ΚΟΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΟ-SUPERLEAGUE ΚΑΤΑ ΟΦΗ



Είδηση σχετικά παλαιά, μίας εβδομάδας, την οποία όμως επαναφέρουμε, αφού δεν είδαμε να αναδεικνύεται όπως πρέπει και εν όψει του ντέρμπι της Κυραικής με το σίχαμα του ελληνικού αθλητισμού.
 
Εκδικάστηκαν την Τρίτη το πρωί (11/02) από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου τα ασφαλιστικά μέτρα των πρώην προέδρων - μετόχων του ΟΦΗ
Μπορεί η ΠΑΕ ν’ αποσύρθηκε από κάθε ένδικο μέσο κατά της Λίγκας, ωστόσο οι Γιάννης Κουράκης, Φανούρης και Μανόλης Βατσινάς, και Μανόλης Βρέντζος, προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να μην επαναληφθούν φαινόμενα μη ορισμού και άλλων παιχνιδιών των «ασπρόμαυρων» από τη Λίγκα.
Και να προστατεύσουν -εφόσον κερδίσουν την υπόθεση- την κρητική ομάδα από τους πιστωτές της.
Τoυς πρώην προέδρους - διευθύνων συμβούλους - μετόχους του Όμιλου, εκπροσώπησε στη διαδικασία ο δικηγόρος Δημήτρης Μουστάκας και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Μανόλης Βασιλάκης.
Ενώ το παράδοξο είναι ότι Super League και Παναθηναϊκός, εκπροσωπήθηκαν από κοινού, από τον ίδιο δικηγόρο(!), από τον νομικό Νεκτάριο Χρυσό από το Ηράκλειο, στο δικαστήριο.
Κίνηση που βάζει… φωτιά στο ντέρμπι της Κυριακής (15/02, 15:00) ΟΦΗ - Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ».
Ο κ. Χρυσός ζήτησε εκ μέρους των πελατών του να μην γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των πρώην προέδρων της ΠΑΕ.
Δεν παρέστη στη διαδικασία ο νομικός εκρόσωπος της Λίγκας κ. Οικονομάκης που δεν μπόρεσε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών να ταξιδέψει και πάλι στο Ηράκλειο.
Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στην ημέρα η το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (12/2) το πρωί.
«Έπεσαν οι μάσκες!»
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους μετόχους, τους πρώην πρόεδρους αλλά και στο σύνολο του κόσμου του ΟΦΗ, το γεγονός ότι κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί (11/02), η Super League και ο Παναθηναϊκός, ως αντίδικοι, εκπροσωπήθηκαν από τον ίδιο δικηγόρο!!!
Η ματαίωση πτήσεων λόγω του καιρού απέτρεψε την παρουσία του νομικού της Super League κ. Οικονομάκη και οι δύο πλευρές χωρίς να κρατήσουν ούτε καν τα προσχήματα, όρισαν τον ίδιο δικηγόρο για να τους εκπροσωπήσει στην διαδικασία.
Στον ΟΦΗ είναι πυρ και μανία, κάνουν λόγο για ανοικτή πρόκληση και θεωρούν από αυτή την κίνηση «έπεσαν και οι μάσκες» στο ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα.
 
Φανταστείτε τώρα 5 μέρες πριν από ματς του Θρύλου στο πρωτάθλημα, να στρέφονταν οι παράγοντες του αντιπάλου μας εναντίον της Superleague και στο δικαστήριο να έβλεπαν κοινό δικηγόρο της Λίγκας και του Ολυμπιακού εναντίον τους. Δεν θα γέμιζε το Internet με σχόλια για την ''κόκκινη'' Superleague, τη ''χούντα του Μαρινάκη'' κι άλλα τέτοια επικολυρικά που αμολάνε κάποια σκουπίδια της δημοσιογραφίας τύπου sdna.gr; Ε τώρα κο-κο-κο.
 
Αυτή είναι η Superleague ''του γαύρου''...