ΦΕΣΙ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Αφήσαμε να περάσει λίγη ώρα, για να μην κάνουμε ζημιά στην κυκλοφορία της εφημερίδας (την οποία καλό είναι να αγοράσουν όσοι βρίσκουν ενδιαφέρον το θέμα) και τώρα που πήγε απόγευμα, αναδημοσιεύουμε το σημερινό ρεπορτάζ της ''ΓΑΤΑΣ'' για τον Ολυμπιακό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΤΑ 5-3-2015
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Καλό είναι οι διάφοροι ''γνώστες'' που κάνουν υπολογισμούς από το μπακαλοτέφτερο του μυαλού τους για τα οικονομικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε Internet-ραδιόφωνα, να έχουν υπ'όψιν τους και τα παραπάνω στοιχεία, από εδώ και πέρα τουλάχιστον.

Σχόλια

Εικόνα G7YNWA

Κάτι τέτοια άρθρα χαλάνε τα λογιστικά των "γαύρων".

Όταν είχε πρωτοβγεί το θέμα οι λογιστές δεν είχαν σχολιάσει στο redplanet, τουλάχιστον όταν μπήκα εγώ, θα το ξαναψάξω λίγο τώρα να γελάσω!

Εικόνα Romain

Οι διάφοροι βαζελογαυροι του redplanet έκραζαν τον Μαρινάκη οτι τα παντελονιαζει.

Οι ίδιοι τώρα του κάνουν κριτική γιατί δεν πιέζει περισσοτερο τις ομάδες πελάτες, αυτές που αγόρασαν οπως η Ρωμα, Τζένοα, Μπενφικα, κλπ, ούτως ώστε να εισπράξει γρήγορα τα συμφωνηθέντα ποσά.

Εχουν πλάκα.

Οι περισσότεροι πάντως ειναι βαζελακια προσποιουμενα τους γαύρους, απλά για τους δικούς τους λόγους.

Εικόνα Aprosarmostos17

Εδώ ο γραφικός Αλαφούζος βγήκε και δήλωσε επίσημα ότι κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει 50-60 εκατ. από το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τον κράξανε οι δημοσιογράφοι. Στα ραδιόφωνα η μπακαλίστικη λογική είναι: κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει 25 εκατ. Για να πάρεις αυτά τα λεφτά, πρώτον πρέπει η δεύτερη ομάδα από την Ελλάδα να αποκλειστεί από τον Α' προκριματικό γύρω, δεύτερον να πάρεις τουλάχιστον 9 πόντους στους ομίλους και τρίτον να περάσεις στον επόμενο γύρο.