Τα λάθη του Χάσι



1)      Επιλέγει να βάλει αριστερό μπακ τον Φιγκέιρας, ο οποίος -φάνηκε και από το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ- ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αριστερό πλευρό της άμυνας.
 
2)      Από τη στιγμή που αριστερό μπακ μπαίνει ο Φιγκέιρας, αριστερό χαφ ΔΕΝ βάζεις παίχτη (Μάριν) που δεν δίνει βοήθειες στα μετόπισθεν.

3)       Ο Ελαμπντελαουί δεν έχει βρει τα πατήματά του φέτος και είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Ο Φιγκέιρας έπρεπε να παίξει δεξί μπακ, ο Κούτρης αριστερό μπακ.
 
4)      Το να επιλέξεις να βάλεις αριστερό μπακ τον Φιγκέιρας, αποκλείοντας από την αποστολή και τον Κούτρη, καθιστά το έγκλημα κακούργημα. Είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός του Μίλιτς.

5)      Το να παίζει ομάδα χωρίς κλασικό αμυντικό χαφ, είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Ούτε ο Ζιλέ ούτε ο Ταχτσίδης είναι «εξάρια».

6)      Δεξί χαφ επιλέχθηκε ο Καρσελά. Κατ’ εμέ, αυτός ο παίχτης δεν προσφέρει καθόλου ουσία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το να ξεσηκώσει την κερκίδα με μία ποδιά, εμένα δεν μου λέει τίποτα

7)      Ο Καρσελά έγινε αλλαγή στο 82’, όταν είχε γίνει ήδη το 2-2. Ούτε καλά έπαιξε, όσο έπαιξε, ούτε είχε δυνάμεις από το 60’ και μετά ώστε να συνεχίσει. Ακόμα και MVP να ήταν μέχρι τότε, έπρεπε να βγει βάσει φυσικής κατάστασης.

8)      Ο Σισέ έμεινε εκτός αποστολής και μπήκε ο Νικολάου. Την ώρα που ο Σισέ ήταν εκπληκτικός στα καθήκοντά του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

9)      Ο Ρομαό έχει μονιμοποιηθεί στα στόπερ από τον Χάσι, στερώντας έτσι από την ομάδα ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ. Η δικαιολογία του προπονητή είναι οι απουσίες των Μποτία και Βούκοβιτς. Και ρωτάω: ποιο το νόημα να κρατήσεις στο ρόστερ τους Σισέ και Νικολάου όταν δεν τους εμπιστεύεσαι ούτε όταν τραυματίζονται οι «βασικοί» σου στόπερ;

10)   Χαλάς μία αλλαγή για να βγάλεις τον καλύτερο παίχτη της ομάδας (Ρομαό), φοβούμενος τη δεύτερή του κίτρινη κάρτα. Την ίδια ώρα, υπάρχει διακοπή στο παιχνίδι και έχεις ένα τέταρτο να τον ηρεμήσεις (αν έχει νεύρα) και να τον συμβουλέψεις να προσέξει.

11)   Βγάζοντας τον Ρομαό, βάζεις τον Ταχτσίδη σέντερ μπακ, ανακατεύοντας ακόμα περισσότερο μία ήδη ανακατεμένη ενδεκάδα. Πειραματίζεσαι, χωρίς να τα έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά, σε ντέρμπι.

12)   Ο Ζιλέ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τόσο καταβεβλημένος και αργός που λυπόσουν να τον βλέπεις. Γιατί δεν έγινε αλλαγή να φρεσκαριστεί το κέντρο που είχαμε χάσει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας;

13)   Η οπισθοχώρηση της ομάδας με το που φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν απόφαση του προπονητή. Εκεί παγώνεις τον ρυθμό, κρατάς την μπάλα με καλή κυκλοφορία αναγκάζοντας τον αντίπαλο να πιέσει ψηλά και να ανοιχτεί. Τελειώνεις τον αγώνα εκεί.

14)   Δεν συγκρατείς τα νεύρα σου και αποβάλλεσαι, αφήνοντας την ομάδα ακέφαλη.
Την ώρα που γράφεται το κείμενο, ο Χάσι μπορεί να έχει απολυθεί κιόλας. Η σκοπιμότητα του κειμένου δεν είναι άλλη από το να καταδείξει ότι τα μέχρι τώρα στραβά αποτελέσματα δεν οφείλονται στο κακό ρόστερ (σίγουρα έχει και αδυναμίες, για τις οποίες ευθύνεται εν πολλοίς ο Χάσι), αλλά στα εγκληματικά λάθη αυτού του ανεκδιήγητου προπονητή. Η κατάσταση διορθώνεται, άλλωστε είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για απώλεια πρωταθλήματος από την 5η αγωνιστική. Πιστεύω ακράδαντα ότι με έναν κανονικό προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα σχετικά εύκολα. Πιστεύω, επίσης, ότι ο βασικός ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα θα είναι ο ΠΑΟΚ και όχι η ΑΕΚ.

ΥΓ.: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εν γένει η διοίκηση χρεώνονται, φυσικά, τις κακές επιλογές προπονητών. Θεωρώ ότι είναι η τέταρτη κακή επιλογή τα τελευταία χρόνια μετά τους Περέιρα, Βίκτορ, Μπέντο και Χάσι. Όπως πιστώνεται την πρόσληψη των Βαλβέρδε, Μάρκο Σίλβα, Μίτσελ, Ζαρντίμ... Όπως χρεώνεται και τις λανθασμένες απολύσεις των Ζαρντίμ, Μίτσελ. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα. Οφείλει η διοίκηση και ο Μαρινάκης προσωπικά να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Όπως, επίσης, οφείλει η διοίκηση να προστατέψει την ομάδα εξωαγωνιστικά από τους κουτσαβακισμούς του νιάου. Το πρωτάθλημα αυτό θα το πάρουμε.

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλησπέρα σας.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα 14 σημεία, τα οποία αφορούν το κυριακάτικο ματς..
Γιατί στα περισσότερα παιχνίδια έχει κάνει τραγική διαχείριση του υλικού που μας έχει κοστίσει και σε βαθμούς και σε ψυχολογία..
Η μόνη μου διαφωνία είναι στο θέμα Ζαρντίμ..
Η μεγάλη μου απορία είναι αν οι επιλογές προπονητών ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ή διαφόρων παρατρεχάμενων συμβούλων και μάνατζερ..
Γιατί η πλειοψηφία του κόσμου ήταν αντίθετη με την πρόσληψη του συγκεκριμένου και η δικαιολογία πως ξέρει από προκριματικά για μένα προσωπικά είναι αστεία..
Πως γίνεται αυτό που βλέπουμε εμείς να μην το βλέπει ο Πρόεδρος??
Και δεν λέω να ερωτάται ο καθένας μας, αλλά τουλάχιστον να αφουγκράζεται τη πλειοψηφία.

Εικόνα red7neck

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να χάνεις τρίτη σερί χρονιά από την κούλα με κατεβασμένα χέρια!!!! Ντρόπη σε όλους και στον πρόεδρο που αφήνει την ομάδα έτσι ξεκρέμαστη (αγωνιστικά με τέτοιους προπονητές και εξωαγωνιστικά)...Τίποτα άλλο!!

Μπράβο μόνο στο κόσμο που είναι εκεί βρέξει χιονίσει!

Το λιγότερο που έχει μείνει είναι να μας φέρουν το νταμπλ! Όχι απλά το πρωτάθλημα!

Εικόνα george poly

Οι δυνατοτητες του χασι ηταν περιορισμενες και μικρες για τον ολυμπιακο.Ωστοσο τετοια εποχη, εκ των πραγματων,ολοι οι καλοι προπονητες εργαζονται και ελευθεροι ειναι μονο οσοι ειναι στα αζητητα.Κατα συνεπεια ο λεμονης που μας ξερει και τον ξερουμε ειναι η πιο σωστη λυση.Και επιτελους του αξιζει να παραμεινει μεχρι τελους του πρωταθληματος.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΑ
Και μπράβο σου ξανά που τα γράφεις τη στιγμή που πρέπει κι όχι νωρίτερα. ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εικόνα Romain

Πολλά λάθη και πολλές εμμονές έχει δείξει ο Χάσι.

Μοιάζει στον Μπέντο για τις εμμονές αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό. Στην αρχή τον πήγαινα γιατί είχε εργαστεί στην Άντερλεχτ. Και δεν ειχα κανένα πρόβλημα για την καταγωγή του.

Δεν ξέρω ποιός θα ειναι ο επόμενος και/ή κατάλληλος, αλλά χρειάζεται ένα καλό τιμ γυμναστών γιατί η ομάδα δείχνει αγύμναστη.

Επίσης χρειάζεται ο τεχνικός διευθυντής να έχει περισσότερες αρμοδιότητες και να μην περιορίζεται η μεταγραφική επιλογή μόνο στις; επιλογές του προπονητή.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα matrasimca

Νικο μου μεχρι να μαθει ο νεος και σοβαρος προπονητης τι μπορει να κανει ο καθε παικτης θα χασουμε αλλους 10 βαθμους.
Πραγματικα σημερα η ενδεδειγμενη λυση ειναι ο Τακης

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και για να συμπληρώσω στο ΥΓ, χρεώνεται και την επιλογή να μην πάρει τους παίκτες που ήθελε και κυρίως όταν τους ήθελε ο Μάρκο Σίλβα εξαναγκάζοντας τον σε παραίτηση.Κατά τα άλλα, πόσοι ολυμπιακάρες θα αντέξουν έναν κανονικό προπονητή (ακόμη και ο Πογιέτ κανονικός προπονητής είναι) ο οποίος θα προσπαθήσει να μας κάνει ομάδα με όλες τις ενδεχόμενες ατυχίες στην προσπάθεια αυτή?ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βλέπω, παιδιά, ότι πολλοί θέλετε Λεμονή στον πάγκο. Σεβαστή η επιθυμία του καθενός, αλλά εγώ διαφωνώ. Θέλω να δω από τη διοίκηση να πάρει ξένο σοβαρό προπονητή δείχνοντας ότι έχει πλάνο.

Εικόνα Harry red logic

Νίκο, Συμφωνώ για το θέμα Λεμονή. Καλός, γνήσιος γάβρος,ίσως να προσφέρει κάτι ως τεχνικός σύμβουλος.
Θέλουμε καλό προπονητή, έμπειρο, γνώστη του σύγχρονου ποδοσφαίρου με καλό βιογραφικό(με βαρύτητα στο πιο πρόσφατο) από τα καλά ευρωπαικά πρωταθλήματα.
Δύσκολη επιλογή αλλά αναγκαία. Όχι παλι μερεμέτια!

Εικόνα John Zolo

Κατανοω την αντιδραση του συγγραφεα του αρθρου (Νικος Γοδας) αλλα δεν εχει νοημα - κατα την γνωμη μου - να καταγραψουμε τα λαθη του Χασι χθες/τωρα - για ενα συγκεκριμενο παιχνιδι. Η πικρα μας διακατεχει ολους αλλα μη ξεχναμε οτι πριν λιγες εβδομαδες εδω στο RATM, ΟΛΟΙ μας, "τσομπανοσκυλο" τον λεγαμε και διναμε συγχαρητηρια στον Μαρινακη.
Η ουσια ειναι οτι την δουλεια του την εκανε. Τον πηραν να βαλει την ομαδα στο Τσ.Λ. και εφερε 22500 διαρκειας και 25000000 €....αρα...εληξε η δουλεια του. Δυστυχως ειμασταν ατυχοι στην κληρωση του Τσ. Λ. Τι να κανουμε...
Αλλο πραγμα το Τσ. Λ. αλλο πραγμα το πρωταθλημα με τις ειδικες συνθηκες και με ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας...προεξαρχουσας της κυβερνησης.
Χωρις Ελληνες παικτες με προσωπικοτητα δεν παιρνεις πρωταθλημα. Χωρις ξεκαθαρισμα της Διοικησης με τις ΕΠΟ, ΚΕΔ, ΟΥΕΦΑ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ δεν πας πουθενα...
Ο Μαρινακης δυστυχως και κατ'επεκτασιν ο Θρυλος πληρωνει την πολιτικη του τοποθετηση καθως και το επιχειρηματικο του ανοιγμα με τον ΔΟΛ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ...

Δεν ειναι ομως αργα. Ο Μαρινακης ξερει και μπορει να βαλει τα πραγματα στην θεση τους. Υπομονη και στηριξη στην ομαδα μας !!

Εικόνα Chief Bromden

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά αν όντως ισχύει. Δηλαδή η επιλογή του Χάσι έγινε με μοναδικό κριτήριο να περάσουμε στους ομίλους; Είναι ο μοναδικός με εξειδίκευση στα νοκ άουτ παιχνίδια; Έχει την δυνατότητα να αναλάβει μια ομάδα τον Ιούνιο και να την φορμάρει τον Αύγουστο; Έπαιξε ρόλο η προϊστορία του σε προκριματικά με ‘Άντερλεχτ και Λέγκια; Κουφό μου φαίνεται να ισχύει. Αν είναι όμως έτσι τότε μιλάμε για γελοία και κοντόφθαλμη απόφαση, πήραμε τα φετινά, ΟΚ, τι θα γίνει με τα επόμενα 30 μύρια;

Εικόνα Chief Bromden

Συμφωνώ σε όλα, ο Χάσι έχει κάνει εγκλήματα στην διαχείριση του ρόστερ, παράλογες επιλογές από την Σπόρτινγκ και μετά. Τελικά αποδείχτηκε μεγάλο λάθος να του δοθεί και η ευκαιρία του ντέρμπι. Ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν δικαιολογείται να χρησιμοποιεί κατά ανάγκη αμυντικά χάφ για το κέντρο της άμυνας ειδικά όταν υπάρχουν στο ρόστερ δύο ετοιμοπόλεμοι αμυντικοί. Δεν σου κάνουν; φέρε άλλους. Η εικόνα του Ολυμπιακού από την Σπόρτινγκ και μετά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην οπισθοχώρηση του Ρομάο, όχι γιατί δεν τα πήγε καλά πίσω ,κάθε άλλο, αλλά γιατί χάλασε όλη την ισορροπίας στο κέντρο.
Ο Ζιλέτ ακόμα και νεκρός θα έμενε στον αγώνα, ο λόγος που έφυγε από την Νάντ ήταν επειδή τον έβαλε στον πάγκο ο Ρανιέρι για ένα δυο παιχνίδια, δικές του δηλώσεις: «Το ότι έμεινα στον πάγκο απέναντι στην Λιλ στον αγώνα της Κυριακής ήταν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα από τον κύριο Ρανιέρι, το οποίο δεν μπορώ να αποδεχθώ στην ηλικία μου. Από την στιγμή που ήρθα στην Ναντ αγωνίστηκα ως βασικός στο 100% των αγώνων της και ως ένας μαχητής που είμαι δεν μπορώ να ανεχθώ να κάθομαι στον πάγκο».
Λέτε να μην πήρε διαβεβαιώσεις από τον προπονητή για τον χρόνο συμμετοχής του; Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που έφυγε ο Χάσι αλλά με αυτόν στον πάγκο ο Ζιλέτ θα έβγαινε εκτός μόνο ως τραυματίας.
Ας δούμε και το θέμα του Καπίνο που ευτυχώς δεν πήραμε top class τερματοφύλακα για να μην του «κλείσουμε» τον δρόμο. Δεν έχω ξανακούσει να υποβιβάζεται παίχτης στην Β΄ ομάδα για αγωνιστικούς και μόνο λόγους, επειδή έχασε ο επιθετικός πέντε σίγουρα γκολ ή επειδή ο τερματοφύλακας τα έτρωγε όρθιος. Σε αυτές τις περιπτώσεις τον αφήνεις εκτός αποστολής στα επόμενα παιχνίδια και τελείωσε η ιστορία. Στην Β΄ ομάδα (και τον ακριβή λόγο πρέπει να τον μάθουμε) στέλνεις έναν παίχτη επειδή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ή επειδή έχεις ενδείξεις πως η κακή απόδοση του οφείλεται σε άλλους εξωγενείς λόγους...
Άλλες χρονιάς το 2-0 γινόταν 4-0, 5-0, 6-0, ποτέ 2-3. Για το φαινόμενο αυτό σημαντικό ρόλο έπαιζε ένας κορμός μπαρουτοκαπνισμένων παιχτών που είχαν αποκτήσει την ψυχολογία του πρωταθλητή και είχαν πάρει τον αέρα των αντιπάλων παιχτών. Αποτελέσματα σαν το χθεσινό με τον τρόπο που αυτό διαμορφώθηκε κάνουν ζημιά στην ψυχολογία της ομάδας και ωφελούν αφάνταστα την ψυχολογία του αντιπάλου. Ευτυχώς ήταν το πρώτο και θα πρέπει στα επόμενα ντέρμπι να επανορθώσουμε πάση θυσία. Συνεχόμενες τέτοιες αποτυχίες μπορεί να πληγώσουν και να καταστρέψουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας.

Εικόνα John Zolo

ΚΑΠΙΝΟ : Ανεξαρτητως αν το λεγαμε τοσο καιρο οτι επρεπε να τον "στειλουν" δεν ειναι σωστο να παει στην Κ20...Ειναι αντιεπαγγελματικο. Αστον στον παγκο...αλλα δεν τον ξεφτιλιζεις ετσι.
Μαλλον πρεπει να υπαρχει καποιο πειθαρχικο παραπτωμα (δεν διαβασα βεβαια κατι...) που να εγινε κατα την διαρκεια του αγωνα ή μετα...

Εικόνα Chief Bromden

Αυτό γράφω από πάνω, κάτι άλλο παίζει και πρέπει να το μάθουμε...

Εικόνα john

Η ιστορια του Καπινο σου θυμιζει την ιστορια του Ελευθεροπουλου μετα το ματς με την Λιβερπουλ?

Εικόνα Chief Bromden

Καταρχήν πήραν πίσω την τιμωρία του και επέστρεψε στην πρώτη ομάδα. Για τις μπουνιές με τον Ένγκελς διαψεύστηκε. Ο Ελευθερόπουλος με την Λίβερπουλ έκανε καθυστέρηση ενώ βιαζόμασταν για αυτό και τα άκουσε, επομένως σαμπόταρε την προσπάθεια της ομάδας ηθελημένα. Λες και η απόδοση του Καπίνο να είχε δόλο; Δεν νομίζω, μας έχει δείξει πως κάτι τέτοια τα έχει ψωμοτύρι…

Εικόνα Αλέξανδρος

Καλημέρα αδέρφια

Ακούγεται το όνομα του Πογιέτ. Αν γινει αυτό, τότε σιγουρα ο Ολυμπιακός παραδίδει τα όπλα

Εικόνα John Zolo

Σιγα μη παρουν τον αποτυχημενο της Κουλας...

Εικόνα PGK

Επί τέλους.......................

Στην Κ20 του Ολυμπιακού ο Καπίνο!

Εκτός ομάδας τίθεται ο Στέφανος Καπίνο! Ο 23χρονος τερματοφύλακας ενημερώθηκε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ πως από τη Δευτέρα (25/9) θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Άντε να δούμε και τον Ομάρ εκτός ομάδος.

Εικόνα Αλέξανδρος

Πιάσαν τόπο τα πάτερ ημά μου...

Εικόνα Harry red logic

Το πιο κάτω κείμενο το ανάρτησα χθές βράδυ μισή ώρα μετα τον αγώνα και ενω πνιγόμουνα απο οργή και θλίψη .
Το ξανακοιτάζω τώρα χωρίς να μου εχουν περάσει τα νεύρα!
Δεν αλλάζω σχεδόν τίποτα! Μόνο τώρα που νιαουρίδης μας γλέντησε άλλη μια φορά φεύγει ο Χάσι!
τι να πω!
Πρόεδρε δεν φταίει ο γυαλός μάλλον εμείς στραβά αρμενίζουμε!
Προσεκτικές κινήσεις λοιπόν και όχι πολλοστή επανάληψη λαθών. Ξεκίνα τον βούρδουλα απο τους σοφούς συμβούλους σου!
Υ.Γ.Αδικώ λιγο τον Φιγκείρας. Νομίζω επι του παρόντος στο δεξί άκρο θα τα κατάφερνε καλύτερα απο το "ζόμπι-Ομάρ"
.........................................................................................................
.....................................................................................................

"...Με πνίγει η οργή, ξεχειλίζει η πίκρα! Μαύρη σελίδα!
Το ξέρω ο απέραντος θυμός είναι κακός σύμβουλος!
Όμως θα αποτολμήσω κάποιες σκέψεις και ερωτήματα έστω υπό το κράτος της ανυπόφορης θλίψης,ζητώ συγνώμη αλλα πνίγομαι πρέπει να ξεσπάσω στο πληκτρολόγιο:
-Σιδηρόπουλος μας έστησε με το αναμενόμενο επιστημονικό του χειρουργείο αλλά μην μας αποπρασανολισει…δεν είναι υπεύθυνος αυτός για το απίστευτο χάλι κυρίως της αμυντικής μας λειτουργίας …
-Ο Χάσι απέδειξε και πάλι αυτό που υποψιαζόμαστε δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, δεν ξέρει να χτίζει ομάδες ,δεν ξέρει να διδάξει αμυντική λειτουργία και έτσι συνέβαλλε όχι μόνο σήμερα αλλά κυρίως με τις μεταγραφές που εισηγήθηκε ότι είναι ελάχιστος,του πήρε το όποιο πτυχίο έχει ένας μέτριος προπονητής ο Χιμενεθ!
Κοινώς τον πούλο, τώρα όχι αύριο!
Και τώρα κάποια ερωτήματα για τον μέγα τεχνικό Διευθυντής Χουσίγιο, τον Καρεμπέ, τον Μοντέστο και όλες τις μπαλαδόφατσες συμβούλους του Προέδρου
1. Έχουμε τερματοφύλακα επιπέδου C.L? Δεν βλέπουν αυτό που βλέπουν και οι αόμματοι δηλαδή ότι γεμίζει την καρδάρα με δυο αποκρούσεις και μετά την χύνει?
2. Έχουμε σέντερ μπάκ? Δυο χρόνια φωνάζουμε ότι πάσχουμε. Φέραμε τον Σέρβο και πήγε στο νοσοκομείο, άσε που δεν μας έπεισε ότι είναι Μελμπεργκ η έστω ο Μανωλάς!
3. Ο Ρισβάνης είναι χειρότερος του Εγκελς?
4. Αν ο Εγκελς κοστίζει 7,5 εκατ, πόσο κάνει ο Τσόσιτς της κούλας ο Πασαλίδης του Αστέρα?
5. Έχουμε ακραία μπάκ? Πήραμε το Μίλιτς 1,5 εκατ! Πόσο έκανε ο Κατράνης του Ατρομήτου?για να μην πω δυο τρείς άλλους ακραίους από μικρομεσσαίες ομάδες η τον δικό μας τον Τσιμίκα?
6. Ο Ομάρ παιδιά είναι σε μεγάλη σε παρακμή, ο Φιγκείρας δανεικός για τον Βύζαντα Μεγάρων... συμπαθώ)
7. Ο Ρομαό βαφτίστηκε σεντερ μπάκ, και έτσι χάσαμε ένα καλό αμυντικό χάφ!
8. Ο Ζιλέ προσφέρει περισσότερα από τον Σιώπη? για να μην αναφέρω δυο-τρία ακόμη 6άρια μικρομεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος
9. Τελικά βρε μπαλαδόφατσες πείσατε το ν Πρόεδρο να ξοδέψει 23 εκατομμύρια(κατά τα δημοσιεύματα) ο νιαουυρίδης πόσα ξόδεψε? 3? 4? 5 το πολύ! Μήπως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πιο μάγκας?
…………………………………………………………………………………………………………………..
Μια ήττα τόσο οδυνηρή όπως αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη, αν ο Πρόεδρος θέλει να δεί την αλήθεια . Δηλαδή ότι, αυτή η ομάδα δεν είναι Θρύλος, ο νιαούρίδης μας έκανε πελάτες! Άρα κάτι φταίει. Τα λεφτά που ξοδεύεις δεν έχουν ανάλογο αντικρυσμα! . Πρόεδρε

βρες το είσαι γνήσιος γάβρος, ξερω ότι πονάς και εσύ, άρα άλλαξε ρότα γρήγορα!
Διαφορετικά ο Φλαμπουράρης θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα και θα πανηγυρίζει και ο Στρατάρχης !
Πρόεδρε με σύνεση,μέτρησε τα λάθη,έλεγξε τους συμβούλους σου,βρές τις αιτίες, κάνε γρήγορα διορθωτικές κινήσεις... πάμε στα βράχια!..."

Εικόνα Chief Bromden

Συμφωνώ απόλυτα,αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως αφήσαμε ένα τελειωμένο προπονητή που κούνησε τελικά μαντήλι από τον Σεπτέμβριο να διαμορφώσει το ρόστερ της ομάδας όπως αυτός ήθελε για όλη την υπόλοιπη χρονιά

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ σε όλα.
Τώρα όλα κρίνονται στο ποιός θα έρθει.
Προβλέπω Τάκη. Ας είναι.

Εικόνα GEORGIOS LERAS

SYMFONO 100%

Εικόνα Pavlos

Οποιος είχε μελετήσει έστω και ακροθιγώς την ιστορία του Χάσι θα καταλάβαινε εύκολα ότι αυτό που συνέβη απόψε ήταν προδιαγεγραμμένο. Δυστυχώς συνέβη με καθυστέρηση μιας εβδομάδας και μιας μέρας... Η ουσία βἐβαια είναι πως η αρχική του πρόσληψη στον Ολυμπιακό ήταν λανθασμένη, κι ακόμα για μια χρονιά θα τρέχουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορεί να διορθωθεί.

Εικόνα Pavlos

Και να προσθέσω το εξής: βλέποντας τα πράγματα με κάπως μεγαλύτερη ψυχραιμία, δέκα ώρες μετά το τέλος του αγώνα, τον οποίο είδα στο διαδίκτυο, σκέφτομαι ευτυχώς που χάσαμε. Ακόμα και στο 0-2 η εικόνα της ομάδας ήταν επιεικώς απαράδεκτη, και εάν είχαμε κερδίσει, φοβάμαι πως τα προβλήματα θα κρύβονταν κάτω απ᾽το χαλί...

Εικόνα George_Str

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΟΝ ΧΑΣΙ.ΑΥΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΣΘΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ Η ΑΡΧΗ ΕΝΝΟΩ......ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙ .....ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΟΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Εικόνα Αλέξανδρος

Εκτός τα λάθη του Χάσι τα οποία ήταν απερίγραπτα (χαρά στο κουράγιο σου που τα αποτύπωσες αν και θαρρώ θα έτρεμες από τα νεύρα σου που τα θυμόσουν) εκτός από τους καλούς Φιγκέιρας, Ομάρ τον κουρασμένο Ζιλέ (δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτα ο άνθρωπος) τον φαφλατά Καρσελά που ενώ έχει κάνει πολυ καλό ξεκίνημα το καλοκαιρι και τώρα όλα αλλάζουν σε βάρος του, να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μάριν και τον Οφόε που κάνανε καλό ματς και μια ειδική αναφορά στον Καπίνο:

Το παιδί δεν κάνει για βασικός σε ομάδα επιπέδου Ολυμιακού. Από τότε που έφυγε από τους άλλους έμεινε στάσιμος. Στην γερμανια έπαιξε 2 ματς αν θυμαμαι καλά και έφαγε δυο τεσσάρες (στην Β Γερμανίας μάλιστα) πέρυσι του πίστωσαν οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος το καλό ματς στην λεωφόρο. Οκ το έκανε. Οκ και στο χθεσινό πλεον ντέρμπι εκανε 9 επεμβάσεις. Οι περισσότερες πήγαν πάνω του όμως. Όπως και το γκολ που έβαλε την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ο Λεάλι πέρυσι έπνιξε 3 στην Τουρκία από την Μπεσίκτας και σταυρώθηκε επί τόπου. Με τον Καπίνο τι θα γίνει; Με την Παρτιζάν φέρει ευθύνη στα 2 από τα 3 γκολ συνολικά που δεχθηκε η ομάδα, φοβάται να μπλοκάρει και γενικά όταν πάει η μπάλα πάνω του τρομάζουμε. Και θα το πω: Ήμουν από αυτούς που δεν τον θελανε απο την πρώτη στιγμή. Κάθε φορά που τον βλέπω να τρώει ηλίθια γκολ σαν τα αποψινα (και ναι έχει φάει αρκετά) και ενώ η ομάδα του προηγείτο και δεν έχει καν σαν τερματοφύλακας την αυτοπεποίθηση του 0-2 τότε δεν γίνεται αλλιως πρέπει να εξαφανιστεί από τον Ολυμπιακό. Και ναι θα σκεφτείτε κάποιοι οτι ο Καπίνο μου έφταιξε διαβάζοντας τα παραπάνω αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς αν δεν έπνιγε τα 2 αυτά τεμάχια αυτήν την στιγμή δεν θα σχολιάζαμε καν την απόλυση ου Χάσι και θα είχαμε ηδη το μυαλό στο Τορίνο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε Προτό, αλλά χρειάζεται πρωτοκλασάτο τέρμα ΧΘΕΣ. Όχι αλλος Μέγερι, όχι αλλος Κοστάντζο, όχι άλλος Κάρολ (δυστυχώς ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο την ιδια στιγμή) όχι άλλος Ελευθερόπουλος, όχι όχι όχι και όχι γενικά... Πρέπει να σταματήσει αυτη η πλύση εγκεφάλου με το θεμα Καπίνο. Πρέπει να καταλάβουμε οτι τα μίντια τον ανέβασαν γιατι δεν υπήρχε αλλο στην ηλικια του για να πιστέψει ο κόσμος λιγο παραπανω σε ενα καλύτερο τέρμα....

Υ.Γ) κάποια ανακατεμένα λόγια ετσι για το γαμώτο... Συγνώμη για τυχόν λάθη γράφω απο κινητό...
Υ.Γ.2) ο θεός να βαλει το χερι του στο καταραμένο Τορίνο να πάνε όλα καλά... Δεν θελω να πω κάτι άλλο για αυτό το ματς....

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Καλημέρα παιδιά, και καλή εβδομάδα. Λίγο πολύ τα έχετε πει όλα, απλά να προσθέσω :δεν μπορεί ο άνθρωπος, έχει καλό υλικό στα χέρια του και δεν το αξιοποιεί. Κερδίζει 0-2, και αντί να τους πάρει πανηγυρικά, προσπαθεί μάλλον να πείσει ότι δεν κάνει. Σίγουρα το κατάφερε. Το λέω εγώ που το καλοκαίρι έλεγα "αν είναι αυτός που θα μας βάλει στους ομίλους καλώς ήρθε". Τελικώς, αποδείχθηκε ότι δεν πρέπει να μείνει.
Όπως έλεγε ο Μαρξ, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, και ήδη ζούμε μέρες κετσπαγια, αρκεί βέβαια να ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΗΚΟ.
-Ή λεμονης σαν λύση ανάγκης ή πρόσληψη καλού προπονητή.
-Να ξεχάσουμε για λίγο το αεκακι και να κοιτάξουμε τη γηραιά κυρία
-Κοιτάμε μπροστά

Εικόνα Fotiadko7

Κι ενα συμπληρωματικο σχολιο εφοσον επισημοποιηθηκε η απολυση του Χασι πριν λιγο. Φερτε τον Τακη να τελειωνουμε κι αφηστε τον να δουλεψει. Οχι αλλα πειραματα, θα την στρωσει γρηγορα την ομαδα ο Τακαρος! Τσαμπιονς Λιγκ ετσι κι αλλιως δεν πας πουθενα, να δωθει δυναταβη μαχη για το πρωταθλημα κι οπου βγει!

Εικόνα Fotiadko7

Δεν εχουν γινει ποτε απο προπονητη του Ολυμπιακου τοσα πολλα λαθη μαζεμενα σε εναν αγωνα! Ποτε ομως! Βαλε βρε χρυσε μου ανθρωπε τον Σισε με τον Βελγο στα στοπερ. Βαλε και Ζντιελαρ με Ρομαο 6αρια , Φιγκειρας στη φυσικη του θεση και Κουτρη ή Μιλιτς αριστερα! Το οτι καναμε 2 γκολ το οφειλουμε καθαρα στα λαθη του Χιμενεθ, μολις διορθωσε τη διαταξη του χασαμε τα αυγα και τα καλαθια! Ο Καπινο δε το βλεπουν οτι δεν κανει, δε μπορω να καταλαβω! Μετα τους Νικοπολιδη και Ρομπερτο επιτρεπεται ολοκληρος Ολυμπιακος να παιζει με αυτον τον τερματοφυλακα; Που ειναι οι αυτοματισμοι μετα απο τοσα επισημα παιχνιδια, που ειναι ενα σωστο στημενο κορνερ φαουλ, μια κομπινα ρε αδερφε! Η Κουλα δεν ειναι καλυτερη ομαδα, αλλα επιτρεψε μου φιλε να πιστευω οτι το πρωταθλημα χαθηκε και να εξηγησω γιατι. Γιατι η Κουλα παιζει ορθολογικα και με τα κοζια της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στο χερι θα χασει λιγοτερους βαθμους απο εμας με αυτην την πανεξυπνα χειρουργικη διαιτησια! Οταν φοβασαι να μαρκαρεις με δυναμη και παλι μαζευεις 5 καρτες κι οταν σε καθε αγωνα οι παικτες της Κουλας θα σωριαζονται μολις χανουν την μπαλα και θα παιρνουν φαουλ δυσκολα θα βρεθουν ομαδες να της κοψουν βαθμους ακομα κι αν εμεις παμε τρενο! Αυτο το καραγκιοζακι ο Μανταλος επρεπε να αποβληθει με δευτερη κιτρινη για θεατρο κι ο κορακας εδωσε επιθετικο φαουλ του Καρσελα! Δεν υπαρχει ουτε Φιφα ουτε Ουεφα , αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας! Αλλα το πιο ανησυχητικο ειναι οτι για μια ακομη χρονια δεν παιζουμε μπαλα! Το μονο ελπιδοφορο ειναι οτι το υλικο ειναι σιγουρα ανωτερο απο αυτο που τελειωσε την περσινη χρονια και ισως παιξουμε μπαλιτσα συντομα!

Εικόνα takis xwsiar

Νικο τα αρνητικα του Χασι εχουμε βαρεθεί να τα λεμε!Παει και τελειωσε,αυτος ετσι παιζει!Το θεμα είναι ποιος θα προτηνει προπονητη?,αυτος που εφερε τον Χασι? Εγω από αυτους που ακουγονται εχω επιφυλάξεις,για λιγο καιρο καλο είναι να ξερει την ομαδα ο νεος,αλλα ρε φιλε να είναι μαχιμος προπονητης,με μοντέρνες προπονητικες γνωσεις ώστε να φτιαξουμε επιτελους σωστη ομαδα.Νομιζω ότι καλυτερα θα είναι να διαλεξει μονος του ο Μαρινακης,χωρις "μεσάζοντες".

Εικόνα andre

το θεμα ειναι οτι φευγει ο τυπος που ΔΕΝ ειναι προπονητής και απορω πως ενας τέτοιος ανθρωπος με σχεδόν μηδενικό βιογραφικό ηρθε στον Ολυμπιακό....
υπενθυμίζω οτι μεχρι πριν 3 χρονια δεν ειχε αναλάβει ποτέ ομάδα...
ηταν παντα βοηθός σε προπονητές....
απορω πραγματικα πως ηρθε στην ομαδα και μάλιστα σαν... έμπειρος (!!!!!)...
πουσαι ρε Τακηηηηη!!!
εχουμε κανει μεγαλα εγκλήματα με προπονητές ειδικα με Μιτσελ και Ζαρντιμ.... δεν έπρεπε να φύγουν... ο Ζαρντιμ στην Μονακο διαπρέπει....
Στο καλό λοιπον κυριε Μπεσνικ και να ΜΗΝ μας γραφεις....

Εικόνα wolf7

τον Ιουλιο και μετα την Ριεκα γιατι δεν τα λεγατε αυτα?
οπως περσυ ο μπεντο κερδισε παοκ παο αεκ μεσα και τουμπεκι ολοι...μετα δεν εκανε

Εικόνα andre

το ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ μπορεις να το πεις για καποιους.... οι περισσοτεροι τα λεγαμε ομως. Με την Ριεκα ημουν μεσα και το παιχνιδι δεν μου αρεσε καθολου, και οχι μονο εμενα αλλα οι περισσοτεροι αυτο λεγαμε μετα το τελος του αγωνα. Το οτι κερδισαμε δεν σημανει οτι παίξαμε και μπαλα. Η ομαδα ηταν ασυνδετη και με μεγαλο προβλημα στις γραμμές γενικότερα. Πολυ μακρια οι γραμμες με αποτελεσμα να υπαρχει ενα μονιμο κενο στο κεντρο λες και η ομαδα δεν εχει κεντρο. Αποτελεσμα αυτου ηταν να μην βγαίνουν ορθολογικες επιθέσεις και οσες φορες μπαίναμε στην περιοχή του αντιπάλου το κάναμε αναρχα. Γενικα ενα αναρχο παιχνιδι και με την Ριεκα αλλα και με τους μπουγατσάδες του Βελιγραδιου. Περασαμε και τις δυο αυτες ομαδες επειδη ηταν μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας, οχι γιατι παιξαμε μπαλα. Αυτο με την κατοχη στο 65-35 με ολες τις ομαδες που παιζουμε δεν λεει τιποτα. Αν δεν εχεις υπομονη και συστημα δεν ανοιγουν οι αμυνες απο μονες τους οση κατοχη και να εχεις. Ετσι πηγαμε να παιξουμε και με τους Πορτογαλους και μας εσκισαν τα βαρδουλα. Δεν παιζεται ετσι το μοντερνο ποδοσφαιρο.

Εικόνα andre

Α και κατι αλλο....επιτελους πρεπει να καταλαβουμε οτι ειμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οχι καποια συνοικιακη ομαδουλα.
Πρεπει να κοψουμε τις βλακειες με τα αχρηστα συστηματα 4-3-2-1 (κλπ) και τις άλλες βλακείες και να καταλάβουμε οτι τουλαχιστον στο γηπεδο μας πρεπει να παιζουμε με 2 επιθετικους. 4-4-2 η 3-5-2 ... αυτα ειναι τα συστηματα για εμας. Εχουμε αμυντικα χαφ εχουμε επιθετικα χαφ αλλα δεν γεμιζουμε την περιοχη για να μπορεσουν τα επιθετικα χαφ να δειξουν τις αρετες τους. Και ο Μαριν εχει την καθετη πασα και ο Φορτουνης αλλα τι να το κανεις οταν μπροστα ειναι ενας μονος του και πνίγεται απο τα στόπερ του αντιπάλου. Βαλε μεσα ρε χαμενε 2 επιθετικους να σε νιωσουν οι αμυνες!!! τελος παντων... ειναι μεγαλη η κουβεντα αυτη θα τα πουμε και στο μελλον αυτα... τωρα προεχει η ηρεμια της ομαδας

Εικόνα wolf7

1- δεν μπορει καθε χρονο να φταιει ο προπονητης
2- ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ
3- αφου τον επελεξαν επρεπε πιστωση χρονου
4- αν ειχε σκοπο μονο να μπουμε ομιλους ας του εκανε 3μηνο συμβολαιο
5-δεν μπορεις να μην ξερεις τι γινεται με μποτια
6-δεν μπορεις να εχεις αναπληρωματικο αριστερο μπακ φιγκειρας
7- δεν μπορεις να μην υπολογιζεις τον μιλιτς (ας μην τον επαιρνε)
8-δεν μπορεις ρομαο στοπερ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ
9-δεν μπορεις με μαριν καρσελα φορτουνη μαζι (σπορτινγκ)
10-δεν μπορεις να εχεις στον παγκο κυριε Χασι ,Σισε Νικολαου,Ζντιελαρ και τζουρτζεβιτς σεμπα παρντο
11-ποιοι ειναι οι αμυντικοι? ποιοι ειναι το κεντρο?γιατι τοσοι μπροστα?
12-γιατι ο καπινο εχει πεσει τοσο? συνεχεια τα ιδια γκολ (διπλη αποκρουση ελεος) και δεν σχολιαζω το φαουλ που εκανε το αγαλμα αλλα στο 1ο
14-φταιει η αμυνα στο 3ο γκολ
15-Σαββα γερασες ρε φιλε ,οκ ολυμπιακαρα εισαι κλπαλλα τον μικραινεις .Μιχαλη στον ερασιτεχνη κανεις εξαιρετικη δουλεια
16-ο Χασι πριν ερθει η 7 ελεγε προεδρε μην παρεις τον Αλβανο ,μετα προπονηταρας ο Κοσοβαρος ηρθαν προκρισεις με παρτιζαν και ριεκα ,μετα εγινε Αλβανος
17-δεν με νοιαζει η εθνικοτητα .κοσοβαρος ειναι οχι αλβανος .τοτε τα σκοπια να τα λεμε μακεδονια
18-τον ρομαο που τον εβγαλε καλα εκανε αλλα επρεπε να ειχε καλυτερον ,αν συνεχιζε θα επαιρνε κοκκινη
19-εχανε κατι μαλλια ο καρσελα στο 1ο ημ
20-δεν δεχομαι μετα το 0-2 να μην κανει καμια τελικη
21- ευθυνη απο ολους να υπαρξει χασι και διοικηση
22 ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
16-

Εικόνα wolf7

1- δεν μπορει καθε χρονο να φταιει ο προπονητης
2- ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ
3- αφου τον επελεξαν επρεπε πιστωση χρονου
4- αν ειχε σκοπο μονο να μπουμε ομιλους ας του εκανε 3μηνο συμβολαιο
5-δεν μπορεις να μην ξερεις τι γινεται με μποτια
6-δεν μπορεις να εχεις αναπληρωματικο αριστερο μπακ φιγκειρας
7- δεν μπορεις να μην υπολογιζεις τον μιλιτς (ας μην τον επαιρνε)
8-δεν μπορεις ρομαο στοπερ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕ
9-δεν μπορεις με μαριν καρσελα φορτουνη μαζι (σπορτινγκ)
10-δεν μπορεις να εχεις στον παγκο κυριε Χασι ,Σισε Νικολαου,Ζντιελαρ και τζουρτζεβιτς σεμπα παρντο
11-ποιοι ειναι οι αμυντικοι? ποιοι ειναι το κεντρο?γιατι τοσοι μπροστα?
12-γιατι ο καπινο εχει πεσει τοσο? συνεχεια τα ιδια γκολ (διπλη αποκρουση ελεος) και δεν σχολιαζω το φαουλ που εκανε το αγαλμα αλλα στο 1ο
14-φταιει η αμυνα στο 3ο γκολ
15-Σαββα γερασες ρε φιλε ,οκ ολυμπιακαρα εισαι κλπαλλα τον μικραινεις .Μιχαλη στον ερασιτεχνη κανεις εξαιρετικη δουλεια
16-ο Χασι πριν ερθει η 7 ελεγε προεδρε μην παρεις τον Αλβανο ,μετα προπονηταρας ο Κοσοβαρος ηρθαν προκρισεις με παρτιζαν και ριεκα ,μετα εγινε Αλβανος
17-δεν με νοιαζει η εθνικοτητα .κοσοβαρος ειναι οχι αλβανος .τοτε τα σκοπια να τα λεμε μακεδονια
18-τον ρομαο που τον εβγαλε καλα εκανε αλλα επρεπε να ειχε καλυτερον ,αν συνεχιζε θα επαιρνε κοκκινη
19-εχανε κατι μαλλια ο καρσελα στο 1ο ημ
20-δεν δεχομαι μετα το 0-2 να μην κανει καμια τελικη
21- ευθυνη απο ολους να υπαρξει χασι και διοικηση
22 ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
16-

Εικόνα NovoCeLats

ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ / ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ...
ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

Εικόνα wolf7

λγα τα λογια για τους αγγελοπουλος. οι πιο μαγκες και καθαροι . και δεν θα ασχοληθουν με τον καθε τρακη και ουτε θα πεσουν στο επιπεδο του ,να απειλουν διαιτητες κλπ .ειτε σ αρεσει ειτε οχι . μαγκικα πειραιωτικα και κρυσταλλινα ο καθε τιτλος