ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΔΡΑ



Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα spysports.gr.
 

 
Σύμφωνα με καταγγελίες, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τους οργανωμένους του ΠΑΟ να βρεθούν στην Ευελπίδων τη Δευτέρα, για να «υποδεχθούν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη που κάποια στιγμή θα βρεθεί στα γραφεία του ανακριτή.
Διότι εάν συμβεί το παραμικρό, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα φέρει όλη την ευθύνη... Δεν θα είναι απλά ο ηθικός αυτουργός για ό,τι γίνει!
Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι καταγγελίες αναφέρουν ότι αυτός ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του να είναι εκεί. Για να «υποδεχθούν» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Θα γελάσουμε πολύ τη Δευτέρα. Mέρα μεσημέρι, όπως στο Περιστέρι...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Οι δικαστικοι θεσμοι ειναι ολοι στημενοι απο το Παναθηναικοκρατουμενο παρακρατος.Μπουγαδες ξεπλενονται,διατητες δερνονται,αλλα αυτοι δεν καλουνται ποτε,τυχαιο? Ο αλλος δε ο προφεσορας της αλητειας? Αλλα ξεχασα εκει ειναι ολα καθαρα και διαυγη.Τσακιστε τους στη νομιμομητα καταγγελοντας οτι κανουν,ο ΠΟΑ περυσι επαιζε χωρις να πληρει τις συνθηκες

Εικόνα reverend brother love

Εδώ γελάνε. Λες και ο Μαρινάκης θα πάει μόνος του, χωρίς τους μπράβους του. Και κάθε ένας από τους μπράβους αυτούς μπορεί άνετα να κόψη αναπηρική σύνταξη σε 20 από τα οργανωμένα σκουπίδια.

Εικόνα savvas gridlock

Καποιοι απο τους οργανωμενους τους ομως ειναι μπραβοι και μαλιστα αρκετα χωμενοι στη νυχτα. Μαλιστα εκει παραδιπλα στη Λεωφορο ειναι κι ενας που ειναι απο τα μεγαλυτερα πιστολια στη νυχτα. Δεν χρειαζεται να επεκταθουμε με ονοματεπωνυμα, γιατι αυτα ειναι οπαδικα και δεν αφορουν τον καθενα. Το λεω για να εχετε μια ιδεα οι περισσοτεροι που δεν κοζαρετε (καλα κανετε, καπελο σας) το τι παιζεται και ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι καποια σχολια που ειναι λογικοφανη.

Εικόνα Pr0pheT7

Δεν ξέρω πού θα πάνε τα βλαμμένα του πόα, αλλά η διοίκησή του, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, θα είναι σε καναπέδες!!!!!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ!!!!!!

Εικόνα RED HELL

Γαμω το σπιτι σου καραγκιοζακο που στηνεις τετοιες πουστιες.Ολα αυτα που γινονται εχουν στοχο να γινει Κοσοβο.Δεν εξηγουνται αλλιως τοσες προκλησεις πραγματικα.Θα ζησουμε παλιες εποχες που γινοταν της πουτανας με την παραμικρη αφορμη.Αλλα αφου το θελουν ας γινει.Μονο μην εμφανιστουν γρηγορα οι γαυροι και κλειστουν σε τιποτα τουαλετες οι "hools at play".

Εικόνα RED HELL

ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΑ ΣΠΑΣΑ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ θυμάμαι τέτοια ΄΄φάση΄΄ ακριβώς, στο πρώτο γκολ του Λιτμάνεν στο αξέχαστο ΠΑΟ - Αγιαξ 0 - 3... ΄΄Κακές΄΄ συνήθειες... Αλλά ήμουνα πιο νέος τότε...

Εικόνα herbert_neumann

αχ κυριε αποστολη, αξεχαστες στιγμες...απο το "τρενο" του δωνη, στο τριμπαλο του αιαντα
ο Αγιος Γιαρι...

Εικόνα REDNYC

EIMAI SIGOUROS OTI THA EINAI EKEI GAVROI OPOTE OI ZELES THA FANE TRELH FAPA...

ERWTHSH: XREIAZETAI NA PAEI AUTOPROSOPWS O VAGELLAROS? NOMIZW TO NOMIKO TEAM MPOREI NA PAEI GIA NA PAREI PROTHESMIA KAI NA KATATHESEI YPOMNHMA EK MEROUS TOY VAGELLAROU....