ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13



Πέρασαν μέρες από την ανάρτηση του πανώ, αλλά πρέπει να απαντηθεί έστω κι αργά. Προσωπικά, είχα «τρεξίματα», γι’ αυτό γράφω σήμερα. Αλλά, ούτως ή άλλως, δημοσιογράφοι δεν είμαστε για να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Οπότε, γράφω σήμερα κι όποιος γουστάρει.

Το πανώ είναι αυτό

και είναι γνωστό σε όλους πλέον.

Μετά το γεγονός είχαμε κάποιες ανακοινώσεις. Η πρώτη (χρονικά) ήταν από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού του Γκύζη:

"ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΘΥΡΑ 13 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΚΥΖΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
 
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
 
Υ.Γ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ".
 
ΓΚΥΖΗ ΘΥΡΑ 13

http://prasinanea.gr/categories/syndesmoi/article3298079.ece

Αν μη τι άλλο, τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κατακριτέες δεν είναι από εδώ μέσα. Μπράβο στα παιδιά του συνδέσμου. Έπειτα, υπήρξε η ανακοίνωση της Θύρας 13 που έβαλε τα πράγματα σε… τάξη. Όχι, για να ξέρουμε τι μας γίνεται δηλαδή… Η ανακοίνωση είναι αυτή:

Τρεις μέρες μετά το περιστατικό με το περιβόητο πανό στο πέταλο της Θύρας 13, οι κριτές των πάντων, δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη του πληκτρολογίου, που διψούν για αίμα και έχουν λόγο για τα πάντα, βρήκαν την ευκαιρία να καταδικάσουν τη Θύρα 13. Είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία ενός οπαδού, αυτοί που αμφιβάλλουμε αν έχουν βρεθεί όρθιοι σε κάποιο πέταλο να ξελαρυγγιάζονται για το ιδανικό τους, αυτοί που δεν έχουν ταξιδέψει ατέλειωτα χιλιόμετρα με μόνη ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση πως βρέθηκαν για δυο ώρες στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Όλοι αυτοί, λοιπόν, καταπιάστηκαν από ένα πανό και καταφέρθηκαν εναντίον ενός οργανισμού, που βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, και λειτουργεί με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Έναν οργανισμό που είναι πάνω από τον καθένα μας και κύριο μέλημα του είναι να κάνει τα μέλη του να αγαπάνε ολοένα και περισσότερο το σύλλογο και να λειτουργούν με στόχο την εξάπλωση των αρχών και ιδανικών του. Η Θύρα 13, στο κατώφλι των 50 χρονών, έχει δείξει τον χαρακτήρα της, τα αντανακλαστικά της και έχει γιγαντωθεί μέσα από την κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι προηγούμενες γενιές. Και οι πλέον αδαείς έχουν καταλάβει ότι επειδή είμαστε η κινητήρια δύναμη του συλλόγου, προσπαθούν να μας πλήξουν, μήπως και δημιουργήσουν τους τριγμούς που επιθυμούν. Δε θα τους περάσει, σε καμία περίπτωση.
 
Το μήνυμα στο πανό ήταν συγκεκριμένο και όσο και να θέλουν οι καλοθελητές να το παραποιήσουν, δεν θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα ελληνικά που ξέρουμε. Δεν υπάρχει πουθενά βλασφημία για καμία χαμένη ζωή, αλλά σαφής υπαινιγμός προς όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει τον ελληνικό αθλητισμό και οπαδισμό. Τα δεινά που έχετε προκαλέσει με τις μεθόδους σας εντός και εκτός γηπέδων, η ζωή του Μιχάλη που τόσο βίαια αφαιρέσατε χωρίς ουσιαστικά να τιμωρηθείτε για αυτό, και ο επιλεκτικός σας ανθρωπισμός και μοραλισμός, που εμφανίζεται κατά το δοκούν, είναι χαρακτηριστικά που οι πολλοί μπορεί να ξεχνάνε, εμείς όμως όχι. Δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν αλλόθρησκο για τις πράξεις μας! Αφουγκραζόμαστε πάντα τη γνώμη των ανθρώπων που στηρίζουν τους συνδέσμους της Θύρας 13 και περιμένουμε την ενεργή και πολύπλευρη συμμετοχή τους, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι ένα λιθαράκι στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Να έχετε εμπιστοσύνη στη Θύρα 13!
 
Υ.Γ. Και στα καλά και στα κακά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά. Μέσα από το διάλογο λύνεις τα προβλήματα, και γίνεσαι καλύτερος. Η Θύρα 13 είναι υπεράνω προσώπων.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/464533-Panathinaikos-i-Thyra-13-gia-to-pano

Τέλος, υπήρξε και μία δημοσίευση στο fb από τον επίσημο Παναθηναϊκό. http://www.iefimerida.gr/news/190907/o-panathinaikos-katadikase-pano-tis-thyras-13-gia-ta-thymata-toy-1981-eikona Μία ανακοίνωση, η οποία διαψεύστηκε από τον επίσημο Παναθηναϊκό. Αλίμονο, μη μας περάσουν και γι’ ανθρώπους…

Τι μας είπε η Θύρα 13 δηλαδή; Για να τα δούμε ένα-ένα.

Τρεις μέρες μετά το περιστατικό με το περιβόητο πανό στο πέταλο της Θύρας 13, οι κριτές των πάντων, δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη του πληκτρολογίου, που διψούν για αίμα και έχουν λόγο για τα πάντα, βρήκαν την ευκαιρία να καταδικάσουν τη Θύρα 13. Είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία ενός οπαδού, αυτοί που αμφιβάλλουμε αν έχουν βρεθεί όρθιοι σε κάποιο πέταλο να ξελαρυγγιάζονται για το ιδανικό τους, αυτοί που δεν έχουν ταξιδέψει ατέλειωτα χιλιόμετρα με μόνη ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση πως βρέθηκαν για δυο ώρες στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Βολές κατά των «αντικειμενικών» από τη Θύρα 13. Μάλιστα… Σας έβλαψαν οι «αντικειμενικοί», ε; Ποιοι και πότε; Επίσης, ποιοι είναι αυτοί που ταξιδεύουν τόοοοοσα χιλιόμετρα; Για το Εστορίλ λέτε ή για τη μακρινή Μόσχα, που καλοφάγατε στα KFC; Μαθήματα παναθηναϊκής τρέλας…

Όλοι αυτοί, λοιπόν, καταπιάστηκαν από ένα πανό και καταφέρθηκαν εναντίον ενός οργανισμού, που βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, και λειτουργεί με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Έναν οργανισμό που είναι πάνω από τον καθένα μας και κύριο μέλημα του είναι να κάνει τα μέλη του να αγαπάνε ολοένα και περισσότερο το σύλλογο και να λειτουργούν με στόχο την εξάπλωση των αρχών και ιδανικών του. Η Θύρα 13, στο κατώφλι των 50 χρονών, έχει δείξει τον χαρακτήρα της, τα αντανακλαστικά της και έχει γιγαντωθεί μέσα από την κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι προηγούμενες γενιές. Και οι πλέον αδαείς έχουν καταλάβει ότι επειδή είμαστε η κινητήρια δύναμη του συλλόγου, προσπαθούν να μας πλήξουν, μήπως και δημιουργήσουν τους τριγμούς που επιθυμούν. Δε θα τους περάσει, σε καμία περίπτωση.

Τον κόσμο τον ρωτήσατε; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έτσι βλέπει τη Θύρα 13; Οι διάφοροι σύνδεσμοί σας ανά την Ελλάδα έτσι βλεπουν τη Θύρα 13; Ο σύνδεσμος της Πάτρας, ο σύνδεσμος του Γκύζη έτσι τη βλέπουν τη Θύρα 13; Ο υπόλοιπος οπαδικός κόσμος έτσι τη βλέπει τη Θύρα 13; Γιατί εμείς ακούμε δεξιά κι αριστερά κάτι «κακεντρεχείς» που μιλούν για παντελόνιασμα, για συνδέσμους-φαντάσματα, για συνδέσμους δωρεά από κάποιους, για ξυλοδαρμούς στη Λεωφόρο, για φασιστικά πανώ κ.α. Τι ισχύει τελικά;

Το μήνυμα στο πανό ήταν συγκεκριμένο και όσο και να θέλουν οι καλοθελητές να το παραποιήσουν, δεν θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα ελληνικά που ξέρουμε. Δεν υπάρχει πουθενά βλασφημία για καμία χαμένη ζωή, αλλά σαφής υπαινιγμός προς όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει τον ελληνικό αθλητισμό και οπαδισμό.

Επειδή ούτε εμείς έχουμε ξεχάσει τα ελληνικά, ας δούμε πώς αποκωδικοποιείται το πανώ. «Κι όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε». Τι λέει δηλαδή; Κατ’ αρχήν, παίζει με τις λέξεις χρησιμοποιώντας τις αδικοχαμένες ψυχές προς επιχειραματολόγηση. Πόσο θεμιτό είναι αυτό; Το αφήνω στην κρίση σας. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το κυριότερο συμπέρασμα είναι η ουσία. Ότι ζητάει, δηλαδή, να πεθάνουμε όλοι οι γαύροι, έχοντας την ίδια μοίρα με τους 21 νεκρούς της τραγωδίας της Θύρας 7. Τι συμπεραίνουμε από αυτό; Ότι η Θύρα 13 χαίρεται με τη μοίρα των 21 αδικοχαμένων ψυχών και εύχεται το ίδιο και στους εναπομείναντες ζωντανούς γαύρους. Θεωρούν ότι αυτό αξίζει στους γαύρους. Ο θάνατος είναι η τιμωρία για όσα έχουν περάσει εξαιτίας του Θρύλου μας. Η Θύρα 13 δε θεωρεί ότι είναι βλασφημία προς τους νεκρούς, παρ’ όλο που χαίρεται για τη μοίρα αυτών και εύχεται το ίδιο και για τους υπόλοιπους γαύρους. Είναι που γνωρίζουν καλά ελληνικά…

Τα δεινά που έχετε προκαλέσει με τις μεθόδους σας εντός και εκτός γηπέδων, η ζωή του Μιχάλη που τόσο βίαια αφαιρέσατε χωρίς ουσιαστικά να τιμωρηθείτε για αυτό, και ο επιλεκτικός σας ανθρωπισμός και μοραλισμός, που εμφανίζεται κατά το δοκούν, είναι χαρακτηριστικά που οι πολλοί μπορεί να ξεχνάνε, εμείς όμως όχι.

Επειδή κάθε κουβέντα που περιπλέκεται πάνω σ’ έναν νεκρό είναι «λεπτή», θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός. Είμαι κάθετα αντίθετος της αυτοδικίας. Τα όσα έχει διδαχτεί ο νεοέλληνας μέσα από τις γαλουχίες της 10ης εντολής και του κόκκινου κύκλου, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Άρα, θεωρώ ότι κάθε πράξη αυτοδικίας δεν αρμόζει σε ένα σύγχρονο κράτος ούτε σε κανένα νομικό κώδικα. Αρμόζει μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Στην υπόθεση που αναφέρει η ανακοίνωση, υπήρξαν τιμωρίες από ελληνικά δικαστήρια. Εγώ δε θα κρίνω τις αποφάσεις, αλλά θα εκφράσω την απορία μου ως προς το τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση όταν λέει «χωρίς ουσιαστικά να τιμωρηθείτε για αυτό». Υπήρξαν τιμωρίες και εδώ σταματάει η κουβέντα. Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός και μοραλισμός, δεν μπορώ να καταλάβω πού «χτυπάει». Διότι, ποτέ δεν ακούστηκε κάτι σε γήπεδα, σε ανακοινώσεις συνδέσμων ή ακόμα και στα sites από οπαδούς του Ολυμπιακού περί νεκρών ή ευχών για θάνατο αλλόθρησκου. Άκυρο τελείως.

Δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν αλλόθρησκο για τις πράξεις μας! Αφουγκραζόμαστε πάντα τη γνώμη των ανθρώπων που στηρίζουν τους συνδέσμους της Θύρας 13 και περιμένουμε την ενεργή και πολύπλευρη συμμετοχή τους, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι ένα λιθαράκι στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Να έχετε εμπιστοσύνη στη Θύρα 13!
 
Υ.Γ. Και στα καλά και στα κακά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά. Μέσα από το διάλογο λύνεις τα προβλήματα, και γίνεσαι καλύτερος. Η Θύρα 13 είναι υπεράνω προσώπων.

Όσο και να παρακαλάτε τους λοιπούς παναθηναϊκούς, είστε μία απομονωμένη μάζα οπαδών που καπηλεύεται το όνομα της ομάδας προς ιδίον όφελος. Όχι ότι μας χαλάει εμάς. Στα τέτοια μας σας γράφουμε. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι είστε μόνοι σας, ακόμα και μέσα στον ίδιο σας το χώρο. Το ψέμα κρατάει λίγο. Και η κλεψιά επίσης. Όλα κάποτε φανερώνονται.

Υ.Γ. Η Θύρα 7 απάντησε όπως μόνο αυτή ξέρει.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Εγω παραφράζω τον τίτλο του άρθρου απλά.
"ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13"

Εικόνα red hell 7

Να είστε όλοι καλά παιδία όντως σαν την υγεια τίποτα και δυστυχώς το καταλαβαίνει κανεις όταν πάθει.Κάποιοι άνθρωποι έχουνε πλεον καεί ξεκάθαρα στο όνομα του νεο-οπαδισμου.
Καλή συνέχεια.

Εικόνα red hell 7

Αδέρφια καλώς σας βρήκα και πάλι.
Έλειψα για πολύ καιρό γιατί δυστυχώς είχα τεράστιο πρόβλημα οικογενειακής φύσεως με πολύ άσχημη κατάληξη.
Θα πώ απλα οτι απο τα είκοσι και πλέον χρονία όντας μέλος της θύρας 7 και έχοντας "συναναστραφεί"με όλες της αλοθρησκες ομάδες οπαδών έχω να πω μονο ενα πράγμα.
Μήν μπαινετε στον κόπο να βρείτε Έστω και ενα ψήγμα ντομπροσυνης,μαγκιας και αλήθειας στις πράξεις ή στα λεγόμενα τους.
Υ.Γ Και επειδή μου αρέσει να λέω παντα την αλήθεια δυστυχώς διακρινω μια αλλοίωση του χαρακτήρα της θύρας 7 που ελπίζω να είναι παροδική.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κουράγιο, αδερφέ.

Εικόνα nissios

Κουράγιο, αδερφέ.

Εικόνα apostolos gaganis

Φίλε να΄χεις την υγειά σου και μπόλικα τα κουράγια σου.

Εικόνα nissios

Θωμά, με την ψυχραιμία που σου εξασφάλισαν οι μέρες που μεσολάβησαν, στάθηκες πιο ψύχραιμος απ' όσο εγώ σε μια ομόθεμη ανάρτηση. Είμαι υπόλογος για ό,τι έγραψα τότε που το θέμα ήταν φρέσκο.

Το θλιβερό και αντιφατικό και σχιζοειδές της υπόθεσης είναι ότι, αντί η απώλεια της ζωής ενός ή περισσότερων οπαδών να μας οδηγήσει σε αυτοκριτική, σε περίσκεψη, σε ενδοσκόπηση, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει ή να κάνει αυτό που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να ανατροφοδοτείται το οπαδικό μίσος. Και φταίω πρώτος εγώ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μια χαρά τα είπες, Νικόλα. Σε όλους καλλιεργήθηκε οργή για τους βαζέλες. Ας πράξει ο καθένας όπως γουστάρει, αρκεί να μη γίνει σαν τα μούτρα τους. Ε, εσύ δεν έγινες σαν τα μούτρα τους, οπότε μια χαρά τα είπες.

Εικόνα apostolos gaganis

Είσαι πάντα ο γνωστός Νίκος Γόδας. Σε περιμένω να διαβάσω αυτά που γράφεις. Με το γνωστό σου ύφος: κοφτό, τσεκουράτο, γνήσιο, αληθινά ΓΑΥΡΙΚΟ.

Και κάτι λανθασμένο που βλέπω επανειλημμένως τελευταία σε όλα τα ΜΜΕ, έχοντας απλωθεί παντού σαν πανδημία. Τα ελληνικά είναι δύσκολα και ΟΛΟΙ κάνουμε λάθη. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. Ετούτο όμως το παρατηρώ και σ΄επίσημα κείμενα φορέων, κομμάτων, από επίσημα χείλη κ.λ.π. Η φράση ΄΄ανεξαρτήτου χρώματος, πρόθεσης, προσέλευσης΄΄ και τα ρέστα, είναι λάθος. Δεν μπαίνει επίθετο εδώ ( ανεξάρτητος -η -ο ), αλλά επίρρημα: Ανεξαρτήτως πρόθεσης ή ανεξάρτητα από πρόθεση, είναι το σωστό. Δεν θα το σχολίαζα, αν δεν μου τα΄πρηζε το γεγονός ότι το λάθος επαναλαμβάνεται κατά κόρον κι από θεωρούμενους ΄΄γραμματισμένους΄΄, γιαυτό και το κάνω.

Με συγχωρείς, Θωμά, που καταχράστηκα ΄΄έδαφος αλλότριον΄΄, αλλά ήθελα από καιρό να εκφράσω ό,τι έγραψα. Είδα μια απ΄τις ανακοινώσεις, και μου΄ρθε έτσι...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ" ΑΝΤΙ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ" ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ...ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ (ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΜΟΥ....) ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ"ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ" ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ......ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 2004 ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 800.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ,ΞΑΠΟΣΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Θ4,ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ Θ1 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΩΡΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΜΙΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Θ4 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΗΤΑΝ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ-ΒΑΡΔΙΝΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Θ7 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΝΑ ΣΑΚ-ΒΟΥΑΓΙΑΖ ΜΕ ΤΑ 800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ 30.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ "ΑΓΑΠΑΕΙ" Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ...ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Εικόνα kostas alsoupoli

Αδερφε Ηρακλειωτη μιας και αναφερθηκες σε αυτο το παιχνιδι, που αν δεν κανω λαθος ηταν παραμονη καθαρης δευτερας πριν απο 11 χρονια , θεωρω και πιστευω οτι ειναι απο τα χαρακτηριστικα παραδειγματα σε αυτο που λεμε οτι παντου κανει κουμαντο η 7 και οτι αν μας αφηναν παντα και παντου ο ολυμπιακος θα επαιζε εντος εδρας..Εγω με την παρεα μου ειχαμε κατεβει με την αεροπορικη αυθημερον και οντως εκεινη την μερα με την συμβολη των παιδιων απο το συνδεσμο του Ηρακλειου η πολη ανηκε αποκλειστικα σε εμας.
Οσο αναφορα το συγκεκριμενο πανο νομιζω δεν υπαρχουν λογια για το να κατακρινει καποιος που σεβεται τον εαυτο του και τα παντελονια που φοραει.Και ευτυχως εστω και λιγοι απο αυτους καταδικασαν την συγκεκριμενη κινηση.

Εικόνα nissios

Γιατί "την τρομερή εμφάνιση του Έλληνα διεθνή (sic)" πού τη βάζεις; Το "μίλησε από τη θέση του ως πρόεδρος (sic)"; Φιλιά στον Χάνδακα.

Εικόνα nissios

Ορθότατη η γνωμάτευση. Βλέπω, θεραπεύουμε και γλωσσικά νοσήματα! Ο καλός ο μύλος κτλ...

Εικόνα apostolos gaganis

Το τελευταίο με το μύλο το΄λεγε ο παππούς μου, ξέρεις ο ΄΄Ρώσσος΄΄, στα τέλη του 19ου αιώνα όταν τον ρωτούσανε ( πριν ή μετά που παντρεύτηκε, θα σε γελάσω ) για τις γυναίκες...

Εικόνα Aprosarmostos17

Στην αρχαία Ελλάδα, η προσβολή των νεκρών ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη βλασφημία μετά την προσβολή των θεών. Στη σύγχρονη Ελλαδίτσα έχουμε γεμίσει από ανθρωπόμορφους ουραγκοτάγκους που θα πετάξουν την οποιαδήποτε παρανοϊκή παπαριά τους και μετά θα κάτσουν να στην εξηγήσουν κιόλας. Ένα πανώ ΞΕΦΤΙΛΑ για τον κάθε βάζελο και τον οποιοδήποτε υποστηρικτή του.