Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ



Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η τιτανομαχία Πανθρακικού-Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Χρόνια βλέπουμε ποδόσφαιρο, τέτοιο πάθος για τη νίκη από τις δύο ομάδες και δη από την αρμάδα του Αναστασίου (που ''παίζει αντικειμενικά το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα'') δεν έχουμε ξαναδεί. Στο 46', κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ιγκόρ του Πανθρακικού άνοιξε το σκορ με το παρακάτω γκολ, που κάποιοι κακεντρεχείς βαφτίζουν προσφορά του Στιλ.
 
Ο Ιωάννης Αλαφούζος στο ημίχρονο έκανε ένα ακόμη οργισμένο tweet, κατακεραυνώνοντας το διαιτητή Κύζα, επειδή ''έσφαζε τον ΠΑΟ''.
 

 
Το ξεκάρφωμα ολοκληρώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο. Αρχικά ο ΠΑΟ ισοφάρισε με κεφαλιά του Σίλντενφελντ. Λίγα λεπτά μετά, αποβλήθηκε ο Μπούρμπος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο ΠΑΟ έμεινε με 10 παίκτες. Στο 65' ο κόουτς Αναστασίου απέσυρε τους Μπεργκ-Κλωναρίδη κι έβαλε στη θέση τους, τους Πέτριτς-Πράνιτς, αποδεικνύοντας πως θέλει απεγνωσμένα το διπλό στην Κομοτηνή. Η τρίτη αλλαγή του ΠΑΟ στο 82' έπεισε και τους πλέον δύσπιστους και καχύποπτους για τις προθέσεις του ΠΑΟ. Έξω ο Καρέλης, μέσα ο ογκόλιθος της άμυνας Κουτρουμπής. Με τέτοιες αλλαγές παίρνεις διπλό. Δυστυχώς για τον ΠΑΟ, οι μαγικές διορθωτικές κινήσεις του κόουτς Αναστασίου από τον πάγκο δεν έπιασαν τόπο. Ο Τζάνης στο 92' έδωσε τη νίκη στον Πανθρακικό. Ήταν μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε. Είμαστε σίγουροι ότι αύριο ο μπουχέσας στοιχηματικός αναλυτής της ΔΙΚΗΣ, που ανακαλύπτει πονταρίσματα 6, 26 και 56 εκ. ευρώ (με το στόμα, ποτέ με στοιχεία) στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Superleague, θα επιβεβαιώσει πως τίποτε επιλήψιμο δεν παρατηρήθηκε στο στοιχηματικό ποντάρισμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού παγκοσμίως. Κανείς δεν προέβλεπε τέτοια εξέλιξη και τα κονόμησαν οι μπούκηδες. Σωστά τα λέμε; Γιατί κάποιοι κακεντρεχείς οργιάζουν τις τελευταίες ώρες, διασπείροντας ψευδείς και ανυπόστατες φήμες. Τέλος, για όσους λαγούς επιλέξουν να κλείσουν τα μάτια στα παραπάνω, παραθέτουμε τα στατιστικά του ματς από το vazeletta.
 

 

 
 
Ο διαιτητής Κύζας που ''έσφαξε τον ΠΑΟ'', έδωσε πιο πολλές κάρτες σε παίκτες του Πανθρακικού και σφύριξε τα ίδια περίπου φάουλ για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟ που ''έπαιξε καλύτερα και τον σταμάτησε ο Κύζας'' είχε λιγότερες τελικές προσπάθειες στο ματς από τον Πανθρακικό.
 
Σκεφτείτε όλα τα παραπάνω να γίνονταν σε ματς του αδιάφορου βαθμολογικά Ολυμπιακού με μια ομάδα που ''καιγόταν'' για βαθμούς, ώστε να παραμείνει στη Superleague. Από εδώ και πέρα, αναζητούμε πύρινα και χλευαστικά άρθρα των ''αντικειμενικών'' ΑΡΔ επί του θέματος. Τι λέτε, θα διαβάσουμε τίποτε σχετικό; Θα μας ενημερώσει κάποιος για το τι έγινε στοιχηματικά με το ποντάρισμα σε αυτό το ματς, κατά τη διάρκειά του;

Σχόλια

Εικόνα markonis

Η Αποβολή του Μπούρμπου και τα γελοία «αντικειμενικά» σαϊτ!

http://pasalimanius.blogspot.gr/2015/04/blog-post_19.html

Εικόνα Pr0pheT7

Αυτό το -3 έφταιγε, αλλιώς η αρμάδα θα είχε πάρει πρωτάθλημα :)

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα REDNYC

ΣΑΒΒΑ ΘΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ- ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΑ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΟΘΙ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΠΙΣΩ - ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΒΡΕΞΕΙ - ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ;

ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ....ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ....

Εικόνα john

KAI TO MΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ... Το πρωτο συνθημα που ακουσα για τον πρωταθλητη Ολυμπιακο το 2001 παραμενει και θα ειναι για παντα το αγαπημενο μου.Καλο θα ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι εχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρα τα 3 επομενα χρονια ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ του Κοκκαλη.Μου εχει μεινει αχτι το γαμημενο το ογδοο που αδικα δεν ηρθε.Θελω να συνεχισουμε να παιρνουμε πρωταθληματα αδιακοπα και για παντα να σκανε απο το κακο τους και να τρελαινονται με ομαδικη παρακρουση οι αντιολυμπιακοι και να χαιρομαστε εμείς

Εικόνα savvas gridlock

Άδικα δεν ήρθε το 8ο το 2004, λόγω Δούρου, αλλά έβαλε το χεράκι της και η τότε διοίκηση, με τη γενικότερη στάση της όλη τη σεζόν.

Εικόνα john

Αυτό που λες για εκεινο το πρωταθλημα το εχω ξαναακουσει σε διαλογους σου με τον red hell,αλλα αν ισχυει ειναι σοκ για μένα.Μου αλλαζει σε μεγαλο βαθμο τη γνωμη μου για το ποδοσφαιρο και το πως ακομα και οι ιδιες οι διοικησεις υπονομευουν την ιδια τους την ομάδα.Τεσπα εχω μεσανυχτα για αυτο το θέμα εαν θες καποια στιγμη κανε μου μια επεξήγηση

Εικόνα markonis

Προλαβαίνει να τον καλέσει ο «ψηλός Παναθηναϊκάκιας» τον Κύζα να απολογηθεί για τα ανύπαρκτα σφυρίγματα σε βάρος του βάζελου;Όχι;Κρίμα κι άδικο!

ΥΓ.
Αν σήμερα ο Αναστασίου έβαλε βασικό ενδεκαδάτο κάποιον Μπούι χωρίς να έχει ποντάρει στον άσσο του Πανθρακικού,έχει πιαστεί κορόιδο και ... δεν του φαίνεται.

Εικόνα savvas gridlock

Μπούι ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα. Άρχισε και τελείωσε το ματς ο γίγαντας σήμερα.

Εικόνα markonis

Με τη λήξη του αγώνα φτιάχνω καφέ και μπαίνω στο λαγοφλώρος.(gr) να διαβάσω τα σχόλια στη διάρκεια της live μετάδοσης του αγώνα και να κάνω γούστα.

Εκεί στα μισά του ημιχρόνου με σκορ ακόμα 0-0 γράφει κάποιος με νικ pao13 «Μάγκες γιατί λέτε πως η ομάδα μας δεν έχει μαθηματικές ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα;4 αγώνες επί 3 βαθμούς ίσον 12 και είμαστε πίσω 11.»

και έρχεται η επική απάντηση από το λαγοφλώρος : «Σε κάποια άλλη χώρα ναι φίλε μου,όχι στην Ελλάδα»

..............

Ακόμα μαζεύω τους καφέδες από το γραφείο!

Εικόνα red apple

αχα χααααααααααααααααα χα χα χα
Μ' έπνιξες στο βήχα Μαρκόνιε

Εικόνα Pr0pheT7

Virtual reality φίλε, virtual reality!!!!