ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Διαβάζουμε στο προφίλ στο fb του δημοσιογράφου του protagon.gr, Niko Ago, την παρακάτω είδηση.
 

 
Ένα αποκλειστικό που δεν θα το διαβάσετε πουθενά αλλού:
Χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 17 χρόνια τουλάχιστον, στο συγκρότημα του Σκάϊ πήγε η Επιθεώρηση Εργασίας για έλεγχο. Στην Καθημερινή, κρύφτηκαν οι συνταξιούχοι που εργάζονται ακόμα αλλά και ένας απλήρωτος ασκούμενος δημοσιογράφος. Προφανώς, όχι με δική τους πρωτοβουλία. Το Γραφείο Προσωπικού, φυσικά και δεν τους δήλωσε και αποσιώπησε τις παρανομίες.
Στον Σκάϊ, όπως μαθαίνω, εντόπισαν τουλάχιστον ένα κρούσμα μόνιμου υπ...αλλήλου που βρίσκεται με σύμβαση έργου.
Άλλες δυο φορές στο παρελθόν, επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε προσπαθήσει να μπει η Επιθεώρηση Εργασίας στο συγκρότημα, αλλά η ασφάλεια κτιρίου δεν τους είχε αφήσει να μπουν κι έφυγαν άπρακτοι! Φαντάζομαι πάντως πως η επιμονή τους θα ήταν αρκετά χλιαρή για να πειστούν τόσο εύκολα να φύγουν. Αυτή τη φορά, όμως, όπως μαθαίνω από 100% αξιόπιστη πηγή, το κλιμάκιο είχε μαζί του αστυνομικούς και ήταν αρκετά αποφασισμένο.
Αυτά, και μην αναρωτιέσαι καθόλου, για τους Μπάμπη & ΣΙΑ.
 
Tι λέτε ρε παιδιά. Γίνονται τέτοια πράγματα σε ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' και ''ΣΚΑΙ''; Αποκλείεται. Εμείς πέφτουμε από τα σύννεφα, αφού θεωρούμε τον Ιωάννη Αλαφούζο λαμπρό επιχειρηματία, υπόδειγμα ήθους.
 
Μπουμπουκάκι της διαπλοκής, που έχεις εξασφαλίσει το να μην γράφει ΚΑΝΕΙΣ τέτοια πράγματα για πάρτη σου...

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Επειδη εχω ζησει στις ΗΠΑ για 35 χρονια σκεφτωμε και γελαω! Αντε το εκει κλιμακιο της επιθεωρησης εργασιας το οποιο ενα τετοιο κλιμακιο αν δεν κανω λαθος ανηκει στην κυβερνηση εκαστοτε κρατους, αντε λοιπον οι σεκιουριταδες μιας εταιριας να τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ να μπουνε μεσα για να κανουνε την δουλεια τους! Δεμενους θα τους πηγαιναν ολους μεσα!

Εικόνα KYTHNOS 7

Ο άνθρωπος έχει απίστευτα πάρε δώσε με το δημόσιο μέσω του γ@μω-κάναλού του και της κωλοφυλλάδας του...μέσω των χρεών του (εφορία,τράπεζες,ομολογιακά δάνεια) σε αυτά τα δύο,...,μέσω του δημοτικού γηπέδου δήμου Αθηναίων (με τα χρήματα που ζητάει για την ανακατασκευή(?) του , και των χρεών του κωλοσωματείου του)...

Να βάλουμε και τις σαπιο-τράτες του???Εχει βρωμίσει όλες τις θάλασσες (κατά τα άλλα οικολογία και αναδασόσεις μέσω του Σκάει)...
Ακόμα και γι αυτό έχει ανάγκη το ελληνικό κράτος μπας και τον γλιτώσουν,...γι αυτό παρ' ότι μνημονιακότερος των μνημονίων κωλογλύφει τους κυβερνόντες...

ΣΙΧΑΜΑ

Εικόνα Chief Bromden

Δύο φορές την βδομάδα, τρίτη και τετάρτη, εργάζεται ανασφάλιστος και ο Αναστασίου στο κυλικείο του ΣΚΑΙ...

Τις μέρες αυτές ούτως ή άλλως στον καναπέ του τις περνάει συνήθως...

Εικόνα kostas alsoupoli

εγραψες chief....

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΘΡΥΛΕΓΕΡΣΙΑΣ! ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΄΄ΓΑΥΡΟ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΄΄ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ΄΄ ΑΠ΄ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Εικόνα REDNYC

ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!