Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ'' ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ



Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση της ''εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου''. Διαβάζουμε από τον πάντοτε πολύ καλά ενημερωμένο Αρούλη Ασβεστά.
 
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου εμφανίστηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.
Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο κύριος Βαγγέλης Μπαταγιάννης ο πελάτης του κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία για το φετινό ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία και θα επανέλθει για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου.
Ένορκη κατάθεση από Φύσσα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αγγελόπουλος κατηγορείται έπειτα από ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναφέρει στην κατάθεση του ότι του είπε ο Ρικάρντο Σα Πίντο (τότε προπονητής του Ατρόμητου) ότι δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του Περιστερίου ώστε να αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη. 
Από την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα προκύπτει η κατηγορία για δωροδοκία - δωροληψία στον Γιάννη Αγγελόπουλο...

 
Δηλαδή κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας ότι του είπε ο Σα Πίντο, προπονητής του Ατρομήτου τότε, πως δέχτηκε παρεμβάσεις να αφήσει εκτός αποστολής 4 παίκτες της ομάδος του στο ματς στο Καραϊσκάκη και ασκήθηκε δίωξη εναντίον του τεχνικού διευθυντή του Ατρομήτου, επειδή προφανώς αυτός φέρεται (κατά το Φύσσα) πως πίεσε το Σα Πίντο. Έτσι, δίχως το παραμικρό στοιχείο. Πού είναι οι αποδείξεις πως υπήρξε δωροδοκία-δωροληψία; Ποιος έδωσε λεφτά σε παράγοντες του Ατρομήτου για να αφήσουν εκτός αποστολής 4 παίκτες; Υπάρχει κάποιο τέτοιο στοιχείο; Αν ναι, πού είναι; Αν όχι, πώς κατηγορούνται άνθρωποι; Με φήμες; Οπότε αν πούμε κι εμείς από εδώ πως ο Τάκης Φύσσας είναι παιδεραστής (τυχαίο το παράδειγμα), φανταζόμαστε πως θα μπουζουριάσουν οι μπάτσοι το Φύσσα. Έτσι, επειδή το είπαμε εμείς, δίχως κανένα στοιχείο. Σωστά κύριοι Κορέα-Ανδρεάδη;
 
Ελληνική Δικαιοσύνη εν έτει 2015. Η υπόθεση-ανέκδοτο της ''εγκληματικής οργάνωσης'', με την οποία γελούν όλοι οι δικηγόροι της Ελλάδος, έχει βαλτώσει και ο ανακριτής Ανδρέαδης έχει φτάσει στο πρωτοφανές σημείο να καλεί ανθρώπους να απολογηθούν ''επειδή στο τάδε ματς ο δείνα διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι'', ή επειδή ''κάποιος μου είπε ότι του είπανε πως τα πήρε ο έτσι, για να κάτσει να χάσει σε ένα ματς η ομάδα του''. Είναι η ίδια Δικαιοσύνη που έστειλε στο δικαστήριο το Μαρινάκη και το Σάββα Θεοδωρίδη ''επειδή έκαναν ντου στα αποδυτήρια των διατητών κατά τον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013 στο ΟΑΚΑ'', αλλά στον κύριο Τάκη Φύσσα που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα, δεν υπήρξε ούτε ενόχληση.
Φυσικά, όποια μεθόδευση κι αν ακολουθηθεί, σε όποιο βαθμό γελοιότητας κι αν φτάσουν οι ψευτο-εισαγγελείς τύπου Κορέα (θυμίζουμε, αλλοίωσε υλικό απομαγνητοφωνήσεων προσπαθώντας σκοπίμως να ενοχοποιήσει το Μαρινάκη, κάτι που αποτελεί κακούργημα) και οι ''ανακριτάρες'' τύπου Ανδρεάδη, η υπόθεση αυτή είναι αστεία και αργά ή γρήγορα θα τεθεί στο αρχείο. Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά. Πώς θα αποδείξουν όλα όσα λένε, αυτοί που τα λένε. Π.χ. ο Ατρόμητος στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του Τάκη Φύσσα.
 
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την εμπλοκή της ομάδας μας σε κατηγορίες που ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και επιχειρούν από «θύματα» ενός ανηλεούς πολέμου να μας καταστήσουν «θύτες».
Ως εδώ  όμως και μη παρέκει!.Καμία κατηγορία και καμιά καταγγελία απ’ όπου και αν προέρχεται δεν μπορεί να μας αγγίξει. Αυτή την ομάδα έχει μάθει να κερδίζει και να χάνει ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε;  Τη νίκη μας με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που στέρησε από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα; Τη νίκη μας πέρσι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκορ 2-1; Τις νίκες μας φέτος με Ολυμπιακό με σκόρερ μάλιστα τον δανεικό Τάσο Καραμάνο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και στην συνέχεια με  Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας; 
Πάρτε το λοιπόν  χαμπάρι και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας: Αυτή την ομάδα δεν μπορεί κανείς να την δωροδοκήσει και ούτε καν να την πλησιάσει.
Σας το ξαναλέμε μήπως και το εμπεδώσετε καλά πως η ποδοσφαιρική  Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ατρόμητος γι’ αυτό έχουμε κερδίσει τον καθολικό σεβασμό με την αυτόνομη και αυτόφωτη πορεία μας.
Όσο για τον εμπνευστή αυτής της κατηγορίας να είστε σίγουροι ότι θα κληθεί να αποδείξει τα όσα λέει πολύ σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εμείς από σεβασμό προς το έργο του Ανακριτή σταματάμε εδώ,  αλλά να το ξέρετε καλά:  Τον Ατρόμητο σταματήστε  να τον εμπλέκετε  στα δικά σας «παιχνίδια». Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».
Θυμίζουμε επίσης πως και στο ''Coriopolis'', στα ''στημένα του 2011'', η εισαγγελέας-''Ράμπο με τις γόβες'' (όπως την έγλειφαν τότε κάποιοι ΑΡΔ) Πόπη Παπανδρέου άσκησε ποινική δίωξη στο Μαρινάκη, επειδή ''ακούγεται να λέει ο Τσακογιάννης της Ηλιούπολης σε μία από τις κασέτες πως κάποιος του είπε ότι θα στείλει ο Μαρινάκης άτομα της Θύρας 7 στο Κόρινθος-Παναχαϊκή, στην κερκίδα των οπαδών της Κορίνθου, για να βρίζουν τον Κούγια, τον εχθρό του Μαρινάκη''. Δίχως κανένα άλλο στοιχείο, δίχως να γίνει τίποτε απολύτως στο Κόρινθος-Παναχαϊκή από οπαδούς του Ολυμπιακού ή άλλης ομάδος εις βάρος του Κούγια, έφαγε ποινική δίωξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Γελοία ελληνική Δικαιοσύνη, γελοίοι ψευτο-εισαγγελείς, σε αυτήν την ''υπέροχη'' χώρα που ζούμε, ''την καλύτερη του κόσμου''...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Η ρουφιανιά ειναι σε καποιες εταιρίες απο τα κύρια προσόντα για την πρόσληψη. Σε αυτές που και ο πρόεδρος της εταιρίας ρουφιανεύει στους εισαγγελείς τοτε η ρουφιανιά γίνεται το κριτήριο πρόσληψης ακομη και για τη θεση του τεχνικού διευθυντή.
Για δε τη θεση του προπονητή το προσόν του εκάστοτε τεχνικού να ρίχνει τις ευθύνες για την κάθε ήττα στον διαιτητή του αγώνα ευθέως ή πλαγίως επιβραβεύεται με μακροετες συμβόλαιο. Στο ίδιο μήκος κύματος βεβαια θα πρεπει να ευρισκονται και οι "δημοσιογράφοι" που καλύπτουν το ρεπορτάζ. Όσοι και αν εινσι αυτοι. Και ο καλυτερος τρόπος συντονισμού είναι να ειναι όλοι υπάλληλοι.

Έτσι μια εταιρία επιτυγχάνει τους στόχους της. Που μπορεί να ειναι μεταξύ άλλων, να μην χρειαστεί ο "μεγαλοεπενδυτής" να βαλει ευρώ, αφού οι "οπαδοί" (πρόβατα) θα ειναι ικανοποιημένοι/να με τις εξηγήσεις, δηλωσεις, ανακοινώσεις, γραφόμενα και προβολές απο τα ΜΜΕ που ελέγχει ο πρόεδρος, αλλα και τα φιλικά προσκείμενα στην ομαδα.

Εικόνα Romain

Τι διαπιστώνω?
Η ΕΛΛΑΔΑ εινσι μιά αστεία χώρα. Με αστείο δικαστικό σύστημα. Με αστεία κυβέρνηση.
Αν κρίνει κανεις με τι κανουν οι εισαγγελείς, τι κανει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος για να προσβάλει την ΕΠΟ ψεύδεται για φορολογική ενημερότητα που η ίδια η κυβέρνηση εξέδωσε. Κανουν ανάκριση για μερικές κροτίδες στο Καραϊσκάκη αλλα για τα αίσχη στη Λεωφόρο δεν κουνάει φύλλο.
Οι λόγοι που κατηγορούνται άτομα για μέλη εγκληματικής οργάνωσης ουτε ενα παιδάκι δεν θα τους έκανε δεκτούς.
Φαίνεται οτι το πρόβλημα ειναι οτι οι εισαγγελείς ειναι ή ανήθικοι φανατικοί ή το πιο πιθανό οτι εξαγοράζονται απο τους ενδιαφερόμενους λασπολόγους, πρωην και ΝΥΝ πράσινους παράγοντες οι οποίοι εχουν στόχο τον Μαρινάκη.

Έναν άνθρωπο που εχει πετύχει επαγγελματικά με εταιρίες εισηγμένες στα καλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου.

Ο χειρότερος απ ολους ειναι βεβαια ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ο οποίος και βγαίνει στην χειρότερη για το ποδόσφαιρο εκπομπή, την "Δίκη του ΣΚΑΙ", την βρωμο-εκπομπή που στόχο έχει να δυσφημίσει το ποδόσφαιρο.

Οι κατηγορίες και ο τρόπος που ο κ. Ανδρεαδης, κατα τον Κουγια "ένας απο τους καλύτερους επαγγελματίες", στοιχειοθετεί τις κατηγορίες, ειναι οπως ολα δείχνουν απλα για προβολή στη Δίκη του ΣΚΑΙ. Και όχι σε ενα δικαστήριο. Αν ειναι έτσι οι καλύτεροι επαγγελματίες, οπως ο Ανδρεαδης, αυτό εξηγεί και την οικονομική κατάντια της χώρας.

Εικόνα Brainstorm

o Σα πιντο μολις εκανε δηλωσεις στις οποιες ειπε οτι ειναι εκπληκτος και δε γνωριζει τιποτα.

αν ειναι ετσι να κανουμε διωξεις επειδη ηρθε ο Φυσσας και μας ειπε οτι ηθελε να πει, να στειλουμε και μεις τον Μιλιβογεβιτς, τον Μανιατη και τον Βεργο να πουν οτι ειδανε ολη την ομαδα του παο να χρηματιζεται.

κατα τ αλλα η φαση αλλαξε και δεν εχει τοση πλακα πια

ειναι χρεος προς την Ομαδα, οταν τελειωσει και η τελευταια απαλλαγη, σ ολες τις υποθεσεις, η διοικηση του Ολυμπιακου να τρεξει τον καθε πουθενα.
πρεπει να πεσει πολυ κυνηγι με καθε νομιμο τροπο.
να τελειωσουν απ τα δικαστηρια το 2025 ολοι τους.
Καποια στιγμη το αστειο εχει και ορια.

Εικόνα Red Rhodes

Μάλλον δεν τα καταλάβαμε κάλα και άδικα χαρήκαμε, σύμφωνα με το εγκυρο sκατοdna δόθηκε η κατάλληλη κατεύθηνση ... με συγχωρέιται διευκρίνηση ήθελα να πω. ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΗ Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ. Βέβαια το άρθρο με αυτά που αναφέρει απευθύνεται σε άτομα με δείκτη iq που προσεγγίζει το απόλυτο μηδεν και από τα σχόλια φαίνονται οτι είναι κάμποσα με κιτρινο - πράσινη απόχρωση.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/dikastikes-upotheseis-skandala/arthro/3...

Αυτη ειναι η ερμηνεια της δηλωσης Σα Πιντο στο vazeletta απο το sdna. Οχι ρεπορταζ με νεα δηλωση. Ερμηνεια της πρωτης δηλωσης. Ε κι εγω ερμηνευω τη δηλωση του ως διαψευση της καταθεσης Φυσσα στον ανακριτη Ανδρεαδη, οπως επισης μεταφραζω την προθεση Σα Πιντο να μην ταξιδεψει στην Ελλαδα σε περιπτωση που κληθει απο τον Ανδρεαδη για καταθεση, ως προσπαθεια υποβαθμισης του γεγονοτος, αφου δεν υπαρχει κανενα θεμα. Ειναι σαν να λεει ο Σα Πιντο "ελεος με τον καθε μαλακα, θα με τρεχουν στα δικαστηρια επειδη καποιος ειπε οτι κατι του ειπα; Τιποτε δεν ειπα σε κανενα". Το ποιος ερμηνευει σωστα τη δηλωση Σα Πιντο, εγω ή το site του πρωην Πρασινοφρουρου της Πρασινης, θα το δουμε τις επομενες μερες.

Εικόνα Red Dragon

Πριν το ξεμπροστιασμα απο μεριας Σα Πιντο(Φυσσα πατωνεις?) διαβαστε σχολιο του Μαλαματινομαχου Κολκα...

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, να σημειώσω ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Θα πρέπει να επιβεβαιωθεί επίσημα πλέον ότι δεν υπήρξε δωροδοκία στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Γνωρίζετε τι συμβαίνει αν αποδειχθεί δωροδοκία ε;

Και μετα απορειται σε ποιους απευθυνονται στο σαπιο dna που οι νυφιτσες μπροστα στα σκουπιδια που το διαβαζουν φανταζουν με Stephen Hawking.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ απόλυτα.

Εικόνα KYTHNOS 7

Είναι τέτοια φάρα οι συγκεκριμένοι, που το δικαστικό κυνήγι πρέπει να είναι ανελέητο...

Εικόνα KYTHNOS 7

Διαβάζουμε λοιπόν στο άρθρο του μεγα Γαβαθιωτη ότι ο Γιαχος περιμένοντας να μπει στο γραφείο του ανακριτή άνοιξε η πόρτα και βγήκε από το γραφείο του ποιος???? Ο μέγιστος τηλεσχολιαστης και άσχετος Βαρουχας που όλως τυχαίως σχολιάζει στο γ@μοκαναλο του γ@μογιαννη...
Από την άλλη διαβάζουμε για τον άλλο το μέγιστο τον τεράστιο μπαλαδορο το φυσσα που κι αυτός όλως τυχαίως έπαιρνε καλό μεροκάματο από την κόκκινη επο, να ισχυρίζεται κάτι και με βάση αυτό ο ανακριτής να καλεί διάφορους...

Ορισμένες ερωτήσεις...
1.Ποιος τρομοκρατεί περισσότερο τους διαιτητές?? Αυτός που τους καλεί ως κατηγορουμενους να καταθέσουν ή αυτός που με τη γ@μοδιαφημιση στο γ@μοκαναλο του μιλάει για παραγκες και οράματα???

2 . Αλήθεια το παραδικαστικο κύκλωμα έχει τελεσιδικησει??? Μήπως υπάρχει ακόμα??? Κι αν ναι σε ποιους δικαστικους λειτουργούς?..

3.Οποιος ισχυρίζεται το οτιδήποτε, είναι και απόδειξη κατηγορίας ή ενοχής??? Αυτοί που εφαρμόζουν κάτι τέτοιο έχουν βγάλει τη νομική ή απλά το δημοτικό ή μήπως βρίσκονται στην κατηγορία της 2ης ερώτησης???

4.Θα ασχοληθεί κανείς με τις εντολές του μέγιστου Αναστασίου προς τους παίχτες του στο τέλος του παιχνιδιού με τον Πανθρακα??? Αποτελούν χειραγώγηση παιχνιδιού οι παραπάνω εντολές???

5.Αρση τηλεφωνικού απορρήτου έχει γίνει ή θα γίνει στις περιπτώσεις Ζωγράφου και επεισοδίων στο δημοτικό γήπεδο δήμου Αθηναίων??? Θα μάθουμε ποιοι μίλησαν με ποιους σε αυτές τις περιπτώσεις????

6.Οι εισαγγελείς σε περίπτωση σκόπιμης ή μη, εντεταλμένης ή μη, λάθους ή μη, θα κατηγορηθούν για μη σωστής εκτέλεση των καθηκόντων τους ή δεν τους ακουμπάει κανείς (όπως στη πρόσφατη παρωδία της δίκης παπακωνσταντινου)????

Εικόνα RED HELL

Ως ποτε θα καθομαστε απραγοι????Στο μπασκετ ενδεικτικα αναφερω οτι τα γραφεια της Κεδ ειναι διπλα στο οακα.Και δεν κανουμε τιποτα.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν χτυπαμε οσο μπορουμε αυτο το κωλοσωματειο.Ως ποτε.....

Εικόνα Red Dragon

Η υποθεση πραγματικα πλεον κατανταει πιο γελοια και απο επιθεωρηση στο Δελφιναριο.
Να καταπιεις οτι το δικογραφικο υλικο βρεθηκε παρανομα στα χερια συγκεκριμενου τηλεοπτικου σταθμου(πως αραγε?).Να καταπιεις οτι δεν αντεδρασε κανεις που ολο τον χειμωνα παρουσιαζαν αποσπασματικα μερη αυτου.Οταν ομως ο εισαγγελεας αυτος εχει βαλει στο συρταρι την υποθεση Ξανθη-Ποα (εκτος του Ταχ.Ταμιευτηριου μεταξυ αλλων) και το πορισμα στηριζεται στις καταθεσεις ενος λαθρεμπορα που διακαταχεται απο απυθμενο πολυσυμπλεγματικο συνδρομο,του μιστερ Φρισκιες και των φερεφωνων τους απο τον Φυσσα(οπως ευστοχα διαβασα τοσο ρουφα ρουφα τοσα χρονια και να εχεις τετοιο επιθετο ειναι ειρωνεια) μεχρι τον Βελλη και ο ανακριτης εχει καλεσει ολη την Κεδ για να τους βαλει χερι αλλα παραλειπει οτι ο Παοκ πχ πηρε απο την διαιτησια μινιμουμ 15 βαθμους,ο Ποα πριν μερες στερησε 2 βαθμους απο την βαθμολογια των πλει οφ και αν δεν κερδιζε τον Λεβαδειακο με γκολ οφ σαιντ και τον Παναιτωλικο με ανυπαρκτη κοκκινη πιθανοτατα να μην ηταν καν στην πενταδα μας ξεπερναει.
Και ερχεται το αποψινο με τον....Φυσσα που λεει οτι ο Σα Πιντο του ¨σφυριξε¨ οτι του βαλανε χερι να μην παιξει ο Ναπολεονι που δεν ειχε παιξε αν δεν κανω λαθος και σε 2-3 ματς πιο πριν στην εντεκαδα,ο Πιτου Γκαρσια και ο....Κατσουρανης ενω ο Κυβρακιδης μπηκε αλλαγη και μετα ειχαν πολυ πιο κρισιμο ματς με την Βεροια.
Ρε ελεεινοι συνελθετε γιατι εχετε εξοργισει πραγματικα τον κοσμο και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε.

Σημερα μην ξεχασουμε εχει και τον υφυπουργακο στο γ@μοκαναλο που θα αναφερει οτι οι της Uefa θα του πουν και συγχαρητηρια στο τελος επειδη βρισκεται στο απολυτο παραληρημα ασχετοσυνης.

Βεβαια για ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω θα υπαρξουν επιπτωσεις και θα ειναι και πολυ δυσαρεστες.