42 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ



Άλλο ένα πρωτάθλημα ήρθε και φέτος στον Πειραιά. Και μαθηματικά πλέον κατακτήσαμε το 17ο μας πρωτάθλημα στα τελευταία 19 χρόνια. Βλέπουμε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
 

 
- Η διαφορά του πρωτοπόρου Ολυμπιακού από τους άμεσους ανταγωνιστές του, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, είναι 13 και 14 βαθμοί. Μιλάμε για ξεκάθαρη διαφορά, που δεν γίνεται να μεταφραστεί διαφορετικά από το ''δίκαια είναι πρώτος ο Ολυμπιακός''.
 
- Ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 71 γκολ. Δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ με 55 γκολ και τρίτος ο ΠΑΟ με 53. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα, με 20 γκολ παθητικό. Δεύτερος είναι ο Ατρόμητος με 23 γκολ παθητικό και τρίτος ο Παναιτωλικός με 26 γκολ παθητικό. Κανείς εκ των άμεσων ανταγωνιστών του Ολυμπιακού, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, δεν πλησιάζει έστω τις αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού. Το συνολικό goal average του Ολυμπιακού είναι στο +51, ενώ η κοντινότερη σε αυτόν ομάδα είναι ο ΠΑΟ με +24. Το ''ο Ολυμπιακός έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα'' το κρατάμε, γιατί είναι σημαντική παράμετρος για τα παρακάτω.
 
- Ο ΠΑΟ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 18 λιγότερα γκολ από τον Ολυμπιακό και την τέταρτη καλύτερη άμυνα, μαζί με Πλατανιά-ΠΑΣ Γιάννινα και πίσω από Ολυμπιακό-Ατρόμητο-Αστέρα Τρίπολης. Είναι που ''ο ΠΑΟ παίζει το καλύτερο και πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα''. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και τη 13η καλύτερη άμυνα. 12 ομάδες έχουν φάει λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Είναι που ''η παράγκα των Αθηνών δεν μας αφήνει να πάρουμε πρωτάθλημα'', που λένε κάποιοι Παοκτζήδες. Η ''παράγκα των Αθηνών'' φταίει για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει φάει 12 περισσότερα γκολ από τον Πλατανιά και 9 περισσότερα γκολ από το Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα;
 
- Στο θέμα της προσέλευσης των οπαδών στα γήπεδα, ο Ολυμπιακός είναι μακράν πρώτος.
 

 
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ; ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΟ GOAL AVERAGE; ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ''ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ'';
 
Η δική μας απάντηση.
 

 
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ
δαφνοστεφανωμένε μεγάλε και τρανέ,
έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ,
τον πύρινό σου κόσμο που δε λυγά ποτέ!

Ολυμπί Ολυμπί Ολυμπιακέ
ομάδα ομαδάρα μου,
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ!!

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ
χιλιοτραγουδισμένε, στον κόσμο ξακουστέ.
Τρέμουν στ’ άκουσμά σου Ολυμπιακέ
κι ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ!

Ολυμπί Ολυμπί Ολυμπιακέ
ομάδα ομαδάρα μου,
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ!!

Εικόνα Romain

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που κοιτάζουν οι οπαδοι και ειναι πολυ σημαντικοί στον επηρεασμό και την εικόνα που βγαίνει για το ποδόσφαιρο. Εκτός αυτών που αναφέρει ο Σάββας.

Ειναι πόσα ΜΜΕ διαθέτει ο καθένας, και εδώ ο παναθηναικουλης ειναι πρώτος με διαφορα. Επίσης ο Τσάρος του ποδοσφαίρου ειναι και αυτος τυφλός οπαδός. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ. Έτσι ο Αλαφουζος θα περάσει ακομη μια χρόνια στο απυρόβλητο και δεν θα χρειαστεί να βαλει ευρω για μεταγραφές.

Αφού όταν κερδίζει η μπαναθα, ο λόγος ειναι απλός. Παιζει καλύτερα και κερδίζει. Όταν ομως χάνει δεν φταιει ουτε ο Αναστασίου ουτε ο Αλαφουζος. Πάντα ειναι ο εκάστοτε διαιτητής. Και όλοι απο τον πρόεδρο της συμμαχίας μέχρι τον τελευταίο παρελκόμενα ΑΡΔ τον εχουν στην σέντρα.

Εικόνα mikele7

ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΑΒΒΑ,ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΠΕΣ
ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ 50ρισουμε.

Εικόνα xristoforas

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΑΒΒΑ (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ) Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 2 ΣΕ 3 ΕΤΗ (ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ (ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΘΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΑΠΟ 7-3...ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 7-10 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!!)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ...ΚΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ!!!
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ (42 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,37 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)
ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ),ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΠΟΣΤ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΣΦΠ-1925 !!!

Εικόνα savvas gridlock

Kαλά έκανες, Φόρη. Μπράβο στα κορίτσια μας.