Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΗ ''ΔΙΚΗ''



Διαβάζουμε στο blog του Κυριάκου Θωμαϊδη της ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ''.
 
Στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μιλάει live στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάι" τη Δευτέρα (00.15) για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βία στα γήπεδα και τις αντιδράσεις FIFA, UEFA και ΕΠΟ για τον νέο αθλητικό νόμο και την κατάργηση του αυτοδιοίκητου.
 

 
Eμείς τα λέγαμε με το που έγινε γνωστό πως ο συγκεκριμένος κύριος αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού. Τα γράφει και ο μέγας Μανώλης Γαβαθιώτης.
 

 
- Φανατικός βάζελος κι αντιολυμπιακός είναι.
 
- Πανελίστας του Θωμαϊδη στη ''ΔΙΚΗ'' είναι.
 
- Όλοι του οι συνεργάτες είναι φανατικοί βάζελοι.
 
- Όλοι οι συνομιλητές του, ΑΡΔ και παράγοντες, είναι ορκισμένοι αντιολυμπιακοί.
 
Μιλάμε για βραδυφλεγή βόμβα, για ένα ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, που πάει ντουγρού για να χαρακτηριστεί μέσα σε 3 μήνες ο χειρότερος υφυπουργός Αθλητισμού όλων των εποχών. Άξιο στέλεχος της συγκυβέρνησης των ψεκασμένων και της ροζ αριστεράς Βορείων και Νοτίων Προαστίων, αυτού του γελοίου και επικίνδυνου κόμματος των αεριτζήδων λαοπλάνων. Κάθε μέρα που περνάει και παραμένει στο πόστο του ο Κοντονής, η ζημιά που κάνει μεγαλώνει. Κανονική γάγγραινα ο τύπος και να δούμε το πώς θα ξεμπλέξουμε...

Σχόλια

Εικόνα mikele7

ΒΑΖΕΛΟΚΟΝΤΟΝΗ ΤΙΜΙΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΟΒΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΟΚ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ,
ΤΟ Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΒΡΟΜΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ?

Εικόνα mikele7

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΖΟΥΡΝΑ,
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΤΑΟΥΛΙ
ΚΙ'Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ,
ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ.

Εικόνα Kaine

Ο μικρός μας ήρωας, ο Robin Hood της κρίσης. Παρ' το αλλιώς κυρ Σταύρο γιατί θα βρεις τοίχο και με τόση φόρα θα πάθεις ζημιά.

Εικόνα REDNYC

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!!! Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ "ΚΟΝΤΕ ΝΟΥ" ΚΟΝΤΟΝΗ! ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΟΝΤΟΝΗ!!!!
ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΓΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΣΑΓΟΝΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΕΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΟΚΟ;;;; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΙ!!!

Ε ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!!

Εικόνα dimitris1961

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά αδέρφια!!!
Φίλε Σάββα εγώ θα το πάω λίγο παραπέρα το θέμα, αυτό το φερέφωνο του κομπλεξικού Αλαφούζου και του Σαγώνια έχει σχέδιο εξοντωσης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, όλα τα γεγονότα με τους βανδαλισμούς δήθεν και τα εκάστοτε επεισόδια που γίνονται, για μένα είναι κατευθυνόμενα από τους ίδιους να περάσουν το σχεδιό τους και τον αθλητικό νόμο έκτρωμα που θέλει να περάσει προς ψήφηση στην Βουλή. Τα δημιουργούν οι ίδιοι να έχουν άλλοθι σε αυτή τους την προσπάθεια , μην εκπλαγούμε αν τα συγκεκριμένα προταχθούν ως επιχείρημα στην συνάντησή τους με τους αρμόδιους της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ.
Κρατήστε το αυτό και θα με θυμηθήτε !!!

Εικόνα KYTHNOS 7

Πολύ πιθανό...

Εικόνα KYTHNOS 7

1. Ο Κοντονής ή φεύγει ή πέφτει ή κάνει κωλοτούμπα!!!Αλλιώς δεν την βγάζουν καθαρή εκεί στο Μαξίμου.
Είναι όντως ένα ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ , ο οποίος όσο άσχετος κι αν φαίνεται ,δε θα του δωθεί κανένα άλωθι περί ασχετοσύνης....Εξάλλου τον προδίδουν οι κινήσεις του , οι οποίες είναι ταμάμ (δεν είναι τυχαία η λέξη) με εκείνες του επικεφαλούς των 3 (τα 3 μας θα πάρουν) επνδυτών-εξυγιαντών-σωτήρων ,εκ Τουρκίας προερχόμενο.

2. Ο Γαβαθιώτης πόσο μπροστά είναι???

Εικόνα apostolos gaganis

Ο...γηραλέος Ντ΄Αρτανιάν δεν έχει, κατά πώς φαίνεται, καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ συναίσθηση της πραγματικότητας... Ή αρνείται να την αποδεχθεί. Και δεν είναι - δυστυχώς - ο μόνος... Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του, αποκαλύπτει σαφώς περισσότερα απ΄όσα θα περίμεναν ίσως οι πολλοί. ΕΓΩ, ΟΧΙ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. Δείχνει εμμονικός, εμπαθής, σ΄έναν άλλο κόσμο ( όπως αυτός τον έχει πλάσει, σύμφωνα με τις ιδέες και αντιλήψεις του ), αποφασισμένος για τομές που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, επικίνδυνος. Πάει να τα διαλύσει όλα. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΕΙ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ )...

Εικόνα markonis

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΤΙΑΡΧΩΝ

ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ

Εικόνα vagio

Δηλαδη τιθεται σοβαρα θεμα μη συμμετοχης στην ευρωπη? Κανεις μας δεν το πιστευε, αλλα μερα με τη μερα αυτος αποδεικνυεται μεγσιτος μαλακας.

Εικόνα savvas gridlock

Aπό το σημερινό άρθρο του Μανώλαρου.

http://www.gavros.gr/article/94319/oi-stygeroi-egklhmaties-kai-o-apomyth...

''*** Υ. Γ. : Επειδή με λένε Γαβαθιώτη και ΟΛΟΙ ξέρουν πως αυτά πού γράφω είναι ΚΑΡΑΝΤΙ, θα σας πω ΕΝΑ πράγμα σήμερα να το έχετε υπ’ όψιν σας * ΟΤΙ ο Ολυμπιακός ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ και φέτος στο Champions League ο κόσμος να χαλάσει!

*** ΚΑΙ τους… ποπούς τους να αρχίσουν να χτυπάνε κάτω οι διάφοροι πολιτικοί και ποδοσφαιρικοί άνθρωποι του συγκροτήματος, ο Ολυμπιακός ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό * ΤΟΝ… ποπό τους να φοβίζουν, γιατί ο Ολυμπιακός είναι το… παλικάρι πού «ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι»!

*** ΚΑΝΕΙΣ Κοντονής ή… Ψηλονής δεν μπορεί να τον εμποδίσει και πολύ σύντομα θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά και γι’ αυτό το θέμα * ΤΩΡΑ είναι πολύ νωρίς, ακόμη * ΜΗΝ τους… ξυπνήσουμε κιόλας

Υ.Γ. 2 : Πάντως, με τον αποκλεισμό των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις πού επιδιώκει ο Κοντονής, αυτός που πραγματικά ωφελείται (ο ΜΟΝΟΣ πού ωφελείται!) είναι ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, εννοώ)

*** ΚΑΙ ωφελείται για τα εξής: * ΠΡΩΤΟΝ, δεν θα χρειαστεί να κάνει μεταγραφές, τις οποίες ούτως ή άλλως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και θα έχει πλέον το άλλοθι της τιμωρίας * ΚΑΙ δεύτερον, δεν θα χρειαστεί πλέον την… αδειοδότηση, πού ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ δεν πρόκειται να του δώσει η UEFA

*** ΕΙΝΑΙ λοιπόν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ για ποιόν λόγο καταθέτει ο Κοντονής το νομοσχέδιό του και ΠΟΙΟΝ ακριβώς ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ αυτό το νομοσχέδιο''

Πρακτικά δεν θα πετύχει τίποτε ο Κοντονής.

Εικόνα Chief Bromden

Πολύ ωραίος ο Γαβαθιώτης!
Βέβαια δεν ωφελείτε μόνο ο Αλαφούζος από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό. Το ίδιο, αν όχι περισσότερο ωφελείτε ο Τίγρης και το Αεκάκι.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ψώρας το μαρτυρά:
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/15/04/17/oragiasport.jpg

Η ΑΕΚ ούτως ή άλλως Ευρώπη δεν θα παίξει του χρόνου (γεια σου ρε Χάρα). Ο μεγαλοεπενδυτής έχει σαν πρώτη του προτεραιότητα την Αγιά Σοφιά για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Εξάλλου το γήπεδο ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την επιστροφή του Τίγρη.
Τα κεφάλαια θα πάνε προς το γήπεδο (αν και όποτε ξεκινήσει), όσο δεν βρίσκονται χρηματοδότες για να μοιραστούν το κόστος κατασκευής το βάρος θα πέσει ολόκληρο στον Τίγρη, και φυσικά πρώτα η μπίζνα και μετά η αγαπημένη ΑΕΚ...
Θα τον ανακουφίσει πολύ ο αποκλεισμός. Θα μειωθούν οι βλέψεις του κόσμου για Ευρωπαϊκές πορείες, οι αμοιβές θα πέσουν, ενώ οι ξένοι παιχταράδες δυστυχώς δεν θα θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚΑΡΑ που θα συμβιβάζεται πλέον με τους Αραβίδη , Σοϊλέδη και τους υπόλοιπους οδοστρωτήρες των χαμηλών κατηγοριών...

Η κωλοτούμπα θα γίνει από τον Κοντονή, την τεχνική της δεν μπορώ να προβλέψω...

Εικόνα Red Dragon

Η Κουλα δειχνει αυτη την στιγμη η μονη ευνοημενη απο την ολη κατασταση.Πρωτον η ολη κατασταση θα ειναι ΙΔΑΝΙΚΗ για να αποτελεσει αλλοθι για να μην βαλει σεντ ο ψιψινος.Του χρονου δεν τους ενδιαφερει γιατι δεν θα παιζουν στην Ευρωπη αλλα ελα που θα φτασει η στιγμη αν γινει κατι τετοιο που θα καταλαβουν οτι χωρις τα εσοδα απο την Ευρωπη παλι θα ξεκινησει η διαλυση.
Ο δε Ποα αληθεια πως θα καλυπτει ολα αυτα τα χρεη,τα δανεια κλπ που ειναι καταχρεωμενοι χωρις τα εσοδα?
Σημερα το σεντρα γραφει το εξης...

«Δεν συνιστά λύση ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός»

Στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο τηρεί ο Παναθηναϊκός ως προς τη «μετωπική» του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με την UEFA και τη FIFA και τον νέο αθλητικό νόμο που φαίνεται να αναιρεί το αυτοδιοίκητο.

Στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι είναι πρόωρο να πάρουν συγκεκριμένη θέση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι οριστικό, πλην όμως είναι σαφές ότι υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Κι αυτό διότι θεωρούν πως δεν πρέπει να συνδέεται η πάταξη της διαφθοράς και της ανισονομίας με ενδεχόμενη... τιμωρία μέσω του αποκλεισμού των ομάδων από την Ευρώπη.

Τουναντίον, στο «τριφύλλι» θεωρούν επιβεβλημένη την παρουσία των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη προκειμένου να μην υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το επίπεδο των ομάδων και του ποδοσφαίρου μας και πως δεν συνιστά λύση μία τέτοια απόφαση που μπορεί κάλλιστα να αποβεί καταστροφική.

Κοινως ξεκινουν οι κ@λοτουμπες και απλα εχουν βαλει μπροσταρη τον υφυπουργο με την πρασινη γραβατα για να πιεζει καταστασεις.Ο δε ¨αντικειμενικαρας¨ ...Σαμπρακος απεφανθη....

Πού ποντάρει ο Κοντονής; Πιθανόν σε κάτι που έχει ακούσει από τον διευθυντή εθνικών ενώσεων και αναπληρωτή γενικό γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι λειτουργεί υπέρ μιας ελληνικής λύσης που θα ικανοποιεί την κυβέρνηση και δεν θα οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην έξοδο. Ισως να ποντάρει και στην σκέψη ότι οι διεθνείς ομοσπονδίες θα προτιμήσουν να αποφύγουν μια δικαστική διαμάχη με ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Χωρίς να ανοίγει πλήρως τα χαρτιά του ο Κοντονής δίνει την εντύπωση ότι έχει σχέδιο και λόγους για να πιστεύει ότι θα πείσει τις διεθνείς διοργανώσεις να δεχθούν τις πιο βασικές αλλαγές που θέλει να περάσει η ελληνική κυβέρνηση για την βία και τη διαφθορά, γι' αυτό και παραμένει αισιόδοξος για την έκβαση της διαπραγμάτευσης στο τέλος του μήνα.

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα που μάθανε ότι διπλασιάζονται τα έσοδα στο Γιουρόπα από του χρόνου, ''στο «τριφύλλι» θεωρούν επιβεβλημένη την παρουσία των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη προκειμένου να μην υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το επίπεδο των ομάδων και του ποδοσφαίρου μας και πως δεν συνιστά λύση μία τέτοια απόφαση που μπορεί κάλλιστα να αποβεί καταστροφική''.

Εικόνα Red Dragon

Πολυ ευστοχα διορθωσες αδερφε!