Ο ΜΑΧΛΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΔ



Την Κυριακή που μας πέρασε, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του, Νίκος Μαχλάς, βρέθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, από όπου παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πλατανιάς. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, οι λόγοι της επίσκεψης ήταν καθαρά μεταγραφικοί.
 
Στην κρίσιμη αυτή καμπή που βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που παραδοσιακά έχει σταθεί στον ΟΦΗ σε δύσκολες στιγμές. Ο Μαχλάς ζήτησε απο τον δικέφαλλο του Βορρά την ενίσχυση με δανεικους νεαρούς παίκτες, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να παλέψει την κατηγορία (Διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ). O Μαχλάς ζήτησε την βοήθεια δυο καλών του φίλων. Του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα. Μάλιστα ο Μαχλάς παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, απο την προεδρική σουίτα του Ιβαν Σαββίδη στην Τούμπα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://marcasl.blogspot.gr ο Μαχλάς έχει ζητήσει απο τον ΠΑΟΚ τους εξής παίκτες:
1) Βασίλης Παπαδόπουλος – επιθετικός, αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς (11 συμμ. – 1 γκολ)
2) Δημήτρης Γιαννούλης – μέσος, αγωνίζεται ως δανεικός στον Πιερικό (14 συμμ. – 1 γκολ)
3) Στέλιος Ποζατζίδης – αμυντικός, ΠΑΟΚ ( 7 συμμ.)
4) Στέλιος Πόζογλου – μεσοεπιθετικός, ΠΑΟΚ (3 συμμ.)
Τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιοι από τους παραπάνω παίκτες θα  ακολουθήσουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο.
 
Λίγες μέρες μετά, ο Μαχλάς ανακοίνωσε ότι βρήκε 150.000 ευρώ.
 
«Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΟΦΗ να μείνει όρθιος. Πέρα από τα χρήματα που δόθηκαν από μένα για να μην μας αποβάλει η Σούπερ Λιγκ, έχω βρει άλλο ένα ποσό 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα, ωστόσο δεν επαρκεί με τα τόσα και τέτοια ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα.
 
Ως γνωστόν, σήμερα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Ο Διονύσης Βερβελές στη σημερινή στήλη του στο ''ΓΑΥΡΟ'' κάνει τη σύνδεση των παραπάνω γεγονότων.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ 24-1-2015
 

 
Αν λοιπόν μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ο Μαχλάς του ΟΦΗ βρισκόταν στη σουίτα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ στο Καραϊσκάκη για να πάρει παίκτες και λίγες μέρες μετά ανακοίνωνε πως βρήκε 150.000 ευρώ, με τις οποίες προσωρινά ο ΟΦΗ έσωσε την κατηγορία, τι θα γράφανε οι χολεριασμένες αντιολυμπιακές και ''αντικειμενικές'' γραφίδες; Πόσα άρθρα θα βλέπαμε στο vazeletta, στο sdna του πρώην ''Πρασινοφρουρου'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και γενικότερα στα περισσότερα sites του Internet για τα ''γαυροπαραρτήματα'' και ''τους αναίσχυντους γαύρους, που μπροστά στα μάτια όλων μας κάνουν τις βρωμιές τους''; Tώρα γιατί δεν διαβάζουμε κάτι σχετικό; Μήπως γι'αυτό;
 

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Καλώς τα παιδιά, 3-0!

Φχαρίστησή μας!!!

Εικόνα Pr0pheT7

Βίρτουαλ ρεάλιτι είπαμε!!! :) Ο ΟΦΗ είναι παράρτημά μας, ή τέλως πάντων κάποιοι έγκριτοι ΑΡΔ.. εεε... δημοσιογράφοι ήθελα να πω, λένε! Μην σας κοροϊδεύουμε εμείς εδώ στο RATM.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα REDHERAKLIO

Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο που έγινε το ματς των Κ20 ΟΦΗ-Ολυμπιακού όπου νικήσαμε,χαλαρά με 4-0.Πολλές χαμένες ευκαιρίες το σκορ αδικεί τον θρύλο.Μερικοί ψευτόμαγκες που έβριζαν τους παίκτες μας,γρήγορα το βούλωσαν.Απόλαυση.Ετοιμάζομαι για το Γεντί Κουλέ.Αν τους υποτιμήσουμε ή φυλάμε τα ποδαράκια μας θα έχουμε πρόβλημα.ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ,Αντε να δούμε

Εικόνα red7neck

Τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Βέροια είναι μισό πρωτάθλημα! Με πάθος, τσαμπουκά και πείσμα να πάρουμε τα δύο κρίσιμα διπλά!

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΦΗ σας φίδια κολοβά! Η ρετσινιά του ρουφιάνου δεν θα φύγει ποτέ από πάνω σας!

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα το είδα και τούτο... Δεν τα ήξερα όλ΄αυτά, τα ενδιαφέροντα... Θααα παραφερθώ: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ...

Εικόνα vagio

Ετσι, γιατι σε λιγο θα το πιστεωουμε κι εμεις πως ειναι παραρτημα δικο μας ο οφη.. Παμε σοβαρα να τους βαλουμε5 μπαλακια και να πανε στον αγυριστο. Δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε τα παλια, τωρα που ειναι κατω να τους πατησουμε στο λαιμο.
Ασχετο. Ο Don, που εχει χαθει ρε φιλε?

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ γύρω είναι, έχει κάποια θέματα δικά του.