι στην απόλυση του Μιτσελ άλλο τόσο ομολογώ πως χέστηκα ειλικρινά.
Εγώ Ολυμπιακός είμαι, όχι προσωπολάτρης!!
Και θέλω να πω κάτι για τον πρόεδρο... Επειδή οι έντονες αντιδράσεις από κάποιους φίλους οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να τον βρίζουν, μου θυμίζουν τότε που κάποιοι έβριζαν τον Κοκκαλη για χάρη του Ριβαλντο. Τα αποτελέσματα γνωστά.....
Νομίζω ότι πρέπει να περιφρουρούμε το κύρος του Προέδρου του Ολυμπιακού θεσμικά. Όποιος κι αν είναι αυτός.
Δεδομένου ότι θα είμαστε Ολυμπιακοί και την επόμενη μέρα - αναπόφευκτο- είναι μονόδρομος να κοιτάζουμε μπροστά. Να πιέζουμε για το καλύτερο άν και κανένας δεν μας ακούει όπως φαίνεται.
Ο πρόεδρος πήρε ένα προσωπικό ρίσκο εκτιμώντας μια κατάσταση. Όσο και αν μας βρίσκει αντίθετους δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Πρέπει να μαζευτούμε και πάλι ξεπερνώντας θυμούς και απογοητεύσεις και να εστιαστούμε στους στόχους μας.
Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. μας περιμένουν όλοι στη στροφή.
Εν κατακλείδι όλοι είμαστε αναλώσιμοι εκτός από τον Έφηβο.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραία. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για'σένα;

Εικόνα Son of Hoof

Ούτε εγώ συμφωνώ με το "μεγαλύτερος κλπ" όπως επίσης δεν συμφωνώ με το "εγκληματική".
Κι αν είναι έτσι παραύτα, τότε εγκληματικά ήταν και τα λάθη του Μίτσελ από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι σήμερα. Κρίμα που φτάσαμε ως εδώ. Για μένα έπρεπε να παραιτηθεί μετα το Χ με τα Γιάννενα.

Το επιχείρημα των νικών επί ατλέτικο και γιουβέντους δε λέει τίποτα. 9 βαθμούς μαζεύει ο Ολυμπιακός και χωρίς προπονητή στο ΤΣ.Λ., μόνο με τον λαό (βλέπε Ματζουράκηδες, Λεμονήδες κλπ). Ο αποκλεισμός από την Μάτζεστερ και η ήττα από την Μάλμε στη Σουηδία κράτησαν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη στο επίπεδο που ήταν πάντα. Μέχρι 16. Εκεί θα έλεγα οτι είναι ο καλύτερος στη ιστορία, αν πέρναγε την Ματζεστερ, ή/και την επόμενη χρονιά άφηνε τη γιούβε 3η, εξαργυρώνοντας κάποια από τις 3 αυτές μεγάλες νίκες και κάνοντας το αυτονόητο, μη χάνοντας δηλαδή από την Μάλμε.

Για να περάσουμε και στα εντόπια που είναι και αληθινή αιτία. Πρωτάθλημα έχουμε πάρει αλλάζοντας και 3 προπονητές σε μια χρονιά. Όσο για φέτος είμαστε δεύτεροι ακόμα. Με αυτό το ρόστερ συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Χάσαμε ένα κάρο βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες. Από πέρσι το Μάρτιο που νικήσαμε την ματζεστερ αγνοούμε τι πάει να πεί νίκη σε 2 ματς (για το πρωτάθλημα περσινο και φετινό) με τον καθένα από τους Αστέρα, Γιάννενα, Παοκ, Ατρόμητο, ίσως και να ξεχνάω κάποιον, μετράμε τον αποκλεισμό επίσης στο κύπελλο-πάλι από τον Παοκ, και για να μην ξεχνιόμαστε και την ντροπή του 0-3. Απαράδεκτη επίδοση. Λέμε θέλουμε 2-3 παίχτες. Οι άλλες ομάδες της σουπερλίγκας είναι καλά? Δε θέλουν παίχτες? Η έλλειψη κάποιων παιχτών σε ορισμένες θέσεις δεν είναι δικαιολογία. Και οι παγκίτες μας είναι καλύτεροι απο τους βασικούς των αντιπάλων.

Προσωπικά, ο Μίτσελ σε κάθε αγώνα -ειδικά από πέρσι το Μάρτιο- μου έχει φανεί οτι το μόνο που έκανε ήταν να παρατάσσει 11άδα και να κάνει (ό,τι να΄ναι) αλλαγές. Απο κει κι έπειτα το ίδιο άνοστο ποδόσφαιρο ανούσιας κατοχής με ξεψυχισμένες σέντρες. Δε πιστεύω οτι η απόφαση απομάκρυνσης του πάρθηκε επιπόλαια.

Και τελειώνω και γω με τον ίδιο τρόπο, όλοι αναλώσιμοι εκτός απ΄τον Έφηβο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, διαφωνώ με την προσέγγισή σου στη σχέση προπονητή-champions league. Όλες οι ομάδες έχουν τη στάμπα του προπονητή. Είναι το Α και το Ω. Έτσι, όσο πετυχημένος είναι ο Μαντζουράκης για τους 9 βαθμούς, άλλο τόσο είναι και ο Μίτσελ. Από 'κει και πέρα, υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που γέρνουν την πλάστιγγα από τη μία ή από την άλλη πλευρά. Κι εκεί, βγαίνει νικητής ο Μίτσελ. Διότι, οι προπονητικές παλινωδίες του Μαντζουράκη ήταν τεράστιες στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά. Ο δε Μίτσελ άξιζε φέτος να είναι σε καλύτερη μοίρα, αφού μείναμε έξω καθαρά από απόφαση κάποιου Καράσεφ και από την τεράστια ξεφτίλα των Ατλέτικο, Γιουβέντους.

Επίσης, το ότι παίρνουμε πρωτάθλημα αλλάζοντας τρεις και τέσσερις προπονητές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται αυτό συνέχεια. Γιατί αντίστοιχα, έχουμε χάσει πρωτάθλημα αλλάζοντας τρεις και τέσσερις προπονητές μέσα στη σεζόν. Αλλά το κυριότερο είναι ότι έχουμε χάσει προκρίσεις στην Ευρώπη μετά από αλλαγές προπονητή, με τελευταίο και καλύτερο παράδειγμα τη φυγή Ζαρντίμ.

Εικόνα RED HELL

Φιλε σιγουρα ο Μιτσελ εκανε αρκετα λαθη.Ομως οταν αρκετοι παιχτες σου φετος εχουν κοντρα μαζι του και δεν παιζουν επιτηδες τι να κανει?Φταιει αυτος που ο αφελαι ειναι κωλοπαιδο?Ακομη και για την ποιοτητα του ροστερ εχω αμφιβολιες.Οι εξτρεμ μας δεν περνανε ουτε κωνο.Ουτε σεντρες δεν ξερουν.Το ιδιο και τα πλαγια μπακ.Τι να κανει να τους μαθει σεντρες?Δοκιμαζε συνεχως διαφορετικα σχηματα δεν εβγαινε κανενα.Περυσι απο το Φλεβαρη και μετα οι παιχτες τα χαν γραψει ολα στα παπαρια τους γιατι ημαστε 20 βαθμους μπροστα απο τους αλλους.Δεν σου λεω οτι συμφωνω απλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Εβλεπες πχ τον καμπελ που βαριοταν να κουνησει τα ποδια του.Στην τουμπα πως να παιξουμε σε τετοιες συνθηκες?Αν και οντως επρεπε να καθαρισουμε την προκριση στο Ναο.Επισης και εω ξενερωσα μεσα στο Μαντσεστερ απιστευτα αλλα αν θυμασαι ουτε η Μπαγιερν δεν κερδισε εκει μεσα στον επομενο γυρο.Και αυτοι δεν ειχαν προπονητη στον παγκο?Μια χαρα ειχαν και εχουν απλα η Μαντσεστερ εχει φανελα που ο Ολυμπιακος δεν ξερω αν θα αποκτησει ποτε.Καθαρα για Ευρωπη μιλαω.Τελος με το λαο μονο καταληγουμε και 4οι οπως συνεβη σε εποχες Σολιντ...

Εικόνα k1p

Επίσης κάποιοι πάλι έβριζαν τον κόκκαλη που έδιωξε τον βαλβέρδε για να φέρει κετσπάγια.Τα αποτελέσματα επίσης γνωστά...

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί δηλαδή; Δεν ήταν επιτυχημένος ο Κετσπάγια; Για κάποιους, μόνο και μόνο επειδή τον έφερε ο Κόκκαλης, έπρεπε να τον βλέπουμε Μουρίνιο.

Εικόνα pantzo

ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ

Εικόνα k1p

Το πιο προφανές είναι πως η ομάδα μετατράπηκε σε ραϊόλα fc (όπου "ραϊόλα" βάλτε το όνομα όπου μάνατζερ κάνει μπίζνα με τον βαγγέλη τα τελευταία χρόνια).Κουμάντο θα κάνουν αυτοί πλέον.Μαρινάκης κάνει τη μαριονέτα τους και επισήμως.

Μόνο οι ΑΡΔ έμειναν να στηρίζουν τις μαλακίες του Μαρινάκη και λογικό γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.Αν είσαι ατάλαντος στη γραφή και η κρίση σου είναι για γέλια τότε το μόνο που μένει για να επιβιώσεις ως δημοσιογράφος είναι να γίνεις παράσιτο και να γλύφεις όποιον ισχυρό ψάχνει για εργαλεία προπαγάνδας.

Επειδή η κατάσταση θυμίζει αρκετά πρόσφατα γεγονότα μπασκετικού τμήματος(όπου είχαμε το αντίθετο αλλά παράλληλο φαινόμενο διοίκηση και ΑΡΔ να στηρίζουν τον προπονητή ενώ ο κόσμος έβραζε εναντίον του),να ξέρουν πως στον ολυμπιακό η ιστορία γράφεται πάντα όπως τη θέλει ο κόσμος του.Είτε κόσμια,είτε "επιστημονικά".

Αν ο μίτσελ πήγαινε "παιχνίδι με το παιχνίδι" όπως μας πληροφορούσαν,τότε και η μπινελικοθύελλα καραδοκεί παιχνίδι με το παιχνίδι και αυτή πριν χτυπήσει καραισκάκη,πλατεία αλεξάνδρας και ρέντη...

υ.γ:Αν είναι έξυπνος ο αβρααμ και θέλει επιστροφή,ας μην την επιδιώξει τώρα.Οι καρκίνοι όταν γίνουν αντιληπτοί πολεμόνται πάντα.Και αισίως τον πήραμε χαμπάρι τι κουμάσι είναι...

Εικόνα CVRED

Συμφωνω 10000% με οτι εγραψες.

Και στα ματια μου, ολο αυτο ηταν θεμα Ραϊολα. Οι πελατες του (Βαϊς, Κασαμι, Αφελαϊ), δημιουργησαν προβληματα, δεν προσεφεραν και γενικα εκαναν οτι γουσταραν. Τον Λαζιτς δεν τον αναφερω γιατι πιστευω πως ουτε ο Ραϊολα ξερει που βρισκεται αυτη τη στιγμη.
Οκ, μεγαλος manager ο Ραϊολα, αλλα τιποτα και κανενας δεν ειναι μεγαλυτερος του ΘΡΥΛΟΥ. Αυτο στη διοικηση δειχνουν πως το αγνοουν.

Στο μπασκετ φαινεται πως δικαιωνομαστε με την επιμονη μας για αλλαγη προπονητη, ελπιζω να μην γινει το ιδιο στο ποδοσφαιρο.

Αβρααμ, Αφελαϊ και Κασαμι, για μενα, δεν εχουν θεση στην ομαδα πλεον. Οχι τωρα. ΠΟΤΕ!
Και ειμαι ανθρωπος που γουσταρει απιστευτα τον Κασαμι σαν παικτη. Αλλα οταν στη μεση της χρονιας εχεις το manager σου να σου κανονιζει μεταγραφη στην Φιορεντινα, δεν αξιζεις να φορας τη φανελα του Ολυμπιακου.

Εικόνα apostolos gaganis

Σου μιλάω εντίμως ότι πρωτοδιαβάζω ΤΩΡΑ, στις 8.30 το πρωϊ, το άρθρο σου και εκπλήσσομαι πραγματικά για τα ΄΄συγκοινωνούντα΄΄ δοχεία των σκέψεών μας. Σαν να την έγραψε το alter ego μου τούτη την ανάρτηση... Ειλικρινά. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑ, ΑΔΕΛΦΕ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΡΩΤΑ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το άρθρο. Απόλυτα όμως.

Εικόνα 8red

Πραγματικα συγχαρητηρια...
Δεν εχετε εξαρτησεις απο πουθενα και δεν ειστε γλυφτες καμιας διοικησης.
Μπραβο παιδια. Παρολη τη στεναχωρια σημερα με κερδισατε με την αληθεια σας.
Και το γραφω αυτο γιατι ειδα αλλα οπαδικα σαιτ και ατομα να φτανουν στο σημειο να κατηγορουν το Μιτσελ γιατι λεει αγοραζε κολωνιες....Πραγματικα ντροπη τους!
Τουλαχιστον μεσα στη στεναχωρια και την αγωνια μας για την ομαδα βλεπουμε το ρολο του καθενος

Εικόνα ALEXANDR-ROMAN

Εχω σοβαρές διαφωνίες με αρκετά απ αυτά που αναφέρεις στο άρθρο σου
φίλε savva...και γράφω ενα κείμενο για να το αντικρούσω.

Συνήθως περιμένω να καταλαγιάσει η σκόνη... και δεν βιάζομαι
να πάρω θέση για ένα γεγονός ειδικά όταν συνεχίζει να εξελίσσεται.
Το ίδιο έκανα και μετά την απομάκρυνση Ζαρντίμ και δικαιώθηκα.
Η υπερβολική βιασύνη να αποδώσουμε εύσημα ή και ευθύνες... δεν είναι καλός
σύμβουλος και οδηγεί μαθηματικά σε επικίνδυνα εδάφη.
Δέχομαι οτι υπάρχει ρίσκο...στην απόφαση του Προέδρου...
Προτιμώ όμως το ρίσκο απο να κάθεται ο ίδιος σε μια γωνιά και
μεσα σε ένα κλίμα μοιρολατρικής αφασίας και φιλοσοφικής απάθειας
και αταραξίας να περιμένει στωικά μια αναμενόμενη(με αυτή την αγωνιστική εικόνα)
ήττα της ομάδας μας πιθανόν απο κάποια μικρομεσαία ομάδα
τύπου Κερκυρας ή Πανθρακικού ή ΠΟΑ...
Ο Μιτσελ είχε το χρόνο να αντιδράσει...του δόθηκε πίστωση χρόνου.
Δεν τα κατάφερε...Η ομάδα ήθελε ένα ισχυρό σοκ...!!!
Ας μη βιαζόμαστε...
Δεν εχουμε και όλα τα δεδομενα που οδήγησαν στην απόφαση.
Εν κατακλείδι...
Η υπομονή είναι πικρή..., αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εικόνα CVRED

Φιλε, προσωπικα, το θελω πολυ το πρωταθλημα και την πορεια στην Ευρωπη και το κυπελλο και τα παντα.
Αν ομως θυσιασω και 1-2 τιτλους, προκειμενου να φτιαξω ομαδα ικανη για το κατι παραπανω, δεν θα με χαλασει.
Απο εκει και περα, ο Μιτσελ ειχε χασει την υποστηριξη της διοικησης. Τουλαχιστον στα ματια μου.
Απο την ανανεωση συμβολαιου, την οποια συζητησουσε σε καθε συνεντευξη τυπου τωρα τελευταια (δειγμα το οτι δεν ηξερε τι του γινοταν), φτασαμε να παιζεται το κεφαλι του σε καθε αγωνιστικη. Ποιος ανθρωπος μπορει να δουλεψει ετσι;
Ο Αφελαϊ κανει μαγκιες, τον θετει εκτος ομαδας, πεφτει συρμα απο τον Ραϊολα στη διοικηση και τον αναγκαζουν να τον γυρισει στην ομαδικη προπονηση, προκειμενου να παρει μεταγραφη.
Αυτες ειναι διοικητικες τακτικες μικρης ομαδας και δεν αξιζουν στον Θρυλο.
Πιστωση χρονου δεν του δοθηκε ποτε κατα τη γνωμη μου. Απο την αρχη της χρονιας, δεν ειχε την ομαδα οπως ηθελε.

Εικόνα Kaine

Συμφνώ με αυτό που σου γράφει κι ο Μεσιέ Σάββας. Το να πάρουμε το πρωτάθλημα δεν κάνει την απόφαση σωστή. Και κάτι ακόμα. Πίστωση χρόνου δεν είναι να παίζεται το κεφάλι σου σε κάθε ματς.

Εικόνα savvas gridlock

To λάθος που βλέπω εγώ είναι λάθος νοοτροπίας. Αν δεν αφήσεις κάποιον πρπονητή να δουλέψει και περιμένεις με το δάχτυλο στην σκανδάλη να τον απολύσεις, οι όποιες επιτυχίες σου σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα είναι φωτοβολίδες. Αυτό δεν αλλάζει είτε φέρουμε έναν προπονηταρά και πάρουμε το Γιουρόπα φέτος, είτε χάσουμε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και αποκλειστούμε από την Ντνιέπρ.

Εικόνα kostas alsoupoli

Τελικα εγινε αυτο που ολοι φοβομασταν ...
Και δεν στεκομαι στο προσωπο του Μιτσελ ,που προσωπικα τον θεωρω καλο προπονητη και εναν απο τις πιο μεγαλες προσωπικοτητες που περασαν ποτε απο την ομαδα,αλλα στον ακομα μια φορα ερασιτεχνικο χειρισμο που ειχε η διοικηση σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Θελω να γραψω πολλα αλλα θα το αποφυγω καθως εν θερμω ισως καποια τα μετανιωσω αυριο.
Ελπιζω και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην πληρωσουμε ακριβα αυτην την αποφαση και η ομαδα να πετυχει ολους τους στοχους της στο τελος της χρονιας,αλλα αποψε το βραδυ πολλοι απο εμας χαλαστηκαμε παρα πολυ ρε γαμωτο...

Εικόνα RED HELL

Ο Μαρινακης επεσε πολυ στα ματια μου.Με ζαρντιμ ειπε οτι τον εδιωξε επειδη ακουσε τον κοσμο.Σημερα ποιον ακουσε αληθεια?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΜΙΤΣΕΛ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΕΡΓΗ ΗΞΕΡΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΑΜΠΙΝΤΑΛ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ?ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΠΙΟΥΝΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?Η ΜΗΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ?Απο την αρχη της χρονιας κατι δεν μου αρεσε και στο χα πει Σαββα αν θυμασαι.Μακαρι να διαψευσθω.Η ομαδα εκτος των αλλων χανει τρομερα και σε πρεστιζ.Γελανε μαζι μας ρε πουστη μου...Φερνουμε τωρα αλλο ενα μαθητευομενο μαγο.Οπως ειχε πει ο Τσαλουχας η διοικηση κοκκαλιζει στα αρνητικα μονο.Οτι και να πεις ειναι λιγο.Οχι μονο γαμησαν την ομαδα με προσθαφαιρεσεις αλλα διωχνουν και το Μιτσελ που ο καημενος προσπαθουσε να το μαζεψει το πραγμα.Απλα θρασος...
Αν κατι μουλικα σαν τον Αφελαι ξαφνικα αναστηθουν με το νεο κοουτς ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΡΑΙΟΛΑ.Αν απο δω και περα εχουμε "ομορφιες"ο μονος υπευθυνος θα σαι συ Βαγγελη.Το να εξαγριωνεις κοσμο που του χουν απομεινει πολυ λιγα πραγματα που του δινουν ευχαριστηση και καυλα ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Δεν εμαθες απο τα λαθη σου...Να δουμε τωρα τι μελλει γενεσθαι.

Εικόνα μαουνιέρης

Δυστυχώς είναι όπως ακριβώς τα λες. Ελπίζω και εύχομαι (όπως κι εσύ άλλωστε) να πέσεις έξω στις προβλέψεις σου, σύγγαυρε. Δεν μαθαίνουμε, πάντως, τίποτα και από κανέναν...

Εικόνα Kaine

Ξέχασα να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους ανεξαιρέτως τους ρεπόρτερ και αρθρογράφους του Ολυμπιακού. Τόσο γλύψιμο, πέρα από ποσότητες σάλιου που δεν παράγει ένας φυσιολογικός οργανισμός, θέλει και ανηθικότητα σε βαθμό που οι υπόλοιποι δεν διαθέτουμε.

Εικόνα john

Μπορείς να το αναλύσεις λιγο αυτο ?

Εικόνα Kaine

Εδνεικτικά τα παρακάτω, όπως και τα πρωτοσέλιδα που μπορείς να τα βρεις παντού (π.χ. Πουλόπουλος).

Γαβαθιώτης: "ΕΙΜΑΙ βέβαιος, ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα τη βρει τη λύση, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ και όταν ο Ολυμπιακός την Κυριακή παραταχθεί στα… πηγάδια του Πανόπουλου, δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ * ΔΙΟΤΙ αν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας ΕΝΑΣ άνθρωπος ικανός για ΚΑΙΡΙΕΣ αποφάσεις, ένας πρόεδρος πού μπορεί να πατήσει το κουμπί του ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ, αυτός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης" (πριν την απόλυση)

Λεμονίδης: "Γιατί αν προκύψει εμφύλιος για τα... μάτια του Μίτσελ, μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα... Και θα είναι έγκλημα αν μείνει ο Μίτσελ κάτω από την πίεση του κόσμου και χάσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη." (πριν την απόλυση)

Λεμονίδης: "Τα είχε... χαμένα ο Μίτσελ" (τίτλος ανάρτησης πριν την απόλυση)

Υπάρχουν φυσικά περισσότερα, αλλά δεν έχω διάθεση να σκαλίζω πάλι τις ιστοσελίδες, αρκετά ασχολήθηκα. Υπάρχουν πολλές αναρτήσεις για το ό,τι η διοίκηση δεν πρέπει να ακούσει τον κόσμο (αφού δεν άρεσαν μάλλον τα ηλεκτρονικά polls που η πλειοψηφία ήθλελε παραμονή). Το "σε όλους ανεξαιρέτως" είναι υπερβολή και κακώς το έγραψα. Δεν ξέρω τι λένε όλοι, δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν διαβάζω εφημερίδες. Ο Γκαραγκάνης ας πούμε εξαιρείται, τουλάχιστον σε δύο αναρτήσεις του που είδα εγώ.

Με λίγα λόγια, η διοίκηση γαμά και δέρνει, όπως πάντα.

Εικόνα john

Ορισμένες φορες πρεπει να παίρνουμε το μέρος της διοίκησης οταν βάλλεται απο παντού απο τους αγανακτισμένους Ολυμπιακούς που δεν τρώνε κουτόχορτο με τα γελοία επειχηρηματα περί παντελονιασματος ξεπουλήματος αποχής κλπ. Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση ειναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟ κάποιος να γλύφει την διοίκηση μετα τα σημερινά .

Εγω στην αρχή αν και σαλταρα οταν έμαθα για την απόλυση , τωρα ελπίζω και εύχομαι (δεν το πιστεύω ) με την έλευση του Περειρα να φτιάξουν τα πράγματα . Αλλα απο την άλλη σκέφτομαι πως το άρρωστο κλίμα που δημιουργήθηκε απο παντού και καταβρόχθισε τον Μίτσελ ,θα κάνει το ίδιο και με τον επόμενο κσι με τον παραεπομενο, και εμείς στο ίδιο έργο θεατές θα βλέπουμε την ομάδα να χάνει ευκαιρίες για ευρωπαϊκές διακρίσεις και να παραμένει κολλημένη στο έδαφος ενώ εχει ολα τα φόντα για να απογειωθεί... Δύσκολο βράδυ το σημερινό.

Εικόνα Kaine

Να είναι δυναμικοί και στην εμπροσθοφυλακή όταν πρέπει, δεν διαφωνώ καθόλου. Όπως επίσης δεν έχω θέμα όταν ένας ρεπόρτερ αναφέρει απλά τα γεγονότα, πχ "Υπάρχει δυσαρέσκεια για Μίτσελ και σύσκεψη της διοίκησης μπλα μπλα μπλα..." Όταν όμως γράφουν υποτίθεται την κρίση τους, θέλω να ακούσω αυτήν ακριβώς. Δηλαδή δεν βρέθηκε ούτε ένας που να πιστεύει πως η απομάκρυνση του προπονητή είναι λάθος; Όλοι συμπλέουν λοιπόν, όπως συμπλέουν πάντα. Αυτό δεν το ανέχομαι, να υποτιμούν την νοημοσύνη μου.

Εικόνα RED HELL

Εδω ο Λεμονιδης κατηγορουσε το Μιτσελ επειδη δεν ηθελε το Ετο στην ομαδα.ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ λες και αν ελεγε "τον θελω"θα τον παιρναμε.Εκτος το οτι σιγουρα καποιοι παραθετουν non papers ο Λεμονιδης κανει μονο για βολει.Μιλαμε για μεγαλο αμπαλο.Το καταλαβαινεις απο τις ποδοσφαιρικες του "αναλυσεις".Τελος παντων πολυ δυσκολα τα πραγματα.Τα χαμε ολα βγαινει και το παχυδερμο ο Καραπαππας να μας πει τις μαλακιες του.Ο κοσμος θα ξεσπασει ομως αργα η γρηγορα και θα γινει χαμος...

Εικόνα vagio

Επισης εκτος απο το Μιτσελ, πρεπει να κοψει και κανα κωλο απο τους παιχτες που την ειδαν ολοι μουρες και απορω το γιατι.

Εικόνα vagio

Αστοχο κατ'εμε το 'καλυτερος προπονητης στην ιστορια μας', δεν επειθε η ομαδα στα εγχωρια εδω και 1 χρονο. Νικες ψυχοβγαλτικες, ενα σωρο. Στην ευρωπη τρομερα αποτελεσματα και μπραβο του, αλλα δεν αρκει. Καλος, αλλα βρισκεις και πολλους καλυτερους. Ας τον ειχε διωξει το καλοκαιρι.
Συμφωνω στο οτι επρεπε να τελειωσει τη χρονια.
Τωρα εγινε και στηριζουμε τον καινουριο. Δυσκολευει το πρωταθλημα, ας ελπισουμε ο καινουριος να παρει μπρος γρηγορα. Υπαρχει κανεις που γνωριζει τι εστι Βιτορ Περειρα?

Εικόνα CVRED

Ο προπονητης δεν κρινεται μονο απο τα αποτελεσματα φιλε vagio.
Ο Ρομπερτο, ειναι στον Ολυμπιακο λογω Μιτσελ. Εκανε τον Μητρογλου παικτη αξιας 15 εκ. Τον Μανωλα το ιδιο. Ο Σαμαρης 10 εκ. μεταγραφη στην Μπενφικα.
Δεν ειναι μικρα πραγματα αυτα και κανεις μεχρι σημερα δεν τα ειχε πετυχει. Το αντιθετο μαλιστα. Μας επιαναν και κοροϊδο. Οπως με τις περιπτωσεις Τουρε και Μιραλας που τους πουλησαμε με πολυ λιγοτερα χρηματα απ'οσα αξιζαν.
Συμμετειχε σε ΟΛΑ τα κορυφαια Ευρωπαϊκα προπονητικα forums. Τερασιο ονομα και τεραστιο το κυρος που εδινε στην ομαδα.

Τωρα για τον Περεϊρα δεν ξερω πολλα. Πηρε 2 πρωταθληματα με την Πορτο, η οποια Πορτο, παραδοξως, δεν του ανανεωσε το συμβολαιο.
Αρχικα ηταν βοηθος του Βιλας Μποας, τον οποιο δεν εχω σε υποληψη για να ειμαι ειλικρινης.
Στην Σαουδικη Αραβια απετυχε, καθως ηρθε δευτερος με πολυ ανωτερο ροστερ απο τους αντιπαλους.
Παιζει 4-3-3, συστημα που, αυτη τη στιγμη χωρις μεταγραφες, δεν ταιριαζει στην ομαδα μας, καθως δεν εχουμε εξτρεμ και αμυντικο χαφ που να μπορει να σταθει μονος του (απο τη στιγμη που ειναι τραυματιας ο Μιλι και ο Εντιγκα φευγει για Αφρικη).
Επισης δεν του αρεσουν οι βεντετες και τα μεγαλα ονοματα.

Τον στηριζουμε (εννοειται) και βλεπουμε.