Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ



Επειδή τα μπουγατσόπαιδα της λαλαδούπολης σκούζουν για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο σαββατιάτικο ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0, ας δούμε την κριτική των επίμαχων φάσεων από τον Περικλή Βασιλάκη στη ΝΕΡΙΤ και από τον Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΚΑΙ του Ιωάννη Αλαφούζου.
 

 
Συνοψίζουμε.
 
α) Ο Αστέρας κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι στο 0-0, το οποίο όμως δεν γίνεται γκολ. Η ανατροπή γίνεται καθαρά εκτός περιοχής.
 
β) Στο πρώτο γκολ του Αστέρα, ο Γιαννιώτας μάλλον έχει κάνει χέρι, αν και από αυτό εδώ το gif φαίνεται πως δεν έκανε και η μπάλα βρήκε μόνο στο μπούτι του. Παραθέτουμε το συγκεκριμένο gif, γιατί από αυτό το σημείο είδε τη φάση ο διαιτητής Καλογερόπουλος και ΑΝ ξεγελάστηκε, δικαίως ξεγελάστηκε, δίχως να μπορεί κανείς να του καταλογίσει δόλο.
 
 
Δεν είναι ξεκάθαρη φάση, αλλά μάλλον έχει κάνει χέρι ο Γιαννιώτας και κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Αστέρα.
 
γ) Στο 1-0, κόβεται φάση-γκολ του Μπαράλες του Αστέρα με ανύπαρκτο οφσάιντ. Ο βοηθός είναι ακριβώς στην ευθεία. Ο Μπαράλες έχει ντριμπλάρει τον Ιτάνζ, που ναι μεν έχει σταματήσει, αλλά με τη φόρα που είχε ο Μπαράλες ήταν έτοιμος να μπει με την μπάλα γκολ.
 

δ) Στη φάση του δεύτερου γκολ, πριν εκτελέσει ο Σανκαρέ, ο Γκοϊάν του Αστέρα ανατρέπεται καθαρά από το δρεπανηφόρο που λέγεται Κλλλάους. Πέναλτι που ποτέ δεν σφυρίχθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ.
 
 
ε) Με το σκορ 2-0, ο Κλλλάους ανατρέπει εντός περιοχής τον Γκοϊάν του Αστέρα. Δεύτερο σερί πέναλτι με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά ο ''κομάντο του Μαρινάκη'' διαιτητής Καλογερόπουλος δεν το σφύριξε.
 
 
στ) Στις καθυστερήσεις του ματς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Αστέρα με ένα γελοίο οφσάιντ. Θυμίζουμε ότι όταν ακυρώθηκε (κακώς) το γκολ του Τζανδάρη στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 στο Καραϊσκάκη, τα παοκάκια και οι έμμισθοι τσάτσοι δημοσιογράφοι τους έγραφαν πύρινα άρθρα για ''το σύστημα που ξεφτιλίστηκε και δεν άφησε να γίνει το 1-3''. Τώρα φαίνεται κανένα σύστημα δεν ξεφτιλίστηκε, με το βοηθό να μην αφήνει να γίνει το 4-0 στην Τρίπολη.
 
 
Αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ στη φάση του πέναλτι, αλλά από εκεί δεν προέκυψε γκολ και δεν άλλαξε η μορφή του ματς. Πιθανότατα αδικήθηκε και στο πρώτο γκολ του Αστέρα, αν και δεν είναι σίγουρο, αφού μιλάμε για μία πολύ δύσκολη φάση. Από εκεί και πέρα, ακυρώθηκαν δύο κανονικότατα γκολ του Αστέρα με αστείες υποδείξεις οφσάιντ των βοηθών, ενώ ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Πέραν αυτών, είχαμε και κάποιες ακόμη ''ωραίες'' υποδείξεις των βοηθών σε επιθέσεις του Αστέρα,
 

 
αλλά και ανοχή στα κλοτσίδια των μπουγατσόβλαχων τύπου Κλλλάους, που έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο μισάωρο (ούτε κίτρινη πήρε εδώ).
 
Όλοι οι αντιολυμπιακοί και οι ''αντικειμενικοί'' ΑΡΔ μετρούσαν τα ανύπαρκτα οφσάιντ με τα οποία κόβονταν οι επιθέσεις των παικτών του Αστέρα στο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό. Για τα 4 ανύπαρκτα οφσάιντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κο-κο-κο. Έτσι γίνεται κανείς ''αντικειμενικός''. Τόλμησαν να βγάλουν και ανακοίνωση με την οποία γκρινιάζουν για τη διαιτησία τα παοκάκια. Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είσαι με το να φωνάζεις ενώ ευνοείσαι συστηματικά και σκανδαλωδώς; Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είσαι με το να βαφτίζεις ''σφαγή του συστήματος'' την παραπάνω διαιτησία του Καλογερόπουλου, αλλά μετά να θες να σε θεωρεί ο κόσμος ''αντικειμενικό'' δημοσιογράφο; Ειδικά αν πριν έγραφες τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' και ήσουν διευθυντής στο vazeletta.gr.
 
Περαστικά σας ξεφτιλισμένοι προπαγανδιστές. Κοιτάξτε ψηλά, πολύ ψηλά, μπας και δείτε τον Θρύλο στη φυσική του θέση.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Το άρθρο σου σωστό. Έκανες όμως ένα λάθος... Με παρακίνησες να διαβάσω για πρώτη φορά sDNA... Κανονικά δεν ασχολούμαι με ΑΡΔοϊστοσελίδες, αλλά επειδή με ΄΄γαργάλησε΄΄ λιγάκι τούτος ο βοθράκος, λέω στο εξής να του ρίχνω πού και πού καμιά ματιά και μετά, αν χρειάζεται, να τον σχολιάζω λιγάκι, έτσι για να γελάμε μαζί του εδώ πέρα, μιας και ο συγκεκριμένος ΄΄αντικειμενικός΄΄ κοπρανοσυλλέκτης βρίσκω ότι προσφέρεται άνετα για κάτι τέτοιο... Είδα μάλιστα και τη φωτογραφία του γνωστού κυρίου-νοικοκύρη που΄χει δώσει τ΄όνομα του στο ομώνυμο ΕΝΤΥΠΩΜΑ του ορθοσιγμοειδούς, το δεύτερο τουτέστιν G-SPOT στο αντρικό(;) παχύ έντερο, αποκαλούμενο διεθνώς και ΑNAL G-SPOT. Πολύ... μ΄εξιτάρησε ειλικρινά... Περιμένω να διαβάσω και τον άλλονε, που΄χει ονοματίσει και το πρώτο G-SPOT στον άνδρα(;), στη γλώσσα συγκεκριμένα, και μιλάω για το επίσης γνωστό ΒΟΘΡΙΟ ή διεθνώς...ORAL G-SPOT. Πρόσφατα εξάλλου κατά σύμπτωση, ασχολήθηκα μ΄αυτά στο RATM... Θα περάσουμε καλά μου φαίνεται μ΄αυτούς τους ΄΄αστέρες΄΄ επί των αθλητικών... Με το πρωϊνό καφεδάκι, Φυσιογνωμική και Αναλυτική Γραφολογία που θα πάει γόνα... Έχει τόσες σκοτούρες αυτή η ζωή, ας την ελαφρύνουμε λιγάκι...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Εγω κυριε Αποστολε δεν υποκυπτω και δεν τους δινω ουτε ενα κλικ. Βεβαια πολλα παιδια τους διαβαζουν για να τους δωσουν τις καταλληλες απαντησεις. Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο, ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Απλα σκεφτομαι καμια φορα, οι αντιολυμπιακοι ΑΡΔ θα ειχαν την ιδια απηχηση αν ολοι οι ΓΑΥΡΟΙ που χρησιμοποιουν το διαδικτυο δεν τους εδιναν ουτε ενα κλικ? Ουτοπικο ειναι αυτο το ερωτημα αλλα εγω και καμια δεκαρια ακομη του στενου μου περιβαλλοντος, ακολουθουμε τον ιδιο δρομο με εσας.

Εικόνα REDNYC

ΜΑΖΙ ΣΟΥ - ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CONTRA - ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Εγω φιλε απο αυτα μονο Sport24 καθαρα για λογους ενημερωσης(ευρωπαικο ποδοσφαιρο και NBA) και επειδη γραφουν πολλα καλα παιδια εκει μεσα και ΓΑΥΡΟΙ, οπως ο Φιλερης, ο Παντελης, ο Περπεριδης και ο Γκαραγκανης. Ανηκουν στον ιδιο ομιλο νομιζω με το Contra νομιζω. Αν και οφειλω να πω οτι απο τοτε που μας ενημερωσε ο Σαββας για το ποιος ειναι ο Μαρης (αυτος που τα εχει) εχω αρχισει να κανω σκεψεις για να το κοψω και αυτο.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Gazzetta, Sdna ουτε απο εξω. Ουτε ενα κλικ στους βοθρους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ παρατηρώ ότι το gazzetta, μετά από μία μικρή προσπάθεια αποπροσανατολισμού μας, επέστρεψε πιο δυναμικό απ' ό,τι όσο ήταν διευθυντής ο Φαπαθεοδώρου. Ο Σαμπράκος αποδεικνύεται μεγάλο "διαμάντι". Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ματς έγραψε ένα άρθρο αισχρό. Ο Μπουλούκος είναι γνωστή ανορθόγραφη πουτάνα. Η ουσία είναι ότι το gazzetta έγινε ξανά ο βόθρος της δημοσιογραφίας.

Εικόνα savvas gridlock

To mail σου το είδες;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σου απάντησα, Σάββα. Μόλις τώρα το είδα.

Εικόνα el trick

Κοίτα Σάββα. Δεν γίνεται ρε φίλε να μην βλέπεις πως το αθηναικό κατεστημένο αδικεί τον μπαοκ.
Μπορεί στο πρωτάθλημα φέτος να παίζει 4-3-3 (Ξάνθη - Γιάννενα - Τρίπολη) αλλά το αθηναικό κατεστημένο δεν ήταν που δεν τον αφήνει χρόνια τώρα να πάρει ότι του αξίζει;;;;;
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΗ ΟΦ.
Συνέχεια του την κλέβει ο ποα.
Να δείς και φέτος πάλι θα του την πάρει.
Αδικο έχει μετά ο μπαοκούλης να μιλάει για αθηναικά κατεστημένα και αδικίες;;; ε;;;;;
Υ.Γ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ (μάλλον εδώ θα μείνουν). Είναι που δεν τους αρέσει που ο εκλεκτός τους δεν μπόρεσε ούτε 8 ενώσεις να μαζέψει ώστε να διεκδικήσει την ΕΠΟ. Και αφού έμεινε μόνο ο Γκιρζίκης δεν τους αρέσει οπότε λένε να φύγουν από το πρωτάθλημα. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Τεβεκέλης ποια δουλειά κάνει ακριβώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε ποια άλλη ομάδα της Superleague υπάρχει τέτοιο πόστο άραγε;

Εικόνα REDNYC

Ο ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ! ΧΑΧΑΧΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΟΙ ΑΔΕΛΦΕ!