ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: ''ΥΠΕΡ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ''



Με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της LIVE SPORT
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 21-1-2015
 

 
άρχισαν τα πανηγύρια στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου
 
H εφημερίδα «Live Sport» συνεχίζει να ρίχνει άπλετο φως στο παρασκήνιο και με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που προκαλούν αίσθηση. Αυτή τη φορά το ρεπορτάζ του Σάββα Λιβάνιου αναφέρεται στην επιθυμία των εισαγγελέων και των ανακριτών να συνενώσουν όλες τις δικογραφίες για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τα στημένα του 2011 μέχρι την εγκληματική οργάνωση του 2014.
Έτσι λοιπόν ο εισαγγελέας Λακαφώσης, ο ειδικός ανακριτής κατά της διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, όπως και οι υπόλοιποι λειτουργοί της Δικαιοσύνης θέλουν να συμπεριλάβουν σε μία δικογραφία όλες τις υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι εκεί θα βρίσκονται όλες υποθέσεις από τις εκχωρήσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε κυπριακές εταιρείες και την κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή, έως τα στημένα ματς του 2011 και την εγκληματική οργάνωση του 2014.
 
Αυτό θα συμβεί γιατί σε όλες αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι και παράλληλα οι εισαγγελείς δεν θέλουν οι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στα στημένα του 2011 να... πέσουν στα μαλακά, καθώς η πενταετία πλησιάζει και μαζί η παραγραφή των αδικημάτων τους. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη θα πρέπει να αποτραπεί. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς προσπαθούν να αποδείξουν πως υπάρχει διάρκεια στα αδικήματα των πρωταγωνιστών και γι΄αυτό τον λόγο θα πρέπει να υπάρχει ένα φάκελος.
 
Την αρχή ο Κορέας
 
Ρόλο στη συνένωση των δικογραφιών έπαιξε και ο Αριστείδης Κορέας, καθώς ο τέως αθλητικός εισαγγελέας είχε προχωρήσει στον συσχετισμό δύο υποθέσεων με αποτέλεσμα να φτάσει στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρώτα ήταν η έκρηξη στον φούρνο του τότε διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλάματα και στη συνέχεια ήρθαν οι στημένοι πίνακες διαιτησίας το καλοκαίρι του 2012.
 
Το καλοκαίρι του 2014 διέρρευσε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που άναψε το «πράσινο φως» για τον συσχετισμό των δύο συγκεκριμένων υποθέσεων. Στο βούλευμα περιλαμβάνονται 15 καταθέσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου και διάλογοι οι οποίοι προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του 2012. 
 
Από τους διαλόγους προκύπτει ότι κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ μιλούν από τηλέφωνα που ανήκουν σε πακιστανικά και κινεζικά ονόματα, ενώ περιγράφεται ένα σύστημα από πρόσωπα που δίνουν και δέχονται εντολές για ορισμούς διαιτητών και εκδόσεις αποφάσεων των πειθαρχικών οργάνων. Αν συμβεί τελικά η συνένωση των υποθέσεων, τότε είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και άλλες κατηγορίες στους εμπλεκόμενους και ταυτόχρονα να υπάρξουν νέεοι κατηγορούμενοι από παράγοντες μέχρι διαιτητές.
 
Οι «χρυσές» πιστωτικές και οι νέες διώξεις στην ΕΠΟ
 
Εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα με τις «χρυσές» πιστωτικές της ΕΠΟ, καθώς ο Παναγιώτης Δημητρίου που ήταν πρώην ταμίας θα δώσει νέες εξηγήσεις στην εισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου. Η έρευνα για τις πιστωτικές αφορά τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης από στελέχη της ΕΠΟ και ο Δημητρίου θα καταθέσει στις 10 Φεβρουαρίου.
 
Παράλληλα υπάρχει και έντονη φημολογία για νέες διώξεις σε παράγοντες της ΕΠΟ! Αρκετοί είναι οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που σκέφτονται την παραίτηση, τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει ανοίξει όλα τα θέματα διαφθοράς με την ΕΠΟ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
και στο site του ΣΚΑΙ του Ιωάννη Αλαφούζου.
 
Τη συνένωση των δικογραφιών για όλες τις υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 2011 μέχρι σήμερα θέλουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές για να μην παραγραφούν τα παλαιότερα αδικήματα.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο εισαγγελέας Λακαφώσης, ο ειδικός ανακριτής κατά της διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και οι υπόλοιποι λειτουργοί της Δικαιοσύνης θέλουν να συμπεριλάβουν σε μία δικογραφία τις υποθέσεις που απασχολούν τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2011.
 
Σκοπός αυτής της κίνησης είναι οι κατηγορούμενοι να μην γλιτώσουν από αδικήματα που λόγω της πενταετίας που πλησιάζει θα παραγραφούν. Αυτό που θα πρέπει να συμβεί θα είναι να αποδειχθεί, ότι στα αδικήματα υπάρχει διάρκεια και γι' αυτόν το λόγο θα πρέπει να συσταθεί ένας ενιαίος φάκελος.
 
Την αρχή ο Κορέας
 
Ρόλο στη συνένωση των δικογραφιών έπαιξε και ο Αριστείδης Κορέας, καθώς ο τέως αθλητικός εισαγγελέας είχε προχωρήσει στον συσχετισμό δύο υποθέσεων με αποτέλεσμα να φτάσει στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρώτα ήταν η έκρηξη στον φούρνο του τότε διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλάματα και στη συνέχεια ήρθαν οι στημένοι πίνακες διαιτησίας το καλοκαίρι του 2012.
 
Το καλοκαίρι του 2014 διέρρευσε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που άναψε το «πράσινο φως» για τον συσχετισμό των δύο συγκεκριμένων υποθέσεων. Στο βούλευμα περιλαμβάνονται 15 καταθέσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου και διάλογοι οι οποίοι προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του 2012.
 
Από τους διαλόγους προκύπτει, ότι κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ μιλούν από τηλέφωνα που ανήκουν σε πακιστανικά και κινεζικά ονόματα, ενώ περιγράφεται ένα σύστημα από πρόσωπα που δίνουν και δέχονται εντολές για ορισμούς διαιτητών και εκδόσεις αποφάσεων των πειθαρχικών οργάνων. Αν συμβεί τελικά η συνένωση των υποθέσεων, τότε είναι πολύ πιθανό, να προκύψουν και άλλες κατηγορίες στους εμπλεκόμενους και ταυτόχρονα να υπάρξουν νέοι κατηγορούμενοι από παράγοντες μέχρι διαιτητές, αναφέρει η εφημερίδα «Live sport».
 
''Κανείς δεν θα ξεφύγει'', μας λένε οι δημοσιογράφοι της ''εξυγίανσης''. Βγήκε όμως ο ποινικολόγος Αλέκος Κούγιας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
 

 
Με τη συνένωση των δικογραφιών:
 
α) Μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνομιλίες που περιλαμβάνονται ''στα στημένα του 2011'', με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη και τους λοιπούς εμπλεκομένους και σήμερα, δίχως να απαιτούνται πλέον αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις από τον Άρειο Πάγο. Δεν θα αντιμετωπιστεί δηλαδή ως κάτι μεμονωμένο το βούλευμα Κορέα. Πώς μεταφράζεται αυτό;
 
β) Οι ίδιοι πρωταγωνιστές στα σκάνδαλα του 2011, βρίσκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα, εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί προϋπήρξαν του ΜΑΡΙΝΑΚΗ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε δεν μπορεί κανείς να φορτώσει στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ αδικήματα για την περίοδο που δεν είχε στην κατοχή του τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Τζάμπα τα πανηγύρια των ''αντικειμενικών''. Βέβαια, ακόμη κι αυτά τα πανηγύρια δεν ξέρουμε κατά πόσον ευσταθούν, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μέγας Μανώλης Γαβαθιώτης.
 
Τους τα είπε ο… Εισαγγελέας;
*** ΜΙΛΑΜΕ για ολοκληρωτικούς ΞΕΦΤΙΛΕΣ, φίλοι μου και το έχω ξαναγράψει αυτό * ΜΙΛΑΜΕ για σκέτες ΛΙΝΑΤΣΕΣ * ΜΙΛΑΜΕ για κακούς, αντιπαθείς, σπαστικούς, κακοήθεις, απατεώνες της πληροφόρησης * ΜΙΛΑΜΕ για ΚΟΠΑΔΙ αντικειμενικών, έτοιμων ανά πάσαν στιγμή, τη μια μέρα να πάρουν την αγιαστούρα και την άλλη τη ντουντούκα της καταγγελίας * ΑΝΑΛΟΓΑ με το τι θα τους διατάξουν, με το τι λέει το nonpaper της υγείας
*** ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν, όλα τα πράσινα και αντικειμενικά ΜΜΕ, ενορχηστρωμένα, είχαν τις ίδιες «πληροφορίες » σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις στα σχετικά με το ποδόσφαιρο θέματα με τα οποία ασχολείται η δικαιοσύνη * ΚΥΡΙΑΡΧΗ η «πληροφορία», ότι ο εισαγγελέας «θα ενώσει» τις δικογραφίες, ή τις υποθέσεις, ή δεν ξέρω τι άλλο, προκειμένου να μην παραγραφεί κανένα αδίκημα ! * ΚΑΙ ακόμη, ότι δεν αποκλείεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πρόσωπα της διαιτησίας
*** ΜΑΛΙΣΤΑ, φίλοι μου * ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε ότι έχουν, οπότε και αν όλα αυτά αποδειχθούν παπαρίες, δεν μπορεί κανένας να τους ζητήσει τον λόγο * «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ είχαμε, κύριε, δεν γράψαμε ότι ντε και καλά, αυτό θα γίνει», θα του πούν * ΕΓΩ όμως θα ρωτήσω κάτι άλλο ( γιατί όταν η αλεπού εκατό, το αλεπόπουλο δεν μπορεί … εκατόν πενήντα, έτσι ; ) * ΕΡΩΤΩ λοιπόν, κάτι πολύ απλό * ΠΟΙΟΣ τους έδωσε αυτές τις πληροφορίες, για το τι ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να πράξει ο εισαγγελέας ; * ΚΑΝΕΝΑΣ … περαστικός από τα κτίρια της Ευελπίδων; * ΠΟΙΟΣ άλλος δηλαδή μπορεί, είναι σε θέση να γνωρίζει τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του Εισαγγελέα, για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ κινήσεις του; * ΘΑ απαντήσω εγώ : * ΜΟΝΟΝ ένας, ο ΙΔΙΟΣ ο εισαγγελέας!
*** ΠΟΥ τις βρήκαν λοιπόν τις πληροφορίες ; * ΤΟΥΣ το είπε ο Εισαγγελέας ; * ΔΕΝ τολμώ να το πιστέψω, διότι ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ στην δύστυχη τη Δικαιοσύνη μας, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο * ΠΟΥ τις βρήκαν λοιπόν ; * ΠΟΙΟΣ του τις έδωσε ; * ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΩ από … μόνος μου * ΚΑΝΕΙΣ, κύριοι ! * ΟΥΔΕΙΣ, ουδεμία, ουδέν ! * ΜΟΝΟΙ τους τη βγάλανε την … «είδηση» * ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ την πήραν και μας την φουρνάρισαν σαν σίγουρη εξέλιξη * ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ευσεβών πόθων είναι, αυτών πού ΘΕΛΟΥΝ να υπάρχει αυτή η εξέλιξη, για να στηρίζουν πάνω της την ΒΡΟΜΙΚΗ, την ΕΜΕΤΙΚΗ τακτική τους : * ΝΑ χρησιμοποιούν τις εισαγγελικές διώξεις σαν ΑΛΛΟΘΙ, σαν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την ΑΝΙΚΑΝΗ και αχαμνή σαν κινέζικο γεννητικό όργανο διοίκησή τους
Άλλος κάνει μεταγραφές, άλλος… «νομικές ενέργειες»
*** ΜΠΟΡΩ να υποθέσω με ακρίβεια, θα έλεγα, το τι ακριβώς έχει συμβεί * ΚΑΠΟΙΟΙ από τους νομικούς τους θα τους καθοδήγησαν, ώστε να προλειάνουν το έδαφος προκειμένου να ΠΙΕΣΟΥΝ τις δικαστικές αρχές να πράξουν όπως αυτοί θέλουν ! * ΑΣΚΗΣΗ ψυχολογικής πίεσης στους δικαστικούς λειτουργούς δηλαδή, κατά τον ίδιο περίπου τρόπο και μέθοδο πού χρησιμοποιούν για να πιέζουν τους διαιτητές * ΑΥΤΟ πού ξέρουν να κάνουν καλά και αποτελεσματικά * «ΠΙΕΖΟΥΝ» προσπαθώντας να «οδηγήσουν» τους λειτουργούς της Θέμιδος στα δικά τους μονοπάτια, σ’ αυτά πού τους συμφέρουν * ΣΑΝ να τους λένε, δηλαδή, «εμείς θα σας πούμε τι θα κάνετε, εμείς θα σας καθοδηγήσουμε»!
*** ΔΕΝ είναι άσχετο, ότι στα ίδια, προερχόμενα από τον Παναθηναϊκό δημοσιεύματα, εμφανίζεται και η ειδησούλα : * «ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες ετοιμάζει ο Αλαφούζος» ! * ΑΜ’ τι … νομίζατε ; * ΟΤΙ θα ετοιμάσει τίποτα … μεταγραφές ; * ΟΧΙ βέβαια, οι μεταγραφές ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ * ΝΟΜΙΚΕΣ ενέργειες ετοιμάζει ο … επενδυτής καναλάρχης * ΔΙΟΤΙ οι νομικές ενέργειες είναι σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ * ΚΑΙ βέβαια, αν η ομάδα συνεχίσει να μην τα καταφέρνει αγωνιστικά, η δικαιολογία υπάρχει και είναι ΠΑΝΤΑ πειστική : * « Ο … ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ φταίει, ο προπονητής μας, με τις λάθος τακτικές του» * ΣΙΓΑ μην κωλώσει, ο επιτήδειος … αρχιεπενδυτής!
 
Μιλάμε για κανονικά παιδιά της προπαγάνδας, κανονικοί ψευτο-δημοσιογράφοι...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Τα μισα να γινουν απο οσα προαναγγελει(?)στο οπισθοφυλλο της τις τελευταιες ημερες η εφημεριδα ΓΑΥΡΟΣ,θα γινει μεγαλο παρτυ,θα καεί το πελεκούδι,θα ζησουμε επικές στιγμες με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ εισαγγελεις και δικαστες και οψιμους εξυγιαντες που ειχαν στηριγμα τον Σαμαρα να σκορπιζουν τη συμμαχια της πουστιας...Ελπιζω να μην ειναι απλα επικοινωνικα αυτα που γραφονται και να εχουν ισχυρη βαση.Σαν να επικρατει μια περιεργη ησυχια-σιωπη απο τον Μαρινακη τον τελευταιο καιρο,παροτι γινονται και ακουγονται τερατα εις βαρος του και εις βαρος του Ολυμπιακου,με εξαιρεση την παρουσιαση του Περειρα,που ορθως βγηκε ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και εξηγησε τους λογους της αλλαγης προπονητη(για την ωρα φαινεται να δικαιωνεται,αν και ειναι πολυ νωρις,τουλαχιστον για τα εντος Ελλαδας παιχνιδια,με πολλους αποντες παιχτες,χωρις μεταγγραφες ακομα,βλεπουμε συμμαζεμα,<<ξεπαγωμα>>και ενεργοποιηση παικτων,συνοχη ομαδας,κοντα οι γραμμες,πολυ πρεσσινγκ,οχι Χωνι-αμυντικη λειτουργια και επιτελους οχι μουτρωμενους παιχτες,εξαιρεση ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΑΦΕΛΛΑΥ στην αλλαγη του με Παναιτωλικο!).Μετα λοιπον τετοια νηνεμία πρεπει να ακολουθησει μια καταιγιδα.ΒΑΓΓΕΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!Υ.Γ.Μηνυμα προς Γατούλη:Όλος ο πανικος σου βρισκεται συγκεντρωμενος στο σημερινο πρωτοσελιδο της εφημεριδας Δημοκρατια!Σπαρταρας σαν χταποδι,που ειναι ετοιμο να το κοπανησουν!Προσωπικα φτιαχτηκα τοσο,που μεχρι και Αλεξη θα με κανεις να ψηφισω!

Εικόνα kokkinos

καλημερα και απο μενα. Ως νεο μελος της παρεας μας θελω να δωσω πολλα μπραβο στο Σαββα και τα αλλα παλικαρια, για την μεγαλη και σοβαρη προσπαθεια. Αυτο που εχω να πω σε πρωτη φαση, ειναι οτι ο πολεμος εναντιον της ομαδας μας μαινεται. η μονη ασπιδα ειμαστε εμεις ο κοσμος του Θρυλου, εναντιον ολων. ετσι ηταν παντα, ετσι ειναι και τωρα. καλη συνεχεια

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε.

Εικόνα Pr0pheT7

ΑΠΑΙΤΩ (χεχεχε) από το RATM, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία με τα πρασινοκιτρινομαύρα πρόβατα, να βάλει το ανάλογο μπανεράκι-απάντηση που να έχει τον τίτλο ΟΛΑ ΜΕΣΑ!!!!

Ε ρε γέλιο που θα ρίξουμε!!!!

Εικόνα Pr0pheT7

Ξέχασα να πω σύγγαυροι ότι προτίθεμαι να σας το φτιάξω :)

Εικόνα savvas gridlock

Μέσα.

Εικόνα CVRED

Αυτά που λέει ο Κούγιας, δεν έχουν απλά βάση, αλλά είναι και η πραγματικότητα.
Η δήθεν "παράγκα" (της οποίας την ύπαρξη δεν αρνούμαι), υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, εδώ και χρόνια.
Και δεν έχει αλλάξει χέρια. Οι Βαρδινογιάννηδες που είχαν τον έλεγχο, τον έχουν ακόμα. Απλά πράγματα και ξεκάθαρα αν ψαχτούμε λίγο και αφήσουμε στην άκρη την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα.

Το κείμενο του Γαβαθιώτη δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Είναι οι σκέψεις του κάθε σοβαρού και λογικού ανθρώπου.

Χθες, όσο έπαιζαν με την Ξάνθη οι λαγοί, έβλεπα παντού σχόλια του τύπου "Ξύπνα Αναστασίου", "Έτσι δεν πάμε πουθενά", "Πονάνε τα μάτια μας", "Μπουρδέλο την κάνατε την ομάδα", "Άσε την διαιτησία και κάνε μεταγραφές Αλαφούζο" κτλ.
Μάλιστα, μου έστειλε φίλος, link απο τη σελίδα του αγώνα, στο leoforos.gr, στο οποίο υπήρχε chat, κατά τη διάρκεια του αγώνα και όλα τα σχόλια, ήταν του ίδιου τύπου (και χειρότερα). Μετά τον αγώνα, όμως, σαν καλά προβατάκια, πήραν τη γραμμή και όλοι αυτοί το γύρισαν στη διαιτησία και στον δήθεν πόλεμο που δέχονται. Τα γραπτά μένουν όμως.

Εικόνα Pr0pheT7

Είδα αυτό: http://www.sport-fm.gr/article/o-panathinaikos-den-katebainei-sta-apodut...

και είπα

"Ρε μαλάκα, ζεις στο μάτριξ και δεν το έχεις καταλάβει!!!! Βίρτουαλ ρεάλιτι ρε δικέ μου και δεν χρειάστηκε να πάρεις ούτε καν το χάπι!!! Λίαν συντόμως θα σταματάς, ΤΕΡΑΣΤΙΕ, και σφαίρες με τα χέρια!!"

Α ρε μαλακισμένα νιούδια νεο-ολυμπιακοί, που δεν ζήσατε Βαρδινογιάννη, να βλέπετε κάθε Κυριακή την ομάδα σας να είναι καλύτερη και να μην παίρνει πρωτάθλημα, μασάτε σανό και πιστέψτε και δημοσιεύματα σαν και αυτό. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Εικόνα savvas gridlock

Όποτε παίζει ο βάζελος, στηρίζουμε σκληρά live chat του leoforos.gr. Γράφονται μυθικά πράγματα, ενώ μπαίνουν και τρολάρουν πολλοί δικοί μας.

Εικόνα CVRED

Τέτοιους κωλοτούμπες δεν έχω ξαναδεί πραγματικά.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλάαα, τί γίνεται εδώ πέρα; Γράφω εγώ στην ανάρτηση του Νίκου του Γόδα με τον ...Πτωμαϊδη ένα σχόλιο για το ΑΝΑΓΚΑΙΟ κατά τη γνώμη μου να απαντάς στις, πιο...σημαντικές έστω, πουστιές του αντιΟλυμπιακού μετώπου και όταν τελειώνω, ΄΄πέφτω΄΄ σε τούτη την ανάρτηση του ExtraΤerrestrial... Δηλαδή, ούτε...σύσκεψη νάχαμε κάνει πριν. Τς, τς, τς...

Εικόνα savvas gridlock

Πρέπει να συγκαλέσουμε σύσκεψη (με τα παρελκόμενα υγρά και στερεά στο τραπέζι) τις επόμενες μέρες όπου θα αναλύσουμε μακροσκοπικά το εύρος της κωλοτρυπίδας των βάζελων.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω. Θα΄χω και τα εργαλεία για τη...βιοψία, που θα της κάνουμε...