ΜΑΓΚΙΚΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ...



Λίγα μόνο λεπτά πέρασαν από την σημερινή συνεδρίαση της Superleague και δεν έλειψαν τα γνωστά χαρτζιλικωμένα ποντίκια που για ακόμα μια φορά φρόντισαν να κρατήσουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στο δίκαιο και στο άδικο. Ανάμεσα σε αυτό που είδαν τα μάτια μας την Κυριακή και στο πράσινο παραμύθι. Παριστάνοντας τις παρθένες, παίζοντάς το δήθεν ντροπιασμένοι από τα όσα ακούσθηκαν στην συνεδρίαση της λίγκας που ακολούθησε τον αγώνα της Λεωφόρου.

Πάμε λοιπόν να εστιάσουμε στο σημαντικότερο από όσα ακούσθηκαν από το  στόμα του προέδρου του Ολυμπιακού με αποδέκτη ποιον άλλον ...τον Γιαννάκη τον παραμυθατζή.

"Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης και Καραπαπάς αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όσα συνέβησαν. Στα στυλό, στις φωτοβολίδες στα πανιά. Εσείς αντί να ζητήσετε συγγνώμη που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια.

Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις από τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς εσύ για νομιμότητα. Είσαι καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους! Πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο.

Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία Υπουργών και να ρουφιανεύεις ...και των τραπεζιτών για να πάρεις δάνεια. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;;;  Περίμενα μια συγγνώμη για όσα μου συνέβησαν την Κυριακή ...αλλά εσύ είσαι μια γαμημένη αδερφή!"

Για ρουφιανιά και πουστιά μίλησε ο Βαγγέλας. Δεν μελέταγε καλύτερα ένα τσουβάλι λίρες;; Καπάκι μετά την συνεδρίαση πήρε αγκαζέ το κατοικίδιό του, τον Κωνσταντίνου που μας έδειχνε το βαβά στο χείλος του και έφυγε καρφί για την ΓΑΔΑ ο Γιαννάκης. Για την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Για τα όσα του καταλόγισε φόρα-τζόγο ο Βαγγέλας κουβέντα. Κότα ο Γιαννάκης.

Διαβάσαμε για ρίψεις ποτηριών, για φουσκωτούς και για χειροδικίες. "ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟ" λένε. Ποιος χειροδίκησε ρε παλιοξεφτίλες;; Σε βάρος ποιου;; Σε εσάς που τρέχατε γύρω-γύρω τα τραπέζια σε ένα δωμάτιο τριάντα τετραγωνικών;; Που κρυβόσασταν πίσω απ'τα σακάκια παραγόντων άλλων ομάδων; "Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΠΙΤΣΙΛΗΣΕ" λέει ο άλλος. Αυτό είναι πράγματι κάτι που δεν δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε. Καιρό τώρα σας πιτσιλάει όλους! Στο μεταξύ, ας βεβαιώσει ένας ιατροδικαστής τα τραύματα των ...πονεμένων που πήγαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση να κλαφτούν. Επί τη ευκαιρία, ας τους κάνει και μια εξέταση "από κάτω" γιατί τα βαθιά τραύματα εκεί βρίσκονται. Και είναι τραύματα δεκαετιών ρόμπες ξεκούμπωτες!

DRAZA

ΥΓ1: Μαθήματα αντρίλας στον Βασιλάκη τον Κωνσταντίνου. Oύτε και τότε είχαμε κερδίσει.
https://www.youtube.com/watch?v=iJ0uO58w2dQ

ΥΓ2: Μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση περιμένουμε για τα όσα καταλόγισε ο Μαρινάκης στον Αλαφούζο αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Kάνε μια μήνυση ρε εφοπλιστή με την οικολογική συνείδηση ...να δεις ως και τον Κουρή στην δίκη φάντη-μπαστούνη!

ΥΓ3:  Περιμένουμε επίσης και τις γνωστές κιλότες, τα παιδιά της τριάρας τα διορισμένα στην "κόκκινη ΕΠΟ" να μας πούνε για τις βαρβαρότητες της Ριζούπολης. Ένα ντοκυμαντέρ-αφιέρωμα "Για πάντα καρπαζοεισπράκτορες" ...στον ΣΚΑΪ του Γιαννάκη αναμένουμε.

YΓ4: Έχει κάνει λάθη ο Μαρινάκης;; ΒΕΒΑΙΩΣ ...ΠΟΛΛΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ . Κανένα από αυτά τα λάθη όμως δεν είναι προϊόν αδιαφορίας και δόλου για αυτό και πρέπει να'μαστε κοντά ...με κριτικό μάτι ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ. Γιατί αυτοί που αδιαφορούν μάγκες δεν ξηγιούνται έτσι. Αν ο Μαρινάκης παρίστανε τον κονιόρδο χωρίς να΄χουμε δει το ευρώ του, αν κρατιόταν σε απόσταση φροντίζοντάς για την δημόσια εικόνα του, αν δεν έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους προσέχοντας να μην εκθέσει ..."πολιτικούς του φίλους" τότε θα μπορούσαμε να του χρεώσουμε και δόλο και αδιαφορία.

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Αν και έχω ήδη τοποθετήθει, επιστρέφω σ'αυτή την ανάρτηση, λίγο πριν το ταξίδι μου για τον Πειραιά και τον ΝΑΟ, για να πω κάτι τελευταίο, που πηγάζει απο τα συναισθήματα που μου δημιούργησε τις τελευταίες μέρες ο Πρόεδρος.

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ! ΕΤΣΙ, ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!

Καλή τύχη στην ομάδαρα μας. Όλοι γήπεδο μάγκες. Ο Πρόεδρος πλακώνεται για την ομάδα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάτσουμε στον καναπέ μας και να μην στηρίξουμε την ΘΡΥΛΑΡΑ.

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ 100% με τις τρεις τελευταίες προτάσεις.

Οι παραπάνω προτροπές ισχύουν και για τους παίκτες.

Θέλουμε κι αυτούς να τους δούμε στο γήπεδο.

Εικόνα Chicagianos

Για την Super League καλά ξηγήθηκε με την γιαννούλα ο Βαγγέλας γιατί ήταν συνάντηση προέδρων. Ωστόσο, πιστεύω πως ίσως δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση στην λαγόφλώρο με το να μπει ως γενικός αρχηγός για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μην εξηγώντας στον Περείρα, όχι μόνο αυτός αλλά και ο Σάββας, ότι δεν έπρεπε να μπει να πατήσει το χορτάρι και να γίνει κόκκινο πανί για τους λαγούς. Κάτσε στο μπούθ Βαγγέλα και γάμα από κει τις κότες.
Γιατί?
Πιστεύω ότι οι παίχτες μας επηρεάστηκαν (λογικό. χωρίς να αποτελεί δικαιολογία) και ίσως π.χ να μην έχανε και το γκολ (που δεν χάνεται) ο Ντουρμάζ, αν δεν γινόντουσαν τα έκτροπα στην αρχή του παιχνιδιού, σκεφτόμενος ότι αν σκόραρε μπορεί και να μην έβγαινε ζωντανός από το γήπεδο. Πιστεύω ότι και πέρυσι στο Καραϊσκάκη επηρεάστηκαν αρνητικά οι παίχτες μας με τον Ολαιτάν και επήλθε η ήττα .
Εγώ περίμενα να γίνει ότι έγινε πριν 2 χρόνια στο ΟΑΚΑ που το παστέλωσε ο Αμπτούν και λήξη με το που μπήκαν μέσα τα πιθηκία. Βέβαια, αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από υποθέσεις αλλά υπάρχει και το γαμημένο το αλλά.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι φίλε μου, από την άλλη όμως αν εσύ κάτσεις στο μπουθ και βλέπεις με την άνεσή σου το ματς, την ώρα που ο Κασάμι τρώει φωτοβολίδες στον πάγκο την ώρα του ματς, πώς θα πας να εγκαλέσεις μετά τους παίκτες σου για έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας; Όταν σε βλέπουν στην πρώτη γραμμή, να κινδυνεύεις δίπλα στους, οφείλουν να υπερβάλλουν εαυτούς και αν δεν το κάνουν, τους χρεώνεις. Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη, ότι ο Μαρινάκης μας ντροπιάζει επειδή πήγε στη Λεωφόρο, δεν έπρεπε να πάει καθόλου, ''πού ακούστηκε να ξεφτιλίζεται έτσι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μετά να δέρνεται με τον Αλαφούζο στη Superleague''. Ολυμπιακοί υπάρχουν σε πολλά σημεία της γης, όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και στη Μύκονο.

Εικόνα Chicagianos

Φίλε μου καλά έκανε και πήγε ο Μαρινάκης στην Λεωφόρο, δεν διαφωνώ. Υποθετικά μιλώντας, ίσως να περνάμε το ματς αν δεν έμπαινε μέσα. Οι φωτοβολίδες και τα καφριλίκα έγιναν αφού μπήκε μέσα. Η άλλη άποψη μακριά από εμένα. Εγώ είμαι γαύρος από το μακρινό κατακκόκινο Σικάγο, αν έχεις ακουστά

Εικόνα DRAZA

Kρατάτε γερά μάγκες.

Μετά το έπος της Κων/πολης μπορείτε να πουλάτε και μούρη στους ντόπιους που είναι Ταύροι.

Ύστερα κι απ'το Λονδίνο που παίξαμε διηπειρωτικό με τους Βραζιλιάνους θα μπορούσατε να τους λέγατε "εσάς έπρεπε να βρίσκαμε ...πελάτες θα σας κάναμε χώρις Τζόρνταν".

Χαιρετισμούς πολλούς φίλε!

Εικόνα DRAZA

Έχει τιγκάρει στην Μυκονιάτικη ΙΡ ο όμιλος 24 έχε υπόψιν σου...

Εικόνα RED HELL

Απανταω στην ερωτηση σου πιο κατω.Εννοω εχω ξενερωσει επειδη ο Μαρινακης αν και ποναει την ομαδα μας τα χαλαει στις μεταγραφες.

Εικόνα CVRED

Σύγγαυρε RED HELL, καταρχήν να συμφωνήσουμε σε κάτι. Τις μεταγραφές δεν τις κάνει μόνος του ο Μαρινάκης.
Νομίζω πως αυτό είναι αυτονόητο, σωστά; Οι μεταγραφές έρχονται απο προτάσεις managers, απο εισηγήσεις των προπονητών και του scouting και από αντιπροτάσεις - συμφωνίες.
Οπότε είναι άδικο να ρίχνουμε την ευθύνη αποκλειστικά στον Μαρινάκη για τις μεταγραφές.
Να μου πείς οτι δίνει μεγαλύτερη αξία, απ' όσο πρέπει, στις γνώμες του Ισσά, του Ραϊόλα και του κάθε άλλου manager, να σου πω έχεις δίκιο. Είναι ένα απο τα λάθη του, για μένα.
Απο εκεί και πέρα, το πρόβλημα ποιό είναι; Οι πωλήσεις;
Υπάρχει κάποια απο τις πωλήσεις που κάναμε που πιστεύεις πως δεν έπρεπε να γίνει; Υπενθυμίζω πως ο Αβραάμ έφυγε μόνος του, γιατι ήθελε να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του. Αν μου πεις για το Μανωλά, θα σου πω πως μας λείπει και δεν αντικαταστάθηκε. Αλλά, δεν γίνεται να κρατήσεις έναν παίκτη στην ομάδα με το ζόρι και ο Μανωλάς, απο τη στιγμη που η πρόταση ήταν μεγάλη, ήθελε να φύγει. Γι'αυτό και οι ύμνοι απο την οικογένειά του μετά, που επιτρέψαμε την μεταγραφή.
Θα μου πεις οτι χάλασε η συνοχή της ομάδας απο τις τόσες μεταγραφές. Μαζί σου. Αλλά δεν γινόταν αλλιώς φίλε. Ο Κάμπελ ήταν δανεικός (πριν το Μουντιάλ η Άρσεναλ δεν συζητούσε καν την περίπτωση πώλησης ή επαναδανεισμού και μετά το Μουντιάλ συζητούσε μόνο την πώληση με ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσό).
Αν λοιπόν υπολογίσουμε πως ήδη, Σάμαρης, Μανωλάς, Κάμπελ, Χολέμπας (ήθελε να φύγει απο Δεκέμβρη), έφυγαν, η συνοχή της ομάδας είχε πάει περίπατο. Αναγκαστικά λοιπόν πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Και τι έκανε ο Μαρινάκης, σε συνεργασία με τον Μίτσελ, τον Ισσά και τους managers;
Φέρνει τον Αφελλάι απο την Μπαρτσελόνα (εξτρέμ της εθνικής Ολλανδίας), το Ντουρμάζ (εξτρέμ της εθνικής Σουηδίας, 2ος καλύτερος Σουηδός πέρυσι, μετα τον Ζλάταν και στην καλύτερη 11αδα του Τουρκικου πρωταθλήματος), φέρνει πίσω τον Μήτρογλου, τον οποίο ήθελε ο Μίτσελ και είχε προσφέρει τα μέγιστα την προηγούμενη χρονιά (με τεράστιο ποσό για τον δανεισμό του μάλιστα), φέρνει πλάγια μπακ της προκοπής, επιτέλους (να σημειωθεί εδώ, πως ακόμα και αν δεν γινόντουσαν οι πωλήσεις των παικτών, Μαζουακού, Ομάρ, Μήτρογλου και Αφελλάι, θα ερχόντουσαν γιατί είχαμε πρόβλημα στις συγκεκριμένες θέσεις).
Ο Μήτρογλου ξεκίνησε χάλια. Στη συνέχεια ανέβηκε, αλλά και πάλι δεν έχει πιάσει την απόδοση που είχε πριν τον τραυματισμο του πέρυσι. Φταίει ο Μαρινάκης; Όχι.
Αφελλάι και Ντουρμάζ δεν έχουν πιάσει, με αποτέλεσμα να παίζει ο Ντοσεβί (τον οποίο τον προορίζαμε για πάγκο). Φταίει ο Μαρινάκης; Όχι.
Ο Αμπιντάλ έφυγε γιατί είχε οικογενειακό πρόβλημα. Φταίει ο Μαρινάκης; Όχι. Ούτε φταίει που δεν έπιασε ο Μποτία (ο οποίος ήταν πολύ καλός και σταθερός στην Πριμέρα. Ανώτερος του Μαρκάνο). Του είπαν πως πρέπει να έρθουν και τους έφερε. Και επειδή πήγε περίπατο το αμυντικό δίδυμο (λόγω Αμπιντάλ, τραυματισμών, απόδοσης), έφερε και τον Σαντάνα (και όχι κανένα τελειωμένο Κόστα ή κανένα Ταυλαρίδη στα 50 του).

Και ξαναλέω, φυσικά και έχει μερίδιο ευθύνης και για τις μεταγραφές, αλλά του αναλογεί το μικρότερο ποσοστό και είναι άδικο να τα ρίχνουμε όλα πάνω του.
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που σε κάθε μεταγραφική περίοδο προσπαθεί για το καλύτερο. Έστω κι αν στις περιπτώσεις των προπονητών, είναι ανυπόμονος και κάνει σοβαρά λάθη.

Εικόνα RED HELL

Φιλε μου για μενα ολες οι πωλησεις ηταν ΣΩΣΤΕΣ.Απο κει και περα στο θεμα του προπονητη αυτα που βλεπουμε ειναι ερασιτεχνικα.Με την πρωτη στραβη τον πουλο.Ειδαμε χθες και τη μονακο του αμπαλου ζαρντιμ.Ουτε εμενα μου αρεσε το θεαμα του 2012 αλλα με κατι γκρεκο και φεισα επαιζε.
Τελος παντων παμε στους παιχτες.Εχουμε παρει Αυλωνιτη-Μποτια-Αμπινταλ-Σαντανα και εχουμε και το Σιοβα.Ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι ταχυς.Δεν εννοω να ειναι Μανωλας στη ταχυτητα αλλα τουλαχιστον να μην ειναι σεντερ μπακ "βαρυς".Προχωραμε στα ακραια μπακ.Τον ελαμπντελαουι τον θεωρω πολυ φιλοτιμο αλλα το μαζουακου κωλοπαιδο.Καθε φορα που παιρνει την μπαλα το παιζει γαμαουα.Και οι 2 στις διαγωνιες καλυψεις ηταν σκατα αλλα τωρα εχουν βελτιωθει καπως.Στην επιθεση και οι 2 δεν ξερουν να κανουν σεντρα.Στο κεντρο εχουμε 3 6αρια και ενα 8αρι τους οποιους θεωρω ολους αξιολογους.Για αφελαι-ντουρμαζ συμφωνω αλλα για μενα ο ντοσεβι ειναι λιγος.Συνεχεια κανει μια καλη ενεργεια αλλα με το που μπαινει περιοχη πινει θαλασσα.Οσον αφορα τον επιθετικο δεν καταλαβαινω τον παραγκωνισμο του Μπενιτεζ ο οποιος ειναι πολυ κινητικος.Ο διαμαντακος θεωρω πως δεν κανει και παμε στο Μητρογκολ.Ειχα σταματησει να τον κραζω τον τελευταιο καιρο αλλα με ξεπερναει το γεγονος πως μες στη λεωφορο το μονο που εκανε ηταν ηλιθια τακουνακια.Δεν μπορει να κρατησει λιγο την γαμημενη τη μπαλα και ολο αναλωνεται σε περιττες ενεργειες.Και αν θυμαμαι καλα ο Μιτσελ φινμπογκασον η βοσεν ηθελε για επιθεση.
Εννοειται οτι δεν θεωρω υπευθυνο για τις μεταγραφες το Βαγγελα.Αλλα ειναι η κεφαλη και αυτος θα κατακρινεται η θα επιδοκιμαζεται αναλογα με τις επιλογες που γινονται.Γιατι και να φταινε οι αλλοι παντα το αφεντικο παιρνει τις τελικες αποφασεις.

Εικόνα DRAZA

Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο που βάζεις μεταξύ ενός αργού και γρήγορου σέντερ μπακ. Ο Μποτία για εμένα δεν είναι αργός. Τον Σαντάνα δεν τον έχουμε δει όσο χρειάζεται για να τον κρίνουμε. Θεωρητικά πάντα θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Μποτία στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά τον Μήτρογλα κι εμένα δεν με καλύπτει. Αλλά οι "προτεινόμενοι" που βλέπω να αναφέρονται δεν είναι και πρώτο πράμα έτσι;; Τον Μήτρογλου τον είχες δει να παίζει και να αποδίδει σε αυτήν την ομάδα με σχεδόν τον ίδιο κορμό. Πες ότι ο Ισλανδός παίζει Πριμέρα φέτος και έχει κάνει τις συμμετοχές του ..πες οκ εκεί. Ο άλλος που παίζει στην Τσάμπιονσιπ δανεικός, και άσφαιρος είναι και παίζει σε μια ομάδα που ο χοντρός Λι Τόμλιν προτιμάται από αυτόν ουκ ολίγες φορές.

Η τελευταία σου φράση είναι όλα τα λεφτά. Ο Μαρινάκης πρέπει να φορτωθεί την ευθύνη για το γεγονός ότι μεσούσης της περιόδου είπε "δεν μου παίζει κανείς από τους παίκτες που πλήρωσα ομάδα και παίκτη" "δεν παίζουν λόγο Μίτσελ ας τον διώξω". Δεν την πλήρωσαν δηλαδή οι υπεύθυνοι την πλήρωσε ο προπονητής.

Όσον αφορά το κέντρο, εγώ δεν θα αγόραζα τον Μιλοβόγεβιτς μετά την λήξη του δανεισμού και ιδανικά θα'θελα και έναν καλύτερο του Νντιγκά το καλοκαίρι.

Εικόνα RED HELL

1)Τον Σαντανα τον θεωρω αξιολογο.
2)Απο οσους ειχαν ακουστει πιο πολυ ηθελα τον Γκρατσιανο Πελε.Δεν ξερω ποσο καλα τα παει στην Πρεμιερ αλλα γενικα και οι 3 αναφερομενοι εδω θα μπορουσαν να παρουσιασουν διαφορετικη εικονα(ειτε καλη ειτε κακη.Παντως δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι).Αλλα το γεγονος οτι ειχαμε τοσο πολυ χρονο να διαλεξουμε ενα πολυβολο για μπροστα και τελικα καταληξαμε σε αυτον που ειχαμε πουλησει πριν 6 μηνες και που ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση μετα τον τραυματισμο δειχνει ερασιτεχνισμο για μενα.
3)Επειδη δεν σε πολυκαταλαβα συμφωνεις μαζι μου?
4)Συμφωνω.

Εικόνα DRAZA

1. Μετά τον αγώνα τον χθεσινό δεν έχω λόγια για το παλληκάρι αυτό ...δεν έχω λόγια.

2. Θεωρώ ότι σε μικρή ομάδα της Πριμέρα και χωρίς να δώσεις έναν σκασμό χρήματα βρίσκεις καλύτερο από τον Πελέ ...όπως και σε μικρή ομάδα της Πρέμιερσιπ. Θεωρώ ότι τα ποσά που είχαν ακουστεί για τον Πελέ ήταν απαγορευτικά για την συγκυρία που διανύουμε. Από εκεί και πέρα συμφωνώ στα όσα λες για τον προγραμματισμό.

3. Βεβαίως συμφωνώ φίλε. 100%. Βεβαίως και πρέπει να καταλογισθεί ευθύνη στον Μαρινάκη από την στιγμή που δική του απόφαση ήταν να διώξει τον Μίτσελ. Ένα παραπάνω τώρα που φαίνεται ότι παρότι ο Μίτσελ έχει φύγει ...κανείς από τους παίκτες που "επενδύσαμε" το καλοκαίρι δεν δείχνει να ανσταίνεται. Δεν δείχνει αν θες να φέρνει πίσω τα λεφτά που επενδύσαμε.

4. Ναι αλλά εφόσον συμφωνείς ότι και ο Νντινγκά μπορεί να αντικατασταθεί με προσιτό καλύτερο ...και στο ότι ο Λούκα πρέπει να φύγει, αυτό σημαίνει ότι αξιόλογος δεν είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Μέτριους τους λες. Αξιόλογος ήταν ο Μακούν για εμένα από όσους έχουν έλθει τα τελευταία χρόνια.

Εικόνα CVRED

Μετά και την φιλότιμη, χθεσινή προσπάθεια, πιστεύω πως με 20 εκατομμύρια είμαστε κομπλέ.
Να κρατήσουμε τον κορμό. Να κάνουμε μια μεταγραφή ενός γρήγορου και αξιόπιστου στόπερ που θα μπορεί να συμπληρώνει και όχι να εκθέτει τον Σαντάνα, να αλλάξουμε τα εξτρέμ μας και να πάρουμε και ένα φορ της προκοπής.
Θα ήθελα και αντι-Τσόρι, αλλά παράλληλα θα ήθελα να δωθεί η ευκαιρία και στον Φορτούνη.
Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η ομάδα πάσχει τακτικά και ψυχολογικά. Ελπίζω τώρα με τη διακοπή, που θα έχει το χρόνο που ζητάει ο προπονητής, να διορθωθεί κάπως η εικόνα μας, ώστε να μπορέσουνε να μιλήσουμε σε νέα βάση.

Εικόνα DRAZA

Καταλαβαίνεις όμως ότι σε μια ομάδα που στον απολογιστικό ισολογισμό της έρχεται ίσα βάρκα ίσα πανιά και μάλιστα οριακά το να βρεθούν 20 εκατομμύρια δεν είναι ότι πιο εύκολο. Αυτά τα λεφτά δεν τα δίναμε στον Ολυμπιακό προ κρίσης με περισσότερα έσοδα.

Δεν ξέρεις αν θα είσαι κωλόφαρδος και φέτος ...κι αν θα καταφέρει να σου κάτσει μια πολύ καλή πώληση όπως πέρυσι.

Και με πολύ λιγότερα λεφτά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου πάντως αδερφέ.

Εικόνα CVRED

Ποτέ, μα ποτέ, δεν ένιωσα πιο περήφανος για τον Πρόεδρο, οσο νιώθω με τις κινήσεις του τις τελευταίες εβδομάδες.
Αυτοί που ντροπιάζονται, ας γίνουν βάζελοι (που ήδη είναι, αλλά δεν το ξέρουν).

Εικόνα DRAZA

ΒΑΖΕΛΑΡΕΣ.

Εικόνα red hell 7

Πάρε πίσω αυτά που ειπες γιατί θα το πω στον πατερα μου!!!
Γάμα τον Βαγγέληηηηη.

Εικόνα DRAZA

Kαθρεφτάκι!

Εικόνα Aprosarmostos17

Αν έκαναν μήνυση ο Αλαφούζος και ο γραφικός κερατάς Κωνσταντίνου, τότε ο Μαρινάκης πρέπει να κάνει μήνυση κατ' αγνώστων για απόπειρα δολοφονίας κατά συρροή. Υπάρχουν μάλιστα ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι είναι τόσο αλαζόνες, που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα με τις ανακοινώσεις τους, που όχι μόνο δικαιολογούν τα γυναικωτά ανθρωπίδια με τα πιστολάκια, αλλά κατηγορούν ανοιχτά τα υποψήφια θύματα. Μια λέξη από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μαρινάκη ταιριάζει γάντι στην όλη κατάσταση: ΞΕΦΤΙΛΑ.

Εικόνα DRAZA

Προφανώς και τα δικαιολογούν τα ανθρωπίδια με τα πιστολάκια. Αφού τα χαρτζιλικώνουν.

Εικόνα markonis

Αιμόφυρτος ο Βασίλης Κωνσταντίνου από τις γροθιές μπράβου του Μαρινάκη. Εικόνες που σοκάρουν !

http://betghetto.com/forum/showthread.php/17276-%CE%91%CE%B9%CE%BC%CF%8C...

Εικόνα Chief Bromden

Επιτέλους να μπει ένα τέλος στο Bullying σε παιδικούς σταθμούς και super league!
Άνανδρη επίθεση την στιγμή που αλλάζει τα πρώτα του δοντάκια ο μικρός Βασίλης...

Εικόνα DRAZA

Αυτό είναι που λέμε και κερατάς και δαρμένος.

Εικόνα vagio

Εκανα το λαθος να ανοιξω το λινκ ενω περνουσε απο διπλα ο γιος μου. Κλαει ασταματητα, κι ολο με ρωταει 'γιατι μπαμπα, γιατιι?'.

Εικόνα DRAZA

Δεν θα μπορούσε να'ταν ωραία διαφήμιση για τα χαρτομάντηλα Ζέβα;;

Λογικά πήγε στο νοσοκομείο και δεν είχαν να το δώσουν γάζες!

Εικόνα DRAZA

Αδερφέ έτρωγα πριν ανοίξω τον σύνδεσμο με τις εικόνες φρίκης ...και ομολογώ μου κόπηκε η όρεξη!!

Εικόνα kg

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ:"Με έβρεξε ο Μαρινάκης"

ενω το σωστο ειναι

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ:"Με ...πιτσιλισε ο Μαρινακης"

Εικόνα DRAZA

Όπως είδες είχε μπει εξ'αρχής το σωστό!

"Έβρεξε" ..."πιτσίλησε" είναι μικρή η διαφορά ...αμελητέα!

Εικόνα kg

Α ΡΕ DRAZA ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ!

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ

ΑΠΙΤΣΙΛΙΣΤΟ!ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!

Εικόνα DRAZA

Πολύ καλά σε πιάνω.

Δες πως χρησιμοποιώ το ρήμα "πιτσιλάω" στο άρθρο. Στην αμέσως επόμενη πρόταση μετά το "ΜΕ ΠΙΤΣΙΛΗΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ".

Εικόνα kg

ΟΚ!

Εικόνα CVRED

ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΡΑΝΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ! ΝΑΙ!
Ξεβρακωμα και μπουγελωμα 2 σε 1.
Αλαγουζο, ακομα και ο Μαχλας σε ξεβρακωσε ρε βρωμιαρη.

Εικόνα DRAZA

Ποιος Μαχλάς;;;

Εδώ σου λέει ειπώθηκαν κουβέντες που ενόχλησαν Τιγρή και Ιβάν. Κουβέντες ικανές να παγώσουν την συμμαχία των τριών!

ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΛΙΑ.

Εικόνα k1p

Εγώ βλέπω πως οι αντιδράσεις του Μαρινάκη σε διαχείριση κρίσεων δεν είναι κάτι πιο πολύπλοκο απο "ταύρο σε υαλοπωλείο".Με άλλα λόγια,τυπικά ξεσπάσματα θυμού που ούτε στον αντίπαλο θα προκαλέσουν κανένα ρήγμα ούτε στην ίδια του την ομάδα καμιά παραπάνω συσπείρωση.

Κανείς δεν λέει πως έχει άδικο σε αυτό το σκηνικό "κερατά και δαρμένου" που έχει στηθεί απο την αγία τριάδα των εξυγιαντών.Απο εκεί και πέρα οι απαντήσεις δίνονται κυρίως στο γήπεδο.Η ίδια η ομάδα είναι ο πολιορκητικός κριός.Όταν όμως έχεις προκαλέσει τέτοιο μισθοφορικό κλίμα αδιάφορων,τότε πάς να σώσεις τα άσωστα.

Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα όποτε δίνει τις απαντήσεις της,έχει για ηγέτη όχι τον πρόεδρό της αλλά τον προπονητή της.Και ειδικά με βαλβέρδε και μίτσελ δεν χρειαζόταν τον Βαγγέλη να καβαλάει τραπέζια να σβερκώσει κόσμο.Τώρα όμως καλως τα δέχτηκε με τον καρπουζά απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Θα παίζει ο αφελάι 90λεπτα γιατί θα μας κάνουν ντά οι ραϊόλες,μήτρογλας θα παίζει παρόλο που έχει κάνει μάγουλα μπουλντόγκ και κάτι τύποι σαν τον χάρα θα μας γεμίζουν ερωτήματα αν θα είχε θέση στις καραβιές παιχτών που έφερνε ο συγχωρεμένος ο καννελάκης στον ιωνικό.

Εικόνα DRAZA

Διαφωνούμε. Ναι μεν σήκωσε τους τόνους ο Βαγγέλας αλλά το ξέσπασμά του δεν ήταν ξέσπασμα ανθρώπου που απλώς θύμωσε. Είναι απάντηση παράγοντα που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Για τις ευθύνες του Βαγγέλα όσον αφορά το μισθοφορικό κλίμα αδιάφορων έχουμε μιλήσει ήδη και θα το ξανακάνουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ διαφωνούμε, φίλε. Μια διοίκηση δεν είναι μόνο για να απαντάει ''στο γήπεδο''. Αν προσπαθείς να απαντάς μόνο στο γήπεδο, γεμίζεις με φλώρους παίκτες. Αν θες να βγάζουν ανδρισμό στο γήπεδο οι παίκτες σου, πρέπει να βλέπεις μια διοίκηση που δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω. Επίσης, όταν σε προσβάλλουν, αντιδράς. Όταν σε προσβάλλουν και προσπαθούν να τα γυρίσουν τούμπα ότι φταις εσύ κι από πάνω, δεν αντιδράς απλώς. Κουτουλάς κιόλας.

Εικόνα DRAZA

Έτσι ακριβώς.

Στα πουτανάκια απαντάς και φέρεσαι σαν νταβατζής.

Σε αυτά ο Μαρινάκης είναι συνήθως όπως πρέπει.

Και θα το θέσω κι αλλιώς. "Ο Βαγγέλας ταύρος σε υαλοπωλείο ...οι Αγγελόπουλοι φλώροι".

Ε τι θέλουμε;;

Και μιας και είπα Αγγελόπουλοι μην νομίζει κάποιος ότι δεν θα μιλήσω για την πρόσφατη απόφαση.

Τώρα που επέστρεψα θα τα πούμε όλα!

Εικόνα vagio

Σιγουρα πρεπει να δινεις το παραδειγμα. Ομως επι της ουσιας ο Μαρινακης βγαινει χαμενος τουλαχιστον στο επικοινωνιακο κομματι. Εκει που φανηκε να τους εχει εκθεσει με οσα εγιναν στη λεωφορο, στρεφει παλι το κλιμα εναντιον του. Οχι οτι ηθελε και πολυ προσπαθεια δηλαδη, απλα διευκολυνει το εργο τους. Εκει που (λογικα παντα) θα ετρωγε τιμωρια ο βαζελος, να δεις που θα φαει ο Μαρινακης στο τελος. Ο Σωκραταρος ουτε καν καταδεχοταν να συναντησει τετοια ανθρωπακια σαν την αδελρη τον αλαφουζο. Στη χλευη τους ειχε και στο χοχοχο.
Ο Βαγγελας αντιθετα δεν δειχνει να εχει το πανω χερι, δεν δειχνει μεγαλυτερο μεγεθος στα ματια του φιλαθλου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρέπει να πάψουμε να ενδιαφερόμαστε για το τι εικόνα πρέπει να δίνουμε στους αλλόθρησκους, συνειδητοποιώντας μια και καλή πως ό,τι και να κάνουμε αυτοί δε θα δώσουν ποτέ έπαινο ή ασυλία. Ο Μαρινάκης ένιωσε θυμωμένος απέναντι σε ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ και αντέδρασε έτσι. Καλά έκανε ο Βαγγέλας. Εξάλλου, όπως είπε και ο ανυπέρβλητος Διονυσέξ από το χωριό μου, οι γυναίκες θέλουν γαμήσ' ξύλου κι ανήφουρο.

Ο Κωνσταντίνου δήλωσε στη δίκη του Θωμαΐδη ότι ο Περέιρα έπρεπε να κάτσει και να αντιμετωπίσει το ντου γιατί έτσι κάνουν οι άντρες. Ο Περέιρα έπρεπε να αποδείξει τον ανδρισμό του απέναντι σε 100 οπαδούς. Εσύ, κ. Κωνσταντίνου, γιατί δεν μπόρεσες να αντιμετωπίσεις τον έναν που σου επιτέθηκε; Τι σόι άντρας είσαι;

Υ.Γ Μόλις έμαθα ένα ωραίο παλιό συνθηματάκι και το βάζω:

Σοκολάτα, Μέλο, ο κώλος του Ντεμέλο.

Εικόνα DRAZA

Εγώ θα έλεγα ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Όσο για τον Κωνσταντίνου ...τον αντιμετώπισε με Ζέβασοφτ.

Ρε εδώ το νεράκι του Θεου φοβηθήκανε και κρύφτηκαν πίσω απ'τον Κωστούλα.

Ο φίλος σου ο Διονυσέξ πρέπει να είναι γαύρος ...και αν δεν είναι τον κόβω να γίνεται αξιολογώντας το πώς έχουμε ξηγηθεί στον βάζελο όλα αυτά τα χρόνια. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βαζελάκι ο Διονυσέξ. Άσε, άμα πιάσουμε τον τύπο θα τελειώσουμε αύριο...

Εικόνα DRAZA

Να οι παρενέργειες του ανήφουρου.

Εικόνα DRAZA

Εγώ νομίζω ότι αν κάτσουμε και αναλύσουμε το τι θέλει ένας φίλαθός και ποιος πρόεδρος μπορεί να φανεί μεγάλος στα μάτια του καθενός από εμάς ...δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Πολύ απλά γιατί καθένας από εμάς συνήθως περιμένει από τον κάθε παράγοντα να βλέπει τις συμπεριφορές και την διαχείριση που ο ίδιος γουστάρει "ο,τι θα'κανε ο ίδιος στην θέση του" κοινώς. Δεν πάει έτσι όμως. Τον κάθε πρόεδρο θα τον κρίνεις ανάλογα με το στίγμα που έχει δώσει και ανάλογα με το πόσο συνεπής είναι σε αυτά που έχει δεσμευτεί. Θα τον κρίνεις σύμφωνα με τα δικά του μέτρα και σταθμά και όχι με τα δικά σου. Άλλο πράγμα ο Κόκκαλης άλλο ο Μαρινάκης. Όπως πολύ σωστά είπες μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν θέλουν καμιά αφορμή για να στρέψουν το κλίμα σε βάρος του Μαρινάκη. Αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε ως δεδομένο.

Εικόνα Romain

DRAZA, πολύ σωστός!

ιδίως για αυτα που αναφερειςω στο Υ.Γ. 2

Μολις γράφτηκε οτι έκανε μύνηση ο Αλαφούζος ο παραμυθάς, όχι ομως για τα όσα του καταλόγισε ο Βαγγελαρος. Ουτε για τις 500 οικογένειες που άφησε στο δρόμο ουτε για την εξαπάτηση των Αμερικανών επενδυτών, ουτε για το λαθρεμπόριο και την καταδίκη. Ουτε για τις ρουφιανιές και τις επαιτιες.

Απλά οτι δεν διοργάνωσε αυτος τα γεγονότα στη λαγοφλωρο.

Τα όσα του ειπε ο Μαρινακης στα μούτρα τα δέχτηκε χωρίς αντίδραση. Που σημαίνει οτι αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Αντίθετα με την υποκριςια και τα παραμύθια του Τουιτι.

Εικόνα DRAZA

Σίγα μην έκανε μήνυση για την ταμπακιέρα ...θα είχε γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τώρα πρέπει να σταθούμε δίπλα του (τώρα που έχει κάνει και τα σφάλματα του). ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει πράξει αυτό, που πριν τον αγώνα και σε εμάς έμοιαζε αδιανόητο, να μπει μεσ' το μπουρδέλο τους και να θέσει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Είναι παλικάρι από τα λίγα, και για εμένα, από αυτό και μόνο, γίνεται αυτόματα και αυτοδικαίως ο νούμερο ένα πρόεδρος στην ιστορία μας. Και όλα αυτά σε μία περίοδο, που μόνο μπλεξίματα έχει λόγω του Ολυμπιακού.
Και για να προλάβω όσους έχουν να του προσάψουν κάτι για τη σημερινή του στάση στη σούπερ λιγκ, έχω να πω ότι ενήργησε σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που αισθάνεται την αδικία στο πετσί του. Και λίγα έκανε, πετώντας το νερό, σ' αυτή τη σιχαμένη κωλοτρυπίδα τον γιαννάκη, που έστω και σε προχωρημένη ηλικία ανακάλυψε τον αληθινό προορισμό του, αυτόν της πουστιάς, του κωλομπαρέματος και της ρουφιανιάς, και έγινε πρόεδρος των απανταχού πούστηδων αμπελοκήπων-κολωνακίου! Νισάφι Πια

Εικόνα DRAZA

Δυο ενστάσεις.

1. Αμφιβάλλω αν το ανακάλυψε σε προχωρημένη ηλικία ο Γιαννάκης. Ίσως σε προχωρημένη ηλικία να το εξεδήλωσε.
2. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ο κορυφαίος. Μακάρι να γίνει.

Εικόνα RED HELL

Επικοινωνιακα ειμαστε για τον πουτσο.Εδω διαφημιζουν το νεο σαιτ βοθρο(καλα αυτος ο ασπρουλιας η τρελοκοτσιδου πως ειναι ετσι ρε χαχααχαχα)να μας πουν για αληθειες και φυσικα μοστραρουν σαν ειδηση τη δηλωση του γελοιου αφραγκου οτι ο Μαρινακης αρμεγει τον Ολυμπιακο.Εχουμε τον περισσοτερο λαο και σε κατι σπορτ24 και γκαζεττα θεωρουμαστε προβατα και γινομαστε αντικειμενα χλευασμου.Κανονικα καποια στιγμη ολους τους μπασταρδους που γραφουν σε αυτα απο σχολιαστες μεχρι αρδ επρεπε να τους μαζεψουμε και να βγαλουμε το αχτι μας αλλα τελος παντων.
Με το Βαγγελη φετος εχω ξενερωσει ασχημα γιατι δειχνει να την ποναει την ομαδα.ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ Η ΞΕΝΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ(αλλα ασε και κανα προπονητη να δουλεψει με το υλικο που θελει).
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.

Εικόνα savvas gridlock

''Με το Βαγγελη φετος εχω ξενερωσει ασχημα γιατι δειχνει να την ποναει την ομαδα''.

Eννοείς ''δείχνει να ΜΗΝ πονάει την ομάδα''; Γιατί αν πονάει την ομάδα, τότε γιατί ξενερώνεις μαζί του;