Δεν φταίει ο Φορτούνης για χθες



Πολλά έχουν ειπωθεί για το χθεσινό ματς. Κι εδώ μέσα από τον Απόστολο και τους σχολιαστές, αλλά και σε όλα τα sites, Ολυμπιακών πεποιθήσεων ή μη. Θα προσπεράσω την αγωνιστική κριτική για να πιάσω μία βαθιά πληγή στον Ολυμπιακό. Τη δημοσιογραφική προσέγγιση που προσπαθεί να καθορίσει ποιος παίχτης θα παίζει ή όχι και το κατά πόσο επηρεάζει όλο αυτό τον κόσμο και τον προπονητή.

Κατευθείαν στο ζουμί. Αυτό είναι το σημερινό άρθρο του Σταύρου Γεωργακόπουλου στο sport24: http://www.sport24.gr/Columns/stavros-georgakopoulos/ti-metrhse-lathos-o-xasi.4843751.html . «Λάδι» ο προπονητής κατά τον Γεωργακόπουλο. Υπάρχει, σαφέστατα, κριτική, αλλά περιορίζεται σε μικρά σημεία και είναι σε στυλ «έλα μωρέ, δεν έγινε και τίποτα…». Πέρυσι, 21 Σεπτεμβρίου, ίδια εποχή δηλαδή, ο Γεωργακόπουλος ανέβασε αυτό το άρθρο: http://www.sport24.gr/Columns/stavros-georgakopoulos/kopste-to-laimo-sas-na-paiksei-o-fortounhs.4275064.html . Ή θα παίζει ο Φορτούνης, σου λέει, ή κόψτε τον λαιμό σας. Η διαφορά των δύο άρθρων είναι ότι του σημερινού άρθρου προηγήθηκε η χθεσινή ήττα-τραγωδία, ενώ του περσινού άρθρου προηγήθηκε το διπλό επί του Ηρακλή με ανατροπή. Πέρσι, η ομάδα κέρδισε μεν, δεν χρησιμοποίησε τον Φορτούνη, δε, ο Μπέντο (αν θυμάμαι καλά ήταν εκτός αποστολής), ενώ χθες χρησιμοποιήθηκε ο Φορτούνης αλλά χάσαμε. Άρα, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος βγάζει «λάδι» τον προπονητή αν παίζει ο Φορτούνης κι ας χάνουμε, και τα «χώνει» στον προπονητή αν κερδίζουμε και δεν παίζει ο Φορτούνης. Δεν τον ενδιαφέρει, με λίγα λόγια, αν κερδίζουμε ή όχι, αρκεί να παίζει ο Φορτούνης. Μάλιστα, δεν είναι οι μόνες φορές που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το κάνει αυτό. Μετά τη νίκη επί της Ριέκα, έγραψε αυτό: http://www.sport24.gr/Columns/stavros-georgakopoulos/catch-me-if-you-can.4807267.html , αναρωτώμενος αν έπρεπε ή όχι να χρησιμοποιηθεί ο Φορτούνης.

Ανάλογα κινήθηκαν κι άλλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν αναφέρονται μόνο και μόνο επειδή δεν λειτούργησαν τόσο απροκάλυπτα. Αν χρειαστεί, όμως, θα ειπωθούν όλα για όλους. Συμπαιγνίες εις βάρος της ομάδας δεν είναι ανεκτές από κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει το κίνητρο του καθενός. Δεν με ενδιαφέρει αν το κάνει για να υπερασπιστεί τα φιλαράκια του ή αν τα παίρνει ή δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πλήττεται ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής, αν το κρίνει σκόπιμο, θα παίξει και με 11 τερματοφύλακες. Επειδή έτσι γουστάρει.

Από όλο αυτό το σκηνικό, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος που πλήττεται. Ο ίδιος ο Φορτούνης, ο οποίος -στην τελική- φέρει και τη λιγότερη ευθύνη για όσα γράφονται γι’ αυτόν, δέχεται απανωτά χτυπήματα στη συνείδηση του κόσμου. Μόνο καλό δεν κάνουν στον Φορτούνη όσοι δημιουργούν τέτοια ζητήματα. Ίσα ίσα που τον θέτουν ένοχο στη συνείδηση του οπαδού του Ολυμπιακού. Και είναι το μεγαλύτερο κρίμα της υπόθεσης. Διότι είναι, σίγουρα, ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, Έλληνας και Ολυμπιακός.

Τέλος, δεν ευθύνεται ο Φορτούνης για τη χθεσινή εμφάνιση. Ο Χάσι είναι ο απόλυτος υπεύθυνος. Το ατομικό μερίδιο ευθύνης, ωστόσο, βαραίνει και πολλούς παίχτες. Πολλούς παίχτες. Ε, ο Φορτούνης φταίει λιγότερο από πολλούς άλλους.

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω με τον Κρατιστο...
Ιδιαιτερα μετα την πωληση του μικρου στα 22 εκατ. καταλαβαινεις την ψυχολογικη κατασταση του Φορτουνη αλλα και την αδημονια της Διοικησης να "φανει" ο παικτης για να τον πουλησει...(οπως υπολογιζε πριν 2 σεζον).
Αυτο ολο χρειαζεται ισχυρο χαρακτηρα και προσωπικοτητα πραγμα που ο Φορτουνης προφανως δεν εχει...
Δεν γινεσαι ηγετης επειδη το θελει ο ΓΑΥΡΟΣ, κατ'εντολην...ουτε επειδη στο λεει και στο φωναζει ο (γραφικος πια) Σαββας. Πρεπει να το'χεις... Τελος παντων, ειναι κριμα διοτι εχει, ως παικτης, πολλα στοιχεια που ειναι χρησιμα και πολυ καλυτερα απο αλλους...αλλα πανε χαμενα, δυστυχως !

Εικόνα yiannis thinkfree

Καλημέρα και από μένα,
νομίζω οτι όλοι μας αδικούμε τον Φορτούνη. Είτε τον μηδενίζουμε είτε τον υπερεκτιμούμε. Ποδοσφαιριστές που βάζουν 9 στα 10 πέναλτυ και 9 στα 10 τετ α τετ γκολ, σίγουρα έχουν αυξημένο δείκτη νοημοσύνης, μεγάλη εσωτερική δύναμη και καθαρό μυαλό. Όσοι έχουν παίξει μπάλα και είχαν αντίστοιχους συμπαίκτες αντιλαμβάνονται αυτό το χάρισμα. Τα παραπάνω όμως δεν είναι τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που πρέπει να υπάρχουν σε έναν ηγέτη.
Δεν πιστεύω οτι ζήτησε ο Κώστας το περιβραχιόνιο του αρχηγού ούτε θέλει να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Εμείς [οπαδοί,διοίκηση κλπ] του τα δώσαμε με το ζόρι και νιώθοντας σίγουροι για την επιλογή μας, δυσανασχετούμε για αυτό που ουσιαστικά δεν είναι ο άνθρωπος. Νομίζω οτι και οι εκάστοτε προπονητές παρασυρόμενοι και αυτοί από την περιρέουσα ατμόσφαιρα, απαιτούν λάθος πράγματα. ο Φορτούνης είναι Ολυμπιακός, είναι Ελληνόπουλο και είναι μακράν ο ποιοτικότερος παίχτης στο μίζερο πρωτάθλημά μας. Είναι ένας ''ευλογημένος'' άνθρωπος που τον έχουμε στον Θρύλο μας και εμείς πρέπει να είμαστε ευτυχείς. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε ένα χαρισματικό άτομο με τα δικά μας γήινα δεδομένα. Νομίζω οτι το μόνο που χρειάζεται ο Κώστας είναι να τον αφήσουμε στην ησυχία του και αυτός θα μας το ανταποδώσει.
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε κάποιον άλλον από το στενό του περιβάλλον. Στην άποψή μου έχω καταλήξει παρακολουθόντας τον στις εκφράσεις του, στα λόγια του και κυρίως σε αυτά που δεν λέει. Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους έχουν καταστραφεί τέτοιοι χαρακτήρες λόγω ιδεοληψιών. Ας τον προσεγγίσουμε σαν έναν χαρισματικό καλιτέχνη, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι.

Εικόνα KCS

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του σύνγαυρου yiannis thinkfree. Θα προσέθετα μόνο πως ίσως θα χρειαζόταν ένας αθλητικός ψυχολόγος να στηρίξει και τον Φορτούνη και άλλους παίκτες που μπορεί να το χρειάζονται. Και σ'αυτό, έχουν αναφερθεί άλλοι σύνγαυροι εδώ.

Εικόνα Kratistos_

Γεια σας!

Από την προσωπική μου εμπειρία, όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που είναι εμφανώς ανώτερος, τότε αποδέχεσαι το δεύτερο ρόλο και τρέχεις σα σκυλί και κλοτσάς και μάχεσαι. Δεν παραμένεις η ντίβα Μαρία Κάλλας, γιατί η ζωή δεν είναι καμαρίνι που ο καθρέφτης δίχνει μόνο εσένα..
Πόσο καλύτερα θα ήταν αν ο Φορτούνης έκανε το απλό και μάρκαρε τον στόπερ που έβγαλε την 40 μετρα (!) ασσίστ (!!!), εξάλλου εκεί ήταν η αμυντική θέση του..

Με όλη την καλή θέληση προς τον Φορτούνη, θα τον συμβούλευα, για να ξαναβρεί τον εαυτό του, να ζητήσει το Δεκεμβριο να φύγει δανεικός για κάποια ομάδα στη Γερμανία. Το ελληνικό περιβάλλον έχει, όντως, μία τοξικότητα που η προσωπικότητά του τη στιγμή αυτή δεν την αντέχει. Ντίβα ήταν και ο Μήτρογλου, αλλά ήταν και λίγο γράψαρχις και γι αυτό προχωρησε. Ο φορτούνης πρέπει να γίνει λίγο μήτρογλου και να τους γράφει όλους, και εμάς τους αμφισβητίες και τους άλλους τους κόλακες..
Αν όμως δεν φύγει, καό θα ήταν η ομάδα να δουλεψει μαζί του με κάποιον αθλητικό ψυχολόγο (όλοι τον χρειάζονται) και όχι με τις Θεοδωρίδειες ηρωικές ιαχές.. Ειναι φανερό ότι ο παικτης έχει κάποιου είδους αγχώδη διαταραχή που επιδρά και στο σώμα του.. Ας τον προστατεύσουμε για καλό δικό του και της ομάδας. Εξάλλου το παιχνιδι οπου ήρθε χωρίς άγχος από τον παγκο με τη Ριέκα αποδεικνύει ότι το ψυχολογικο είναι η ρίζα του προβλήματος..

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητέ Σύγγαυρε οι απόψεις μας συγκλίνουν στα περισσότερα σημεία .
Μετά την μεγάλη πίκρα της περασμένης Τρίτης, που για καλή μας τύχη δεν μας προσέφερε το κώνειο ενός ιστορικού διασυρμού(δεν ξέρω αν φρενάρισε και ο Jesus για τους δικούς του λόγους ) είναι απλά τα εξής:
1.Με δεδομένο ότι θα πάμε με αυτό το ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο(μετά βλέπουμε..)
πρέπει ο Προπονητής να σκεφθεί χίλιους δυο τρόπους για την πλήρη αξιοποίηση του.
2. Συνεπώς το κυρίαρχο ζήτημα είναι αυτός ο Προπονητής να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να σκεφθεί τις αναγκαίες βελτιώσεις σε τρείς τομείς:
α)Τακτική της ομάδας ανάλογα με την δυναμικότητα και τα χαρακτηριστικά κάθε αντιπάλου. Συμπεριλαμβάνω την σύνθεση και το κοουτσάρισμα κάθε αγώνα(οξυδέρκεια γρήγορα αντανακλαστικά…)
β) Την βελτίωση της φυσικής κατάστασης (νομίζω υπάρχουν περιθώρια) χωρίς να κάψει κάποιους παίκτες. Να βοηθήσει το Ιατρικό επιτελείο.
γ)Την ψυχολογία, το ηθικό και την διαπαιδαγώγηση των παικτών. Από όλους πρέπει η ομάδα να παίρνει το maximum.
Τώρα η δική μου εκτίμηση είναι ότι οι πιθανότητες επίτευξης των πιο πάνω βελτιώσεων από τον συγκεκριμένης φιλοσοφίας και γνώσεων(?) προπονητή είναι περιορισμένες !μακάρι να μας διαψεύσει!
Δεν είμαστε αγνώμονες έχει σημαντικό μερίδιο στην πρόκριση στο C.L
Διευκρινίζω ότι δεν αποδοκιμάζω τον Χάσι αλλά είμαι επιφυλακτικός για την ποδοσφαιρική του παιδεία στην αμυντική λειτουργία! Οψόμεθα!
Υ.Γ Αρχίζει και γίνεται ψυχοφθόρο για τον Φορτούνη και επιζήμιο για την ομάδα το γεγονός ότι πέφτουν πολλά φώτα επάνω στην απόδοση του , να γίνονται, όχι αδίκως, αρκετές αρνητικές κριτικές.
Είναι ταλέντο αλλά κατά την άποψη μου χαμηλής εργατικότητας και θέλησης για βελτίωση, ίσως και συναισθηματικής αστάθειας. Είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας ας το φροντίσουν δεόντως οι αρμόδιοι.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το κεντρικό θέμα του θρύλου μας , άλλωστε δεν είναι ούτε ο Μποτίνος, ούτε ο Δεληκάρης,ούτε ο Καραπιάλης ούτε ο Τζόλε!

Εικόνα Kratistos_

Νομίζω ότι όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ο Φορτούνης θα προστατευτεί από την ομάδα. Έχει μία πολύπλοκη προσωπικότητα, φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού του. Προσωπικά δεν θα γράψω κάτι άλλο για τον άνθρωπο, καθότι ανήκω στο ανώνυμο πλήθος και ίσως είναι σε κάποιο βαθμό άδικο να τον κατακρίνω συνέχεια. Αλλά περιμένουμε να δούμε μεγαλύτερη προσπάθεια και ολυμπιακό μέταλλο.

Τελοσπάντων, πολλά θέματα φαίνονται και φέρονται προς επίλυση. Είναι καλό που συνέβη τώρα νωρίς διότι αιθεροβατούσαμε. Επίσης, βλέπω και την ΑΕΚ να είναι μία δεμένη ομάδα, άσχετα με την ατομική αξία των παικτών της. Έχει βρει αμυντική χημεία και βρίσκει και απίθανες επιθετικές λύσεις. Δεν μπορούμε να την υποτιμάμε ούτε να τη χλευάζουμε. Μην ξεχνάμε ότι έχει και τη διαιτησία. Η ΑΕΚ έχει τη διαιτησία, όχι ο ΠΑΟΚ. Αλλά ενόψει του ντέρμπι πιστέυω ότι θα ξεδιπλωθούν και οι σχετικές απόψεις μας!

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω Κρατιστε και ...κραταιοτατε.
Ιδιαιτερα μετα την πωληση του μικρου στα 22 εκατ. καταλαβαινεις την ψυχολογικη κατασταση του Φορτουνη αλλα και την αδημονια της Διοικησης να "φανει" ο παικτης για να τον πουλησει...(οπως υπολογιζε πριν 2 σεζον).
Αυτο ολο χρειαζεται ισχυρο χαρακτηρα και προσωπικοτητα πραγμα που ο Φορτουνης προφανως δεν εχει...
Δεν γινεσαι ηγετης επειδη το θελει ο ΓΑΥΡΟΣ, κατ'εντολην...ουτε επειδη στο λεει και στο φωναζει ο (γραφικος πια) Σαββας. Πρεπει να το'χεις... Τελος παντων, ειναι κριμα διοτι εχει, ως παικτης, πολλα στοιχεια που ειναι χρησιμα και πολυ καλυτερα απο αλλους...αλλα πανε χαμενα, δυστυχως !

Εικόνα redterror

Εδώ βρίσαμε ΤΖΙΟΒΑΝΙ-ΤΖΟΛΕ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!Στον <<κωστάκη>> θα κολλήσουμε?
Αμα κράζεις τον καλύτερο παίχτη σου,ειδικά στο γήπεδο τότε είσαι ουαου!!
Είσαι κάποιος!!(σιγά τη λουλού,πέφτει συνέχεια να πάρει πέναλντι,το λένε και στα άρθρα και στα σχόλια στο sdna)δε διαβάζεται?ανοίξτε τα μάτια σας το παιδί κοροιδευει!!και δε μπορεί!!ειναι λίγος για το Θρύλο!!
δεν ονειρευόμαστε ετσι τον Ολυμπιακό!!κάντε λαικ απο κάτω τον έβρισα!! και δεν ονειρευομαι κι έτσι τον Ολυμπιακό!!

Εικόνα Nery Castilllo

Δεν ξέρω τι είναι με το στόμα,στην πράξη όχι ο καλυτερος,ο χειρότερος είναι και αποτελεί τις λίγες περιπτώσεις αξίες κραξιματος(όχι στο γήπεδο βέβαια).Να συνέλθει η γρήγορα στον πάγκο,δε θα περιμένει ολόκληρος Ολυμπιακός τον Κωστάκη να πάρει τα πόδια του.

Εικόνα redterror

ποιος είναι στην πράξη ο καλύτερος απο το φορτούνη???εγω βλεπω στην πράξη που λες φίλε φετος οτι έχει 3αγώνες προκριματικούς ch.l 1γκολ 1ασιστ και 3παιχνίδια πρωτάθλημα 3γκολ και είναι ο χειρότερος στην πράξη?Μάλλον με το 'στόμα' είναι ο 'χειρότερος' που λές κι εσύ!!

Εικόνα Nery Castilllo

Σέβομαι την άποψη σου,θεωρώ ότι οι αριθμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση λένε ψέματα.Για μένα και όπως παρακολουθώ το ποδόσφαιρο στην πλειονότητα των παιχνιδιών από πέρυσι,παίζουμε με 10 παίκτες.Ούτε Ζιο είναι,ούτε Τζόλε,ούτε Γκαλλέττι ούτε ούτε ούτε ούτε για να δικαιολογήσω τέτοια αγωνιστική εικόνα και συμπεριφορά(που δε θα τη δικαιολογούσα,αλλά για να θέσω το πλαίσιο).Ο Οφόε και ο Καρσελά πολύ πρόχειρα έχουν παίξει πολύ καλύτερα από τον αρχηγό(άλλο ανέκδοτο αυτό).

Εικόνα redterror

Σορυ φίλε αν μίλησα λίγο απότομα,αλλά όπως καταλαβαίνεις τα νεύρα είναι τσίτα απο την τρίτη.Εννοείτε οτι δεν είναι κανένας απο αυτούς και δεν ξέρω αν ήθελε και να είναι αρχηγός,δηλ.ήταν ο ρέτσος?Δεν τον έχω για θεό αλλά νομίζω οτι σε αυτή την ομάδα είναι απο τις κολόνες της και δεν έχουμε περιθώρια να καίμε τέτοιους παίχτες.Βάλε στην εξίσωση ότι απο πρόπερσι που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα η ομάδα άλλαξε 4-5 προπονητές που του ζητάνε και διαφορετικά πράγματα βάλε επίσης και το κράξιμο στο καραισκάκη και πές μου μετά.Γενικά άλλο τι θέλουμε απο ενά παίχτη και άλλο τη πραγματικά είναι.Ο φορτούνης είναι αυτός με τα καλά και τα κακά του.

Εικόνα holland74

Φυσικά και δεν φταίει ο Φορτούνης προχθές...
Το στήσιμο της ομάδας ήταν τραγικό, όχι ερασιτεχνικό, αλλά αλάνας...Η ευθύνη ανήκει στον προπονητή και μόνο...
Ο οποίος προπονητής είναι επιτυχημένος, διότι έφερε σε πέρας την αποστολή για την οποία είχε προσληφθεί..
Πρέπει τώρα να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο ΤΣΟΥΛΟΥ επειδή μας είχε λείψει το σεντόνι και να πάρουμε το πρωτάθλημα..Υλικό υπάρχει...
Αλλά ο προπονητής πρέπει να λάβει υπόψη πως αν φάει καμιά 8άρα στο Τορίνο ή στη Βαρκελώνη(αν παίξει όπως χθες δεν είναι απίθανο), τότε....

Εικόνα strs

Το θέμα, δεν είναι "Φορτούνης η Χάσι".
Το θέμα είναι, ο Φορτούνης, τα τελευταία 3 χρόνια, βελτιώθηκε, έμεινε στάσιμος η χειροτέρεψε;

Εικόνα Romain

Γενικά συμφωνώ με το άρθρο. (Όχι του Γιωργακόπουλου)

Θα πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν οτι...

Παίζαμε με καλύτερη ομάδα. (Αυτό είναι και το μεγάλο λάθος του προπονητή που δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση με αποτέλεσμα στο α΄ ημίχρονο να είμαστε τόσο χάλια)

Ο προπονητής είναι καινούργιος και τώρα μαθαίνει την ομάδα. Όπως και πολλοί παίκτες δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Είχαμε και τους τραυματισμούς σημαντικών παικτών όπως Μποτία και Βούκοβιτς.

Παραμένει βέβαια μία πολύ άσχημη εμφάνιση σε κομβικό αγώνα. Σίγουρα ο πρώτος που φταίει είναι ο Χάσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα takis xwsiar

Γεια χαρα παιδια!Κατα τη γνωμη μου το πρόβλημα στις εμφανισεις που εχει κανει εως τωρα η ομαδα μας,δεν είναι στην αποδοση ενός η παραπανω παικτη.Ειναι ότι η ομαδα δεν "ασχολειται, μα καθολου,με ένα αμυντικο σχεδιο.ανεξαρτητος εάν ο αντιπαλος είναι υποδεέστερος η καλυτερος από εμας!Οι παικτες ακομα και στα στημενα,πανε "τουρλουμπουκι" χωρις προσωπικα μαρκαρισματα(Αυτος ο Ντουμπιας που πηρε την κεφαλια,μεσα στην περιοχη,δεν μου φανηκε και πρωτο μποι!).Οταν δε βρισκόμαστε στην επιθεση,τρεχουν ολοι μπροστα λες και το παιχνιδι ληγει σε 30 δευτερόλεπτα,και χανουμε 1-0!!Αυτό εχει φανει ΕΝΤΟΝΑ,και στα παιχνίδια με Λαμια,Λαρισα και ξανθη.Το χειροτερο είναι ότι ο Χασι δηλωσε ότι "εγω παιζω επιθετικα,το ιδιο θα συνεχισω να κανω και στο τσου λου"!Λες και ότι αμα παιζεις επιθετικα θα πρεπει να μην ενδιαφέρεσαι για την αμυνα και το κεντρο!Μακαρι να εχω αδικο σε όλα αυτά που λεω.Παντως όταν η ομαδα εχει τετοια θεματα,νομιζω ότι είναι δευτερεύον η αποδοση καποιου παικτη.Εαν η ομαδα επαιζε όπως θα θελαμε,τοτε η αποδοση του κάθε φορτουνη,θα ειχε άλλη βαρυτητα.Τωρα όμως εγω επιφυλασομαι να τα "ριξω χυμα" στον Φορτουνη(και μενα παντως δεν μου αρεσει η εικονα του στο γηπεδο).Όταν όμως ο Ολυμπιακος στρωσει(αμαν και ποτε!),τοτε θα κρινω αλλιως τον κάθε παικτη,οπποιος είναι ο αδύναμος κρικος θα φανει πιο καθαρα!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Από πέρσι τέτοιον καιρό είχε ξεκινήσει και αυτός αλλά και ο Βιρβίλης στο contra την ιστορία με το Φορτούνη αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το έκαναν για τους λόγους που αναφέρεις ή μόνο για αυτούς.Πιστεύω ότι τα παλληκάρια ανήκουν στους και καλά αντικειμενικούς Ολυμπιακάρες δημοσιογράφους (τσιμουδιά πέρσι στις μαλακίες που έγραφαν εναντίον του Ολυμπιακού οι ΑΡΔ των άλλων ομάδων) για να μη μιλήσω για τον πόλεμο εναντίον της ομάδας από τον Aύγουστο κιόλας με δήθεν αποκαλύψεις για τα παρασκήνια της ομάδας πριν από κρίσιμους αγώνες.Η όλη συμπεριφορά δεν είναι καθόλου αθώα.Όσον αφορά το θέμα προπονητή , πέρσι σχεδόν όλοι είχαμε στηρίξει (σε αυτήν τη σελίδα τουλάχιστον ) αλλά και στο fb τον Μπέντο μέχρι και τον Φλεβάρη ενώ τώρα τον Χάσι ήδη τον έχουμε διώξει και συζητάμε για παρελάσεις.Σαφώς και έχει ευθύνες και εμένα δε μου γεμίζει το μάτι αλλά ρε παιδιά λίγο υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε?Τι κράξιμο είναι αυτό?Πάλι στην γαμοεσοστρέφεια?Και όσον αφορά το Φορτούνη και σε δεύτερο βαθμό τον Καπίνο δεν νομίζετε ότι χρειάζεται και λίγο προσοχή σε αυτά που γράφονται(όχι από εσένα).Αν ξεκινήσει το βρισίδι και η γιούχα θα τους κάνει δηλαδή καλό?Έχουμε 13 του Σεπτέμβρη και για την γενικότερη εικόνα της ομάδας (αν ερχόμασταν από άλλο γαλαξία) θα νόμιζε κανείς ότι είμαστε στα πρόθυρα της καταστροφής.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα του ΄΄Νικος Γόδας΄΄ οτι το φταίξιμο ανήκει στο προπονητή μας,αλλά στη φάση του πρώτου γκόλ και σημαντικότερης στιγμής για την έκβαση του αγώνα, για μένα ηταν,πόσο ερασιτεχνικά στήθηκε όλη η άμυνά μας.Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την Λαμία που ήταν και τρείς παίκτες της οφσάιντ αλλά δε σφυρίχτηκε τίποτα και αν έμπαινε θα το πληρώναμε ακριβά.Επίσης πιστευω στη φάση του πρώτου γκόλ, χθές έγινε καθαρό φάουλ στον Καπίνο. Σχετικά με τον Φορτούνη θα διαφωνήσω με τον Νeri, sorry φίλε μου,απλά νομίζω πως ο Κώστας πρέπει να μάθει πολλά ακόμα για τη συμπεριφορά του μες στο χόρτο.Πρέπει να γίνει πιο τσαμπουκάς πιο αλάνι πιο ''τρομακτικός'',γιατί μπαλίτσα παραξέρει και δεν νομίζω να το παίζει μπλαζέ και να μην τον ενδιαφέρει η εξέλιξή του και η αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη.

Εικόνα Pipis

Φίλε με όλο το σεβασμό, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στον Καπινο, αν δεις, ο Καπινο πάει προς τον παίκτη που έχει σηκωθεί για κεφάλια, και μάλιστα έχει κάνει λάθος εκτίμηση καθώς σκάει σε άλλον και όχι σε αυτόν που πήρε την κεφαλιά,

Εικόνα RedDiamond

Παίζεις με 3 χαφ μέσα στη Ριέκα, κι ενώ ξέρεις ότι η Σπόρτινγκ είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις με γρήγορους παίκτες, στην ουσία δεν έχεις αμυντικό χαφ. -- Μάλλον ο Χάσι υπερεκτίμησε τις δυνατότητες μας και του γηπέδου Καραϊσκάκη!
Όμως:
Όταν τρως γκολ στο 1ο λεπτό δεν μπορούμε να ρίξουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον προπονητή σε ένα ομαδικό άθλημα. Λοιπόν, βλακώδη ενέργεια Μάριν και αχρείαστο φάουλ στο 0,30''.. σέντρα και Οφόε (εκτός θέσης--δεν ξέρει να παίζει αμυντικά).. πηγαίνει και καλύπτει τους ακάλυπτους παίκτες της Σπόρτινγκ .... Τέλος, και βάσει δεδομένων επιθιτικογενής 11αδας ... (Ρομάο στόπερ?? και Φιγκέιρας αριστερό μπακ...)

Εικόνα PGK

Βεβαίως και φταίει ο Χάσι όχι μόνο για χθες αλλά και για τις κακές εμφανίσεις στο εθνικό πρωτάθλημα. Όπως έγραψε και ο Zolo η παρέλαση είναι τον επόμενο μήνα. Όσον αφορά στον Κωστάκη και για να μη λέμε πολλά λόγια - ούτε πέρυσι έπαιξε ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις ικανότητές του - καλό θα ήταν να κάτσει για κάμποσο καιρό στον πάγκο μπας και βάλλει λίγο μυαλό. Δεν νομίζω σύγγαυρε Νίκο να βρείς πολλούς σύγγαυρους να διαφωνούν με αυτή την θέση. Την μοίρα του την καθορίζει ο καθένας άνθρωπος μόνος του. Με τηυν συμπεριφορά του ο Κωστάκης έχει χάσει την εκτίμηση των φιλάθλων και με την απόδοσή του έχει χάσει και την ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή του αξία. Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι he has shot himself in the foot.

Εικόνα Nery Castilllo

Ο πιο χαϊδεμένος αθλητής στην ιστορία του Θρύλου.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

έλα, υπάρχει και άλλος... πολύ κοντά σου ;)

Εικόνα Nery Castilllo

Ο οποίος μες στο γήπεδο οργίαζε.