Η ΕΟΚ, Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ



Ομορφιές χθες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟ-Απόλλων Πατρών.
 
Είδαμε τον έκπτωτο κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο
 
Με την υπ' αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ' αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ' αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
Με την υπ' αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.

 
να παρευρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Όχι όμως ως απλός θεατής, ούτε για να προστατεύσει τους ανθρώπους του, όπως ισχυρίστηκε στο ΑΣΕΑΔ.
 
Συγκεκριμένα, τόσο η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., όσο και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος ισχυρίστηκαν ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου και επανέφεραν τον ισχυρισμό τους αυτό και ενώπιον του παρόντος Συμβουλίου, ότι: α) ο τελευταίος εισήλθε στο γήπεδα για ελάχιστα λεπτά, χωρίς να παρακολουθήσει τον ανωτέρω αγώνα, προκειμένου να έρθει σε άκρως επείγουσες και ανεπίδεκτης αναβολής επαφές με τρίτους και β) ότι η ανωτέρω ολιγόλεπτη παρουσία του εντός του Ο.Α.Κ.Α. συνιστά σύγκρουση καθηκόντων, η οποία ήρε τον άδικο χαρακτήρα της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης. Ειδικότερα, ο πρώτος προσφεύγων ισχυρίστηκε ότι στις 9-11-2014 εισήλθε στο γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. προκειμένου αφενός να αντιμετωπίσει πρόβλημα εισιτήριο διαφυγής που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες στο ανωτέρω γήπεδο, αφετέρου να έρθει σε συνεννόηση με μη κατονομαζόμενα πρόσωπα, ώστε να αποκαταστήσει την ηρεμία στους συνεργάτες του από ένα περιστατικό που είχε προηγηθεί στις 7-11 2014. Συγκεκριμένα, ο ίδιος  ζήτησε στις 8-11-2014 την ποινική δίωξη αγνώστων – κατά τους ισχυρισμούς του –
σε αυτόν δραστών, οι οποίοι φέρονται κατά τους ισχυρισμούς του πάντοτε ότι στις
07-11-2014 επιτέθηκαν απρόκλητα εκτός του χώρου του Ο.Α.Κ.Α. λεκτικά και σωματικά κατά του ίδιου, κατά της συζύγου του, της κόρης του και του Ηλία Κατσογιάννη, διευθυντή της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.

 
Χθες βραβεύτηκε από την ΕΟΚ των κυρίων Τσαγκρώνη-Γολέμη και έκατσε και στον πάγκο της ομάδος του ΠΑΟ.
 

 

 
Μιλάμε για τον κύριο Τσαγκρώνη της ΕΟΚ, που 3 μέρες πριν τα άκουσε ανοιχτά και δημοσίως από την ΚΑΕ ΠΑΟ και μετά πήγε στο ΟΑΚΑ και βράβευσε τον κύριο Γιαννακόπουλο.
 
"Εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ, χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, για τη δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Ο γενικός γραμματές της ΕΟΚ, κ. Τσαγκρώνης, εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν. Το γιατί μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος.
Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον ελληνικό και στην κοινωνία. Εκεί, έκρινε ο κ. Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ. Αυτή την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και τη θεωρούμε μέγιστη προσβολή.
Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ; Αυτοί κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση; Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ. Τσαγκρώνης;
Θεωρούμε προσβλητική τη συμπεριφορά του απέναντί μας, κι ως εκ τούτου ντροπή για την παρουσία του στην ελληνική ομοσπονδία".
 
Ο απλός πολίτης-οπαδός του ΠΑΟ κύριος Γιαννακόπουλος, βραβεύεται από την ΕΟΚ και βλέπει τον τελικό Κυπέλλου της ΕΟΚ από τον πάγκο του ΠΑΟ, παρά τις απανωτές καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του, με τις οποίες του απαγορεύεται η είσοδος στα γήπεδα. Κι αντί να επιληφθεί του θέματος η ΕΟΚ, περνάει μηνύματα προς τους Αγγελόπουλους, όπως διαβάζουμε.
 
Ε, όποιος μας πει εμπαθείς, να τους κάει το βίντεο (αν έχουν ακόμα)... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι, μόνο πήρε μετάλλιο από τους Τσαγκρώνη και Γολέμη αλλά κάθισε φόρα - παρτίδα στην άκρη του πάγκου για να τον βλέπει όλη η Ελλάδα!!! Καταλάβατε τι έγινε σήμερα στον αγώνα κύπελλο Παναθηναϊκός - Απόλλωνας; Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα η ΕΟΚ και προσωπικά ο Τάκης Τσαγκρώνης, ως υπεύθυνος απουσία Βασιλακόπουλου, αφού άφησε να καθίσει τον Γιαννακόπουλο δίπλα στον πάγκο ενώ του έδωσαν και μετάλλιο!!! Πως τα εκλαμβάνουμε εμείς όλα αυτά;
Μήνυμα έστειλαν όλοι μαζί προς την πλευρά των Αγγελόπουλων και όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε μεγάλες μέρες στη συνέχεια. Νέες καταγγελίες, νέες ανακοινώσεις και στην τελική φάση ο απόλυτος χαμός...
 
Αναμένουμε την αντίδραση του ''ευαίσθητου'' (μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό) υφυπουργού κυρίου Κοντονή, καταδίκες για τα παραπάνω από τους ''ευαίσθητους'' (μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό) ''αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους (πανηγυρίζουν από χθες για έναν ακόμη τίτλο του ''εξάστερου'') και φυσικά τη συνέχεια του θέματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ένα θέμα που ΔΕΝ πρέπει να περάσει έτσι.
 
Υ.Γ. Εκλεκτές παρουσίες χθες στο ΟΑΚΑ. Συγχαρητήρια στους σταλινικούς του Περισσού. Ελπίζουμε να χαρήκανε με την εξέλιξη του ματς, γιατί τον τελευταίο καιρό (τα τελευταία 100 χρόνια που υπάρχουν δηλαδή) από τις φάπες πονάνε αρκετά.
 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σεβαστή η άποψη του καθενός περί σταλινισμού και Κ.Κ.Ε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παρουσία του Κουτσούμπα στο γήπεδο. Δεν ήταν ένας εντός έδρας αγώνας του Παναθηναικού, ούτε βρισκόταν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟ. Ήταν με τον δήμαρχο Πάτρας και μέλος του Κ.Κ.Ε. Άρα,δεν μπορεί να πει κανείς ότι πήγε για τον βάζελο. Ίσα ίσα που, αν πήρε το μέρος κάποιας ομάδας αυτή είναι ο Απόλλωνας Πάτρας. Και ξαναλέω, τα περί σταλινινισμού δε θα τα κρίνω. Αλλά να είμαστε σωστοί. Και ασχέτως πολιτικών θέσεων, λέω ότι έχω δει και έχω γελάσει πολλές φορές με το βίντεο που ο Πέτρος Κόκκαλης ξεκωλιάζει την Κανέλλη για τον βάζελο. Έτερον εκάτερον.

Τώρα, όσον αφορά τον πρόεδρο μεγάλης ΚΑΕ (Δ. Γ.), που όταν τον βλέπει η δικιά μου της έρχεται να κάνει εμετό, τα λόγια και οι κλάψες περισσεύουν. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Με σηκωμένη πούτσα θα σε περιμένουμε. Έλα στο Σ.Ε.Φ σαν φίλαθλος...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αφήνοντας ασχολίαστα όλα τα υπόλοιπα, πραγματικά από που να το πιάσεις, ελπίζω να μη διέφυγε της προσοχής μας, ότι ο εκφωνητής-παρουσιαστής-ανιματέρ του χθεσινού τελικού είναι ο δικός μας, που ως αυστηρός καθηγητής ψεγαδιάζει τον κόσμο στο ΣΕΦ..και εκνευρίζει άπαντες! Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες, φαίνεται η ανυπαρξία μας..ελπίζω να μην έχει κανείς μας τη ψευδαίσθηση ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα φέτος (αν και πάλι θα το πιούμε το πικρό ποτήρι όλοι μαζί τον Ιούνιο).

Εικόνα savvas gridlock

Aεκτζής είναι ούτως ή άλλως ο πρηξαρχίδας. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Και την Ευρωλίγκα.

Εικόνα RED HELL

Ειναι κριμα παντως να συμβει οτι και περυσι που χασαμε το πλεονεκτημα εξαιτιας των τραυματισμων και αποκλειστηκαμε.Και φοβαμαι οτι δεν θα περασουμε τη Μπαρτσα γιατι και με εμας και με το βαζελο ξερει πως να παιρνει τα παιχνιδια.

Εικόνα REDNYC

EVGALE KAI ANAKOINWSH O PREZAKIAS OTI PHGE STO GYPEDO SAN FILATHLOS! RE MOUNI, SAN FILATHLOS PHRES TO METALIO? ANTE, EXEI VOUIXEI H SYGGROY OTI EISAI PISOGLENTHS!

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ(5-10-15-20 ΕΥΡΩ)
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 15 ΧΙΛ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΦ.

Εικόνα tsalouxidis

Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ πόσο γυναικωτό κορμί έχει.Κόψε φαρδιά λεκάνη η πατρώνα

Εικόνα ramaya

τα χρυσαυγιτικα υστερογραφα που βρωμιζουν το σαιτ να τα κρατας για τον εαυτο σου savva
ο Πελετιδης ειναι δημαρχος στη Πατρα και πηγε στο οακα με την αποστολη του Απολλωνα

Εικόνα markonis

Τα υστερόγραφα σε μάραναν εσένα,το σφυροδρέπανο βλέπεις είναι δημοκρατικό σύμβολο.Φιλαράκι μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου,εδώ είναι σπί του Ολυμπιακού και μόνο.Τα πολιτικά στο σπίτι του ο καθένας.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορώ να τα αφήσω έξω, γιατί από μικρό παιδί είμαι οργανωμένος Χρυσαυγίτης. Φαίνεται εξάλλου στις 200φεύγα σχετικές αναρτήσεις που έχω κάνει.

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/xrysi-aygi

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/xoynta

Εικόνα xristoforas

εμενα μαρεσει Σαββα οταν τα ειχες χωσει στο παλαιο μου κομμα ( δεν λεω ποιο διοτι ντρεπομαι
κι αν τηλεφωνουσα σε πολιτικη εκπομπη που παρουσιαζε ενας στο στιλ του τακαρου θα με εκλεινε
λεγοντας μου ΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ :p )
διοτι εχεις επιχειρηματα και τα γραφεις πολυ σωστα ολα....επισης γουσταρω τον Τακαρο(Τσουκαλα),
που ειναι το ιδιο μεγαλος Ολυμπιακος οσο εσυ,οταν μιλαει υπερ πατριδος...
προσοχη..καποιοι εχουν μπερδευτει....ο Σαββας κατ εμε ειναι κατα των χρυσαυγουλων
αλλα στο πεταλο της 7 βρισκεται μαζι με ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακους ειτε αυτοι ειναι πασοκτζηδες,ειτε
νεοδημοκρατες ειτε συριζαιοι ειτε κομμουνιστες ειτε λεβεντικοι ειτε καμ(μ)ενοι ειτε φασιστες/νεοναζι
ειτε οτιδηποτε
Ολυμπιακος πανω απο κομματα..εννοειται αυτο!!!! και επισης ειμαι Ελλην Πατριωτης οπως και
οι αγνοι Ολυμπιακοι Τακης,Ακης

Εικόνα markonis

Όχι ρε Σάββα να αποδείξεις στο κάθε κομματόσκυλο πως δεν είσαι ελέφαντας.Κακώς έβαλες τα λινκ,όποιος χαλιέται όξω και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Σόρι για το ύφος αλλά εγώ μπροστά στον Ολυμπιακό δεν βάζω τίποτα και κανένα.

Φυσικά μπορεί τώρα στα γεράματα να έγινα και φασίστας.Ποτέ δεν είναι αργα!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν πειράζει, ας παρεξήγησε ο ramaya. Ούτως ή άλλως είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε το ''υπάλληλοι και φασίστες'', επειδή παίρνουμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ολυμπιακού πάντοτε.

Εικόνα red apple

...Ζιγκ Χάιλ, Σάββα! "Ντροπή σου" που μολύνεις το δημοκρατικό αντιολυμπιακό κίνημα

Εικόνα RED HELL

Αυτο με τον πρεζακια δεν παει αλλο.Εγω βεβαια εχω συμβιβαστει με το οτι δεν προκειται να γινει κατι.Θα συνεχισει να μας πουλαει τρελα.Παντως ειναι εξοργιστικο πως αυτο το κωλοσωματειο απο οταν ιδρυθηκε εχει τετοιες σχεσεις με το κρατος.Για αυτο και το θεωρω το πιο σιχαμενο στον κοσμο ακομη και πανω απο τη πουτανα τη ρεαλ.
Κοντονη συνεχισε παλιομαλακα την ιδια συμπεριφορα και θα δεις πως θα βγεις απο τη θεση σου που μου το παιζεις και εξουσια γαμω το σπιτι σου.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος γιατί μη ξεχνάτε:ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Εικόνα Chief Bromden

Στην μία κορυφογραμμή του ΟΑΚΑ έχουν στρατοπεδεύσει οι δυνάμεις της αριστεράς και στην άλλη οι ενωμένες δυνάμεις της άκρας και λαϊκής δεξιάς πασπαλισμένες προσφάτως με μια ελαφροαριστερή δόση ΣΥΡΙΖΑ...

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/raxil-mpaltakos-2.jpg

Μπαλτάκος κ Ραχήλ Μακρή από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα...
Πίσω τους οι «μεγάλες» δυνάμεις!

Εικόνα Romain

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ όταν έγιναν οι κτηνωδίες στη λαγοφλωρο ητανε απών. Για δυο μέρες δεν έκανε το παραμικρό. Όταν ομως ο Βαγγέλης τα ειπε στα μούτρα του Γιαννάκη και έπεσε και βασιλακης ξαπλωτος ...αμέσως έβγαλε αντίδραση και ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος εξισώνοντας τα δυο γεγονότα.

Την κουλα την αφησε να παιζει με κόσμο, ισως για να τα πάει καλα με τον Νιαου που τους "στήριξε" στις εκλογές με τις κοινητοποιησεις των οπαδών.

Μολις γίνονται τα επισοδεια συνεχίζει να τιμωρεί τη Σουπερλιγκ και όχι τη βήτα εθνική που ειναι η κουλα.

Δεν ειναι τυχαίο οτι όλοι του οι συνεργάτες ειναι είτε οπαδοι του Ποα ή της αεκουλας. Κανένας του ΘΡΥΛΟΥ.

Με τον Δημητράκη δεν φαίνεται να εχει πρόβλημα οπως δεν εχει και με τον Γιαννάκη. Ειναι και οπαδός του παναθηναικου και "συνεργάτης" στον ΣΚΑΙ. Δεν γνωρίζω πως τα βλέπει ο Τσιπρας αυτα και αν ειναι ευχαριστημένος με τον ΚΟΝΤΟΝΗ.

Κατι μου λέει οτι οπως πάει θα φάει το κεφάλι του. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν βλέπει τον ΚΟΝΤΟΝΗ να συνεχίζει ετςι θα πρεπει στο τέλος να αντιδράσει με τέτοιο τροπο που να καταλάβει ο Τσιπρας οτι δεν ειναι προς το συμφέρον του ΤΣΙΡΙΖΑ αυτη η τυφλή και μονόπλευρη πολιτική Κοντονή.

Και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει ΔΥΝΑΜΗ. Δεν ειναι αεκουλα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ποιος Κοντονής ρε παιδιά???
Ο άνθρωπος δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι πιόνι των μιντιαρχών και εκτός από αυτό είναι και απόλυτα ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!
Είναι αυτό που λέμε,.., ότι ή ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ή ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟΣ. Εγώ πάντως είμαι σχέδον σίγουρος για το δεύτερο. Κάτι που φυσικά δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ Κ.ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ , ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....
ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Εικόνα KYTHNOS 7

Και κάτι ακόμα...
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η αγωνίστρια Κανέλη...