Ο ''ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ'' ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ SDNA.GR



Διαβάζουμε στο ''αντικειμενικό και όχι εξαρτημένο από το Μαρινάκη'' site του πρώην Πρασινοφρουρού της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου sdna.gr το παρακάτω άρθρο του έγκριτου-μάχιμου Μακεδονομάχου της φάπας ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Κώστα Βασιλλλόπουλλλου (σε λλλέω βρε αφού).
 
Είχα ξεχάσει να παρακολουθώ φυσιολογικό αγώνα του ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό που έγινε στην Τούμπα στον αγώνα του Δικεφάλου με τον Πλατανιά δεν ήταν φυσιολογικό.
Μετά από πολύ καιρό και πολλές - πολλές αγωνιστικές, είδαμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι, χωρίς να χρειαστούμε.ηρεμιστικά. Βλέπετε ο εξωσυστημικός Τριτσώνης, σφύριζε ό,τι έβλεπε και όχι ό,τι του είπανε να. βλέπει. Είναι ίσως η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου που η Τούμπα δεν ασχολήθηκε με τον διαιτητή και τους βοηθούς. 
Σ΄ ένα παιχνίδι ρουλέτα που ναι μεν ο ΠΑΟΚ προηγούνταν στο σκορ αλλά ο Πλατανιάς έδειχνε. δόντια και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, ο διαιτητής πέρασε εντελώς απαρατήρητος. Και κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξε, και φάουλ για τον Πλατανιά έξω από την περιοχή σφύριξε, και ένα δυο ανθρώπινα λάθη έκανε αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Σ΄ ένα γήπεδο που είχε περισσότερους από 18.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ και κρινόταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κανείς δεν ασχολήθηκε με τους διαιτητές. 
Έτσι θα έπρεπε να είναι οι όλες διαιτησίες σε κάθε αγώνα της Superleague. Και θεωρώ ότι οι περισσότεροι Ελληνες διαιτητές μπορούν να το κάνουν αλλά. κάποιοι από φόβο, κάποιοι από υποχρεώση -γιατί τους ανέδειξε το σύστημα- κάποιοι άλλοι από φιλοδοξία -για να τους αναδείξει το σύστημα- και κάποιοι άλλοι γιατί είναι. υπάλληλοι, μας έχουν σπάσει τα νεύρα και απομακρύνουν κάθε εβδομάδα τον κόσμο από τα γήπεδα.
Ο Τριτσώνης έκανε τη διαφορά. Τους χάλασε τη. μαγιονέζα. Χάλασε το σερί των διαιτησιών εναντίον του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Εξέθεσε πολύ κόσμο και ίσως έδωσε το δικαίωμα σε κονδυλοφόρους κόκκινης απόχρωσης και να τον. παρατηρήσουν για το γεγονός ότι σφύριξε φυσιολογικά ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ και δεν μιμήθηκε τους, Παππά, Καλογερόπουλο, Αρετόπουλο, Σπάθα, Μήτσιου και τόσους άλλους που έχουν περίοπτη θέση στη μακριά λίστα, των διαιτητών που πρόσκεινται στο σύστημα.
Για καλό και για κακό -για να μην κάνει του κεφαλιού του ο Τριτσώνης, εξαφανίστε τον πάλι, όπως έχετε κάνει με τον Σιδηρόπουλο τον Κύζα και κανά δυο ακόμα, που δεν μπορείτε νε ελέγξετε. Ξέρετε εσείς.

Ο Τριτσώνης ήταν διαιτητής γραμμής στον τελικό Κυπέλλου του 2013 στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Είναι αυτός που θα έπρεπε να υποδείξει το χέρι-πέναλτι και αποβολή που έκανε ο Μανιάτης στο διαιτητή Γιάχο, αλλά δεν το έκανε.
 

 
Εμείς και τότε λέγαμε ότι ο Τριτσώνης σφυρίζει 50-50. Ας θυμηθούμε ξανά τι έγραφε ο πρώην ''αποδυτηριάκιας'' του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'' Κώστας Καίσαρης.
 

 
Όταν τα λέγαμε αυτά, είχανε πέσει να μας φάνε οι διάφοροι ''γνώστες'', με πρώτους και καλύτερους ανάμεσά τους τα γνωστά μούλικα βαζελογαυράκια, που ντραπήκανε εκείνη την ημέρα για τον Ολυμπιακό. Πλέον τα γράφει ανοιχτά και ο Βασιλλλόπουλλλος.
 
''ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ'' Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ''ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ''.
 
Επομένως στη φάση του χεριού του Μανιάτη, έκανε ανθρώπινο λάθος και ΔΕΝ είχε δόλο. Αν λοιπόν εμφανιστεί από εδώ και πέρα κάποιος και μας κουνήσει το δάχτυλο για τη διαιτησία στον τελικό Κυπέλλου του 2013 με τον Αστέρα, θα τον παραπέμψουμε στα παραπάνω. Εκτός αν θεωρεί πως ο Τριτσώνης ήταν ''συστημικός'' το 2013 και έγινε ''εξωσυστημικός'' το 2015, οπότε θα τον παραπέμψουμε εδώ.
 

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αυτοί δηλαδή που τους σφύριξαν με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Πανιώνιο, Κέρκυρα σε ποιο σύστημα ανήκουν;

Εικόνα miga7

Οι γνήσιοι γαύροι είμαστε οπαδοί και πηγαίνουμε γήπεδο για να πανηγυρίσουμε γκολ, να βρίσουμε τον αντίπαλο και τον διαιτητή. Προσωπικά όταν πηγαίνω γήπεδο που το κάνω πολύ συχνά τα τελευταία 25 χρόνια το κάνω για να δω την ομάδα μου να κερδίσει καταρχήν και μετά να παίζει καλή μπάλα. Τι να το κάνω αν παίξει σούπερ μπάλα και δεν κερδίσει. Που θέλω να καταλήξω...οταν πηγαίνεις γήπεδο σε καμία περίπτωση δεν είσαι ειρωνικός και δεν αποδοκιμάζεις κατά τη διάρκεια του αγώνα - περιμένεις να λήξει και όταν λήξει κάνεις και λες ότι θέλεις. Κατά τη διάρκεια όμως του αγώνα οι μουρμούρες, οι ειρωνίες και οι αποδοκιμασίες για το θρύλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ είναι ουσιαστικά επευφημίες και ντόπες για τον αντίπαλο και επιπλέον δίνουν τροφή σε όλους τους αντικειμενικούς να γράφουν όλες τις μαλακίες που δυστυχώς βλέπουμε. Οι ειρωνίες ειδικά χωράνε σε άλλα γήπεδα π.χ. Λαγοφώρο γιατί εκεί και μπάλα δεν παίζουν και μπαλάκια τρώνε.

Εικόνα Romain

Γι αυτό διαβάζω ανελλιπώς RATM. Διότι τους κάνετε ρόμπα. Όλους τους εξυπνάκηδες ...αντικειμενικούς.

Εικόνα kostas alsoupoli

Εχετε δικιο κυριε Αποστολε..
Παντα θυμαμαι κ απο το παλιο καραισκακη υπηρχε μουρμουρα και ψιλογκρινια ειδικα αποτις κεντρικες θυρες αλλα τα τελευταια χρονια το κακο εχει παραγινει κ κατανταει εκνευριστικο το να εχει εναν η περισοτερους μαλακες γυρω σου που σκουζουν κ γκρινιαζουν επι 90 λεπτα...
Ουτε εγω εμεινα ευχαριστημενος απο την χθεσινη εμφανιση και την γενικη εικονα της ομαδας αλλα την κριτικη και την δυσαρεσκεια μας την κρατησαμε για το αυτοκινητο οταν επιστρεφαμε με την παρεα μου...
Και στην τελικη ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι υποχρεωμενος αν δεν του αρεσει το θεαμα να παει στο γηπεδο...κατσε ρε μαλακα σπιτι σου και τσακωσου με τους καναπεδες σου...ολοι εμεις οι υπολοιποι τι χρωσταμε να ακουμε του καθε παντοφλακια την παπαρια?
Ολοι πλεον εχουμε πολλα προβληματα στην καθημερινοτητα κ σιγουρα η μπαλα κ το γηπεδο λειτουργει και λειτουργουσε σαν εκτονωση αλλα ολα εχουν ενα οριο...

Εικόνα apostolos gaganis

Μια που μίλησες για ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ, άκου και τη δική μου χθεσινοβραδινή εμπειρία απ΄το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εντάξει, ήμασταν μέτριοι και αργοί, δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο πρώτο...ημιχρόνιο που λεν και οι παλιοί. Τρεις σειρές πίσω μας ακούγαμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ από δαύτα ( θα΄τανε 6 -7 και μερικά φοράγανε και δικά μας κασκόλ ), φωναχτά ειρωνικά σχόλια, ειδικά όταν η μπάλλα πήγαινε στους μέσους ή τους αμυντικούς μας, του τύπου: ΄΄Στο...Ρομπέρτο, στο Ρομπέρτο...΄΄, για να καυτηριάσουνε και καλά αυτή την τακτική, που είν΄αλήθεια παραχρησιμοποιήθηκε κάπως σε ορισμένες στιγμές του ματς. Το κάνανε ΑΔΙΑΚΟΠΑ όμως... Και μας την είχανε ΄΄σπάσει΄΄ κυριολεκτικά... Ο μεγάλος μου γυιος σιγοψυθίριζε σ΄όλο τούτο το διάστημα μόνος του κάτι...ακατάληπτα λόγια. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΝΤΟΣΕΒΙ... Και τότε τον είδα να πετάγεται ξαφνικά σαν ελατήριο με τις φλέβες φουσκωμένες στον τράχηλο σαν σκοινιά, και αντί να πανηγυρίζει με πρόσωπο προς το γήπεδο, είχε γυρίσει ολόκληρος πίσω και τους κοίταγε επιδεικτικά δείχνοντάς τους με τα χέρια εκεί που όλοι καταλαβαίνετε, ενώ ΚΡΑΥΓΑΖΕ: ΠΑΑΑΡΤΕ ΤΑΑΑ! ΠΑΑΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΎΣΤΗΔΕΣ! Γύρισα κι εγώ πίσω και τους είδα τους μαλάκες να ψιλοπανηγυρίζουνε κι αυτοί... Κι ο άλλος εκείιι... Να τους τα δείχνει ολοφάνερα συνέεχειααα... Οι ΄΄μάγκες΄΄ όμως...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! Έκτοτεε...

Το δεύτερο γκολ, μάλλον δεν το είδανε... Είχανε φύγει φαίνεται πιο μπροστά, για να προλάβουνε να την ΄΄κάνουνε΄΄ και να μην...ταλαιπωρηθούνε τα κακόμοιρα 10 λεπτάκια παραπάνω... Η ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ, ΕΝΕΔΡΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

Εικόνα savvas gridlock

Μεγαλυτερος καρκινος απο τις κεντρικες θυρες του Καραισκακη, δεν υπαρχει. Μιλαμε εκει περα πρεπει να πας με ωτασπιδες η με ακουστικα να ακους ραδιοφωνο π.χ.. Παω στο ματς με τον Πανθρακικο στη 16 να δω ενα παιδι που ειχε επικοινωνησει μεσω του site και ηθελε να τα πουμε. Ξεκιναει το ματς και αρχιζουν κατι μουλικα απο πισω "δευτερη πασα δεν αλλαζουμε". Σε μια δοση κανει ενας "καλα, γκολ δεν προκειται να βαλουμε σημερα". Κοιταω το ρολοι, πεμπτο λεπτο. Του γεμιζεις τον πατο σουγιαδιες (δεν υιοθετουμε), τι του κανεις τωρα; Φυσικα εφυγα στο 20λεπτο για το πεταλο. Αυτο πρεπει να καταλαβουν οι περισσοτεροι που ασχολουνται με την 7. Το προβλημα ΔΕΝ ειναι η 7. Οσα προβληματα κι αν υπαρχουν, εντος γηπεδου απο το πεταλο υπαρχει στηριξη. Ξεκολληστε απο το μικροκοσμο σας ολοι εσεις που φορτωνετε την 7 με ενα καρο πουστριλικια και ασχοληθειτε με τους υπολοιπους Ολυμπιακους, τους γηπεδικους που ενω εχουν διαρκειας δεν ερχονται στα ματς η ερχονται και πρηζουν τα αρχιδια των υπολοιπων με τη μιρλα τους και τους ιντερνετακηδες-ραδιοφωνιτζηδες, που τα "ντρεπομαι που ειμαι Ολυμπιακος" πανε συννεφο.

Εικόνα CVRED

Οκ, η ομάδα δεν ήταν καλή. Λογικό δεν είναι;
Παίζαμε με την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Παίζαμε απένατι στον κομπλεξικό, τον Χάβο. Με νέο προπονητή και νέο σύστημα. Τι παραπάνω περίμεναν δηλαδή (αν είναι Ολυμπιακοί);
Είδαμε προσπάθεια και τρέξιμο, που δεν βλέπαμε παλαιότερα. Είδαμε πίεση και την μπάλα με την μία σε πολλές περιπτώσεις. Είναι δυνατόν από τη μια στιγμή στην άλλη, με τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε πρόσφατα, με τις απουσίες που είχαμε και μετά απο μια τόσο σημαντική αλλαγή, να γίνουμε Ρεάλ;
Αλλά αυτό με τα μαλακισμένα, φέτος, δεν έχει προηγούμενο. Επειδή είμαι επαρχία, αρκετούς αγώνες τους βλέπω στην τηλεόραση. Χθες μου ήρθε να την σπάσω.
Μαζευτείτε 4-5 και μόλις βλέπετε τέτοιες συμπεριφορές, άρχιστε τους στις φάπες να μην ξαναπατήσουν. Και όταν κατεβαίνω γήπεδο, μέσα κι εγώ. Την μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα, αυτά τα κωλόπαιδα την κάνουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Στην 23 ήμασταν...

Εικόνα RED HELL

Κανενας μπατιζησος θα ηταν αν με πιανεις.Περα απο τους πρηξαρχιδες η ομαδα παιζει τραγικα.Με σεντερ μπακ που δεν ξερουν να διωξουν τη μπαλα με πλαγια μπακ να μην ξερουν πως να επιτεθουν με νωχελικο κοντρο απουσια Τσορι και με τα εξτρεμ να κανουν πολλα ανουσια πραγματα.Δυστυχως η ποιοτητα της ομαδας ειναι χαμηλη για τα στανταρ του Συλλογου.Και βεβαια ολο για μεταγραφες ακουμε αλλα μεταγραφες δεν βλεπουμε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καθαρίζεις το γήπεδο, Απόστολε, εσύ κι ο γιος σου! Μπράβο! Εντάξει, όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική, πόσο μάλλον αν πληρώνουν εισιτήρια. Αλλά όταν υπερβαίνεις τα όρια και αντί για στήριξη κάνεις κακό στην ομάδα, τότε θα υποστείς και τις συνέπειες...

Εικόνα apostolos gaganis

Eίναι συνάδελφός σου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κυριολεκτικά; Θυμάμαι που είχες πει ότι ήταν στα ΤΕΦΑΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Γυμναστής χρόνια. Θα με μαλώσει που μιλάω γιαυτόν...

Εικόνα amy_edessa_7

Κάνει και πλακίτσα στο τίτλο, πουλάει ειρωνεία γράφοντας "Γιατί ρε Τριτσώνη;"

Δείτε τι γράφει στο προφίλ του στο sdna: "Θα… ολοκληρωθώ καλύπτοντας τελικό Europa League με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Θα συμβιβαζόμουν και με προημιτελικούς Champions League με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ"!!! Ας τον ρωτήσει κάποιος αν είναι στα καλά του ή έστω αν πατώνει...!!!

Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο για φέτος νομίζω, οπότε έστω και αργά σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να συνεχίσετε δυναμικά όπως μέχρι τώρα το έργο σας!

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι χειρότερος από΄κείνον τον Κόλλλκα.... Ο τελευταίος, είναι απλά ένα γομάρι. Ένας ημιπαράφρονας, με πολύ ψηλό MASTURBATION INDEX... Ετούτος, το ΄΄παίζει΄΄ πιο...εκλεπτυσμένος, πιο ήρεμος και πολιτισμένος. Πιοοο...σοβαρός αθλητικογράφος, με το ΄΄χιούμορ΄΄ του, με όλα τα κομφόρ του ΄΄αξιόλογου΄΄ που λένε... ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ( εξηγούμαι: στην νοοτροπία και στο φέρεσθαι ). ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΟΙ ΓΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΟΙ. ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ... Για μένα, κοντεύουν να μου κάνουν ΣΧΕΔΟΝ...συμπαθή τον άλλο, που δεν είναι παρά ένα τούβλο κι αυτό κακής ποιότητας...

Εικόνα amy_edessa_7

"MASTURBATION INDEX"!! Χαχαχα!!!

Δεν διαφωνώ μαζί σας! Και συμπληρώνω: Όταν ο άλλος σου δείχνει φόρα παρτίδα τι ρόλο βαράει ξέρεις και τι να περιμένεις! Αυτοί οι "εκλεπτυσμένοι, ήρεμοι και πολιτισμένοι" είναι που κάνουν την βρώμικη δουλειά...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Ε βέβαια αφού κάθε φορά πού παίκτης του Πλατανιά πλησίαζε στους 30 πόντους τον Αλλοφς,εκείνος έπεφτε γρηγορότερα από τον Καραβούτα και κέρδιζε το (ανύπαρκτο) φάουλ,πώς να μην είναι καλός ο τριτσώνης;

Για τα μπαόκια που έβριζαν εν χορώ τον Νιάου και τον Αφραγκούζο άκουσε τίποτα ο Βασιλλλό;Γιατί άραγε δεν θέλουν τους "εξυγιαντές";Μήπως γιατί ακόμα πονάει ο κώλος τους από το περσινό στήσιμο που έφαγαν στο τελικό;

Εικόνα REDNYC

ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ - ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΛΛΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ.... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!