ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Αυτή.
 

 

 
και αυτή.
 

 

 
Η διοίκηση ήταν εκεί, στην πρώτη γραμμή και έδωσε τη μάχη μαζί με τους παίκτες. Η διοίκηση εξασφάλισε τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του ματς, όπως διευκρίνιζαν τα στελέχη της όλη την εβδομάδα. Κάποιος θα πει ''αυτό πρέπει να γίνεται πάντοτε'', αλλά στην Ελλάδα ΔΕΝ γίνεται αυτό πάντοτε. Στην Ελλάδα θεωρείται φυσιολογικό να έρχονται στο Καραϊσκάκη ο Ιβάν Σαββίδης και ο Αλαφούζος για να παρακολουθούν ως φιλοξενούμενοι τα παιχνίδια των ομάδων τους κόντρα στον Ολυμπιακό (με προνομιακή φιλοξενία), αλλά είναι θέμα που συζητάμε για μέρες το ''αν πρέπει ο Μαρινάκης να ανέβει στην Τούμπα''. Ε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ανέβηκε στην Τούμπα. Και δεν ανέβηκε για να δει από κοντά το σκηνικό ζούγκλας των μπουγατσόβλαχων, αλλά εξασφάλισε το ότι ΔΕΝ θα στηθεί τέτοιο σκηνικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της διοίκησης (και ειδικά στον Κώστα Καραπαπά για την απάντησή του στον Τζαντζαρά), γιατί εμείς εδώ
 
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ''ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''.
 
Ούτε ''πιάστε τους διαιτητές'', ούτε ''στήστε παιχνίδια'', όπως βαφτίζουν την παραπάνω φράση κάποιοι καλοθελητές, εκτός αλλά και εντός των τειχών του κόσμου μας. Διεκδικείς το δίκιο σου μέχρι εκεί που δεν πάει και φροντίζεις να μην σε αδικήσουν, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Με λίγα λόγια, η διοίκηση της ΠΑΕ διόρθωσε το λάθος που είχε κάνει στο περυσινό ματς Κυπέλλου στην Τούμπα. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα στον πρόεδρό μας, ο οποίος μετέδωσε στους παίκτες μας το πάθος του για τη νίκη. Αλλιώς παίζει κάποιος αθλητής όταν του ζητάς νίκη μέσα σε μια ζούγκλα, ενώ εσύ βρίσκεσαι σπίτι σου και αλλιώς όταν σε βλέπει εκεί, μαζί του, να εγγυάσαι για την ασφάλειά του.
 
Υ.Γ. 1 Θα λέγαμε ότι με την χθεσινή του παρουσία στην Τούμπα ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ διέλυσε τους ψιθύρους ''φέτος θα κάνει πάσο στο πρωτάθλημα, για να μην τον βάλουν φυλακή'', αλλά οι συγκεκριμένοι που διακινούν αυτές τις φήμες, ασχολούνται και με τα chemtrails, οπότε δεν βγαίνει άκρη. Περισσότερα επ'αυτών αύριο, σε ξεχωριστό άρθρο για τα οικονομικά της ΠΑΕ και σε άλλο ένα άρθρο με την ποδοσφαιρική ανάλυση του παιχνιδιού στην Τούμπα.
 
Υ.Γ. 2 Καλό είναι το επόμενο καλοκαίρι να απαιτήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να τοποθετηθεί δίχτυ μπροστά στη Θύρα 4 της Τούμπας. Στο Καραϊσκάκη οι κάθε Περέιρα και Ρατς εκτελούν τα κόρνερ μπροστά στο πέταλό μας ανενόχλητοι. Καλά κάνουν, αφού αυτό πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Ο ΤΣΟΡΙ όμως χθες έτρωγε σιδεριές στην πλάτη από κάποιους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επειδή καμία άλλη ΠΑΕ δεν θα το ζητήσει (ο Ιβάν με τον Τουίτη είναι συνεταιράκια), ας μεριμνήσει η ΠΑΕ για να αποκατασταθεί άλλη μία αδικία. Όχι πριν το ματς του Ολυμπιακού στην Τούμπα (δεν θα υπάρχει χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο). Από την αρχή του πρωταθλήματος.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ!!!! ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εξιλεώθηκε για τα περσινά ο Μαρινάκης. Δεν αντέχονταν και φέτος άλλα καφριλίκια. Έτσι τον θέλουμε από 'δω και πέρα. Έχεις πολύ δίκιο για το δίχτυ. Δε νοείται να κινδυνεύουν ζωές. Γαμώ τα πάντα τους. Σίδερα, ρε πούστη;

Εικόνα Aprosarmostos17

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο. Για άλλη μια φορά δείχνει ότι αγαπάει πραγματικά την ομάδα. Οι δημοσιογράφοι από Θεσ/νίκη απλά τραγικοί. Οι ερωτήσεις άλλα ντ' άλλα. Πάντως αυτό που γίνεται στο κόρνερ μπροστά στην 4 δεν γίνεται ούτε στην Μπουρκίνα Φάσο. Ειλικρινά, αν είχαμε φέρει ξένους διαιτητές (όπως ζητούσαν οι ίδιοι) το ματς θα είχε διακοπεί στο πρώτο κόρνερ. Στην Ευρώπη βέβαια είναι κότες (όπως είχε πει και παλαιότερα ο Σωκράτης για τους άλλους κουραδόμαγκες του Νότου).

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, αν όχι ολόκληρο, τουλάχιστον το μισό πρωτάθλημα, το έχει πάρει μόνος του, με τις κινήσεις του και την παρουσία του. Αυτή είναι άλλη μία διαφορά μας με τους λοιπούς.
Θα ήθελα περισσότερη επιμονή στο θέμα "της ενός λεπτού σιγής" και του πανό, ωστόσο καταλαβαίνω ότι δεν ήθελε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Επίσης να τα βλέπουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι αυτά, να καταλάβουν επιτέλους ότι όλα έχουν σημασία, και να έχουν την παρουσία που πρέπει -με ανθρώπους ασφαλείας και δυναμισμό δηλαδή- στο Ο.Α.Κ.Α., γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο στο μπάσκετ, όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη.

Εικόνα savvas gridlock

Και η ομάδα μπάσκετ τίμησε τους νεκρούς μας.

http://www.gavros.gr/article/90061/me-mayra-peribraxionia/

Από εκεί και πέρα, στα τελευταία κρίσιμα ματς στο ΟΑΚΑ με το βάζελο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκεί.

Εικόνα vagio

Για αλλη μια φορα, σε ενα ακομα αθλημα, εχουμε την ευκαιρια να διαλυσουμε τον κατα φαντασιαν αντιπαλο μας. Κι εμεις την πεταμε στα σκουπιδια. Η νοοτροπια μας αλλαζει επικινδυνα ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο. Και πως να μην συμβαινει οταν ο ιδιος ο προεδρος δινει συγχαρητηρια για μια ισοπαλια απεναντι σε εναν πεθαμενο αντιπαλο.
Ασε που στη συγκριση και μονο σε ταλεντο και προσωπικοτητα με την προ 4ετιας ομαδα, σε πιανει καταθλιψη. Ασε που γιναμε και ευρωπαιοι.
Αν ησουν μαγκας, εκλεινες την τουμπα για καμια 10αρια ματς και τους εστελνες στο διαολο. Κι εμεις πανηγυριζουμε. Στο βόλεϊ εχουν αρχιδια οι αθλητες, γιατι εχει αρχιδια η διοικηση.

Εικόνα el trick

Αγαπητέ φίλε
Για ποια νοοτροπία μιλάς;;;;;
Μήπως την νοοτροπία που έδινε κάποτε στη ομάδα ο πριγκιπς και δεν σταύρωνε ούτε ισοπαλία εκτός έδρας στας ευρώπας ακόμα και αν αντιμετώπιζε τσίρκουλα;;;;;
Μήπως στην νοοτροπία του Βαλβέρδε;;;;;; Παρ΄όλο που του αναγνωρίζω το γεγονός ότι αναμόρφωσε αγωνιστικά τον ΘΡΥΛΟ ωστόσο δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο εκτός έδρας ντέρμπι που να κέρδισε εύκολα ή δύσκολα.
Το ότι γινόμαστε ευρωπαίοι το θεωρώ λογικό και ότι βαίνει προς το συμφέρον του ΘΡΥΛΟΥ.
Αν εννοείς ότι γινόμαστε μαλθακοί και αφήνουμε να εξελιχθούν τα ματς τότε απλά θα σε παρακαλέσω να μου θυμίσεις πότε ο ΘΡΥΛΟΣ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο σε ποδοσφαιρικό αγώνα για οποιουσδήποτε λόγους.
Αν εννοείς ότι δεν νικήσαμε κατώτερο αγωνιστικά αντίπαλο τότε θα σου θυμίσω ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα. Σε ένα αγώνα γενικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ. Παίζει και η τύχη και η φόρμα των παικτών και η ευστοχία στις προσπάθειες και το φιλότιμο που δείχνουν οι παίκτες. Προχτές προσπάθειες για να βάλλουμε γκολ είχαμε, οι παίκτες έδειξαν ότι ήθελαν το αποτέλεσμα και επιπλέον περιόρισαν αρκετά τον έστω και κατώτερο αντίπαλό τους που δεν τους έκανε ούτε μία ουσιαστική φάση = ευκαιρία. Τύχη και ευστοχία δεν είχε η ομάδα.
Επιπλέον είχε και ένα διαιτητή που μας έπαιζε 100-0 εναντίον μας.
Όλα αυτά δείχνουν ότι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ δεν έλλειψε από την ομάδα μας.
Εμένα τουλάχιστον δεν με έπιασε κατάθλιψη. Μπορεί να νευρίασα με τις χαμένες ευκαιρίες αλλά κατάθλιψη όχι.
Υ.Γ. Είναι στο χέρι μας να κλείνουμε την τούμπα;;;;;;

Εικόνα vagio

Μιλαω για τη νοοτροπια 'μπαινω να παιξω μπαλα και να τους γαμησω', κι ας μη νικησω μιας που οπως σωστα λες δεν παιζει μονο η αξια, ουτε ενας μονος του.
Μιλαω για τον γεωργατο και τον καστιγιο που μπαινανε μεσα λυσσασμενοι και τσαμπουκαλεμενοι. Για την τοτε ομαδα που οσο οι αλλοι κλαιγανε για διαιτησια, αυτοι παιζανε για να βαζουνε γκολ συνεχεια.
Για την ομαδα του Βαλβερδε που εκανε παιχνιδι οσο μπορουσε.
Για τετοιες ομαδες μιλαω, και οχι για ενα καρο μπλαζε μετριους παικτες που κανενας δεν μπορει να τους τσιτωσει τον εγωισμο. Αν βγαλεις τον τσορι, κανενος το ματι δεν γυαλιζε.

Για ποια ευστοχια μου μιλας ρε φιλε τωρα??? Θα με τρελανεις?? Προυποθεσεις για ευκαιριες ειχαμε που λεει και ενας μαλακας. Μια τελικη πασα της προκοπης δεν εκαναν. Σου αρεσε αυτος ο ολυμπιακος εσενα? Ανευρος και χωρις καυλα γι ατη νικη??

ΥΓ. Την τουμπα την κλεινεις οταν οι γυφτοι ειναι ετοιμοι να ξεσπασουν στην ομαδα τους κι εσυ τους βαζεις 2 μπαλακια και πανηγυριζεις μπροστα τους. Τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη? Οταν πας λαου-λαου να τελειωσει ισοπαλια για να μην μπουνε μεσα και η διοικηση μοιραζει συγχαρητηρια, εισαι ΚΟΤΑ.

Εικόνα john

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Αυτός ο Τσατσάρας γιατί ήταν βραχνιασμένος;

Φώναζε στις ευκαιρίες της ομάδας του;

υγ.Τα μηδενικά προσπαθούν να αποκτήσουν αξία προβοκάροντας για να υπάρξουν αντιδράσεις.Αλλά και πάλι τι να περιμένεις από αυτούς που έχουν "δημοσιογράφο" που το επάγγελμά του είναι αφροδισιολόγος.

Εικόνα antifaathens

Μάγκες καλησπέρα και απο κοντά επιτέλους..προλαβω να δω το ματς παρόλο που ρχω πει λόγο Μαρινάκη δεν ξαναασχολουμε με,ποδόσφαιρο.η ομάδα πολυ καλή γρήγοροι μπράβο σε,όλους ο Ομάρ παιχτουρα και ο μαζουακου ποντάρω ότι το καλοκαίρι θα φυγουν,σίγουρα..ας μην γινω κακός επειδή ειμαι και,χαρούμενος που,γύρισα απλα,θέλω να πω ότι η ομάδα ειναιβπολυ καλή...σκεφτομαι,πολυ έντονα την αποχη που έχω κηρυξεινεγω προσωπικά λόγο Μαρινάκη να τις σπάσω μόνο και μόνο λόγο της γλώσσας που,έχουν βγάλει τα χανουμια..πια αεκ θ μ πείτε δεν,την υπολόγιζα ουτε όταν επερνε,πρωτάθλημα την συγκεκριμένη ομάδα αλλα αυτη επειδή είναι και πεινασμένοι πολυ τρώνε πολυ κουτόχορτο και λενε ότι Εμείς,τρώμε μεγαλύτερο.αλλα επειδή ακομα και ετσι αυτο δεν ισχύει ποτε αμέτρητα παραδείγματα ετσι για την παλιά σκηνικά σε,Φιλαδέλφεια θέλω να,έρθω..τεσπα θα το δούμε αυτο.υγεία μαγκες πάνω απο ολα

Εικόνα savvas gridlock

Άντε, σπάσε την αποχή κι έλα να μπούμε μαζί αύριο, να πιούμε και καμιά μπύρα απ'όξω.

Εικόνα Chief Bromden

Γράφανε εκεί πάνω πριν από μια βδομάδα σε επίσημη ανακοίνωση συνδέσμου:

«Ο αγώνας με τον γαύρο είναι ένας από τους 13 τελικούς που απομένουν. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους 12 είναι ότι αυτό το ματς είναι από σήμερα ΑΣΟΣ. Ο Άσος θα έρθει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά»

«Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ και αν δεν έρθει το πρέπον αποτέλεσμα...»

Και άσσος δεν ήρθε, και ανώτεροι ήμασταν, και ευχαριστημένοι έφυγαν , και ο Βαγγέλας ανέβηκε και πολύ ωραία τους τα είπε...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Μπραβο στην διοικηση παιδια...Δωσαν ρεσιταλ τ αλανια χωρις ψευτοτσαμπουκαδες και ειρωνειες χωρις τιποτα..Μονο η παρουσια τους εφτανε κ αυτο ειναι που με φτιαχνει στην τελικη...ΥΓ:Ρε Σαββα ακουγοντας αυτον τον Τζαντζαρα επαθα πλακα ρε συ,η φωνη του ειναι φτυστη μ αυτην του Μαχαιρα που κανει πρωινη εκπομπη στον sport fm...Λεω νταξει εκδηλωθηκε κ αυτος....

Εικόνα savvas gridlock

Καμία σχέση, ο Μαχαίρας από την Δραπετσώνα είναι.

Εικόνα john

Εννοείται πως θα πούμε μπράβο στον πρόεδρο για αυτη του την κίνηση. Δείχνει ΕΜΠΡΑΚΤΑ οτι στηρίζει την ομάδα. Εμένα (ποδοσφαιρικά παντα) με πείραξαν οι δηλωσεις του μετα το ματς. Ο ολυμπιακος χθες δεν επρεπε να κερδίσει 3-0.Με παικτες σαν τον ντοσεβι που δίνει άλλη διάσταση στον χαρακτηρισμό "λίγος" και τον ευθυνόφοβο αφελαι που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο εκνευριστικος στο τροπο παιχνιδιού του , δεν νικάς εύκολα μεσα στη Τούμπα.Και για αυτήν την υποβάθμιση του ρόστερ σε σχέση με πέρυσι φταιει κυρίως ο Μίτσελ αλλα και ο πρόεδρος που εισηγήθηκε την απόκτηση τέτοιων ποδοσφαιριστών. Μια καλη ομάδα του Ολυμπιακού ( η περυσινη,η ομάδα του Ερνέστο,η του Μπάγεβιτς) θα εκανε παρέλαση εκεί μεσα. Όποτε το " έπρεπε να νικήσουμε 3-0 ειναι παντελώς άστοχο". Πολύ σωστές δηλωσεις αντίθετα εκανε ο περειρα που έδειξε οτι εχει μπει στον ψυχισμό του Θρύλου.

Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ειναι επιτυχία. Ούτε κατα διάνοια. Ειχα σκάσει απο το κακό μου στο τελος του ματς με την ανικανότητα των παικτών μας και τις ηλίθιες επιλογές τους στην τελική πάσα

Εικόνα el trick

Συγγνώμη Γιάννη αλλά μάλλον δεν σκέφτεσαι σωστά
Η ατυχία ή η αστοχία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
Οι ίδιοι παίκτες (π.χ. Μήτρογλου) που έχασαν τα ....άχαστα (επίσης Μήτρογλου) είναι αυτοί που βάζουν τα απίθανα (φυσικά ο Μήτρογλου) σε πολλά άλλα ματσ.
Επίσης πόσες φορές δεν είδαμε ένα αποτέλεσμα να ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ από μία φάση;;;; ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ πχ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ;;;;;
Επίσης ο Βαλβέρδε πόσα ντέρμπι πήρε;;;;;;;;;
Ο Μπάεβιτσ (ο ....πρίγκιπς) γιατί εκτός έδρας ΔΕΝ έπαιρνε αποτελέσματα αφού μάλιστα αυτός ΕΙΧΕ και παικταράδες καλύτερους κατά την κρίση ΣΟΥ;;;;;
Υ.Γ. Το αν είναι καλός ή όχι ένας παίκτης ΔΕΝ καθορίζεται από ένα ματσ. Από πολλά καθορίζεται.

Εικόνα john

1) Ο ολυμπιακος φετος δεν με ελκύει. Δυστυχώς. Εχω να νιώσω χαρά και ικανοποίηση με αγώνα του Θρύλου απο την νικη με την γιουβεντους. Όσο για τους παίκτες ο ντοσεβι με απωθεί, ο αφελαι με εκνευρίζει,ο Μπενιτες σκουντουφλάει στο ίσιωμα και εχει μείνει μόνο ο Μητρογλου να παλευει μόνος του.Εχει καμία σχέση αυτη η ομάδα με την περυσινη? Που ειναι ο Κάμπελ,ο Σαμαρης , ο Βαις? Ποιος θα προσφέρει όσα προσέφερε πέρυσι ο Περεζ ο σαβιολα και ο ολαιταν? Οσο για το παράδειγμα που φέρνεις για την ήττα πέρυσι στην Τούμπα η απάντηση ειναι προφανέστατη και μου κάνει εντύπωση που δεν το σκέφτηκες.Το περυσινο ματς ηταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.Καμια σχέση με το χθεσινό. Η επιθετική γραμμή του ρόστερ για μένα εχει ελλείψεις.Κανενσς εκτος των Τσορι Μητρογλου( ανεβαίνει ο Ντουρμαζ και τον περιμένω ) δεν εχει την ποιότητα η την προσωπικότητα για να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακο.

Όσο για τον διαιτητή το λάθος του δεν επηρεάζει την κρίση μου για τον αγώνα.Ακομα και αν έδινε το καταφανέστατο πεναλντι,παλι θα έλεγα τα ίδια. Δεν νοείται να παίζεις τον ΠΑΟΚ σαν την γάτα με το ποντίκι στο τελευταίο μισάωρο και να μη μπορείς να ολοκληρώσεις μια γαμημενη προσπαθεια.Εκει κολλάω εγω. Ο Μπάγεβιτς πήρε πολλά μεγάλα αποτελέσματα εκτος έδρας ( για ελλαδα μιλάω μόνο εννοείται) τα οποία σιγουρα τα θυμάσαι καλύτερα απο εμένα.Το ίδιο και ο Ερνέστο.

Όσο για το υστερόγραφο συμφωνώ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ πως Ντοσεβι,Αφελαι,Μπενιτεζ δεν ειναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Τους βλεπω εδώ και μισό χρόνο και δεν παρατηρώ καμία βελτίωση σε κανέναν απο τους 3. Δεν θα τους βρίσω ποτε όσο φοράνε αυτη τη φανέλα αλλα με ενοχλεί που η ομάδα παίρνει ελάχιστα πράγματα απο τα επιθετικά της όπλα. Αν είχαμε παικταράδες σε αυτές τις θέσεις θα πηγαίναμε για μεγάλα πράγματα φετος γιατι οι αλλες γραμμές κατα τη γνώμη μου ειναι ΟΚ.

Εικόνα el trick

Γράφεις: "Το περυσινο ματς ηταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ." Είσαι σίγουρος γιαυτό;;;; Με την ΗΤΤΑ που φάγαμε χάσαμε την ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Αντίθετα το ΦΕΤΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ γιατί ακόμη και με ηττα πάλι μπροστά και με σημαντική διαφορά θα ήμασταν.
Το ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερους παίκτες αυτό ισχύει στα ΠΑΝΤΑ. π.χ. Αντί του Ριβάλντο που τον πήραμε στα 32 ύστερα από αξάμηνες ΔΙΑΚΟΠΕΣ = αποχή από μπάλα, θα μπορούσαμε να έχουμε τον ΡΟΝΙ τότε που κένταγε και έσβυνε τσιγάρα.
Και εγώ θα ήθελα αντί του αφελάι που και εμένα εκνευρίζει να είχα τον KR-7 (άσχετα αν και αυτός θα με εκνέυριζε αν και όχι πάντα)
Τον Μπενίτες θέλω να τον δώ σε ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ματσ για να τον κρίνω. Με τα πεντάλεπτα που τον βλέπω τί κρίση να βγάλω;;;; (Χώρια που σε μερικά πεντάλεπτα ΕΛΑΜΨΕ ο ανθρωπος)
Για τον Ντοσεβί συμφωνώ. Είναι λίγος. Στο δύσκολο ματσ ήταν απών. Και έχει πάρει ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες.
Σε σύγκριση με τους περσινούς:
ΑΦΕΛΑΙ v ΒΑΙΣ. Μία από τα ίδια.
ΜΙΛΟΒΟΓΕΒΙΤΣ v ΣΑΜΑΡΗΣ. Καθαρή υπεροχή του Μίλο. Σε όλους τους τομείς. Τρομερά καλύτερος παίκτης πιθανών και καλύτερος ως άνθρωπος (στη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα).
ΝΤΟΣΕΒΙ ν ΚΑΜΠΕΛ Καλύτερος ο Κάμπελ σαφώς. (Όμως δεν ήταν δικός μας και για να τον αποκτήσουμε έπρεπε να δώσουμε απαγορευτικά ποσά για τον προϋπολογισμό μας, σε σχέση πάντα με την τιμή που ΕΜΕΙΣ (δλδ η ομάδα) αξιολογούσαμε τον παίκτη)
Το πέναλτι ΑΝ δίνοταν θα άλλαζε τη μορφή του αγώνα. Επιπλέον ο Γιάχος με τις αποφάσεις του ΕΒΛΑΨΕ το παιχνίδι του ΘΡΥΛΟΥ. (Επέτρεψε το ΣΚΛΗΡΟ παιχνίδι από μεριάς του μπαοκ και από την άλλη έδινε για φάουλ σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. - π.χ. Η βουτιά του μυτόγκα (αλλά και άλλες παρόμιες φάσεις) ήταν κίτρινη σε βάρος του αλλά που....). Αν η διαιτησία ήταν απλά 70-30 σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ το ματσάκι ήταν διπλάρα με ΟΒΕΡ και γκολ νο γκολ.
Υ.Γ. 1. Ξέρεις κάποια ομάδα που έχει επιτυχία 100% στις μεταγραφές της;;;;
2. Υπάρχει περίπτωση να φανεί κάποιος παίκτης αρκετό χρονο ΜΕΤΑ την απόκτησή του;;;; - Έχουμε και στον ΘΡΥΛΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ τέτοια παραδείγματα.

Εικόνα john

Οπα εδώ μπερδευτήκαμε μόνοι μας.Αναφερομουν στο περυσινά αγώνα πρωταθλήματος που χάσαμε 2 1. Στον περυσινο ημιτελικό δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.
Απο εκεί και πέρα για τους παίκτες που γράφεις εγω δεν απαίτησα ούτε τον Κριστιάνο ούτε τον Ροναλντινιο. Απαιτώ ομως εάν δεν μπορούμε να φέρουμε έναν παικταρα τύπου μιραλας και γιανακοπουλου(θεμιτό αυτο τέτοιους παίκτες δεν βρίσκεις συχνά) να φέρουμε τουλάχιστον έναν καλο ρολίστα.Εναν Αμπντούν η έναν Καστίγιο (και οι 2 παρεπιπτόντως έπιαναν καλη απόδοση στην Τούμπα). Δεν νομιζω οτι ειναι τόσο δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι παίκτες. Ο Μπενιτες έλαμψε στα πεντάλεπτα με τους Τυρναβους και τις Καλλονές. Οταν ομως κλήθηκε να δώσει λύσεις σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε(Πλατανιάς) μπερδευόταν μόνος του. Δεν ειμαι τυχαίο που δεν δείχνει να τον πολύ υπολογίζει ο Περειρα.
Για το πέναλτι που λες δεν θα άλλαζε προφανώς την μορφή του αγώνα εφ όσον εγινε στα τελευταια λεπτά αλλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η μορφή του αγώνα ηταν ξεκάθαρη.Απεραντη υπέροχη του Θρύλου σε όλους τους τομείς αλλα και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣ.
Προφανώς καμία ομάδα δεν εχει καθολική επιτυχία στις μεταγραφες της.Αλλα απο τον Ολυμπιακο φετος στις μεταγραφές ειχα απαιτήσεις. Κυρίως γιατι η περυσινη σεζον ολοκληρώθηκε στις 19 Μαρτίου και απο εκεί και πέρα οι αρμόδιοι είχαν όλο το χρόνο στη διάθεση τους για να κάνουν σωστό προγραμματισμό. Αντί για αυτο είδαμε μεταγραφές τύπου Γκαζαριαν και Ντοσεβι,περιμέναμε 4 ολόκληρους μήνες ενα μεξικανικό ταλέντο,και δεν αντικαταστήσαμε επάξια τον Μανωλά.Προφανως έγιναν και σωστές επιλογές (Ομάρ,μαζοακου,Μίλι,Κασαμι) αλλα για εμενα στη σούμα ο σχεδιασμός ηταν ολίγον τι για τα πανηγύρια και αυτο φάνηκε στην πράξη.
Για το δεύτερο υστερόγραφο μόνο ενας μου έρχεται στο μυαλό. Ο αμπντουν που σερνόταν στο πρωτο μισό της περιόδου 11-12 και την επόμενη χρονια ηταν ο καλυτερος παίκτης όλης της ομάδας.

Εικόνα el trick

Όσον αφορά παίκτες που διακρίθηκαν αρκετό χρόνο ΜΕΤΑ την απόκτησή τους, συμφωνώ μεν για την περίπτωση του Αμπτούν αλλά για μένα πλέον χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του "τρελού Σουηδού" ΠΑΡ ΓΙΟΧΑΝ ΖΕΤΕΜΠΕΡΚ.

Εικόνα el trick

Επίσης η περσινή ομάδα που την θεωρείς καλύτερη ΕΧΑΣΕ εκεί μέσα.

Εικόνα apostolos gaganis

Έκανα μια βολτίτσα πριν από λίγο και διάβασα τί γράφουνε διάφορα κώλεθρα γιαυτά τα δύο βίντεο της ανάρτησης. Καλά, μιλάμε για διαφορετικό είδος...θηλαστικών. Άνθρωποι πάντως, στοιχειωδώς νοήμονες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Έχουμε φτάσει πολύ μακριά... Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΣΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ, μας πνίγουνε πια... Δεν τρέχει τίποτα όμως. Αν περιμένουν να καμφθεί έστω και στο ελάχιστο Η ΓΑΥΡΩΣΥΝΗ ΜΑΣ, καλά κρασιά... Απλά γυρίστε κομμάτι και τουρλώστε λίγο στα πλάγια αυτό που ξέρετε, για να ξεπιαστούμε κάπως... Μουδιάσαμε να σας ΠΗΔΑΜΕ χρόνια στην ίδια θέση...

Εικόνα apostolos gaganis

ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ

Εικόνα el trick

Σάββα
Συγγνώμη για το άσχετο του σχολίου, αλλά τι συμβαίνει με το olympiacos24.gr ;;;;;