A.E.K.-O.Σ.Φ.Π.


Tags: -

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης που βρίσκεται ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό, όπως επίσης και της κρισιμότητας του αγώνα Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός, θεωρώ ότι οι παίχτες πρέπει να πάνε αποφορτισμένοι από το άγχος και μπολιασμένοι με αυτοπεποίθηση. Και τα δύο είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Διότι υπάρχει παλλαϊκή απαίτηση από τον γαυρόκοσμο για πρόκριση και ευρεία νίκη. Η επιτακτική ανάγκη ανατροπής -στην ουσία- σκορ μετουσιώνεται σε άγχος. Θα μου πεις, «ναι ρε μεγάλε, αλλά επαγγελματίες είναι». Ναι, αλλά εδώ υπάρχει μία ιδιάζουσα περίπτωση. Και ο μεγαλύτερος αθλητής έχει άγχος. Πόσο μάλλον ένας παίχτης που καλείται να αποδείξει ότι αξίζει να φοράει μία ένδοξη φανέλα, να είναι άξιος συνεχιστής μεγάλων παιχτών και να έχει και την πίεση από τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδείχνει πράγματα. Το πώς θα δουλευτεί ο ψυχολογικός τομέας είναι κάτι που επαφίεται στον Περέιρα κατά κύριο λόγο. Το καλό είναι πως, σε αντίθεση με το πρώτο ματς, αυτή τη φορά η Α.Ε.Κ. θα είναι λουσμένη με άγχος. Πλέον έχουν υποχρέωση για αποτέλεσμα. Ελπίζω να φανεί στο γήπεδο. Η αυτοπεποίθηση είναι θέμα όμως. Πόση αυτοπεποίθηση να έχει μία ομάδα που φέτος στα ντέρμπι έχει 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και μία νίκη, όντας μάλιστα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο; Και η μία ισοπαλία να έρχεται σε ένα κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι, με την Α.Ε.Κ. που είναι ομάδα Β’ εθνικής. Πόση αυτοπεποίθηση να έχει μία ομάδα που στην αρχή της χρονιάς νικούσε τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Ντνιέπρ; Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η αυτοπεποίθηση είναι τσακισμένη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν δυνάμεις οι παίχτες να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ξέρουν, γιατί σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με την Α.Ε.Κ. Η αυτοπεποίθηση της Α.Ε.Κ. είναι υψηλή, αφού οι μικρότερες ομάδες βρίσκουν δύναμη μέσα από τέτοια αποτελέσματα, όπως αυτό στο «Καραϊσκάκη».

Το κίνητρο είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Αυτή τη στιγμή, το κίνητρο βρίσκεται στην απέναντι πλευρά. Η ξηρασία και η αγαμία χτύπησαν κατακούτελα την Α.Ε.Κ. που ψωμολυσσάει για μία δόξα. Χρόνια έχει να ζήσει μία. Και μία νίκη απέναντι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς. Η ονείρωξη του κάθε χανουμιού. Απεναντίας, εμείς έχουμε το τουπέ της ανώτερης ομάδας. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στον πρώτο αγώνα. Και από τη μία είναι λογικό. Όταν καλείται ο Ντουρμάζ να παίξει με μία ομάδα που δεν τη γνωρίζει και του λένε είναι ομάδα Β’ εθνικής, αυτομάτως την υποτιμά. Τώρα δε χωρά υποτίμηση όμως. Γι’ αυτό και περιμένω τον Ολυμπιακό βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο ματς. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι το κίνητρο βρίσκεται στην απέναντι πλευρά.

Αντιλαμβάνομαι, λοιπόν, ότι τα παραπάνω δεδομένα δε μας ευνοούν προαγωνιστικά. Είμαστε αουτσάιντερ, δηλαδή; θα ρωτήσει κάποιος. Όχι, δεν είμαστε. Γιατί μπορεί να υστερούμε σε άγχος, αυτοπεποίθηση και κίνητρο, αλλά έχουμε άλλα συν. Καλύτερο ρόστερ, καλύτερο προπονητή, βαρύτερη φανέλα. Το ρόστερ της ομάδας μας είναι ασύγκριτα καλύτερο από αυτό της Α.Ε.Κ. και δε χρειάζεται να το αναλύσω καν. Μέσα σε όλες τις παθογένειες που μας κατατρέχουν φέτος, μέσα σ’ όλες τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και μέσα σ’ όλες τις μεταγραφικές αστοχίες, το ρόστερ μας παραμένει κλάσεις ανώτερο. Ο προπονητής Περέιρα είναι σίγουρα καλύτερος από τον Τραϊανό Δέλλα. Δεν το συνεχίζω κι εδώ… Και τέλος, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και είναι ικανή να περάσει μόνη της. Και αυτό έρχεται σε πλήρη παραλληλισμό με την ελαφριά φανέλα της Α.Ε.Κ. Μπορεί να το κυνηγήσει το ματς, μπορεί να πάει στο τελευταίο λεπτό, αλλά εκεί -έχω την πεποίθηση- ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει και θα περάσει. Θα ξεχωρίσουν τα παιδιά από τους άντρες, που λέμε και στο χωριό.

Εκτίμηση: ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει, ακόμα κι αν δυσκολευτεί.

Παράκληση: η έξτρα πίεση, σε μία ομάδα που χρειάζεται ψυχολογική στήριξη, μόνο κακό θα κάνει. Γι’ αυτό, καλά θα κάνουμε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που ενδέχεται να μας κάνει ζημιά. Αν πάμε με τη λογική ότι παίζουμε με ομάδα Β’ εθνικής και είναι αταλάντευτη υποχρέωση να νικήσουμε και μάλιστα με σκορ παρτούζας, τότε θα φάμε τα μούτρα μας. Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο, όχι για θριαμβολογίες. Δίνουμε δύναμη και στήριξη στους παίχτες και δεν τους αγχώνουμε με καταναγκαστικά θελήματα. Θέλουμε πρόκριση, απαιτούμε μάχη. Στην τελική, τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι εξασφαλισμένο. Μπορεί να παίξουμε μαχητικά και ωραία και να αποκλειστούμε. Τι να τους καταλογίσουμε μετά; Πανάκεια είναι η μαχητικότητα. Και να θυμόμαστε ότι πάμε για ποδόσφαιρο πρωτίστως. Διότι καμιά φορά το ξεχνάμε. Για να βάλουμε γκολ χρειάζεται να φανεί η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση από τον προπονητή και τους παίχτες. Δίνει ο καθένας από το μετερίζι του ό,τι μπορεί. Πάμε για μία νίκη που θα αφήσει αγάλματα 65.000 χανούμια. Επεισόδια δεν πρόκειται να γίνουν, οπότε οι παίχτες δεν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους πέρα από το ποδόσφαιρο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αγωνιστική απραξία των 15 ημερών και οι τελευταίοι τραυματισμοί.
 

ΘΡΥΛΕ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑ!

Σχόλια

Εικόνα red hell 7

Nova sport-fm ζωντανη περιγραφή πρωτο ημίχρονο.
Φαση που χάνει η κλαψα που χτυπάει η μπαλα σε Μποτια Αραβιδη και βγαίνει άουτ.
Κύριος (χαχαχα έτσι τον φώναζαν οι άλλοι αρδ)Νίκος Κατσαρός.
περιγραφή κατα λεξη δεν υπερβαλω καθόλου κατα λέξη
ΟΧΙ φώναξε ΟΧΙ επειδή χάθηκε το γκολ και μετα γέλασε μονός του.
Το τι γέλιο εριξα δεν λέγεται.
Ρε σας γαμαει ο Θρύλος,ο Πειραιας,ο Βαγγελας,ο Κουντούρης, η Θύρα 7,οι Αγνοί Αγγελοπουλοι, ο Ακης και ο Τάκης στην εκπομπη,ο Σπανουλαρος,ο Χάρα, ο Περέιρα και οποίος άλλος είναι στο στόχαστρο της αρδ-μενικης σας πένας.
Ρε ακόμα και χάλια, ακόμα και με απουσίες ακόμα και με ατυχίες(τραυματισμούς) ακόμα και με 65.000 κόσμο σας εισαστε πολύ μικροί απέναντι στον ΘΡΎΛΟ!!!!

Εικόνα nikos michalopoylos

OXI ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΡΑ! ΜΑΝΣΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗ ΤΣΑΠΟΥ ΞΩΕ! Στη δεσποινις αραβιδη μιλησε κανεις στο πρωτο ματς?
ΑΝΤΕ ΤΑΝΕΣΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Μην τα λες αυτα ρε Νικο, πολλοι γαυροι ντραπηκανε για τον Περειρα.

Εικόνα nikos michalopoylos

Τοτε και λυπαμαι που το λεω αλλα δεν ειναι και πολυ γαυροι φιλε!
Αν δεν βλεπουν τον πολεμο που γινεται εναντιον μας τοτε ειναι ενα αρχιδι γαυροι!

Εικόνα Pr0pheT7

Αυτοί οι "γαύροι" να παν να δουν μπαλέτο. Εδώ παίζουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!! :D

Εικόνα red hell 7

Ναι ρε Θρυλεεεεεε!!!
Λοιπόν δείτε ξάνα το replay του γκολ και θα καταλαβετε όλοι ότι το γκόλ δεν το έβαλε κανεις Χάρα.
Το παστέλι το κάρφωσε ο ίδιος ο Δαφνοστεφανομενος με κεφαλιά!!!!
Μόνο ΕΣΥ Ρε Θρυλε μου μπορούσες να βάλεις τέτοια γκολαρα!!!
Υ.Γ Ερχοσαστε;Ήρθατε;Θα έρθετε;
Εμεις πάντως σίγουρα ΗΡΘΑΜΕ!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεκολλάτε ΑΠΟΨΕ με τις γκρίνιες, τις αυτοκριτικές και τις αυτομαστιγώσεις... ΑΠΟΨΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΓΛΕΝΤΑΜΕ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ, κι από αύριο έχουμε όλο τον καιρό να πούμε τα εσωτερικά μας. ΑΠΟΨΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ! Γκολ στο 89 και διακοπή του αγώνα σε βάρος τους! ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ! Ας χαρούμε λοιπόν τη νίκη μας, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, χωρίς να σκεφτόμαστε από τώρα τί θα γράφουνε αύριο τα γνωστά...περιττώματα... Τα ξέρουμε. Η μπάλα είχε βγει αράουτ απ΄τον Αφελάϊ και το γκολ του Χάρα ήταν με το χέρι... Στα ΑΡΔ μας... Όπως και να΄μπαινε, πάλι για την ΕΠΟ, τη διαιτησία, τη σαπίλα κτλ θ΄ ακούγαμε και θ΄ακούμε συνέχεια απ΄όλους τους αντιΟλυμπιακούς. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! Πάρτε το απόφαση κι αφήστε τις κριτικές ΑΠΟΨΕ! ΑΠΟΨΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ, ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, η ΑΕΚ - τηρουμένων των αναλογιών - έχει καλή ομαδίτσα κι εμείς έχουμε, σίγουρα, κενά και ελλείψεις. Ας αφήσουμε όμως τις κριτικές Α Π Ο Ψ Ε ! Αυτό δείχνει ότι το φίδι του νεογαυρισμού - ΝΑΙ! ΤΟΥ ΝΕΟΓΑΥΡΙΣΜΟΥ! - έχει πλησιάσει πολύ μερικά απ΄τα παιδιά μας και δεν το΄χουμε συνειδητοποιήσει, πάρει χαμπάρι...

Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΤ ΑΓΩΝΑ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... Α Κ Ο Μ Α...

Εικόνα Pr0pheT7

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/melissanidis-exei-piasei-pato-...

έχεις δίκιο ρε μεγάλε (λέμε τώρα, λέμε, μην το πάρεις και πάνω σου)!!!! πάτο έχει πιάσει όταν κάποια αποβράσματα σαν εσένα έχουν θέση και αξιώματα σε αυτό. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!! και πού 'σαι; τσίμπα και ένα παπάρι για γλύψιμο!!!!

Εικόνα red hell 7

Φυσικά πιάσαμε πάτο τιγρακο τον πάτο σας χτυπησαμε με φόρα. Μην μασας συνγαυρε αυτό εννοούσε ο νιαου προφανώς πόνεσε η σουφριτσα του.

Εικόνα Kaine

Δεν είδα τον αγώνα, δεν ξέρω αν παίξαμε καλά (είμαι σίγουρος πως όχι), αλλά γκολ που δίνει πρόκριση στο '89 μπροστά σε τόσα πολλά μαζεμένα χανούμια δεν μπαίνει κάθε μέρα. ΚΑΥΛΟΧΩΝΕΥΤΟ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Εικόνα dgkirle

Πάρτε τώρα τα αργεντίνικα αμελέτητα του Χάρα ρε άπλυτοι.

Εικόνα KCS

Ακουσα και δηλώσεις Νιάου,Σιόβα,Περέιρα,Δέλλα. ΚΥΡΙΟΣ ο Δέλλας,δεν του το είχα. Σπάνιο για αντιΟλυμπιακό. Ρησπέκτ από μένα.

Οποιος άκουσε δηλώσεις Νιάου και δε θυμήθηκε γάτα σκούζουσα απλά δεν έχει ακούσει γάτα σκούζουσα.

Εικόνα el trick

Γιά 88 λεπτά είχα κατεβάσει ότι άγιο ή δαιμονικό υπάρχει.
Στο τέλος ο Χάρα με απογοήτευσε.
Ηθελα να το βάλει ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙ.
Τεσ πα
Υ.Γ. Εντάξει να χαρούμε. Για λίγο όμως.
ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Εικόνα KCS

Aκουσα το ματς από το πάλαι ποτέ σπορ-φμ. Σεβόμενος τον Μπάμπη Χριστόγλου και κανέναν άλλον δε θα πω κάτι παραπάνω από το ότι η περιγραφή του Ν.Κατσαρού στο γκολ του Θρύλου είναι ανεκτίμητη.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο πιο άχρηστος και απαράδεκτος παίκτης που έχει περάσει από την επίθεση του ΟΣΦΠ ,τουλάχιστον επί ημερών Βαγγέλα, έβαλε ένα γκολ που θα γίνει σύνθημα και θα το μνημονεύουμε.

Μακάρι η ομάδα μας να έπαιζε πάντα όπως στο τελευταίο 20λεπτο. Τρελό μονότερμα. Τώρα είδα και τη φάση του Ντοσεβί. Προβληματίζομαι, ζυγοστάθμιση ή αφαίρεση αδειας ασκήσεως επαγγέλματος (απέλαση δε μπορούμε - το απαγορεύει η κ.Χριστοδουλοπούλου).

Η ουσία είναι μία

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !

Εικόνα RED HELL

Διαφωνω για το Χαρα φιλε.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακος.Εχει παιξει πολυ λιγο και τουλαχιστν ειναι κινητικος.Αλλα πρεπει να τον δουμε και σε αλλα ματς οπως και το Μπενιτεζ.
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Εικόνα KCS

Καλά, είναι η βραδιά του Χάρα - δε θα τσακωθούμε παρά τη διαφωνία μας.

Λυπάμαι πολύ για το Μανιάτη. Ελπίζω να είναι σύντομα καλά και να καταλάβουν όσοι δε τον γουστάρουν πόσο απαραίτητος είναι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Οχι για τη μπάλα που ξέρει, για τη ΨΥΧΑΡΑ που έχει.

Εικόνα savvas gridlock

Πουτσο, ξυλο και βροχη σημερα. Ερχοσαστε πουστρακια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βροχή, τραγούδι και δάκρυα. Μια ευτυχισμένη βραδιά για τα χανούμια... Με εννοάς.

Εικόνα REDNYC

ETSI THRYLLE MOU, DWSE PONO SE GEMATO OAKA!!! TEZA TA XANOUMAKIA!!! PESTE KATW RE!!!

Εικόνα john

Είσαι χαρούμενος με τη σημερινή εμφάνιση? Μου βγήκαν παλι τα μάτια με αυτην την ΑΘΛΙΑ ΟΜΑΔΑ.Εχουμε κάνει ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΣΤΟ 89. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΤΙΚΟ ΞΗΛΩΜΑ

Εικόνα RED HELL

Και εγω με τον πατερα μου βριζαμε ολη την ωρα για την εμφανιση.Αλλα ρε φιλε βαζουμε γκολ στο 89 και τους γαμαμε τη μανα.Αυτο μετραει.ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΛΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΑΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΒΑΛΕ Ο ΧΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ.
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Εικόνα john

Σκέψου οτι αν δεν υπήρχε αυτη η φάση στο 89 τωρα θα άρχιζες τις χριστοπαναγιες. Πιστεύεις οτι οι " παικταράδες μας" δεν αξίζουν βρισιμο τωρα? Μια φάση στο 89 ακυρώνει όσα εχουν συμβεί τα προηγούμενα 88 λεπτά? Μιλάμε για μια ομάδα άνευρη,ατεχνη και άσχημα δομημένη. Ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι. Με πορωσε πολύ ο πανηγυρισμός όλων στο τελος γιατι φάνηκε πως ήθελαν την πρόκριση. Και ειναι παράξενο γιατι με την αγωνιστικη συμπεριφορά των περισσότερων παικτών στη διάρκεια του αγώνα κατι τέτοιο δεν φάνηκε για εμένα. Μερικοι δεν κατάλαβαν τιποτα απο την κρισιμότητα του αγώνα

Εικόνα RED HELL

Τι παει να πει αν δεν υπηρχε η φαση στο 89???Μη λεμε οτι θελουμε.Φυσικα και οι μισοι που εχουμε ειναι αχρηστοι και το εχω τονισει επανειλημμενως και εγω και οι περισσοτεροι.Η ομαδα ειναι τραγικη αλλα σημερα γλενταμε.ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
Σημερα γιορταζουμε αλλα απο αυριο κιολας πρεπει να αρχισουν οι διορθρωτικες κινησεις που πρεπει να ειναι πολλες.

Εικόνα savvas gridlock

Μηπως πρεπει να ντραπουμε σημερα; Γιατι εγω τον εχω βγαλει εξω και πιτσιλαω εδω και τρια τεταρτα.

Εικόνα red hell 7

Αχαχαχα ρε Σάββα κλαίω.

Εικόνα john

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Απο τη καθαρά δικη μας οπαδική πλευρά η σημερινή νικη με τον τροπο που ηρθε ηταν απλα καυλωτικη. Απο ποδοσφαιρική άποψη ομως η φετινή ομάδα ειναι τουλάχιστον δυο επίπεδα κάτω απο τη περυσινη. Και με ενοχλεί γιατι κάναμε το ίδιο πισωγύρισμα με τις σεζον 2011-2012 και 2012-2013. Τελος πάντων τα εχω πει πολλάκις αυτα δεν ειναι ωρα τωρα για ανάλυση. Με τον τροπο που το εννοείς εσυ ειναι μεγαλη νικη προφανώς.Πάντως η ομάδα ειναι άρρωστη και οι μισοι παίκτες μας δεν κάνουν για τον ολυμπιακο.Σκαω απο το κακό μου με όσα βλεπω το τελευταίο δίμηνο για αυτο δεν μπορώ να χαρώ ιδιαίτερα σήμερα.

Εικόνα savvas gridlock

Aυτο ειναι ενα θεμα ομως, γιατι ετσι οπως το παμε, στο τελος δεν θα μπορουμε να χαρουμε ποτε.

Εικόνα REDNYC

OXI - ALLA AYTO TI SHMAINEI, DEN PREPEI NA XAIROMASTE TIS NIKES TOY THRYLLOU??? AYTA POY GRAFEIS EINAI GIA ALLH WRA NA SIZITITHOUN, OXI TWRA...XEKOLA..

PENTAKATHARH NIKH, ME ENA DOKARI, 2 ANAGASTIKES ALLAGES SE ENA GYPEDO EXTHRIKO ME 65,000 KOSMO NA KREMONTAI PANW MAS... WHAT'S NOT TO LIKE?

Εικόνα REDNYC

GOAL KAI DIAKOPH STO 88!!!! KATHARO GOAL, KANENA XERI! POUTSA PALI!!!

Εικόνα Pr0pheT7

πάλι τα ίδια, πάλι καμία διάθεση να παίξουμε μπάλα...

στο παιχνιδάκι τους ήμασταν για 70 λεπτά

το μόνο που χάρηκα είναι πως θα ξεβρακωθούν και αυτοί οι εξυγιαντές... για τους παίχτες μας, απλά η φανέλα του Θρύλου πέφτει σε κάποιους πολύ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βαριά...

στην δουλειά μου έχω μάθει να τιμώ το ψωμί που μου δίνουν. αυτοί μάλλον είναι χορτάτοι και δεν έχουν ανάγκη. στα τσακίδια και Βαγγέλα φέρε άλλους που θα την πονέσουν την ερυθρόλευκη

Εικόνα REDNYC

GIAYTO EINAI THRYLLOS FILE MOU O OLYMPIAKOS!!! GIATI MAS DIAPSEUDEI AKOMA KAI SE TETOIES VRADIES!!!

ENA KAI NA KAIEI MOUNIA!!!

Εικόνα Pr0pheT7

Μάγκα μαζί σου... αλλά έχουμε δώσει χαρά στον κάθε πικραμένο ρε φίλε, στον κάθε πικραμένο... αύριο θα βγουν τα κωλόπαιδα και θα λένε για το στρινγκάκι του Μάνταλου που το τραβήξαμε λίγο παραπάνω και δεν πήραμε 5 κόκκινες και για τα 427 οφσάιντ που ήταν λάθος... φέτος έπρεπε να μαζέψουν πολλά για να βάλουν μυαλό. τώρα θα στο παίζουν και αδικημένοι οι δικέφαλες κότες του ελέους...

για να δούμε τώρα τι τιμωρία θα παίξει... φαντάζομαι μόνο το Καραϊσκάκη κλειστό και όλα τα άλλα γήπεδα ανοιχτά γιατί προκαλέσαμε, όταν ο Χάρα χτύπησε το σημαιάκι του κόρνερ... έτσι κύριε Κοντονή;

Εικόνα Pr0pheT7

και ξεκίνησε το παραμύθι....

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/proklitikoi-panigurismoi-perei...

τόσα χρόνια στην Ελλάδα, έχω χάσει ΚΑΘΕ ελπίδα πως θα πάμε μπροστά... μα ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ...

Εικόνα XGEORGE

Πιστεύω ότι, όπως εμείς ΄΄θέλουμε'' να το πάρει ο κόσμος μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο Καραισκάκη, έτσι και αυτοί σήμερα στο ΟΑΚΑ......Πεινασμένοι, χαροκαμένοι και μπολιασμένοι με μίσος όπως θα είναι με μας, μόνο με Ολυμπιακή καρδιά μπορούν να απαντήσουν οι παίκτες μας.......την έχουν άραγε?? θα φανεί.......( η δεν θα φανεί).....

Εικόνα Ερυθροφύλακας

0-3 ή 1-4

Εικόνα vagio

Να προσθεσω κατι στο κομματι του ψυχολογικου τομεα που ανεφερες Θωμα.
Ο,τι κι αν κανει ο προπονητης, το πως θα βγεις στον αγωνιστικο χωρο εξαρταται σε πολυ μεγαλο βαθμο απο το τσαγανο του καθε παιχτη. Ειναι εμφυτο, η το εχεις η δεν το εχεις.
Αν δω φοβο απεναντι στην αεκ, θα ειναι κατι που μοναχα σε μεμονωμενα ελαχιστα παιχνιδια το εχουμε δει στο πολυ μακρινο παρελθον. Αν δουμε φοβο, αυτο θα κρινει πολλα και σημερα, αλλα και θα πρεπει να μας προβληματισει για το μελλον.
Τα αγωνιστικα, μετα το ματς.

Εικόνα Chief Bromden

Έτσι είναι Θωμά...
Πάμε πρωτίστως για νίκη-πρόκριση, δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι για τους λόγους που αναφέρεις παραπάνω. Το ότι μπορούμε να τους ξεφτιλίσουμε δεν το αποκλείω αλλά δεν πρέπει να μπούμε με αυτήν την ψυχολογία. Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση...
Με προβληματίζει η απουσία του Μήτρογλου. Από τον φετινό Ολυμπιακό τρεις παίχτες θεωρώ αναντικατάστατους, Τον Μήτρογλου, τον Τσόρι και τον Μανιάτη (τον τελευταίο κυρίως για παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν το σημερινό).
Είναι ολοφάνερο φέτος πως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες, τις στημένες φάσεις δεν τις εκμεταλλευόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Η ΑΕΚ θα παίξει από την αρχή κλειστά και εάν δεν σκοράρουμε γρήγορα θα μαζεύεται όλο και περισσότερο προς την περιοχή της . Το παιχνίδι θα παιχτεί κυρίως γύρω και μέσα στην περιοχή με κόρνερ, σέντρες και φάουλ. Αν προτιμηθεί ο Χάρα που είναι περισσότερο περιφερειακός θα χαθεί μέσα στον συνωστισμό...
Παρόλα αυτά αποκλειστικά από μας εξαρτάται...
Αν παίξουν επιτέλους οι παίχτες μας με πάθος και παράλληλα αποδείξουν την ομολογουμένως αγωνιστική τους ανωτερότητα θα περάσουμε ήσυχο βράδυ...

Εικόνα vagio

Εμενα να σου πω αρχηγε, δεν με χαλαει η απουσια του Μητρογλου. Αρκει αυτος που θα παιξει να κανει κινηση χωρις μπαλα. Ο μητρογλου φετος δεν κουνιεται με τιποτα. Σκοραρει μεν, αλλα δεν συμμετεχει στο ματς. Απορω γιατι δεν βαζει τον Μπενιτες, τοσο καλυτερος ειναι ο Χαρα?

Εικόνα Chief Bromden

Πολλοί παρουσιάζουν φέτος το ίδιο κουσούρι vagio...
Για τον Μπενίτες και εγώ απορώ, εξαφανίστηκε ξαφνικά ενώ είχε αρχίσει να προσαρμόζεται, είναι στην αποστολή τουλάχιστον...

Εικόνα aygoystinos

Συμφωνω απολυτα με το κειμενο. Να παμε να νικησουμε γιατι μπορουμε. Εχω παρατηρησει οτι προσεγγιζουμε το παιχνιδι με τη μυτη στη θεση της. Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ θετικο. Στο πρωτο ματς ειχαμε ενα τουπε που δεν ταιριαζει στο ειναι μας. Ειμαι αισιοδοξος. Ευχομαι μονο μια ενδεχομενη νικη-προκριση ναμην βαλει τα εμφανεστατα προβληματα της ομαδας κατω απο το χαλι.

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ - ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΙΟΒΑ - ΜΙΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑΤΗ - ΚΑΣΑΜΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΡΙ - ΦΟΡΤΟΥΝΗ - ΝΤΟΣΕΒΙ (ΝΤΟΥΡΜΑΖ). ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΟΡ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΠΕΝΙΤΕΖ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΑΡΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ - ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΝΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...ΠΟΙΟ? ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΤΟΥΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ, ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΕΞΑΡΑ???? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.... ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.... ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ....

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ.

ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ! ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ!