ΑΡΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



Με το καινούριο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και πρώην διευθυντή του vazeletta Βασίλη Παπαθεοδώρου, το sdna.gr, δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα. Δεν βλέπουμε το λόγο να το κάνουμε, αφού εκτός του ότι θα πρέπει να παρατήσουμε όλα τα άλλα και να αφιερώνουμε άρθρα-απαντήσεις σε κάθε ψέμα που γράφουν εκεί τα αντιολυμπιακά ΑΡΔάκια, χαιρόμαστε που πολλοί Ολυμπιακοί ξέρουν καλά το τι ρόλο βαράνε οι συγκεκριμένοι και τους έχουν απομονώσει. Σήμερα όμως θα κάνουμε μία εξαίρεση με τον ''κυβερνητικό'' ρεπόρτερ ΕΠΟ της Ψ-Ώρας που γράφει εκεί, τον Άρη Ασβεστά. Στο προχθεσινό του πόνημα ξεπέρασε τον εαυτό του.
 
Προσπαθώ να αποφύγω να μπω στη διαδικασία να συλλογιστώ, ότι η άρνηση στο αίτημα του Παναθηναϊκού εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης (και πέραν πάσης αμφισβήτησης) εχθρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται οι «πράσινοι» εντός του συνεταιρισμού: σχεδόν πάντα μόνοι τους είναι στις ψηφοφορίες, δέχονται επιθέσεις και από το τελευταίο χωριό που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, βγαίνουν συχνά ανακοινώσεις εναντίον του καναλιού ιδιοκτησίας του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ, συχνότατα καταδικάζονται από όλες τις υπόλοιπες ομάδες οι καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν κάνει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» (παρά το γεγονός ότι οι καταγγελίες μετατράπηκαν πλέον σε ποινικές διώξεις).
Όμως μου έρχεται αβίαστα ένα ερώτημα: Αν στην θέση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ολυμπιακός και ήταν εκείνος που υπέβαλε το αίτημα για αλλαγή ώρας, η Super League θα του απαντούσε «λυπούμαστε, αλλά οι εκτιμήσεις σας δεν είναι ορθές»; Αν στη θέση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είχε αντίρρηση να αλλάξει η ώρα του ματς;
Είναι ρητορικά τα ερωτήματα. Τις απαντήσεις, τις έχω…

 
Ας δούμε τώρα και την αλήθεια. Την εξηγεί ο Κώστας Νικολακόπουλος σε αυτό εδώ το βίντεο, από το 01:30:50 και μετά, παρά τις παρεμβάσεις του Τάσου Νικολογιάννη που θίγεται. Με βάση τον κανονισμό της Superleague, έπειτα από τη διακοπή του παιχνιδιού ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ λόγω ομίχλης την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί 24 ώρες μετά, τη Δευτέρα στις 19:30 στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Επειδή και τότε υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης ομίχλης, η Superleague δέχτηκε να γίνει ένα ''σκόντο'' και να πάει το παιχνίδι κάποιες ώρες πίσω. Αν η ''εχθρική προς τον ΠΑΟ'' Superleague, σύμφωνα με τον κύριο Ασβεστά, επέμενε στην εφαρμογή του κανονισμού, το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα άρχιζε στις 19:30 τη Δευτέρα, θα αναβαλόταν εκ νέου λόγω ομίχλης και μετά θα οριζόταν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Αυτή η ''πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία'' θα ήταν 3 μέρες πριν το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Αν ήθελε λοιπόν η Superleague να ανοίξει πόλεμο με το βάζελο, θα όριζε το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του με τα Γιάννινα λίγο πριν το ντέρμπι και θα ζόριζε την αρμάδα του Αναστασίου. Η τόσο ''εχθρική προς τον ΠΑΟ'' Superleague, δεν το έκανε.
 
Ρωτάμε εμείς όμως τώρα τον ''έγκριτο'' Άρη Ασβεστά. Αν στη θέση του ΠΑΟ ήταν ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι του με τα Γιάννινα που είχε διακοπεί λόγω ομίχλης, οριζόταν παρά τον κανονισμό να ξεκινήσει εκ νέου στις 3 την επόμενη μέρα, τι θα έγραφε; Δεν θα ανέβαζε κάποιο ''πύρινο άρθρο'' στο sdna.gr για την ''πάντοτε πρόθυμη να εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό Superleague του γαύρου Μποροβήλου και να μην στείλει τους Πειραιώτες να παίξουν 2 κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα σε διάστημα 4 ημερών, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-ΠΑΟ''; Τώρα το έργο γυρίζει τούμπα. Μονά-ζυγά μονόζυγα.
 
Δημοσιογραφάρα ο Άρης Ασβεστάς. ''Έγκριτος'' και ''αντικειμενικός''. Άπιαστος στην προπαγάνδα. Αντί να ασχοληθεί με το σκόντο που κάνει (και) η Superleague στα εισιτήρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μπας και κλέψει το Κράτος ο φοροφυγάς Αλαφούζος, ανακαλύπτει ''πόλεμο της γαυρο-Superleague στον ΠΑΟ''. Πω πω πόλεμος. Πού να μην έκανε και πόλεμο ο Μποροβήλος στο βάζελο. Θα υποχρέωνε όλες τις άλλες ομάδες να πληρώσουν τα συμβόλαια των ''παικταράδων'' του λαγού...
 
Υ.Γ. 1 Ξαναλέμε. Δεν στοχοποιούμε κάποιον ΑΡΔ που κάνει αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Δεν παρακινούμε κάποιον να τον βρει και να τον κοπανήσει. Θα είναι μαλάκας όποιος το κάνει με τον Άρη Ασβεστά ή όποιον άλλον μας σπάει τα νεύρα με τα ψέματα που γράφει, όχι μόνο επειδή θα τον κάνει μάγκα και ήρωα στα μάτια των πάντοτε προθύμων αντιολυμπιακών οπαδών για τέτοιες ιστορίες που θίγουν τον ''κακό Ολυμπιακό'', αλλά επειδή μπορεί και να μπλέξει με τον εισαγγελέα Κορέα. Μπορεί να μπει σε κάνα βούλευμα ή να διαταχθεί προκαταρτική εξέταση από τον Άρειο Πάγο, που ψάχνει το γιατί ανάψανε καπνογόνα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Αδέσμευτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, αδέσμευτοι ψευτο-εισαγγελείς στην ΕΛ-λαδάρα μας. Μόνο ξεβράκωμα σε όλους αυτούς, όχι ξύλο και απειλές.
 
Υ.Γ. 2 Αρούλη, δεν μας είπες, πατώνεις;
 

Σχόλια

Εικόνα markonis

«Στις γρήγορες» & «slogun» εμετικά σκουπίδια που σκοτώνονται ποιο θα γράψει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ.
Γενικά παρατηρώ μια τάση κουτοπόνηρης σάτιρας με ποσοστό 90% σε βάρος του Ολυμπιακού,στην οποία έχουν ενδώσει ακόμα και υποτιθέμενοι Ολυμπιακοί (π.χ Ζωίδης)
Τελικά το μεροκάματο είναι πάνω από όλα και όπως φαίνεται όχι μόνο στην πολιτική.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Ο ''ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΔ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ.
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΕ ΠΑΟ....
ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ!

Εικόνα Count Cagliostro

χαχαχαχαχα Δεν ήξερα και τις πιπεράτες λεπτομέρειες του Ασβεστά που γουστάρει ασβεστώματα!!!

Αυτό το κύρος (λέμε τώρα) του αντικειμενικού που του προσδίδουν οφείλεται στην προαναγγελία του από τον βόθρο της Δαβάκη ως "αντικειμενικού ρεπόρτερ της ΕΠΟ" ενώ στην ουσία πρόκειται για κεκαλυμμένη προπαγάνδα από το μετερίζι της δήθεν "αντικειμενικότητας".

Μίλα επιτέλους βρε Άρη για όλα αυτά, για τα οποία έχεις τις απαντήσεις...

Εικόνα katerina

Καλησπέρα Σάββα και καλή χρονιά!
Το συγκεκριμένο υποκείμενο είναι και απύθμενα βλάκας. Σε άρθρο του στο sport24 αναφέρεται σε νόμους και σε δήθεν μη τήρησή τους από το Βασιλόπουλο, από τη στιγμή που ο Βασιλόπουλος προσφεύγει στο ΣτΕ.
Άρη με τέτοια κωλάθρα δε πατώνεις, παδέλα στην έχει κάνει η Θρυλάρα.
Ολά αυτά τα μουνόπανα πανεπιστήμιο έχουν τελειώσει ή ολοί από τα μπουρδέλα δημοσιογραφίας ξεπήδησαν?

Εικόνα savvas gridlock

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά Κατερίνα. Ο Βασιλόπουλος σύρεται έπειτα από πιέσεις τοπικών παραγόντων στα Φιλαδέλφεια να μην εφαρμόσει αντισυνταγματικό νόμο, αν και πολύ θα το ήθελε μετά τις συναντήσεις του με το λαθρέμπορα Μελισσανίδη, αλλά ούτε και τώρα είναι αρεστός στα κίτρινα δημοσιογραφάκια της δεκάρας.