Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Θα το βάζαμε στο fb, αλλά καλύτερα να μείνει ως άρθρο. Σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Κοντονής εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ, το κανάλι του Αλαφούζου, στην πρωινή εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου.
 

 
Φανταστείτε τώρα να έχει γίνει σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη χαμός από επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού και δύο μέρες μετά, ο εξαφανισμένος υφυπουργός Αθλητισμού να εμφανίζεται στο κανάλι του ΜΑΡΙΝΑΚΗ και να εξαγγέλει κάθαρση στον ελληνικό αθλητισμό. Σκεφτείτε τι θα γινόταν μετά στα διάφορα ΜΜΕ που διαβάζετε οι περισσότεροι και τι επιθέσεις θα δεχόταν ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του από τις ''ευαίσθητες'' αντιολυμπιακές γραφίδες-πληκτρολόγια. Τώρα, μούγκα. Κανείς δεν αναρωτιέται για τις ευθύνες της Αστυνομίας (50 μέτρα από τη ΓΑΔΑ έγιναν όσα έγιναν), για το αν υπάρχουν σχέσεις Αστυνομίας-βάζελου, για τις σχέσεις της Θύρας 13 με την Αστυνομία, για τους ''οργανωμένους στρατούς στα γήπεδα'', για το αν η Πολιτεία καλύπτει τον Αλαφούζο, για το ''πού είναι οι εισαγγελείς ρε παιδιά;'' και όλα αυτά τα εθνικοπατριωτικά που μας αραδιάζουν οι ΑΡΔ μετά από επεισόδια στο Καραϊσκάκη. Αντίθετα, μια μερίδα Ολυμπιακών οπαδών κράζει τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αντιδράει σε όσα γίνονται. Το ποιοι είναι οι χειρότεροι, μπάτσοι-εισαγγελείς-υπουργοί-αντιολυμπιακοί από τη μία μεριά ή οι ''ολυμπιακάρες'' από την άλλη, κρίνετέ το εσείς που διαβάζετε.

Σχόλια

Εικόνα red hell 7

Οτάν καποτε το σύνθημα Ορφανέ Βουλγαράκη δονούσε την ατμόσφαιρα όλοι καυλωναμε γιατί πολύ απλα έλεγε πολλές αλήθειες, το ίδιο και με το μποχα βρώμα.
Σειρά σου δήθεν υπουργε του Ελληνικού λαού.

Εικόνα dimitris1961

Φίλε Σάββα καλησπέρα !!!
Εδώ ο βαζελος Κοντονής διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο !!!
Προσπαθούν οι <<υγειής>> δυνάμεις ενορχηστρωμένα να απαξιώσουν το ποδόσφαιρο και να το φέρουν 50 χρόνια πίσω μιας και δεν ειναι ικανοί οι απέναντι να επενδύσουν σε αυτό παρά μόνο στην λάσπη και την προπαγάνδα !!!
Δηλαδή λέω εγώ τώρα εαν όλες οι άλλες ομάδες ή η πλειοψηφία αυτών έχει τις περιβόητες κάμερες και δεν μπορεί ο Βάζελος να τις έχει,λόγω αφραγκίας να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να αποβληθεί από αυτό ο βρωμιάρης από αυτό;
Α ρε βοϊδόπουτσα που θέλουν όλοι!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Το απόλυτο ντέρμπι. Μιλάμε για -ΤΟ- el clasico...