Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΧΑΝΙΑ-ΠΑΟ



Ματς Κυπέλλου Χανιά-ΠΑΟ προχθές, με τελικό σκορ 2-2 στην αναμέτρηση.
 

 
Διαβάζουμε το τι ακριβώς έγινε σε αυτό το παιχνίδι, στο αποκαλυπτικό άρθρο του μέγα Μανώλη Γαβαθιώτη.
 
*** ΞΕΚΙΝΑΜΕ λοιπόν, με τους χθεσινούς αγώνες Κυπέλλου * ΑΞΙΑ σχολιασμού, δύο πράγματα * ΤΟ παιχνίδι της Κούλας με τον Ατρόμητο του Σπανού και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού Βόλου, λόγω του αποτελέσματος στο Χανιά-Πόα! * ΤΟ δεύτερο, είναι το σημαντικότερο κατά την προσωπική μου άποψη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ * ΑΚΟΜΑ και σε ΑΝΩΤΑΤΟ διοικητικό επίπεδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίαζαν χθες με χαιρεκακία: * «ΔΕΝ τους κερδίσαμε για να μην προκριθεί η ομάδα του Μπέου»! * ΟΠΟΥ ομάδα του Μπέου, βεβαίως, είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, πού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ χθες αν και κέρδισε ΕΚΤΟΣ έδρας τον Παναιτωλικό με 0-2! * ΑΝ έχαναν τα Χανιά από τον Πόα, θα πέρναγε ο Βόλος * ΜΕ την ισοπαλία πού ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ (με την απόδοσή του) ο Παναθηναϊκός, πέρασαν αυτά και ο Βόλος κάθισε πάνω στο παγωτό!
Τους έπιασαν τον ποπούλη!
*** ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν 0-2 στο 33’ * ΤΑ Χανιά μείωσαν στο 75’ και ισοφάρισαν στο 84’ * ΜΕ λίγα λόγια, τους… «έπιασαν τον ποπό» * ΝΑΙ, Αχιλλέα μου, τον «ποπό» λέμε εδώ στον Πειραιά, στον Βόλο μπορεί να το λέτε αλλιώς * ΤΩΡΑ, το τι έγινε και δεν έγινε σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν μπορώ να ξέρω * ΟΥΤΕ ανακριτική υπηρεσία είμαι, ούτε εισαγγελική αρχή * ΣΙΓΟΥΡΑ όμως, στη χώρα μας υπάρχουν και τα δύο * ΥΠΑΡΧΟΥΝ εισαγγελείς, ιδιαίτερα ευαίσθητοι, υπάρχουν και ανακριτές, υπάρχουν και τα πάντα όλα * ΚΑΙ βεβαίως, περιμένω και απ’ αυτές τις εταιρείες του κώλου πού συνεργάζονται με τις Φίφες και τις Ουέφες και δεν έχουν σε τίποτα να βγάζουν ύποπτα παιχνίδια πού λήγουν με τέσσερα και πέντε μηδέν, να ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ πολύ καλά και τη ροή του στοιχηματισμού στα Χανιά και στο Αγρίνιο * ΕΤΣΙ, για να ‘χουμε και το νου μας, δηλαδή.
 
Όπως λένε και τα πράσινα λαγουδάκια, ''ο ΠΑΟ παίζει πάντα για τη νίκη, δεν είμαστε γαύροι εμείς''.
 

 
GREEN SHEEP TURBO EDITION.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Ο ΤΟΥΙΤΙ - ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ....

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΗ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΡΕ!

Εικόνα Romain

Ασβεσταδες και Σαμπρακοι είναι στην υπηρεσια. Την ίδια υπηρεσία.

Εικόνα Romain

Ασβεσταδες και Σαμπρακοι είναι στην υπηρεσια. Την ίδια υπηρεσία.

Εικόνα Red Rhodes

Βγήκε και ο Ασβεστάς η βρώμα της Ψώρας και του sdna με ύφος χιλίων καρδιναλίων και είπε πως η κλήρωση ήταν άκυρη γιατί στήθηκε τρίτη κάλπη για τη έδρα του πρώτου αγώνα ενώ το καταστατικό έλεγε οτι ο πρώτος αγώνας γίνεται στην έδρα του αδυνάτου. Βέβαια το κουτοπόνηρο φίδι ενώ το ήξερε από την αρχή τι έλεγε το καταστατικό, περίμενε να τελειώσει η κλήρωση να δει τα ζευγάρια και επειδή είδε το Ολυμπιακος - Τύρναβος άρχισε να σκούζει (όπως μόνο αυτός ξέρει) και ήθελε κλήρωση από την αρχή. Βέβαια έφαγε το άκυρο από τη νομική υπηρεσία και τώρα σκούζει πιο πολύ.

Εικόνα Tyxarpastos

Και να φανταστείς, αδερφέ, ότι αυτός ο άνθρωπος, όπως και άλλοι στο sdna, βγαίνει και αρθρογραφεί υπέρ άλλων ομάδων και πετώντας μπηχτές για τον Ολυμπιακό.

Εικόνα Stathis7

Άντε να είχε συμβεί σε εμάς αυτό ε ρε ένας Σωκράτης που τους χρειάζεται