Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός 0-1



«Μπορεί να το κυνηγήσει το ματς, μπορεί να πάει στο τελευταίο λεπτό, αλλά εκεί –έχω την πεποίθηση- ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει και θα περάσει. Θα ξεχωρίσουν τα παιδιά από τους άντρες, που λέμε και στο χωριό.

Εκτίμηση: ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει, ακόμα κι αν δυσκολευτεί».

Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια μου στο χθεσινό κείμενο που ανέβασα. Δεν το λέω για να δείξω ότι προέβλεψα σωστά τι θα γίνει. Το παραθέτω ξανά για να δείξω ότι για κάποιο λόγο το έγραψα αυτό. Ήξερα και ξέρω ότι η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Και, προκαταβολικά, ανέφερα κάποια χθες, προσπαθώντας να πείσω και τον ίδιο μου τον εαυτό για τις δυσκολίες του αγώνα. Δυσκολίες που πηγάζουν από τον ίδιο τον Ολυμπιακό και κυρίως από την ψυχολογία της ομάδας και από αστοχίες σε μεταγραφές ή από ατυχίες σε τραυματισμούς κ.α. Το νόημα, πλέον, δεν είναι να μεμψιμοιρούμε και να μην απολαμβάνουμε τίποτα. Γι’ αυτό, έγραψα τους προβληματισμούς μου πριν τον χθεσινό αγώνα, προσπαθώντας να αντικρίσω την αλήθεια κατάματα. Μετά τον αγώνα, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες της νίκης, νιώθω μόνο χαρά. Ασχέτως όλων των συναισθημάτων που ένιωσα μέχρι να φτάσουμε στο γκολ. Ήξερα εξ’ αρχής ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν είχα καμία αυταπάτη για θριάμβους. Η νίκη μου αρκούσε. Και ήρθε. Και είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Και αυτοί ευτυχεσμένοι. Έτσι είναι, μάγκες μου! Εμείς νίκη, αυτοί παγωμάρα. Γνωστό το σκηνικό.

Ξέρω ότι η απόδοση δεν ήταν ικανοποιητική. Αλλά τι περιμένατε, ρε παίδες; Θα παίζαμε έτσι ξαφνικά μπαλάρα; Νίκη ήταν το μόνο ζητούμενο. Και ήρθε. Όλα τ’ άλλα είναι αντικείμενα που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι. Τώρα δεν ωφελούν γιατί έχουμε μπροστά μας ένα βάζελο να τελειώσουμε. Το πρωτάθλημα οφείλουμε να το πάρουμε. Και για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε στις επάλξεις. Όλοι μας.

Πέραν όλης της αγωνιστικής εικόνας, το σενάριο χθες ήταν ιδανικό. Οι αεκτσήδες τράβηξαν πολλά ζόρια. Ξεκίνησαν με πολλές ελπίδες, είδαν την ομάδα τους να απειλεί και τον Ολυμπιακό ασύνδετο και τραγικό, ο χρόνος περνούσε βλέποντας την ομάδα τους όλο και πιο κοντά στο θαύμα. Άντεχαν στο τέλος στη συνεχή πίεση του Ολυμπιακού, στο διάστημα μετά το 75’ και πίστεψαν για τα καλά ότι είχαν προκριθεί. Ώσπου μίλησε ο Θρύλος. Ο χειρότερος, μέχρι εκείνη την ώρα, παίχτης του Ολυμπιακού, ο Χάρα, έβαλε μία γκολάρα και τους έστειλε σπίτια. Έτσι, γρήγορα συνειδητοποίησαν οι αεκτσήδες ότι τσάμπα ταξίδεψαν ξανά... Έφυγαν, αλλά θα.... ξανάρθουν. Εμείς, πάντως, ήρθαμε. Όχι, γιατί λέγατε ότι μπορεί και να μην έρθουμε Ο.Α.Κ.Α.

Ο Περέιρα βάλλεται από όλο τον τύπο. Από εμάς θα προστατευτεί και θα ηγηθεί του χρόνου σε όλες τις αποστολές. Σιγά που δε θα πανηγυρίζουμε κιόλας. Ο Κασάμι έδειξε τ’ αρχίδια του στον κόσμο. Στ’ αρχίδια μου. Γεια σου μάγκα Κασάμι. Όταν τον κατηγορούσατε για εθνικιστικά σύμβολα ήταν καλά; Πάρτε τώρα τον «εθνικισμό» του. Και για να μην πολυλογούμε. Έχουμε δει πολλούς παίχτες να προκαλούν μετά από γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη. Πόσοι έφυγαν κυνηγημένοι; Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 1991 για να θυμηθούμε τον Δημόπουλο... Το ότι δεν κυνηγάμε παίχτες δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αδυναμία. Ανωτερότητα είναι. Ούτε το ότι κυνηγάτε εσείς παίχτες πρέπει να θεωρηθεί ως μαγκιά ή ως φυσικό επακόλουθο της «βρωμιάς» του Ολυμπιακού. Προσπάθεια να διώξετε τους παίχτες μας και να υποβαθμίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, μπας και μας φέρετε στα μέτρα σας. Αλλά, να ξέρετε ότι, σε κάθε πρόκληση θα απαντάμε με νίκες και σε κάθε ντου θα απαντάμε με μεταγραφές. Κι εσείς στην κλάψα. Κι εσείς στο τσάμπα. Τσάμπα στα λεφτά, τσάμπα και στη μαγκιά.

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος έκανε τρία λάθη. Πρώτον. Δεν βγάζει κόκκινη κάρτα στο μαρκάρισμα με τάπες και με δύο πόδια του παίχτη της Α.Ε.Κ. (νούμερο 23. Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να ξέρω κάθε παίχτη ομάδας Β’ εθνικής) πάνω στον Αφελάι, στη φάση του γκολ. Ούτε φάουλ δε δίνει... Δεύτερον, δε δίνει πέναλτι στον Μποτία για μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Τρίτον, δίνει ένα φάουλ του Σιόβα σε παίχτη της Α.Ε.Κ. έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Φυσικά, κανένα φάουλ δεν υπήρχε. Κατά τ’ άλλα, δύο οφσάιντ δόθηκαν στην Α.Ε.Κ. κακώς. Η διαιτησία δεν επηρέασε τον αγώνα. Πάμε παρακάτω.

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο βήμα στο κύπελλο. Θεωρώ ότι μετά από αυτή τη νίκη, οι παίχτες μας θα πάρουν τα «πάνω» τους. Πάμε και για το πρωτάθλημα τώρα με ανεβασμένη ψυχολογία. Πάμε για ένα θρυλικό νταμπλ!

Υ.Γ  Όσοι γαύροι ντρέπονται για τον Περέιρα ας σκεφτούν λίγο τι τράβηξε ο Περέιρα και οι παίχτες μας μέσα σε τόσες ζούγκλες. Ήρωες είναι.
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Ό,τι είχε να πει ο καθένας μας για τον Περέϊρα, το είπε. Η ΄΄Περεϊρολογία΄΄ θα πρέπει να σταματήσει. Έδωσε κι αυτός αφορμές. Το να τον συγκρίνουμε με παίχτες, το θεωρώ άστοχο. Παίχτες με παίχτες και προπονητές με προπονητές συγκρίνονται. Διαφορετικοί οι ρόλοι τους. ΤΩΡΑ, χρειάζονται ΟΛΟΙ στην ΠΑΕ τη συσπείρωση, συμπαράταξη, στήριξη και ενθάρρυνση μας με στόχο το ΝΤΑΜΠΛ. ΤΩΡΑ, οι διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα, που είναι λογικό να υπάρχουν, παραμερίζονται, πιάνει ο ένας τη γροθιά του άλλου και με πείσμα, μαχητικότητα, ενθουσιασμό και αδάμαστη θέληση επιστρατευόμαστε για τον κοινό σκοπό: ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΤΟΥΣ...

Εικόνα nikos michalopoylos

MΑΛΑΚΑ ΚΑΣΑΜΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ! ΑΝΤΕ ΦΛΩΡΕ!

Εικόνα pantzo

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

"ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΟΑ ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ!!!"

Εικόνα pantzo

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ), ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΓΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ 90ΛΕΠΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΝΕΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΑΝ Ο.Σ.Φ.Π.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η΄ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ "FESTIVE MOOD" ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΣΤΟ 90. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΟΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ) ΚΑΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ (Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΜΙΞΗ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ - ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Τ Ε Τ Ο Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Κ Α Ι Α Λ Λ Α Ξ Τ Ε Ρ Ο Τ Α

ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΓΚ Η' ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ Η΄ΤΟΝ ΠΟΑ

ΠΛΩΡΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ας το πάρουμε με παραδείγματα. Πάει ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου και υπάρχουν μέσα οπαδοί που κάνουν μπάχαλα, όπως χθες. Αν ο προπονητής ήταν μόνος του εκεί, θα ήταν καλύτερα; Σε πείραξε που υπήρχε ο Καραπαπάς και του είπε να φύγει; Τι κακό έκανε δηλαδή; Στην Τούμπα ο Καραπαπάς έπαιζε ξύλο με γυφτοπαόκια, έφτυσε έναν σεκιουριτά (ο οποίος είναι γνωστός μου) και μάλωσε με έναν μπεκρούλιακα που το παίζει δημοσιογράφος και προσπαθούσε να δημιουργήσει τριγμούς. Τι κακό έκανε εκεί; Μια χαρά δουλειά κάνει ο Καραπαπάς, θεωρώ.

Ο Περέιρα θα κριθεί για τα αγωνιστικά. Το υπόλοιπο μ' αρέσει.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε πλέον στους εκτός έδρας αγώνες ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια που ξέραμε και που είχαμε συνηθίσει. Και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Ε, μέσα σε τέτοιες συνθήκες, αν πας με λουλούδια στα χέρια, θα φας το κεφάλι σου.

Εικόνα pantzo

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΙΜΠΑΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΤΣΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ?ΤΟΥΣ Β'ΕΘΝΙΚΑΚΕΣ?! ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΤΟΥ(Σ) ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΓΑΥΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΟΤΡΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ...

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σιόβας πήγε να δείξει τη φανέλα στην floriginal. Όταν έγινε παλαιότερα αυτό και μάλιστα στη Λεωφόρο και με σκορ 1-4, όπου είναι πολύ πιο εύκολα κάνεις επεισόδια, δεν κουνήθηκε φύλλο. Τώρα θα γινόταν κάτι αντίστοιχο; Ό,τι και να κάναμε, αυτοί θα μπουκάριζαν. Τι να λέμε τώρα; Ο Μίτσελ πέρυσι προκάλεσε στην Τούμπα; Ο Βαλβέρδε είχε προκαλέσει στο 0-1 του Αμπντούν; Δε φταίει ούτε ο Περέιρα ούτε ο Χάρα ούτε κανένας. Φταίει η ανανδρία τους.

Όσο ο Καραπαπάς, ο Ισά κ.α. παίζουν ξύλο σε κάθε έδρα, με σκοπό να προστατέψουν την αποστολή μας, τότε μόνο καλές κουβέντες θα ακούν από 'μένα.

Εικόνα vagio

Σωστος ο Θωμας! Δεδομενων των συνθηκων πανηγυριζουμε για τη νικη, για τον τροπο που ηρθε και φυσικα για τη διακοπη. Δυστυχως οσο κι αν βλεπω το ριπλει, το γκολ δεν μπηκε με το χερι, αλλα τι να κανουμε δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
Τετοια ματς σε τετοια ατμοσφαιρα, βαζουν στο κλιμα και τους νεοφερμενους που απο του χρονου (οσοι μεινουν) θα εχουν καλυτερη αντιληψη του τι εστι αυτη η ομαδα τοσο για μεας οσο και για τους αλλους. Οσοι μεινουν, λογικα θα ειναι καλυτεροι.
Χαρηκα πχ που ειδα τον Ντουρμαζ να πανηγυριζει με κουτσο, οταν στο πρωτο ματς τα ειχε χαμενα.
Παμε να τελειωνουμε τη χρονια οπως πρεπει, και το καλοκαιρι συζηταμε.
Ας ειναι αυτη η χρονια η 'παρακμη' της αυτοκρατοριας μας, που θα μας κανει σοφοτερους. Παρακμη με νταμπλ, δεν τη λες και ασχημη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι είναι, Βάγγο. Πώς να μην τα χάσει ο Ντουρμάζ και ο κάθε Ντουρμάζ σε τέτοιες συνθήκες; Και γιατί να θέλει να κάτσει σε τέτοιες συνθήκες; Στη Λεωφόρο, οι ξένοι παίχτες δε θέλανε να μπούνε στο δεύτερο ημίχρονο... Αν δεν έμπαιναν ποιος θα μπορούσε να τους κατηγορήσει; Κι εμείς απαιτούμε, όχι μόνο να παίξουν, όχι μόνο να νικήσουν, αλλά να το κάνουν κι εμφατικά. Ε, δε γίνονται όλα, ρε πούστη. Θα γίνει κι αυτό, αλλά σπάνια.

Εικόνα Chief Bromden

Διάβασα Θωμά πως θα επαναληφθεί ο αγώνας από την αρχή με το σκορ στο 0-0.
Στην Ρόδο θα παίξουμε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν θέλουμε ισονομία ως γαύροι, αυτό είναι το σωστό. Έτσι για να αποδείξουμε την ανωτερότητα μας... Μόνο αυτό δεν ακούσαμε και δεν απαιτήσαμε από αυτή την ομάδα. Άλλος θέλει νίκες, άλλος θέλει τσαμπουκά, άλλος θέλει νίκες με τσαμπουκά, άλλος θέλει νίκες με τέχνη και ντρίπλες, άλλος θέλει κοσμιότητα, άλλος θέλει έτσι, άλλος αλλιώς... Και αν δεν του γίνεται η χάρη καταπώς θέλει, κράζει. Και στη μέση η ομάδα.

Εικόνα mikele7

τι απολαυση!!!αυτο το τελος τους αξιζε,γιατι
ο γατουλης και οι οπαδοι του ειχαν παρει πολυ
αερα και ερχοντουσαν με φορα,η μπαλα τιμωρει.
στο καφενειο πολοι δικοι μας ειχαν αρχισει απο
το πρωτο ημιχρονο να βριζουν κυρια το βαγγελα
για τους παιχτες και τον προπονητη που εφερε,
ενας απο αυτους κραταγε τη LIVE,του λεω αν
διαβαζεις αυτο το συχαμα το GOL τη SPOR DAY κλπ,
το μυαλοσου και το σκατο σου εχουν πλεον την ιδια
συνθεση απο την προπαγαντα των γκεμπελισκων.

Εικόνα kostas alsoupoli

Αδερφε σεβαστη η αποψη σου αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πανω σε ποια βαση εισαι τοσο αυστηρος και απαξιωτικος στην κριση σου με τον Περειρα?
Χωρις να θελω να δικαιολογησω καποια πραγματα και συμφωνοντας οτι εχει κανει πολλα λαθη οσο αναφορα τον καταρτισμο της εντεκαδας αλλα και στην χρησιμποιηση η μη καποιων ποδοσφαιριστων πρεπει ολοι να κατανοησουμε το οτι ειναι ενας προπονητης που ηρθε στην ομαδα μεσουσης της περιοδου και προσπαθει να δουλεψει με παικτες που δεν εχει επιλεξει αυτος αλλα και μια ομαδα που εχει μαθει να παιζει με τροπο που σαφεστατα δεν ταιριαζει με το δικο του πλανο.
Μην πεσουμε παλι στην λουμπα της απαξιωσης και του χλευασμου γιατι το παρελθον μας εχει διδαξει οτι τις περισοτερες φορες που κρινουμε αυστηρα στην αρχη, στην πορεια εκτιθομαστε ολοι.
Το ιδιο συνεβει με τον Ζαρντιμ, με τον Μιτσελ στην αρχη που ολοι ζηταγαμε να παρει το πρωτο αεροπλανο για Μαδριτη και για να σε παω και πιο παλια μουρμουρες υπηρχαν στην αρχη κατα την πρωτη θητεια του και για τον Βαλβερδε.
Το ζητημα τωρα ειναι η ομαδα να παρει το πρωταθλημα και μετα να κριθουν ολοι με γνωμονα παντα το συμφερον της ομαδας και με την ελπιδα οτι συντομα θα ξαναδουμε εναν ολυμπιακο που θα παιζει ελκυστικο ποδοσφαιρο και οχι αυτο το χαλι που ο τελευταιος πιστεψε με που φταει ειναι ο τωρινος σου προπονητης.
Οσο αναφορα το θεμα του πανηγυρισμου εγω προσωπικα προτιμω να εχω παικτες κ προπονητες που να παθιαζονταιτοσο με την ομαδα και ισως να ξεφευγουν και λιγο παρα "επαγγελματιες" με κρυο αιμα που το παιζουν υπερανω και φοβουνται μην τσαλακωσουν το προφιλ τους...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συγνώμη, ρε Κώστα, αλλά πού είδες την κριτική στον Περέιρα στο άρθρο; Σε ποιο σημείο;

Εικόνα kostas alsoupoli

Αδελφε δεν αναφερθηκα στο δικο σου ποσταρισμα..
Η διαφωνια μου ειχε να κανει με τα γραφoμενα των συγαυρων k1p και του jimakou...
φυσικα παντα με σεβασμο και στα δυο παιδια,,,αλλωστε ολοι για ενα θρυλο ζουμε!!!!!

Εικόνα jimakos

Πότε πρόλαβε και παθιάστηκε ο Περειρα με την ομάδα; Δηλαδή ο Μιτσελαρος πέρσι με τον Μήτρογλου στους βαζέλες τι έπρεπε να κάνει; Να τον βγάλει έξω και να τον παίζει; Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες και στη συμπεριφορά των μελών τους και κάποιος πρέπει να του εξηγήσει κάποια πράγματα.

Εικόνα kostas alsoupoli

Δεν το καταλαβα το ποτε προλαβε? Δηλαδη πρεπει να περασει καμια δεκαετια στην ομαδα για να του επιτρεψουμε να πανηγυρισει εστω και με τροπο υπερβολικο?
Εχετε καταλαβει την δεδομενη πιεση που εχει ασκηθει στην ομαδα το τελευταιο διαστημα και ειδικα μετα τα συνεχη αποτυχημενα αποτελεσματα?
Και με αυτη την λογικη στην Τσελσι θα επρεπε να εχουν απελασει τον Μουρινιο με τις συμπεριφορες του και τον τροπο που φερεται κατα την διαρκεια του αγωνα στον παγκο?
η μηπως ειναι μικρος προπονητης και μικρο μεγεθος ο Μουρινιο?
Μηπως ολοι μας εχουμε γινει πολυ αυστηροι και υπερβολικοι στην κριτικη μας?
Μακαρι ο Περειρα να δουλεψει σωστα και να φτιαξει μια πολυ καλη και τσαμπουκαλιδικη ομαδα και το τελευταιο φιλε μου που θα μας νοιαζει ειναι ο τροπος που πανηγυριζει και το αν προκαλει..
Και στη τελικη δεν πρεπει εμεις να ριξουμε νερο στον μυλο των μουνοπανων που βρηκαν αφορμη και πανε να τον σταυρωσουν τωρα και να παρει ολη την ευθυνη για τα χθεσινα εκτροπα μετα απο το φλοκι που τους εριξε ο Χαρα.

Εικόνα jimakos

Έχουμε διαφορετική αντίληψη για κάποια πράγματα. Σεβαστό.
Για την τελευταία σου πρόταση μόνο μια διευκρίνηση. Θα δικαιολογούμε μια συμπεριφορά που τη θεωρούμε λάθος μόνο και μόνο επειδή την κατακρίνουν οι "απέναντι";

Εικόνα kostas alsoupoli

Φιλε Δημητρη αν διαβασες προσεχτικα το ποσταρισμα μου αναφερθηκα στο οτι ισως ηταν υπερβολικη η αντιδραση του Περειρα.
Απλα διαφωνω στο να τον περασουμε πριονοκορδελα οταν τον προηγουμενο μηνα εχει βιωσει καποιες οχι και τοσο ευχαριστες για επαγγελματια προπονητη καταστασεις.
Και πιστεψε με αν απο τους απεναντι υπαρχει διαθεση για καλοπροαιρετη κριτικη και κραταγανε κοινη γραμμη σε ολους με ιδια μετρα και ιδια σταθμα δεν θα αναφερομουν το ιδιο.
Αλλα επειδη η πλειοψηφια,ειδικα των δηθεν αντικειμενικων δημοσιογραφων ψαχνουν αφορμη και το παραμικρο για να βλαψουν τον Ολυμπιακο επετρεψε μου να μην συνταχθω με την κατα τα αλλα αντικειμενικη αποψη τους.

Εικόνα k1p

Δεν νομίζω πως έχουμε ανάγκη απο φαινόμενα πάμπλο γκαρσία ως ολυμπιακός.Και ειδικά στη θέση του προπονητή της ομάδας.Ο ολυμπιακός είχε προπονητές που δέσποζαν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες αγώνα.Όχι καραγκιοζάκους.Και ούτε είναι μπαογκ ο ολυμπιακός να έχει ανάγκη καραγκιοζάκους.
Κυρίως βέβαια πρέπει να μας απασχολεί ο περέιρα ως προπονητής.Οπου τα δείγματα συνηγορούν πως πρόκειται για καρπουζά με PhD.Το κακό είναι πως θα τον φάμε στη μάπα και του χρόνου.Αν έμοιαζε καλός προπονητής θα χωνεύονταν κάπως τα καραγκιοζιλίκια του.Αλλά καρπουζάς και καραγκιόζης δεν αντέχεται με τίποτα.Βέβαια η έγκριση ή μη εμάς των απλών οπαδών δεν έχει τόση σημασία αλλά τι γνώμη έχουν οι κάθε λογής Ραϊόλα που ουσιαστικά διοικούν.Όπως φαίνεται ο περέιρα τους "ακούει" χωρίς αντιρρήσεις.

Μπράβο στην ομάδα για χτες.Αλλά το να βλέπεις στη θέση του Μίτσελ και του Βαλβέρδε τον καρπουζά απο τα Εμιράτα,είναι λυπηρό.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δε θα επεκταθώ, αλλά με την ίδια ομάδα, τους ίδιους παίχτες, ο Μίτσελ επί ένα τρίμηνο έπαιζε χάλια. Μήπως, φταίει λίγο και το ρόστερ; Δε θα καταδικάσω τώρα, αλλά κάποιοι παίχτες σαφώς είναι κατώτεροι από αυτούς που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Και συν τοις άλλοις ταλανιζόμαστε από τραυματισμούς και ατυχίες.

Εικόνα red apple

Γεια σου Θωμά, Κάλχα μου! Έτσι όπως τα γράφεις είναι. Το πιο "ανησυχητικό" -όχι πως δεν τάχουμε δει να συμβαίνουν πολλάκις- είναι το γεγονός της καθολικής ενασχόλησης του αρδακόκοσμου με τον Περέιρα. Είναι το νέο μοτίβο της προπαγάνδας τους. Αντί να αναφερθούμε στους χουλιγκάνους, στα σχέδια απαξίωσης του ποδοσφαίρου και στους αφράγκοβιτς που το έχουν πλημμυρίσει, υπερτονίζουμε πράξεις ήσσονος σημασίας για να κουκοουλώσουμε τα σοβαρά. Επίσης, δεν είδα να προβάλλονται οι χειρονομίες του τίμιου σουηδόπουλου του Μπεργκ στην Λεωφόρο... Για τέτοια μονομέρεια μιλάμε. ΣΤΟ 89' ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ θα πρέπει να είναι η απάντηση του Θρύλου σε όλους αυτούς.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όταν τα κάνουν οι άλλοι παίχτες είναι καλά. Όταν τα κάνουν οι δικοί μας προκαλούν. Ρε, δε γαμιέστε, λέω εγώ;