ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΩΝ



Επειδή πολλοί κάνουν ότι δεν το είδαν, αυτό το σκατόπανο σήκωσαν οι επαγγελματίες οπαδοί-υπάλληλοι της greenwin Μπύρας 13 προχθές στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Αλαφούζος πληρώνει γι'αυτά τα σκατόπανα, ενώ βάζει και τον υπάλληλό του, Κυριάκο Θωμαϊδη, να σπιλώνει το ΜΑΡΙΝΑΚΗ μέσα από τη ''ΔΙΚΗ'', προσπαθώντας να τον συνδέσει με την πρέζα του Noor 1. Ούτε ο καραγκιόζης Μελισσανίδης τολμάει να συνδέσει, είτε άμεσα με τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, είτε έμμεσα από τις φυλλάδες που πληρώνει, το ΜΑΡΙΝΑΚΗ με τη συγκεκριμένη ιστορία, αλλά οι επιδοτούμενοι υπάλληλοι της greenwin Μπύρας 13 δεν μασάνε. Αν είναι να προπαγανδίσουν και να πετάξουν λάσπη, ως γνήσια ΜΟΥΛΙΚΑ λαγουδάκια, είναι πρώτοι. Μιλάνε για εμπόριο ηρωίνης άνθρωποι που παίρνουν μεροκάματο για να βάφουν τα κάγκελα του δημοτικού γηπέδου της Λεωφόρου από έναν
 
- Πρώην καταζητούμενο της Interpol.
 
- Kαταδικασμένο για φοροδιαφυγή 2,5 δισ. δραχμών, με απαγόρευση εξόδου ετών από την Ελλάδα.
 
- Άνθρωπο που δικάστηκε δύο φορές για λαθρεμπόριο, με όσους σχετίζονται με την υπόθεση να τρέχουν να γίνονται παπάδες και καλόγεροι για να γλυτώσουν.
 
- Άνθρωπο που βούτηξε το ρουμανικό στόλο, με συνεργό του τον πατέρα ενός εκ των συνεργατών του απαγωγέα Βλαστού, ο οποίος εμπλέκεται στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, της οποίας τα λύτρα ακόμη αγνοούνται.
 
- Άνθρωπο που κατάφερε να εξαπατήσει ακόμη και τον Κοσκωτά, αρπάζοντάς του στη ζούλα ''Καθημερινή'' και ΣΚΑΙ.
 
Κριτική θα κάνουμε στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Υπάρχουν φορές που την κάνουμε μόνοι κόντρα σε όλους (απολύσεις Ζαρντίμ-Μίτσελ). Όταν όμως βλέπουμε τα μούλικα βαζελάκια να τον σπιλώνουν έτσι, δίχως ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ στοιχείο και όταν τον βλέπουμε στην πρώτη γραμμή, να προσπαθεί να αποφύγει τις φωτοβολίδες που του πετάνε στο κεφάλι οι λαγοί, εμείς θα είμαστε μαζί του, γιατί είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Κριτική μπορεί να κάνει όποιος θέλει στη διοίκηση. Δικαίωμα του καθενός να μην γουστάρει το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ούτε λιγότερο Ολυμπιακός είναι από όσους τον γουστάρουν, ούτε πρέπει να απολογηθεί σε κανέναν για αυτά που πιστεύει. Αν όμως συμπράττει με τα μούλικα λαγουδάκια, καταλογίζοντας στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ αυτά που του σούρνουν οι απέναντι και όταν δεν βάζει πλάτη στη λάσπη που πετάνε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού (και όχι στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ), παίρνει και αυτόν η μπάλα στο παρακάτω.
 
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΑΓΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ'' ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ.
 
Υ.Γ. Αν δεν μας πιστεύετε βαζελάκια, ελάτε αύριο στην Παλαιά Κοκκινιά. Θα μοιράσουμε ορισμένες από τις κωλοτρυπίδες σας στη λαϊκή αγορά της περιοχής. Όσες περισσέψουν θα βγουν στη γύρα την Πέμπτη, στη λαϊκή αγορά της Αγια-Σοφιάς, στην οδό Μακεδονίας.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Μάγκες, μετά την επίθεση στον Αλαφούζο και το μπουγέλωμα, για μένα, ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ (με τις αλλαγες προπονητων κτλ), είναι ΟΛΑ συγχωρεμένα. Τέτοιο πρόεδρο θέλω στην ΘΡΥΛΑΡΑ. Να τα γαμάει και να τα πληρώνει μετά, τα πουτανάκια του.

ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΕ ΤΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Εικόνα xristoforas

απο εδω και περα φιλε συνΟλυμπιακε CVRED δε θα τον λεμε αφραγκουζο-αλ α σκουζω...αλλα νερολαγο....τουλαχιστον φορουσε μπρατσακια ? ρωτω διοτι καποια αλλα νερολαγουδακια δε φορουσαν και πνιγηκαν (2-11,16-7)

Εικόνα REDNYC

MEGALOI MOYLOI OI VAZELOI - ANTI NA ZHTISOYN SYGNWMH PROKALOYN KIOLAS KAI TO PAIZOYN KAI THIGMENOI!

THA DEIS AYRIO TA ARDAKIA! APO THYTES, THYMATA, KAI TA AISXH STHN LEOFORO THA TA JEXASOYN OLOI ! VRE OYST!

SAS GAMAEI O VAGELLAROS !

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τώρα πρέπει να σταθούμε δίπλα του (τώρα που έχει κάνει και τα σφάλματα του). ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει πράξει αυτό, που πριν τον αγώνα και σε εμάς έμοιαζε αδιανόητο, να μπει μεσ' το μπουρδέλο τους και να θέσει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Είναι παλικάρι από τα λίγα, και για εμένα, από αυτό και μόνο, γίνεται αυτόματα και αυτοδικαίως ο νούμερο ένα πρόεδρος στην ιστορία μας. Και όλα αυτά σε μία περίοδο, που μόνο μπλεξίματα έχει λόγω του Ολυμπιακού.
Και για να προλάβω όσους έχουν να του προσάψουν κάτι για τη σημερινή του στάση στη σούπερ λιγκ, έχω να πω ότι ενήργησε σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που αισθάνεται την αδικία στο πετσί του. Και λίγα έκανε, πετώντας το νερό, σ' αυτή τη σιχαμένη κωλοτρυπίδα τον γιαννάκη, που έστω και σε προχωρημένη ηλικία ανακάλυψε τον αληθινό προορισμό του, αυτόν της πουστιάς, του κωλομπαρέματος και της ρουφιανιάς, και έγινε πρόεδρος των απανταχού πούστηδων αμπελοκήπων-κολωνακίου! Νισάφι πια.

Εικόνα Αλέξανδρος

Επειδή πήγα με καθυστέρηση στο καφενείο για το ματς ομολογώ να πω ότι δεν ήξερα κάτι για αυτό το πανό. Μπράβο ρε μάγκες που μας ενημερώσατε. Μετά το ντέρμπι δεν μπήκα να δω ρεπορτάζ πουθενά γιατί δεν ήθελα να δω τα εμετικά σχόλια αναγνωστών και μη.

Υ.Γ) Ρε Σάββα Κοκκινιώτης είσαι; Κοντοχωριανός μου δηλαδή; Δεν το ήξερα ρε γίγαντα...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

και νωρίς να πήγαινες συνονόματε πάλι δε θα το έβλεπες.εδώ γινόταν χαμός από τα επεισόδια και η νόβα έκανε συνδέσεις με Πλατανιά και Πανιώνιο.

Εικόνα Αλέξανδρος

Μια ώρα πριν το παιχνίδι έβαλα λίγο νόβα από το σπίτι μου και είδα αυτά τα ρεπορτάζ περί Πλατανιά και ανοίγω το κινητό για να δω στον δρόμο καμιά είδηση και βλέπω εκεί το σκηνικό ότι ο Μαρινάκης παραλίγο να φάει φωτοβολίδες. Αλλά το πανό ομολογώ να πω ότι δεν το περίμενα και δεν είχα ακούσει κάτι για αυτό. Αλλά αυτοί κάνουν χόρτο μαγικό η ηρωίνη είναι κακό πράμα (να κάνουμε και λίγο χιούμορ) Να δω τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν για να ρίξουν λάσπη.

Εικόνα savvas gridlock

Πιο κάτω λίγο, στη δεύτερη λαϊκή.

Εικόνα Αλέξανδρος

Εγώ στην πρώτη. Κάτω από την Νεράιδα, πάνω στην θαύμα έξι μήνες εκεί, και έξι μήνες 2 στενά παραπάνω. Κατάλαβες ε;