Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΕΔ



Με αφορμή το παιχνίδι μπάσκετ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-ΠΑΟ προχθές στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, το οποίο κέρδισε με σκορ 71-68 ο ΠΑΟ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, ας συνοψίσουμε το τι είδαμε για μία ακόμη φορά από την γνωστή μπασκετική ΚΕΔ.
 
Πριν το παιχνίδι, δίχως κανέναν απολύτως λόγο (εννοούμε ''λόγο'' που στηρίζεται στους κανονισμούς, που ''πατάει'' κάπου), άλλαξαν οι δύο από τους τρεις διατητές του ημιτελικού.
 
Σε αποκριάτικους ρυθμούς η ΚΕΔ φόρεσε και πάλι την στολή του πράσινου νταβατζή και ανέβηκε στο… γνωστό άρμα, το οποίο αυτή τη φορά παρέλασε στην Πυλαία. Μια ζωή μασκαράδες είναι άλλωστε τώρα που ήταν και η εποχή τους θα άλλαζαν συνήθειες; Να, λοιπόν πώς η επιτροπή διαιτησίας έκανε ό,τι γούσταρε, τα μαγείρεψε όπως ήθελε και χάρισε ακόμη μια πρόκριση-τίτλο στον πράσινο βασιλιά καρνάβαλο που υπηρετεί.
Χωρίς να υπάρχει κανένα θεσμικό πλαίσιο και χωρίς καμία εξήγηση άλλαξε τους διαιτητές Κορομηλά και Παναγιώτου με τους Καρακατσούνη και Ψαριανό! Ο Κορομηλάς ήταν αυτός που είχε γραψει στο φύλλο αγώνα για τα 50ευρα του Γιαννακόπουλου στον τρίτο περσινό τελικό, κι επειδή στο πρόσφατο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός τόλμησε να σφυρίξει 50-50, τον αλλάξαν! Δεν τον θέλει ο Γιαννακόπουλος και φυσικά του έκαναν το χατίρι. Έτσι, στεγνά.
Ο Καρακατσούνης και ο Ψαριανός που μπήκαν στον ημιτελικό από την κλειδαρότρυπα είναι αγαπημένα παιδιά της ΚΕΔ και του Παναθηναϊκού (αυτά πάνε πακέτο άλλωστε). Διαιτητές ειδικών αποστολών. Ο πρώτος είχε σφάξει τον Ολυμπιακό πέρυσι στον 4ο τελικό και ο δεύτερος έχει μείνει στην ιστορία ως ο διαιτητής με το χέρι στο γύψο που είχε πει ο Ιβκοβιτς για τις 18-2 βολές στον τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στις 30/5/2011.
 
Εδώ βεβαίως, υπάρχει έντονο παρασκήνιο.
 
Τα μέλη της ΚΕΔ δεν συνατήθηκαν για να αποφασίσουν τους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά είχαν συνεχόμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες. Αρχικά σκεφτόντουσαν να μην πειράξουν τους Γκόντα, Κορομηλά και Παναγιώτου όμως, σε δεύτερο χρόνο αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγές. Γιατί; Απ' ότι μάθαμε έλεγαν ότι άλλες οι συνθήκες τότε κι άλλες τώρα, γι' αυτό και αποφάσισαν να μην πειράξουν τον Σπύρο Γκόντα που ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο ματς και να βάλουν τους Καρακατσούνη και Ψαριανό. Σήμερα το πρωί λοιπόν, κατέληξαν στο διαιτητικό τρίδυμο... 
 
Ο Συμεωνίδης της ΚΕΔ φαίνεται να βγάζει την ουρά του απ'έξω.
 
Οι ενδοοικογενειακές κόντρες συνεχίζονται στην ΚΕΔ. Οι σχέσεις των Ζαβλανού, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Παπαδόπουλου και Δούκα βρίσκονται στο σημείο "μηδέν" και δεν αποκλείεται να έχουμε "εκρήξεις" την προσεχή Τετάρτη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι μόνο η διαιτησία των Καρακατσούνη, Ψαριανού, που φέρεται να επέκρινε ο Θεσσαλονικιός καθώς άλλα θέματα είναι τα πιο σοβαρά.
Οι Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν το "πάνω χέρι" το τελευταίο διάστημα και λαμβάνουν εν λευκώ τις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τους διαιτητές. Ο Συμεωνίδης φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί από τις κινήσεις, όπως και ο Παπαδόπουλος ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες έχει σταματήσει να ασχολείται με τους ορισμούς όπως έκανε παλαιότερα.
Την εβδομάδα που μας πέρασε όμως έγιναν κάποια θέματα που έφεραν και πάλι αναστάτωση στην ΚΕΔ. Ο Συμεωνίδης δεν ήθελε να αλλάξει το διαιτητικό τρίδυμο του ημιτελικού, σύμφωνα με πληροφορίες και το ανέφερε, ενώ είχε ενστάσεις για τους Καρακατσούνη, Ψαριανό. Ήθελε έναν εκ των Χριστοδούλου, Πηλοϊδη, Ταβουλαρέα, αλλά οι Ζαβλανός, Κορομηλάς αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Ο Σχινάς, επίσης, ήταν τιμωρημένος και έτσι κατέληξαν στο δίδυμο της Κυριακής.

 
Ο Γκόντας, ο μόνος διαιτητής που δεν άλλαξε αιφνιδιαστικά η ΚΕΔ, φέρεται να ''έβαλε χέρι'' στο ημίχρονο της αναμέτρησης στα αποδυτήρια στους δύο συναδέλφους του.
 
Ο Σπύρος Γκόντας με το που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και πήγαν προς τα αποδυτήρια είχε συζήτηση με τους Χάρη Καρακατσούνη και Αλέκο Ψαριανό αναφορικά με τη διαιτησία τους στον ημιτελικό αγώνα. Ο Αθηναίος ως πιο έμπειρος και από τους καλύτερους Ευρωπαίους τόνισε ότι η διαιτησία δεν τα πάει καλά, ήταν ολίγο ανομοιόμορφη και ζήτησε να ανεβάσουν στροφές διότι αν συνεχίσουν έτσι, τότε θ' αντιμετωπίσουν προβλήματα στο τέλος. Διέβλεψε, όπως λέγεται, το τι θα επακολουθήσει γι' αυτό και προσπάθησε να τους προστατεύσει...
 
Την αλλοίωση αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς την παραδέχονται και οι ίδιοι οι διαιτητές, όπως διαβάζουμε στο ''έγκριτο'' sdna.gr. Bεβαίως, δεν γίνεται αναφορά στα 7 φάουλ του ΠΑΟΚ στα πρώτα 7 λεπτά του ματς, στο ΓΕΛΟΙΟ δεύτερο φάουλ που σφυρίχθηκε στον Κάρτερ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, σε καθαρή τάπα που έριξε στον Παππά του βάζελου, στην αγκωνιά του Διαμαντίδη στο Χαριτόπουλο που δεν σφυρίχθηκε ούτε απλό φάουλ και σε πολλά ακόμη που ''ξέφυγαν'' από το βαζελο-site του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου. Σε κάθε περίπτωση όμως, κάτι είναι κι αυτό.
 
Η διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Πυλαία προκάλεσε αρκετές διαφωνίες και παράπονα, τόσο στην πλευρά των ηττημένων, όσο και σε αυτή των νικητών.  Αν κατά γενική ομολογία η απόδοση των τριών ρέφερι, Γκόντας, Καρακατσούνης, Ψαριανός, κρίνεται (σπό τους κύκλους της διαιτησίας) ως μέτρια (προς κακή), οι φάσεις που ξεσήκωσαν πολλά αντικειμενικά παράπονα ήταν το φάουλ του Διαμαντίδη στον Κάρτερ 35’’ πριν τη λήξη του αγώνα και τα βήματα του Μπατίστα στο ξεκίνημα της προσπάθειας από την οποία προήλθε το τρίποντο του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Για το φάουλ πάνω στον Κάρτερ ο τηλεοπτικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας και η υπόθεση δε σηκώνει πολλή κουβέντα. Πρόκειται για μία από τις αποφάσεις για τις οποίες θα ελεγχθούν οι διαιτητές, δεδομένου μάλιστα ότι η παράβαση έγινε μπροστά στον έναν από τους τρεις άρχοντες του αγώνα, που είχε ξεκάθαρη οπτική γωνία, καθώς βρισκόταν κάτω από το καλάθι. Σε ό,τι αφορά στην ομολογουμένως δύσκολη φάση του Μπατίστα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, δύο από τους τρεις  κατά την αναχώρησή τους, στο αεροδρόμιο Μακεδονία εξέτασαν με μεγάλη προσοχή τη φάση σε υπολογιστή. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του sdna.gr αναφέρουν ότι και οι δύο ρέφερις παραδέχθηκαν ότι ο Ουρουγουανός έκανε παράβαση στο ξεκίνημα της προσπάθειάς τους, σηκώνοντας και τα δύο πόδια από το παρκέ, πριν αφήσει τη μπάλα από τα χέρια του. Οπως τονίζει πάντως άνθρωπος της διαιτησίας, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του... «Ο Μπατίστα έκανε βήματα και σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού έπρεπε να καταλογιστούν. Οι διαιτητές της αναμέτρησης πάντως, τη στιγμή του αγώνα δεν αντιλήφθηκαν την παράβαση. Πρόκειται για μία φάση όπου οι περισσότεροι διαιτητές θα άφησαν την εξέλιξη του αγώνα να συνεχιστεί. Αφενός γιατί δεν ήταν σίγουροι για την παράβαση και γιατί εν τέλει δεν ήταν ο Μπατίστα αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα, αφού δεν κέρδισε κάποιο πλεονέκτημα και το παιχνίδι κρίθηκε από ένα μακρινό σουτ. Πράγματι πάντως, οι διαιτητές είναι σίγουροι ότι με βάση το γράμμα του κανονισμού ο Μπατίστα έχει υποπέσει σε βήματα, αλλά το πνεύμα του κανονισμού ουσιαστικά τους απενοχοποιεί από τη στιγμή που δεν ήταν απολύτως σίγουροι για την παράβαση σε live χρόνο». Βέβαια, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις που αναφέρουν ότι οι διαιτητές έπρεπε (ακόμα κι αν δεν ήταν σίγουροι) να καταλογίσουν τα βήματα και να αφήσουν τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση. Είναι κι αυτή μία προσέγγιση, που συναντά κανείς στο σκεπτικό πολλών διαιτητών παγκοσμίως. Ενδιαφέρον έχει να δούμε και την αντιμετώπιση εκ μέρους της ΚΕΔ, δηλαδή αν πρόκειται να τους... ξεκουράσει από την προσεχή αγωνιστική της Α1 ανδρών. Κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν προκύπτει...
 
Επειδή όπως διαβάσαμε την επόμενη μέρα, αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, αφού ''Πηλοϊδης-Κορομηλάς-Φούφης-Σχοινάς έχουν πρόβλημα με το Γιαννακόπουλο'',
 
Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πατρών και όπως θα καταλάβετε τα πράγματα είναι δύσκολα. Μα, αρκετά δύσκολα... Όχι βέβαια διότι ο αγώνας θα έχει ανταγωνισμό αλλά επειδή η ΕΟΚ και η ΚΕΔ θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και ίσως, και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Λέγεται ότι η ΕΟΚ θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού περί διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται να προσδώσει έναν πανηγυρικό τόνο και να το "μπλέξει" με τα όσα επακολούθησαν του προημιτελικού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έτσι θα πετύχει την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι...
Αναφορικά τώρα με τους διαιτητές που θα σφυρίξουν, λέγεται ότι θα είναι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ο ένας όχι όμως και οι Γκόντας, Καρακατσούνης, Ψαριανός, Πηλοϊδης, Κορομηλάς, Φούφης και Σχινάς. Ο τρεις πρώτοι σφύριξαν χθες το απόγευμα και οι υπόλοιποι είναι δύσκολο λόγω των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί με τον Γιαννακόπουλο. Ο Χριστοδούλου, από την άλλη, έχει πιθανότητες αλλά σαφώς λιγότερες εξαιτίας και της συμμετοχής του Απόλλωνα στον τελικό αλλά και εξαιτίας της εμπλοκής του με την ΚΕΔ.
Το πιθανότερο είναι να τοποθετηθεί πρώτος ο Αναστόπουλος και μαζί του ή ένας ακόμα διεθνής (Παπαπέτρου) ή δύο έμπειροι μη διεθνείς, όπως είναι οι Ταβουλαρέας, Μητσόπουλος και Παναγιώτου. Καιρό έχουμε όμως, για να δούμε τις τότε ισορροπίες...
 
η ευθύνη περνάει στα χέρια του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, του οπαδού του ΠΑΟ κυρίου Κοντονή. Τον είδαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου να προαναγγέλει μέτρα για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού. Διαβάζουμε στο ''έγκριτο'' sdna του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου πως θα διατηρήσει στο υφυπουργείο τον Τόμι Σχοινά (το έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες στο προφίλ μας στο fb).
 
ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει το πρωτάθλημα, κάτι ωστόσο που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Θεωρεί δε ότι υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία στον νόμο που είχε φέρει προς διαβούλευση ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, παρ' ό,τι προέρχεται από άλλη παράταξη. Αυτός είναι κι ο λόγος που όπως φαίνεται θα παραμείνει στη θέση του ο νομικός σύμβουλους του κ.Ανδριανού και γνωστός διεθνής διαιτητής μπάσκετ, Τόμι Σχοινάς.
 
O Σχοινάς λοιπόν θα παραμείνει στο υφυπουργείο, παρά το ότι έφυγε ο Ανδριανός. Επίσης, ο Σχοινάς πλέον έχει πρόβλημα με το Γιαννακόπουλο, ιδιαίτερα μετά τα όσα γίνανε στον περυσινό τρίτο τελικό των play off στο ΟΑΚΑ, όπου τον κυνηγούσαν μπράβοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φανταζόμαστε πως γνωρίζει ο Σχοινάς το τι γίνεται με την ΚΕΔ στο μπάσκετ.
 
- Γνωρίζει πως ο ΙΣΟΒΙΟΣ πρόεδρος της ΕΟΚ διορίζει ΙΣΟΒΙΩΣ τα ΙΣΟΒΙΑ μέλη της ΚΕΔ. Μόνο αυτός, αποκλειστικά, δίχως να λογοδοτεί σε κανέναν.
 
- Γνωρίζει πως ο κύριος Κορομηλάς έγινε μέλος της ΚΕΔ με το που σταμάτησε την ενεργό διαιτητική δράση το καλοκαίρι του 2008 και ο κύριος Ζαβλανός έγινε μέλος της ΚΕΔ ελάχιστους μήνες αφότου σταμάτησε κι αυτός την ενεργό διαιτητική δράση, το φθινόπωρο του 2009. Είναι δύο διαιτητές για τους οποίους ο Ολυμπιακός στο παρελθόν είχε εκφράσει πολλές φορές εντονότατα παράπονα και δίχως καμία αιτιολόγηση, με το που έβγαλαν την στολή του διαιτητή, άρχισαν να ορίζουν διαιτητές.
 
- Γνωρίζει πως τα γραφεία της μπασκετικής ΚΕΔ βρίσκονται δίπλα από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
 
Όλο το παιχνίδι αυτό είναι.Τα μέλη της ΚΕΔ, ποιος θα τα ορίζει και πού θα λογοδοτούν. Από την στιγμή που κανένας ισχυρός παράγοντας του μπάσκετ δεν θα κάνει κάτι για να σταματήσουν τα παραπάνω, η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο νομοθετικά, από το Κράτος. Ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου Ανδριανού ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν η πενταμελής ΚΕΔ έχει δύο μέλη από τον ΕΣΑΚΕ, δύο από την ΟΔΚΕ του Καφφέ και 1 από την ΕΟΚ, δεν θα έχει τον απόλυτο έλεγχο ο Βασιλακόπουλος. Το 2-2-1 μπορεί να γίνει 1-2-2, 2-1-2, 1-2-1 κτλπ., πάντως ΔΕΝ γίνεται να συνεχιστεί αυτή η σημερινή κατάσταση. Αν χάσει τον απόλυτο έλεγχο της ΚΕΔ η ΕΟΚ του ''Σωλήνα'', ας παραμείνει στην ΕΟΚ για άλλα 200 χρόνια ο Βασιλακόπουλος. ΔΕΝ γίνεται όμως να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να μην έχουν λόγο οι ομάδες για τους διαιτητές που τους σφάζουν και να μένουν έξω από το παιχνίδι και οι ίδιοι οι διαιτητές.
 
Αναμένουμε να γίνουν πράξη οι πομπώδεις εξαγγελίες για ''κάθαρση'' στον ελληνικό αθλητισμό εκ μέρους του κυρίου Κοντονή. Να διαλυθεί το απόστημα στο χώρο της μπασκετικής διαιτησίας, να εφαρμοστούν οι 4 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες αγνοεί επιδεικτικά ο έκπτωτος κύριος Γιαννακόπουλος
 
•    Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
•    Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
 
και ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. Τίποτε παρακάτω, τίποτε παραπάνω. Ήδη έχει αργήσει χαρακτηριστικά ο κύριος Κοντονής και επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία. Μάλλον οι κακές συναναστροφές με τον κύριο Αλαφούζο του ΣΚΑΙ τον έχουν επηρεάσει ή ίσως να μην θέλει να τα βάλει με την ομάδα που υποστηρίζει, τον ΠΑΟ. Εμείς πάντως ξέρουμε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος πανηγύριζε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ενώ μετά τις εκλογές το ΑΣΕΑΔ με μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ απόφασή του, δικαίωσε τον ΠΑΟ, την ώρα που πριν τις εκλογές είχε δικαίωσει τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να τα συνδέσουμε, αλλά οφείλει να διαλύσει την καχυποψία μας ο κύριος Κοντονής. Στην πράξη, όχι με το στόμα. Ως τώρα, έχουμε
 
ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΒΑΖΕΛΟ.
 
Μέχρι να δούμε τις προθέσεις του Κοντονή και του Σχοινά, ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ συμπάθεια προς το ΠΑΟΚάκι, με τα ΜΜΕ που πρόσκεινται σε αυτόν να ανακαλύπτουν ''τώρα ξαφνικά'' την ''πράσινη παράγκα στο μπάσκετ''. Όταν στις καλοκαιρινές εκλογές του ΕΣΑΚΕ στήριζαν το Μαμαλάκη, μάλλον το μπάσκετ ήταν καθαρό γι'αυτούς. Ό,τι κι αν λένε τώρα, η ουσία δεν αλλάζει.
 
ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.
 
Είστε πραγματικά για λύπηση ρε παοκάκια. Κανονικοί βάζελοι του Βορρά.
 
Υ.Γ. 1 Για να μην παρεξηγηθούμε, ΚΑΠΟΙΕΣ από τις διατάξεις του αθλητικού νομοσχεδίου του Ανδριανού ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Όχι όλες οι διατάξεις. Εδώ υπήρχε διάταξη που απαγόρευε σε κάποιον άνθρωπο που απλώς έφαγε μια ποινική δίωξη να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, από οποιοδήποτε πόστο. Όχι να καταδικαστεί για κάτι. Ούτε καν να ανακριθεί για κάτι. Πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή, με το που φάει μια ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα, να θεωρείται ουσιαστικά ''ένοχος''. Μιλάμε για νομοσχέδιο-έκτρωμα, που καταπατούσε ανθρώπινα δικαιώματα και δεν μπορούσε να σταθεί σε κανένα δικαστήριο της Γης. Ο Ανδριανός έκανε κακές παρέες με τον Αλαφούζο και ο Τουίτης βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε, να διώξει το ΜΑΡΙΝΑΚΗ από το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μην κάνει το ίδιο ο Κοντονής, αν και τα πρώτα δείγματα με τις επισκέψεις του στον ΣΚΑΙ είναι αποθαρρυντικά.
 
Υ.Γ. 2 Κάποια ΓΕΛΟΙΑ ΜΜΕ της λαλαδούπολης τόλμησαν να εξομοιώσουν τον κύριο Γιαννακόπουλο με τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, γράφοντας την επομένη της σφαγής στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ''δύο οικογένειες διέλυσαν το ελληνικό μπάσκετ''. Το ότι σας σφάζει η διαιτησία σε ματς με το βάζελο και εσείς κατηγορείτε τον Ολυμπιακό, δείχνει το κόμπλεξ σας, αλλά και την προπαγάνδα που κάνετε μια ολόκληρη ζωή στην πόλη σας. Είπαμε, είστε τα βαζελάκια του Βορρά, υποτακτικοί του βάζελου ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, ακόμη και στον Τύπο σας. Λακέδες από την εποχή του αστείου προπαγανδιστή Μπούζα...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν έχουν τ' αρχίδια τα παόκια να πουν ευθέως κάτι για τον βάζελο, δίχως να το γενικοποιήσουν και να μη βάλουν και τον κακό "γαύρο" μέσα. Θα στραβώσει η γλώσσα τους, δεν τους βγαίνει, ρε παιδί μου. Χαίρομαι γι' αυτή τους την κατάσταση, αλλά μου τη σπάει για τη βαζέλα που έχει καταφέρει να κοροϊδέψει όλη την ελληνική κοινωνία. Όσο για τη διαιτησία, πρέπει τα παόκια να ψαχτούν μέσα τους για να βρουν γιατί ούτε ένα οπαδικό τους site ή εφημερίδα δεν έγραψε ένα άρθρο σαν και το δικό σου, Σάββα...