ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ



Τα γεγονότα είναι γνωστά. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό άφθονο από το τι συνέβη στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού μέχρι και διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με τα όσα έγιναν (π.χ. εδώ, εδώ, εδώ και αυτά που λέει η ΠΑΕ).
 

 
Θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε όλους τους ''ντροπιασμένους'' Ολυμπιακούς, οι οποίοι μας κάνανε μαθήματα ήθους μετά το ντέρμπι ''του Κατσουράνη''. Θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε τους ευαίσθητους ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ, που έβγαζαν πύρινους λόγους για τα ''καφριλίκια'' στο Καραϊσκάκη. Επειδή δεν θέλουμε όμως να μιλήσουμε στον αέρα, θα προσωποποιήσουμε τις ευθύνες.
 
α) Μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Ακριτίδης παρενέβη και ζήτησε τη διερεύνηση πιθανών ποινικών ευθυνών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Θύρας 7, επειδή ανάψανε αρκετά καπνογόνα οι οπαδοί μας.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 

 
β) Μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟ (και πριν), αλλά και μετά τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο βόλεί ανδρών, ο υφυπουργός Αθλητισμού της συγκυβέρνησης των ψεκασμένων Σταύρος Κοντονής, οπαδός του ΠΑΟ,  παρενέβη ''άμεσα, αποφασιστικά και με πυγμή''. Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται.
 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ''ΔΙΚΗΣ'' ΚΑΙ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ-ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Ήδη τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια στο site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Παπαθεοδώρου πανηγυρίζουν για αυτήν την αναμενόμενη υπουργική παρέμβαση. Να δούμε τι θα δούμε, από έναν άνθρωπο που είναι άφαντος και στο θέμα του μπάσκετ, όπου ο κύριος Γιαννακόπουλος αγνοεί 4 αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις. Βαζελάκο Κοντονή, ψεκασμένε αριστερούλη ΒΠ και ΝΠ, ήδη έχεις πάρει πολύ στραβό δρόμο και θα το καταλάβεις στην πορεία.
 
γ) 50 μέτρα από τα κεντρικά της Αστυνομίας, από τη ΓΑΔΑ πάνω στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έγιναν τα παραπάνω επεισόδια από βάζελους οπαδούς. Γυρίζουμε όλα τα sites εδώ και δύο μέρες, αλλά δεν διαβάζουμε κάποια είδηση με τον αριθμό των συλληφθέντων.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.
 
Έχουμε δει βεβαίως πως υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ είναι ο πρώην στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Κασκάνης. Φανταζόμαστε ότι και ένα μωρό παιδί μπορεί να καταλάβει πως δεν είναι διακοσμητικός σε μία ΠΑΕ ένας πρώην στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ., οπότε το πράγμα πάει αλλού. Στο περιβόητο ψευτοβούλευμα του επίορκου (αποδεδειγμένα, πρέπει να πάει μέσα για κακούργημα) εισαγγελέα Κορέα, υπάρχει παράγραφος στην οποία εξετάζονται οι σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία Ότι ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του Ολυμπιακού στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς. 
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ''. ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
δ) Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τα επεισόδια στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά οι υπερ-ευαίσθητοι με τον Ολυμπιακό αστυνομικοί προς το παρόν δεν έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν φωτογραφίες που ξεβρακώνουν την επιχείρηση της γελοίας Ελληνικής Αστυνομίας, με ΜΑΤατζήδες να κάνουν ''σκαμνάκι'' σε βάζελους οπαδούς για να ρίξουν τις φωτοβολίδες και τα αντικείμενα που κρατούσαν.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΔΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟ-ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ INTERPOL ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ.
 

 
Επίσης, περιμένουμε δημόσια συγγνώμη από την τρελή Σουηδέζα που λέγεται Μπεργκ με τα σάπια πόδια
 

 
και μία δημόσια συγγνώμη από τους ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ που στο Καραϊσκάκη το 2011, στο ''ντέρμπι του Κατσουράνη'' έκραζαν ''τους κανίβαλους που την έπεσαν στο Σισέ'', αλλά προχθές ανακάλυψαν ''λάθος του Περέιρα, που προκάλεσε την Μπύρα 13''. Επειδή εσείς οι τελευταίοι είστε πάρα πολλοί, σας αφήνουμε άλλη μία μέρα ευκαιρία. Αν μέχρι αύριο δεν καταδικάσετε ανοιχτά και καθαρά τα όσα γίνανε στο κοτέτσι της Λαγοφλώρου, ΔΙΧΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, θα βγείτε σέντρα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στο fb. O Περέιρα επιθεώρησε την εστία, σε αντίθεση με το Σισέ στο Καραϊσκάκη που δέχτηκε προστασία από ανθρώπους του Ολυμπιακού.
 

 

 
Τότε δεν είδαμε ΕΝΑ άρθρο από ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ, για το αν ''οι Γκοβού-Καντέ ξεκίνησαν να προκαλούν''. Περιμένουμε να ''δείτε'' έτσι και τα προχθεσινά στη Λεωφόρο, για να μας αποδείξετε πως είστε συνεπείς και ''αντικειμενικοί''. Να δείτε για παράδειγμα τις φωτοβολίδες που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων του Ολυμπιακού ΠΡΙΝ πλησιάσει τους υπαλλήλους της Μπύρας 13 ο Περέιρα. Αλλιώς ΣΕΝΤΡΑ. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
 
Το ντέρμπι ΔΕΝ τελείωσε...

Σχόλια

Εικόνα J.Stiv

Να πω και γω μαγκες κατι το οποιο δεν το ανεφερα τις προηγουμενες μερες..Σαββατο βραδυ σε ενα μαγαζι στα Βορεια..Μια μερα πριν το αγωνα στη λαγοφλωρο..ο trendy κωλογερος Κωσταντινου εχει παει για φαγητο και ενα φιλαρακι(βαζελος αλλα καθωσπρεπει..οσο καθωσπρεπει μπορουν να ειναι) μου τον ρωταει πως το βλεπει το παιχνιδι αυριο..Και τι του απανταει ρε μαγκες? Ο Παναθηναικος θα παρει το παιχνιδι αλλα ο Ολυμπιακος θα βγει κερδισμενος...Την επομενη που βλεπαμε το παιχνιδι με αυτο τον φιλο μου λεγε την ατακα του αυτη πριν ξεκινησει και ειχαμε σκασει να καταλαβουμε τι εννοουσε..Πιστευαμε πως ελεγε βλακειες για να αποφυγει τον φιλο μου...Τα συμπερασματα δικα σας....Εγω εβγαλα πορισμα παντως..Υπαρχει το δεδικασμενο απο τις μπουγατσες αρα ολα τα αλλα ερχονται...

Εικόνα Count Cagliostro

Και κάτι άλλο εξωαγωνιστικό:

Γνωρίζει κάποιος ποιον εννοούσε ο Νικοπολίδης με το tweet σχετικά με τον ρουφιάνο της Παιανίας;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τον Τσάτσο Νικολογιάννη.

Εικόνα CVRED

Ο μεγαλύτερος ξεφτίλας και κωλοτούμπας της αθλητικής "δημοσιογραφίας".
Απο τσιμπούκι σε τσιμπούκι πάει, στα αφεντικά του. Ακόμα και στον Άραβα που είχε φέρει ο Τσάκας, τότε που τους δούλευε, ήταν έτοιμος να κάνει πίπα.
Είχε αγοράσει και επιγονατίδες για να μην πονέσουν τα γονατάκια του.

Εικόνα Aprosarmostos17

Το να πετάς έναν καφέ στη μούρη του αντιπάλου είναι κατακριτέο, για μένα είναι και ηλιθιότητα. Το να σημαδεύεις και να πυροβολείς τους αντιπάλους με πιστόλι, είναι δολοφονική ενέργεια και έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την οργανωμένη πολιτεία. Αν υφίσταται εγκληματική οργάνωση για στήσιμο αγώνων, τότε οι αγέλες με τους οργανωμένους δολοφόνους που παραβρέθηκαν στη μπουρδελοφώρο, πως θα πρέπει να ονομαστούν; Μιλάμε για στυγνούς δολοφόνους. Γιατί όταν μπουκάρανε τα ζώα για να κυνηγήσουν τους παίκτες, οι τουλάχιστον 3 διμοιρίες ΜΑΤ που είδα, δεν έκαναν ένα ντου να συλλάβουν 5-6 από αυτά τα καθάρματα; Να δούμε μετά τη μαγκιά τους, όταν θα έβγαινε το σκουφάκι και θα έπρεπε να βρεθούν σε ένα δικαστήριο. Αν η οργανωμένη πολιτεία θέλει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, τότε έχουμε πόλεμο και προσωπικά πιστεύω ότι εμείς έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το Καραϊσκάκη το πιο τρομακτικό μέρος που μπορεί να βρεθεί μια αντίπαλη ομάδα. Αυτό θέλουν; Η λύση είναι πολύ απλή: η μεγαλύτερη και εξοντωτικότερη τιμωρία για τους βάζελους μαζί με συλλήψεις προσώπων, έτσι ώστε να μην καναγίνουν αυτά σε κάνενα γήπεδο.

Εικόνα dimitris1961

Αδέρφια για αυτό το σίχαμα τον πρωην καταζητούμενο της Ιντερπόλ τα αναλύει με το ν και με το σ ο μεγαλος Μανώλης Γαβαθιώτης στα παραπολιτικά !!!
http://www.parapolitika.gr/Contents/Item/Display/146293

Εικόνα lamousis

θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχε μια αντιπαραβολή των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων την επομένη του αγώνα του 2011, με τα χθεσινά. πχ το 2011 είχαμε τους "Ντάλτον της Ελλάδας" κ χθες η ίδια εφημερίδα έγραφε glory day

Εικόνα xristoforas

http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/11/02/20/goalnews.jpg

ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΗΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ GLORY DAY ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΣΠΟΡΝΤΕΙ..
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 2-1.... >>> https://www.youtube.com/watch?v=_2X3IVW76jk
ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΑ 'ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ' ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ''ΑΔΙΚΗΣΑΝ'' ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ?
α) Ο Νίνης ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ και μετά ο δεξιός μπακ του Θρύλου κάνει χέρι. ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ.
β) Πριν το κανονικό γκολ του Κατσουράνη, που κακώς ακυρώθηκε, προηγείται ΔΙΠΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΡΝΕΡ. Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ.
γ) Το γκολ του Τζιμπούρ στο τέλος αφήνουμε να το σχολιάσει ο Περικλής ΒαΖΕλάκης στο Αλαφουζοκάναλο.
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140219/ntermpy-tis-ntropis-k...
ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΑΓΟΙ?

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΠΗΧΥΑΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΙΟΛΑΣ(ΤΟ ΓΚΛΟΡΙ ΝΤΕΙ)!!!!
ΤΙΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Η ΑΡΔ-ΝΤΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝ...ΟΠΟΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΑ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ

ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΟΚΙΑ)
ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙΓΑΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΡΑΣ!!!

ΣΤΗ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΒΑΖΕΛΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ (ΟΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΥΡΡΙΖΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΙΑ ΒΡΗΚΕ!!! ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ)

ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥ 2011......ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΥΣ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΠΟΛΟΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ) ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ....ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ????? ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ????

ΓΑΜΗΜΕΝΗ SPORGAY ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.....Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!

Εικόνα Spiros Legend

ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ τέλος!Βρέθηκε η ΥΦυπουργάρα!Και όχι μόνο εμφανίστηκε,αλλά βρήκε και τους υπευθύνους των προχτεσινών αλητειών αλλά και γενικότερα όλου του ελληνικου αθλητισμού:φταίνε η ΕΠΟ,Σούπερ Λίγδα και η Φούτμπωλ Λίγδα!Ο Παναθηναικός δεν φταίει πουθενά! http://www.sport-fm.gr/article/metra-afou-den-theloun-i-den-mporoun/2941296 Και στο καπάκι η ανακοίνωση του Αλαφούζου που δίνει συγχαρητηρια στον υπέροχο κόσμο του Πάο και κατονομάζει ως υπευθύνους τους γαύρους που τόλμησαν και πήγαν να παίξουν στην Λεωφόρο,μιλάμε για θράσσος,να πατήσουν στο γήπεδο άτομα με κόκκινες φόρμες,είναι δυνατόν να συγκρατήσει την οργή του αυτος ο υπέροχος πράσινος κόσμος? Πάντως χρονικά,ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗΣ,απορώ γιατι δεν εβγάλαν μια κοινή ανακοίνωση,να κάνουν και οικονομία στην...πουστιά! Αν ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 2011,ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΝ,ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Συνεχίστε να προκαλείτε ΠΟΥΤΑΝΕΣ...http://www.sport-fm.gr/article/prokalese-o-olumpiakos/2941312

Εικόνα REDNYC

ΣΠΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ....ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι και χειρότερα είναι αδερφέ από Ν.Υόρκη,εδώ θα πάει αύριο ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ο Κοντονής να ζητήσει διακοπή στο πρωτάθλημα.ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,θέλουν να μη βγει καμια ελλ.ομάδα στην Ευρώπη,μόνο για να μην πάρει τα 25εκ.του Τσ.Ληγκ ο Ολυμπιακός.ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...