ΘΡΥΛΟΣ+ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ



Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
 

 
Δεν σχολιάζουμε τίποτε, γιατί θα βγουν τόνοι χολής εις βάρος κάποιων ιντερνετικών σκουπιδιών, τους γνωστούς ''Ολυμπιακάρες''-''νεόγαυρους''-''βαζελόγαυρους''.

Σχόλια

Εικόνα xristoforas

Μπραβο στον πραγματικα φιλανθρωπο (οποιος εχει κοιταξει τις φιλανθρωπικες δρασεις του ολα τα χρονια και το κοινωνικο του εργο και την προσφορα του απο παλαιοτερα,θα με καταλαβει) ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...το μεγαλο προεδρο του Ολυμπιακου μας στο βασιλια των σπορ με τα 5 πρωταθληματα Ελλαδος σε 5 ετη προεδριας του,τον τιμιο διαδοχο του ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ!!!

η ιστορικη ομαδα του Αστερος Εξαρχειων επρεπε να βοηθηθει...χωρις τη δραση και την αμεριστη βοηθεια απο την πλευρα του Ευαγγελου του συντοπιτη μας(γιατι ακομα και οι μη Πειραιωτες φιλαθλοι-οπαδοι του Ολυμπιακου Πειραιως εχουν ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ),συνοπαδου(συγγαυρος) και προεδρου της ποδοσφαιρικης μας ομαδος (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)..θα ειχε μαραζωσει ως αθλητικο σωματειο!!!

εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι πανω απο κομματα...αλλος μπορει να απεχει απο τις εκλογες...αλλος μπορει να ψηφιζει αλλα στο γηπεδο(και εξω απο αυτο) το συμφερον του Θρυλου μας κοιταμε μοναχα και τιποτε αλλο!

ως αρρωστοι γαυροι που ειμεθα δεν τα βαζουμε (ανεκαθεν) με καμια κυβερνηση αλλα μονο με τις πολιτικες και τις τακτικες εξοντωσεως του σωματειου μας ορισμενων πολιτικαντηδων (βλεπε Κοντονη και αλλους κατα το παρελθον,ανηκοντες σε διαφορα κομματα-σε ΟΛΑ για την ακριβεια) !!!

Εικόνα μαουνιέρης

Προσυπογράφω, σύγγαυρε!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μα δεν είναι φασίστας ο Μαρινάκης; Και αυτοί οι Εξαρχειώτες πώς δέχονται χρηματοδότηση από έναν χρηματοδότη της Χ.Α.;

Εικόνα savvas gridlock

Γάμησέ τα Θωμά. Χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης (στημένα ματς, παραρτήματα, έλεγχος παρασκηνίου, παντελόνιασμα από τα υπερκέρδη του Ολυμπιακού) και φυσικά πρεζέμπορας ιδιοκτήτης του Noor 1. Πρέπει να φύγει ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό. Μας ντροπιάζει.

Εικόνα xristoforas

Ο Βαγγελης Μαρινακης εμενα μου θυμιζει στο θεμα Ολυμπιακοφροσυνης,μεγαλοψυχιας και πειραιωτισμου το μεγαλο ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ....ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ(ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣ(ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΝΟΔΟΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ...ΑΠΤΟ ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗΣ ΕΠΙ 119 ΣΕΡΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ)...ΚΑΙ ΑΥΘΩΡΕΙ Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Μ-Α-Σ..ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΕΖΟΝ ΜΕΣΑ)...ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΜ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

O Bαγγέλαρος Φόρη είναι ΑΡ-ΡΩ-ΣΤΟΣ Ολυμπιακός. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, έχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης. Να τον βγάζεις ''λίγο'', ''ανίκανο ως πρόεδρο'', ότι ''δεν έχει τα πολλά λεφτά να βάλει, άρα δεν μου κάνει'', το καταλαβαίνω και το δέχομαι, όσο κι αν διαφωνώ. Ο καθένας έχει την άποψή του και εννοείται πως ΔΕΝ τον χαρακτηρίζω εγώ (ή κάποιο άλλο παιδί εδώ μέσα) ''νεόγαυρο''-''βαζελόγαυρο''-''Ολυμπιακάρα''. Να αμφισβητείς όμως την Ολυμπιακοφροσύνη του και να του συμπεριφέρεσαι όπως τα μούλικα της Μπύρας 13, δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει εξήγηση. Εκτός αν ενυδατώνεις τον πάτο σου τα βράδια και έχεις διάφορες ανησυχίες τέτοιου είδους. Αυτός είναι ο νεόγαυρος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δηλαδή, ρε πούστη, τι σκέφτονται αυτοί οι τύποι, όταν βλέπουν τον Μαρινάκη να πανηγυρίζει σαν τρελός τα καλάθια του Μάντζαρη; Ότι υποκρίνεται; Τι σκέφτονται όταν βλέπουν ότι χρηματοδοτεί και πριμοδοτεί όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού; Ότι χαϊδεύει αυτιά νεόγαυρων; Ότι το κάνει για εντυπωσιασμό; Τι σκέφτονται όταν τον βλέπουν να δίνει λεφτά σε μία περίοδο που κανείς άλλος επιχειρηματίας δε βάζει λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ρε γαμώτο μου, λίγο μυαλό. Λίγο μυαλό...