Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ



Με μια εκπληκτική πραγματικά εμφάνιση η ομαδάρα μας, το καμάρι μας, η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, ισοπέδωσε την κακόμοιρη Πουταλόνα και άνοιξε τον δρόμο για το final 4. Τι κι αν η κάθε επαφή στην άμυνά μας ήταν φάουλ για τα μπάσταρδα λαγουδάκια της Καταλονίας, ενώ στην επίθεσή μας παίρναμε φάουλ μόνο αν έβγαινε αίμα; Τι κι αν εκτελέσαμε 3 βολές σε 40 αγωνιστικά λεπτά; Με μπροστάρη έναν εκπληκτικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ, σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του στον Θρύλο μας, αλλά και με το μεγαλύτερο παίκτη της ηπείρου μας ενεργό και μάχιμο, τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, ο Θρύλος μας ισοφάρισε τη σειρά των προημιτελικών και πλέον περιμένει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
 
 
Συγχωρέστε μας, αλλά αυτή η ανάρτηση θα είναι σύντομη και δεν θα έχει πολλά πολλά. Δεν είμαστε νηφάλιοι αυτήν την ώρα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μόνο ένα μπράβο στον ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ για το εκπληκτικό του κοουτσάρισμα, αλλά και μια ατελείωτη ικανοποίηση για το τι πέτυχε αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ. Το καμάρι μας. Αυτό το τμήμα που σε πολλούς δικούς μας (δυστυχώς) το ένα ξινίζει και το άλλο βρομάει.
 
ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΒΑΡΟ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ. ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΚΙΡΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ.
 
 
Ένα ευχαριστώ προς τις προεδράρες μας, τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, για όλα όσα ζούμε μαζί τους, είναι λίγο...

Σχόλια

Εικόνα lets79

....ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ,ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1939 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΡΑΚΑΤΟΑ....ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΓΙΩΤΑ 5....ΨΥΧΟ-ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΝ(ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΙ ΜΑΓΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΑ΄ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ)!!!!!ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΡΕΜΕΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ)....ΡΕ Γ(ΜΠΙΜΠΠΠΠΠ)ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα takistsoukalakos

Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ

Εικόνα Red Dragon

Τζανκι πονας και φταιει ο Πειραιας.

Την επομενη φορα κανε και μια αναφορα για την φοροδιαφυγη,τα μηδενικα συμβολαια και γιατι συλλαμβανουν πρωην αθλητες σου στα αεροδρομια μεταξω αλλων.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εσύ, αν κρίνω από το nickname σου, είσαι ένα από τα μπάσταρδα του Τάκαρου, έτσι; Σε ποιο δωμάτιο ξενοδοχείου φύτρωσες;

Εικόνα savvas gridlock

Οι Αγγελοπουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακος δεν ειναι στη Χαλυβουργικη. Στη ναυτιλιακη εταιρεια Arcadia ειναι. Εμεις δεν τους στηριζουμε ως επιχειρηματίες, αλλα ως προεδρους μας. Η Χαλυβουργικη υπαρχει εδω και 90 χρονια, εχει ταισει χιλιαδες οικογενειες και ολοι οι εργαζομενοι ελεγαν και λενε τα καλυτερα για την οικογένεια των Αγγελοπουλων. Ακομη και οι συνδικαλιστες της Χαλυβουργικης αναγνωριζουν το δικαιον του αιτηματος των αφεντικων της Χαλυβουργικης για τη διακοψιμοτητα. Αν και οποτε εφαρμοστει ενας Νομος του Κρατους, που παρανομα δεν εφαρμοζεται και υποχρεωνονται οι ελληνικες βιομηχανιες παραγωγης χαλυβα να πληρωνουν πολλα περισσοτερα χρηματα στη ΔΕΗ για να συντηρησουν ενεργειακα τις μηχανες τους, σε σχεση με αυτα που δινουν οι ανταγωνιστριες βιομηχανιες του εξωτερικου, θα επαναπροσληφθουν οι εργατες. Και σε αυτην την περιπτωση εννοειται πως ειμαστε με τους εργατες, για να μην παρεξηγησεις τι λεμε.

Εικόνα red apple

Μου αρέσει, βρε Σάββα, που απαντάς στον χολερικό εργατοπατέρα!

Εικόνα RED HELL

Την Τριτη και την Πεμπτη φωναξτε με ολη σας τη δυναμη και καντε το σεφ Κολαση.Ακομη και οσοι δεν παρευρεθουμε θα ειμαστε εκει με την καρδια μας.Θα περασουν πολλα χρονια για να καταλαβουμε τι εχει πετυχει και τι θα πετυχει αυτη η ομαδαρα.Και αν καποιες στιγμες το ματς παει να στραβωσει στα αρχιδια μας.Δωστε ωθηση στην ομαδα να τους γαμησει γιατι μην ξεχναμε οτι παιζουμε με μια πολυ καλη ομαδα.Μια σκεψη μου ερχεται στο μυαλο και ανατριχιαζω.Την Πεμπτη κανουμε το 3-1 και φωναζουμε "ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑ ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ".
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.

Εικόνα vagio

Φανταζεστε αυτη την ομαδαρα με προεδρο το Βαγγελα? Πιπα κωλο τα βαζελια 100 χρονια θα τα πηγαιναμε.
Η για να το θεσω αντιστροφα: Ρε Βαγγελαρε, ξοδευεις που ξοδευεις.. Παρε παιχτες να ματωνουν καθε φαση, να γουσταρουν που θα παιζουν στο θρυλο. Παιχτες ανταξιους..

Εικόνα takistsoukalakos

ναι τωρα που θα τα χωσει μηπως δεν μπει μεσα θα σου φερει παιχταραδες χαχαχαχα

Εικόνα Red Dragon

Ιδου οι παρενεργειες των καταλοιπων του ζακια εφευρετη και του ...Θωμαιδη.

Εικόνα savvas gridlock

Για τον Αλαφουζο και τα 160 εκ. ευρω για το Μαρακαιμπο λες;

Εικόνα john

ετσι γλεντα τον οπου τον βρισκεις!

Εικόνα tsalouxidis

Αυτή δεν ήταν μια απ'τις μεγαλύτερες εμφανίσεις του Πρίντεζη στην καριέρα του. Αυτή ήταν μια απ'τις μεγαλύτερες εμφανίσεις παίχτη Ολυμπιακού Καλαθόσφαιρας σε όλη την ιστορία της ομάδας. Προκαλώ οποιονδήποτε να μου βρει την τελευταία 10ετία σε φάση πλέηοφς Ευρωλίγκας σε έδρα τοπ Ευρωπαϊκής ομάδας τέτοια εμφάνιση από άλλον παίχτη. Δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 2-3 άλλες τέτοιες. Έβαλε 8/9 καλάθια με σόλο κινήσεις χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια, έβαλε δύο τρίποντα γροθιά στα μούτρα, κατέβασε 9 ριμπάουντ, έριξε τρομερό ξύλο στην άμυνα και γενικώς έδωσε με όλη την κινησιολογία, την ένταση, την αποτελεσματικότητα και τη σιδερένια αποφασιστικότητά του το ρυθμό σε όλη την ομάδα.
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όλα τα' κανε ο Γιώργαρος χθες. Χωρίς να κάτσω να πολυσκεφτώ, μόνο τον Γουντς θυμάμαι στη Μόσχα, το 2008. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν συγκρίνεται η χθεσινή εμφάνιση του Γιώργαρου με του Γουντς τότε. Απλώς τότε ήταν μία τελείως ανέλπιστη νίκη (στα δικά μου μάτια) και ήρθε με έναν Γουντς κυριολεκτικά να πετάει, να σκοράρει και να τρέχει σαν τρελός.

Εικόνα john

Τι μου θυμισες τώρα!Πολυ μεγαλη νικη τοτε.Mεχρι και ο Τσακαλιδης βοηθησε.Θυμαμαι σε καποια φαση ειχε παει η διαφορα στους 15 με συνεχομενα τριποντα όλων! Εχω διαγραψει απο τη μνημη μου το δευτερο ματς στο σεφ.Mε νικη θα μασταν στο f4,προερχομασταν απο τη μεγαλη νικη στη μοσχα και αντι να τους πατησουμε χασαμε πανευκολα στο σεφ.Θυμασαι καθολου τι παιχτηκε σε εκεινον τον αγωνα?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν θυμάμαι... 26-14 το πρώτο δεκάλεπτο, μέσα σε πανζουρλισμό. Και μετά... κατάρρευση. Ο πούστης ο Παπαλουκάς έκανε πράματα και θάματα εκείνη την ημέρα. Και άιντε μετά να πας να ξανακερδίσεις εκεί μέσα.

Εικόνα tsalouxidis

Ο Παπαλουκάς τότε ήταν για βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ.3 χρόνια ηφαιστειακής φόρμας όπου γύριζε όλα τα ματς, και λέμε τώρα για τελικούς ευρωλίγκας, ματς μεταλλίων, νοκ άουτ με Αμερικές, Νοβίτσκηδες, Πάρκερ κλπ κατά βούληση σε διαστήματα που δεν ξεπερνούσαν το πεντάλεπτο. Βοηθήθηκε βέβαια κι απ'την εκπληκτική έμπνευση Γιαννάκη να αλλάξει όλη την πεντάδα στο +12.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι είναι. Μπορεί να είναι μισητός πλέον ο Παπαλοκάς, αλλά σαν αξία ήταν απίστευτος.

Εικόνα RED HELL

Μαγκες λετε για τη χρονια που καναμε το break με το σουτ του Γκριρ σε νεκρο χρονο?

Εικόνα john

Nαι.Μπρεηκ στο τελευταιο δευτερολεπτο με τον Διαμαντοπουλο να σκουζει απο τη χαρα του στο Σκαι στη μεταδοση.Πολυ μεγαλη νικη η συγκεκριμενη αλλα ανευ ουσίας.Και γενικα εκεινη τη χρονια δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο.Χασαμε το κυπελλο,αποκλειστηκαμε απο το f4 και το κυριοτερο ,χασαμε στους τελικους με 3-2 χωρις να μπορεσουμε ποτε να τους απειλησουμε εστω στο Οακα.Μάλλον ψεματα.Τωρα θυμηθηκα ενα πανευκολο λει απ που εχασε ο πριντεζης(εκεινη την περιοδο αν θυμασαι ηταν μετριος παικτης) στα τελευταια δευτερολεπτα με το οποιο θα παιρναμε προβαδισμα.Στο πρωτο τελικο αυτα.Στους αλλους 2 δεν παρουσιασαμε τιποτα.Γενικα ξενερωτη εκεινη η χρονια σε αντιθεση με την επομενη στην οποια εγω πιστευω οτι δεν σηκωσαμε κούπα εξ΄αιτιας της απιστευτης(δεν ειμαστε κομπλεξικοι εδω) ομαδας του Παο με σπανουλη,διαμαντιδη,πεκοβιτς,γιασικεβιτσιους κλπ.

Εικόνα RED HELL

Κατα καιρους ειχαν ερθει μεγαλοι παιχτες αλλα επεσαν σε ασχημες εποχες.Ο Γκριρ ηταν μεγαλος σκορερ αλλα ειχε εναν σοβαρο τραυματισμο αν θυμαμαι καλα.Βεβαια ακομη μου εχει μεινει εκεινη η τελευταια φαση στον ημιτελικο στο Παρισι οπου δεν εδωσε στο Μπουρουση που ηταν μονος κατω απο το καλαθι και τελικα χασαμε.Παντως θα ηθελα εναν Γουντς(που εσκαγε και μπουκετα στα μουνοπανα)αντι του Νταρντεν.

Εικόνα jimakos

- Θέλω ανάρτηση από DRAZA και θωμά.
- Πως πάχυνε η Σακίρα έτσι? Τελικά όλες οι γυναίκες ίδιες είναι. Άμα πετύχουν το σκόπο τους και παντρευτούν...

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΧΑΧΑ! Όταν προκριθούμε, τζιμάρα. Την Πέμπτη.

Εικόνα Fanatik

ΠΟΝΤΑΡΙΖΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΕΙΤΕ 2-3 ΚΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕΦ. Συνεχίζουν οι χοντρομαλάκες που θέλουν να μας εξηγήσουν και μπάσκετ την ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ δουλειά τους να εξισώσουν τις βούρτσες με τις τσεσπού, αλλά δε βγαίνει το άτιμο. Τους τα χαλάει η πραγματικότητα. Εντάξει. Υπάρχει κι η άλλη λύση, την ξέρουμε. Κι εκεί δεν έχει ψευτικες ΙP και τετοια...

"... Και μιά υπέρβαση από το Γιώργαρο τον Πρίντεζη. Είναι κομβικό αυτό που σας λέω. Την Εφες την πήραμε με 12 αμυντικά του Γιώργαρου, και 2 τρίποντά του. Έχει τα αρχίδια και θα το κάνει αύριο. Γαμηστε τον Λάμπε, ο Τόμιτς ακόμα κλαίει μην ακούτε τους ΑΡΔ. Δεν είμαστε Λούντζηδες και λοιπά ξανθά αγοράκια με λεπτά συναισθήματα. Είμαστε πολεμική μηχανή. Κλειδώστε τους, δε θα χάσουμε από τον Σατοράνσκι και τον Τόμιτς, ΠΟΝΤΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Σ' ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ..."
Τα ανέφερα αυτά στο άρθρο no oleson no apolafson... Πόσο προφητικός ο red apple για την προπαγάνδα περι oleson, άρχισε ήδη... MHN ΚΟΛΛΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ. ΘΕΛΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ 12.000 ΚΟΜΑΝΤΟ ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
Kαι όσον αφορά την "έκπληξη" για τον Πρίντεζη "από το πουθενα" παραθέτω:

vs Siena 21/3/2012 20 π. - 3 ασιστ - break μεσα στη Σιενα με 2 τριποντα μαχαιριές στα 50''
vs Efes P. 10/4/2013 26 π. - 4 ρ. πάλι στα playoffs. Ματς που πήρε μόνος του...
vs Efes P. 26/4/2013 15 π. - 7 ρ. 5ο ματς και κρισιμότερο της σειράς... σχεδόν όλα στην 4η περίοδο...

ΑΥΤΑ κωλο- ΑΡΔΑΚΙΑ. και στο Φ4 της πόλης κρυφός MVP. Και δήμιος στην τελευταια επίθεση... Με λίγα λόγια αν σας γέμιζε τις τσέπες όπως ο κύριος Τσαρτσαρής των -1.5 ranking μέσο όρο στα Φ4 θα κελαηδάγατε και θα ακούγαμε ύμνους.
ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.

Εικόνα takistsoukalakos

πονταριζα στη ζωη μου λεει χαχαχαχα μαλλον ειχες πονταρει να κοψεις την ψωλη σου και την εχασες,εχεις καθολου αλοπεριδολη να δωσουμε στους ρωσους μεθαυριο χααχαχα

Εικόνα savvas gridlock

Ρε νουμερο που το λες και το ξαναλες, διαβασε αυτο

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130316/ta-nera-i-tsska-kai-t...

απαντησε στα ερωτηματα κι ελα μετα να ξαναπεταξεις μπηχτες για τα νερα των Ρωσων. Εσυ εκλεψες τους Ρωσους με τον χρονομετρη Κλεπτακη, κοροιδο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121113/pao-tsska-aionio-deyt...

Εικόνα Red Dragon

Διαγραψτε τα σχολια του παιδιου του Χαντζου,του καταλοιπου της ναδρολονης και της μεθαδιονονης παιδες που μολυνουν την σελιδα.
Αντε με τον καθε μ@λακα που υποστηριζει το μεγαλυτερο σιχαμα του Ελληνικου αθλητισμου και πουλαει και πνευμα την στιγμη που δεν τον εχει κανεις πλεον σε υποληψη στην ανταγωνιστικοτερη διοργανωση της Ευρωπης.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν πειράζει, άσ'τον να ξεφτιλίζεται. Αν τον διαγράψουμε, θα γίνει ήρωας στους φίλους του, ''τους τα έχωσα εκεί μέσα, δεν είχαν τι να μου πουν και με διέγραψαν, αφού τους τάπωσα''. Επανασυνδέσου κατά τις 7 το πρωί, θα έχει βγει στη Συγγρού να μαζέψει τη μάνα του (μετά θα πάει στο Ολύμπικ δωμάτιο 107 για την αδερφή του) και θα μπει να μας ζαλίσει.

Εικόνα red apple

Φίλε μου, respect! Έτσι όπως τα γράφεις!

Εικόνα Kaine

Παιχνίδι από αυτά που με κάνουν περήφανο γι' αυτή την ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μάτι να γυαλίζει, κατάθεση ψυχής, κοχόνες να σέρνονται στο παρκέ. Ο "Πριντ" έκανε ρεκόρ καριέρας στο ranking του στην Ευρωλίγκα!

Η Μπαρτσελόνα του βρωμόχερου Ναβάρο (αντιπαθητικός μέχρι αηδίας αλλά και πολύ μεγάλος παίκτης) θα αντιδράσει, όπως αντιδράσαμε κι εμείς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι όπου μας βγει. Εξάλλου, η γυναίκα του Σπανούλαρου είναι πάλι έγκυος..

Εικόνα nikos michalopoylos

Ρε συ Σαββα, ο πουσταρο συγνωμη ο ναβαρο ηθελα να πω,ετσι οπως πετανε τα δοντακια του δεν φερνει σε λαγουδακι ενα πραμα?

Εικόνα red apple

τσ τσ τσ ρε Σάββα, τί φρασεολογία φορτηγατζή είναι αυτή! Λίγο επίπεδο παρακαλώ Mr Holms!

άκου...ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΒΑΡΟ. πουστάρα ΝΑΒΑΡΟ μάλιστα...

Εικόνα CVRED

Αυτή η ομάδα, είναι ο ορισμός της ιδέας του Ολυμπιακού. Χωρίς κανένα τρομερό budget (στο F4, θα έχουμε το μικρότερο απο τους 4), με παίκτες που βασίζονται στην ψυχή, τον τσαμπουκά, το πείσμα και την ενέργεια και κόντρα σε διαιτησίες, τραυματισμούς και ατυχίες, σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.
Μεγάλη δουλειά απο τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος αν εξαιρέσουμε 2 παιχνίδια, φαίνεται πως θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Ντούντα και πιθανότατα αποκτήσαμε προπονητή για την επόμενη 5ετία, τουλάχιστον.
Και φυσικά μπράβο στους Αγγελόπουλους που οδηγούν την ομάδα κόντρα σε όλους, με ΤΡΟΜΕΡΑ προσωπικά έξοδα, υλικά και ψυχικά. Μόνο και μόνο επειδή αγαπούν αυτή την ομάδα και το άθλημα.

Εικόνα Red Dragon

Το εγραψα και σε αλλο αρθρο.

Οπως καποιοι ξεκινησαν την τακτικη της ισοπεδωσης που συνηθιζεται την εποχη των social media στην Ελλαδα μετα απο καθε ηττα ετσι και τωρα θα πρεπει να διαχειριστουμε σωστα και την μεγαλη αυτη νικη.Βεβαια δεν περιμενε εμας η ομαδα για το πως θα διαχειριστει το καθε αποτελεσμα προς Θεου.
Ειχα γραψει μετα το πρωτο ματς οτι οσο περνουν τα παιχνιδια η ομαδα θα βρισκει ρυθμο και ειδικα οι τραυματιες.Επισης ειχα γραψει οτι ακομα και σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος χτες η ομαδα αν εκανε 2 νικες στο Σεφ θα διεκδικουσε στα ισα την προκριση.
Επισης οσο περνουν τα ματς που γινονται μερα ανα μερα θεωρω οτι παιχτες σαν τον Ναβαρο που πραγματικα τους κρατησε χτες μεσα στο παιχνιδι με καποια σκοτωμενα σουτ θα επιβαρυνονται ακομα περισσοτερο οπως και τα βαρια κορμια τους.
Αποδειχτηκε επισης οτι τα ριμπαουντ ειναι κυριως θεμα διαθεσης και πανω απ ολα συγκεντρωσης εκτος ολων των αλλων.
Η ομαδα αυτη εχει κανει φετος πολυ μεγαλα διπλα και μαλιστα σε πολυ δυσκολες εδρες.Πηγε να το κανει και στην Μοσχα με την μιση ομαδα εκτος.Μπορει να κερδισει παντα και παντου.Και αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Την Τεταρτη δεχτηκαμε με τοσα προβληματα με τραυματισμους καθως ειχαν βγει εκτος και οι Πριντεζης και Ντανστον 73 ποντους και χτες 63 ποντους που πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα ρεκορ για εντος εδρας ματς της Μπαρτσελονα.
Tρομερη αμυντικη λειτουργια,δεν εβγαλαν παρα ελαχιστα πραγματα απο αυτα που ειχαν σχεδιασει και οταν μπηκαν και στο ζωγραφιστο ειχε στοπ.
Συνεχιζουμε ταπεινα προς την επιτευξη του στοχου μας παιχνιδι παιχνιδι.
Θελει φωνη και παθος στα επομενα 2 ματς με την Μπαρτσελονα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερο.Κερκιδα αναλογη με αυτη με την Σιενα αν θυμαστε καλα το 2012.Δεν δικαιολογειται κανεις απ οσους παρευρεθουν στο γηπεδο να μην φωναζει σε ολη την διαρκεια του ματς και να μην στηριζει την ομαδα.

Αποδειχτηκε επισης οτι εκτος απο ποιοτητα και ταλεντο χρειαζεται και βαρια φανελα οπως και μεγαλη μαχητικοτητα και ψυχη και μιας και αναφερθηκα σε αυτα...

https://www.youtube.com/watch?v=3mZwCT2vCuM

Υστ.Διαβασα σε ενα σχολιο οτι στο σαιτ της Πρασινοφρουριτσας γραψανε Παναθηναικος με ερυθρολευκα.Ρε κατακαημενα αμπαλα-αμυαλα πλασματα η ομαδουλα σας πλεον ουτε να την λυπηθεις δεν αξιζει τα τελευταια χρονια και κανεις στην Ευρωπη δεν την εχει σε υποληψη.Και φετος με αρνητικο ρεκορ σε νικες-ηττες(περσι ειχε 14-15) και οπου παιζει εκτος εδρας χανει ακομα και σε ενα πολυ πιο βατο ομιλο στο Τοπ 16 σε σχεση με του Ολυμπιακου και στους 8 διασυρεται απο μια Τσσκα που στο ρελαντι χωρις να φορτσαρει του ριχνει 30ρες.Συγκρινεται την ομαδα αυτη αρδακια με μια τεραστια Ευρωπαικη ομαδα που τα τελευταια χρονια εχει την μεγαλυτερη διαρκεια απο καθε αλλη ομαδα στην Ευρωπη.Καλο Οαεδ λεμε.

Εικόνα red apple

Έλα ρε συ Δράκε! Γράψανε τέτοιο πράμα; Θα πρέπει να άδειασαν όλα τα φαρμακεία από τα παυσίπονα επειδή έχω πυρετο και δεν βρίσκω ούτε DEPON

Εικόνα Red Dragon

Το διαβασα αδερφε απο ενα παιδι που το ποσταρε σε ενα αλλο αρθρο σχετικα με την χτεσινη νικη.Διαβασα ενα συγγαυρο βεβαια που ανεφερε οτι εστω και ετσι υπαρχουν πρασινα μυαλα που αναγνωριζουν το μεγαλειο της ομαδας αυτας αλλα αρνουνται να αποβαλλουν το πολυσυμπλεγματικο συνδρομο που τους διακατεχει.

Εικόνα dgkirle

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για το χθεσινό. Δεν ήθελα να τελειώσει το ματς με τίποτα. Ναβάρο άντε και γαμήσου και τα λέμε στο ΣΕΦ μωρή λούγκρα.

Εικόνα nmavronas

ZHTΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα red apple

Ζ Η Τ Ω!

Εικόνα mikele7

ΣΑΚΙΡΑ-ΣΑΚΙΡΑ,να τη καλεσουμε με καθε επισημοτητα να μας
τραγουδισει στο σεφ.φαινεται οτι καυλωνει πολυ το ΠΡΙΝΤΕΖΗ
οταν τη βλεπει και ξεσκιζει τα καλαθια της,λες και ειναι
στριγκακια.ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Φ.4.

Εικόνα red apple

να τραγουδήσει μαζί με τον Μπρεντ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ!

Εικόνα Chief Bromden

Τρομερό παιχνίδι!!!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο στον Σφαιρόπουλο, μπράβο στα αδέλφια!
Ο Πρίντεζης απλά διαστημικός, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι!
Ο Σπανούλης έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι βαρόμετρο...

Με τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός (γρήγορος ρυθμός και κυκλοφορία) τα ριμπάουντ και τα τρίποντα είναι το κλειδί.
Μας δίνεται η ευκαιρία για πολλά ελεύθερα σουτ, χθες τα εκμεταλλευτήκαμε και τους «σκοτώσαμε».
Τα ριμπάουντ που μας στοίχισαν στο πρώτο παιχνίδι χθες τα ελέγξαμε.
Τώρα θέλει προσοχή το πρώτο ματς στο ΣΕΦ. Αν βγάλει η ομάδα το πάθος και την ενέργεια που έβγαλε χθες θα τα πάρουμε και τα δύο.
Πιστεύω πως είμαστε πιο ομάδα από την Μπαρτσελόνα...
Η τριπλέτα των Τόμιτς , Ναβάρο και Χουέρτας θεωρώ πως μπορεί να μας προβληματίσει αλλά λειτουργώντας περισσότερο ως ξεχωριστές μονάδες ο καθένας τους...
Αυτός ο πούστης ο Ναβάρο ακόμα και τώρα που βρίσκεται στα κάτω του μπορεί να σε σκοτώσει αν βρει ρυθμό...

Εικόνα john

Για να μην υπαξουν παρεξηγησεις σχετικα με το προχτεσινο μου σχολιο εννοείται πως χαρηκα οσο και εσεις την μεγαλη νίκη.Δεν ειμαι κανας βαζελακος η κανας γκρινιαρης τενεκες που ευχεται να πεσει μεσα στις προβλεψεις του ακομα και με κοστος ηττας για την ομάδα.Απλα παρατηρουσα τον τελευταιο καιρό μια χαλαροτητα ενα κλιμα του στυλ ΄΄ενταξει μωρε δεν τρεχει και τιποτα αν αποκλειστουμε ετσι και αλλιως με μιση ομαδα παιζουμε΄΄ και μου σπαγε τα νευρα.Εαν περασουμε τη μπαρτσελονα,ανεξαρτηρα απο το τι γινει στο f4 για μενα η ευρωπαικη χρονια ειναι επιτυχημενη.
Η σειρα τωρα αρχιζει

Εικόνα apostolos gaganis

Κοίτα να δεις, πλάκα - πλάκα, που θ΄αρχίσει να μ΄αρέσει η ομάδα μας στο μπάσκετ.. Ρε τί μπορεί να πάθει ο άνθρωπος... Τέσπα, άντε να δούμε...

Εγώ όμως θέλω εκείνο το...άλλο. Θα το λέω συνέχεια...

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ-ΟΛΕ-ΟΛΕΕΕΕΕ.....

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν θέλουμε νηφαλιόττα, Σάββα! Να είναι αγριεμένο τα μάτι μας και ανακατεμένα τα σωθικά μας - έτσι πρέπει!

Εικόνα REDNYC

ΟΜΑΔΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΑΒΒΑ, Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ !!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΦ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!! Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑΒΑΡΟ!!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!! ΘΡΥΛΟΣ!!!