ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Επειδή από προχθές τα δημοσιεύματα για επικείμενη τιμωρία του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν, με αποκορύφωμα τα σημερινά πρωτοσέλιδα και το άρθρο του Καίσαρη στη GOAL NEWS,
 
ας δούμε για μία ακόμη φορά το τι προβλέπεται.
 
- Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ χρεώνεται με 4 κακουργηματικές κατηγορίες. Πρόκειται για αυτές της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο και της ηθικής αυτουργίας σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης. Η κατηγορία περί ''διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης'' ξεκινάει από συνομιλίες ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ τους και καταλήγει σε κλήσεις που σβήνονται στην Τροχαία. Όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν και ως τώρα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, πέραν των συνομιλιών που υπέκλεψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ (η γνησιότητα των συνδιαλέξεων μένει να αποδειχθεί, αφού ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ως τώρα σε μία περίπτωση υπήρξε ΑΛΛΟΙΩΣΗ του υλικού από τον εισαγγελέα Κορέα). Τα δύο κρίσιμα σημεία είναι τα παρακάτω.
 
- Περί της ''ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο'', που αφορά τον περιβόητο φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, ο οποίος ανατινάχθηκε τον Ιανουάριο του 2012, μετά το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0 για το πρωτάθλημα και τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Μεσσήνιου ρέφερι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για τους δράστες. Έχουν συλληφθεί; Έχουν ομολογήσει πως τους έβαλε να το κάνουν κάποιος που σχετίζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός; Θα μπορούσαν να είναι οπαδοί του Ολυμπιακού από την περιοχή, που τσαντίστηκαν μετά τη διαιτησία του συντοπίτη τους και του επετέθησαν, δίχως να υπάρχει ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, πρέπει να υπάρχουν στοιχεία ότι κάποιος παράγοντας της ΠΑΕ έχει εμπλοκή στην υπόθεση. Στοιχεία και αποδείξεις. Έχει; Εσείς τι λέτε; Αν είχε, δεν θα έκαναν σημαία τους αυτά τα στοιχεία ο Κυριάκος Θωμαϊδης, το sdna.gr, η Ψ-Ώρα για Σπορ και λοιπές δυνάμεις της ''κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο''; Αν δεν παρουσιαστούν τέτοιου είδους στοιχεία, δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί είτε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, είτε ο Ολυμπιακός, από αθλητικό ή ποινικό δικαστήριο. Εμείς ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ κρατάμε τη δήλωση του ίδιου του Πέτρου Κωνσταντινέα στις 30 Ιανουαρίου 2012, σε εκδήλωση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 31-1-2012
 

 
- Περί ''της ηθικής αυτουργίας σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης'', περιμένουμε να δούμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στοιχεία για το ποια παιχνίδια του Ολυμπιακού ''στήθηκαν'', ώστε ''να κονομήσει από το στοίχημα'' ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Για να φτάσουμε στο κομμάτι της τιμωρίας του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ και του Ολυμπιακού, θα πρέπει να φύγουμε από το ''η SPORT RADAR της UEFA θεωρεί το τάδε ματς του Ολυμπιακού ύποπτο'' και να περάσουμε στο ''από την κίνηση σε αυτούς τους λογαριασμούς, προκύπτει προσπάθεια χειραγώγησης του ματς από ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός''. Διαφορετικά, θα πρέπει να υπάρξει ομολογία παράγοντα/προπονητή/παίκτη που σχετίζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός πως του ζητήθηκε να μεσολαβήσει για να έρθει ένα συγκεκριμένο ''σημείο'' στο παιχνίδι. Έχουν βρεθεί χρήματα που παίχτηκαν από ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός; ΟΧΙ. Έχει ομολογήσει κάποιος άνθρωπος πως του ζητήθηκε από το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ή από κάποιον άλλον σχετιζόμενο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός παράγοντα/προπονητή/παίκτη να κάτσει να χάσει, να ''ανοίξει τα πόδια'' για παράδειγμα; ΟΧΙ. Μέχρι να βρεθούν τέτοια στοιχεία (που δεν θα βρεθούν φυσικά), δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 
- Γι'αυτούς που επιμένουν να ισχυρίζονται πως ''το ίδιο συνέβη με τη Φενέρ και τη Μέταλιστ. Αποβλήθηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν τιμωρηθούν τελεσίδικα από τα ποινικά δικαστήρια οι παράγοντές τους'', ας δούμε αναλυτικά το τι συνέβη, αρχικά με τη Φενέρ τον Αύγουστο του 2011. Ο πρόεδρος της Φενέρ πρώτα ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, επειδή κατηγορήθηκε για ''στήσιμο'' σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ματς,
 
Σεισμός στο τουρκικό ποδόσφαιρο, με τη σημερινή απόφαση προφυλάκισης του προέδρου της Φενερμπαχτσέ Αζίζ Γιλντιρίμ... Σύμφωνα με τις έρευνες στην 1η και τη 2η κατηγορία της χώρας στήθηκαν μόνο την περσινή χρονιά 19 παιχνίδια. Πολλά από αυτά είχαν να κάνουν με την Φενερμπαχτσέ και μάλιστα έχουν δημοσιοποιηθεί  και τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ μελών της ομάδας, αλλά και τους ίδιου του προέδρου, που μιλάνε για «σίγουρα» αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, τα παιχνίδια Εσκισεχιρσπόρ – Φενερμπαχτσέ 1-3, Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ 2-4, Σιβασπόρ – Φενερμπαχτσέ 3-4. Θυμίζουμε, ότι η Φενέρ κέρδισε τα 18 από τα 19 τελευταία της παιχνίδια στο περσινό πρωτάθλημα και μάλιστα υπήρχαν ομολογίες προς τον πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας ότι «ξέραμε τα αποτελέσματα των 5 τελευταίων αγώνων της Φενέρ!».
 
με τις συλλήψεις να φτάνουν τις 58. ΜΕΤΑ τις συλλήψεις η UEFA έστειλε τελεσίγραφο στην τουρκική ΕΠΟ να αποφασίσει γρήγορα για το ποιες ομάδες θα την εκπροσωπήσουν στις διεθνείς διοργανώσεις. Αρχικά, η τουρκική ΕΠΟ ΔΕΝ τιμώρησε κάποια από τις εμπλεκόμενες ομάδες, απόφαση που έγινε δεκτή από την UEFA. Η τουρκική ΕΠΟ συνέχιζε να διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι ΔΕΝ θα αποφασίσει το ο,τιδήποτε, πριν τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις στα ποινικά δικαστήρια. Τελικά, μετά την πίεση της UEFA, η τουρκική ΕΠΟ απέκλεισε τη Φενέρ από το Champions League.
 
However, on 24 August 2011, the TFF, under pressure from UEFA in connection with a match-fixing investigation, banned Fenerbahçe from participating in the 2011–12 UEFA Champions League.[ 
 
Ο πρόεδρος της Φενέρ καταδικάστηκε και στα ποινικά δικαστήρια.
 
Ο πολυεκατομμυριούχος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αζίζ Γιλντιρίμ κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών και τριών μηνών για «συγκρότηση εγκληματικής σπείρας» η οποία έστησε τουλάχιστον τέσσερα ματς και «λάδωσε» παίκτες αντιπάλων ομάδων, ώστε η Φενέρμπαχτσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση από την οποία ο σύλλογος και «οι άνθρωποί της» θα εξασφάλιζαν 58,5 εκατ. δολάρια το χρονο. Μαζί με τον Γιλντιρίμ οδηγηθήκαν στο δικαστήριο και καταδικαστήκαν άλλοι 92 αξιωματούχοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Η τουρκική αστυνομία έχει στην κατοχή της και παρουσίασε στο δικαστήριο 1.028 μαγνητοφωνημένες συνομιλίες σχετικές με το στήσιμο 13 αγωνων. Οι 103 από αυτές αφορούν τον 60χρονο Γιλντιρίμ και αποκαλύπτουν πώς στήνονταν κάποιοι «δύσκολοι» αγώνες, πώς και πόσο πληρωνόταν ο διαιτητής κλπ.
Η σπείρα χρησιμοποιούσε «παραπλανητικό λεξιλόγιο». Για έναν αγώνα που ακόμη δεν είχε τελεστεί, η συνομιλία γινόταν για «τα σπίτια που ακόμη είναι υπό κατασκευή». Επίσης, «οι κατσίκες βγήκαν για βοσκή» σήμαινε κάτι για ποδοσφαιριστές και το «οργώστε, φυτέψτε και σπείρετε» ήταν οδηγία για περισσότερη προσπάθεια ώστε να στηθεί το παιχνίδι. Η αστυνομία υποψιάστηκε ότι «κάτι το ύποπτο συμβαίνει» όταν διαπίστωσε ότι δίνονταν οδηγίες λ.χ. για σπορά σε ακατάλληλη εποχή ή ότι γινόταν λόγος για οικοδομήματα σε ακατοίκητα μερη (σε δάσος, παραλία κ.α.).
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι η σπείρα φρόντιζε να γνωρίζει εκ των πρότερων ποιοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας ήταν «εύκολοι για συνεργασία», είτε αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Με κάποια πίεση και με
κάποια «ενίσχυση» ο Γιλντιρίμ και οι άνθρωποι του «χειρίζονταν την περίπτωση κατάλληλα».
Στο δικαστήριο ο Γίλντιμιρ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε από το 1998, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί «έκανε δώρο 100.000 δολάρια» στον ποδοσφαιριστη Γκέγκντενιζ Καραντενίζ, ο οποίος κατόπιν τουτού δεν επαιξε. Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία αφορούσε τις προσπάθειες για να μην αγωνιστεί ο νιγηριανός Εμανουελ Εμενίκε σε αγώνα εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Το πόσο που πληρώθηκε δεν αναφερόταν παρά μόνο η υπόσχεση ότι η τουρκική «σπείρα» θα φρόντιζε να τον στείλει στη Ρωσια.
Με 129.300 δολάρια πληρώθηκε ο Ιμπραήμ Ακίμ, για «να κάνει τον τρελό» σε ένα ματς της Φενέρτμπαχτσε. Ο Ακίμ καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για στήσιμο αγωνων. Ενας «συνεργάτης της ομάδας» ονόματι Αμπντουλάχ Μπασάκ καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για στήσιμο δυο αγωνων. Σε κάποιον άλλον δόθηκε ως «δώρο για την συνεργασία του»  ένα σπορ αυτοκίνητο.
Η περίπτωση της Φενέρμπαχτσε, μιας ομάδας που δημιουργήθηκε το 1907, έχει κατακτήσει 18 εθνικά πρωταθληματα (όσα και η αντίπαλος της Γαλατασαράι) και είναι μια από τις 20 πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, δεν είναι μοναδική. Στο κατηγορητήριο της  εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης σημειώνεται ότι από το 1980 το τουρκικό ποδόσφαιρο «έχει προσελκύσει την προσοχή» εγκληματικών ομάδων, της μαφίας κλπ. Κατά δήλωση τού αθλητικού σχολιαστή Μπαγκίς Ερτεν, «η γενική πεποίθηση στην  Τουρκιά είναι ότι αργά ή γρήγορα, όλες οι ομάδες παίζουν στημένα παιχνίδια».
 
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΥΠΗΡΧΑΝ 13 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ''ΣΤΗΣΙΜΟ'' ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡ. ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ.
 
Για τη Μέταλιστ το 2013, ας τα δούμε όλα σε ένα link.
 
Από το απόγευμα της Τετάρτης "'έπαιξε" σε πολλές ιστοσελίδες ένα θέμα σχετικά με εμπλοκή της Μέταλιστ σε στημένο παιχνίδι πριν 5 χρόνια για το πρωτάθλημα Ουκρανίας ...
Η είδηση που βγήκε από γαλλική ιστοσελίδα έκανε το γύρο των ελληνικών -και όχι μόνο- ΜΜΕ και προκάλεσε λίγες ώρες αργότερα την αντίδραση του αντιπροέδρου της Μέταλιστ, ο οποίος έκανε λόγο για φήμες και "προκλήσεις", απειλώντας μάλιστα και με μηνύσεις...
Είναι όμως έτσι τα πράματα; Τα δεδομένα δείχνουν πως μάλλον ισχύει στην περίπτωση η παροιμία: "Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης", γιατί ρίχνοντας μια ματιά ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε πως το Cas είναι όχι απλά ενήμερο για την υπόθεση, αλλά έπρεπε να είχε βγάλει  απόφαση μέχρι τις 31/5!
Πέρασαν ήδη δύο μήνες από την προαναφερόμενη ημερομηνία και δεν κουνιέται φύλλο. Και όλα αυτά με νωπές ακόμη τις εντυπώσεις που προκάλεσε η σπουδή με την οποία το Cas "τακτοποίησε" την υπόθεση της Φενέρ και της Μπεσίκτας, την παραμονή της κλήρωσης του 3ου προκριματικού γύρου, σε χρόνο μηδέν όπως όλοι θυμόμαστε.
Το παιχνίδι για το οποίο κατηγορείται η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι αυτό που παίχτηκε στις  19 Απριλίου του 2008, μεταξύ των ομάδων Μέταλιστ-Καρπάτι  (4-0) και είχε επιφέρει την τιμωρία και των δύο ομάδων από την Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αφαίρεση εννιά βαθμών από το πρωτάθλημα, καθώς και πρόστιμο 25.000 $ στην  καθεμία.
Όσο για το πώς βγήκε η ιστορία στη φόρα; Το 2010 παίχτηκε σε ουκρανικό κανάλι ένα video στο οποίο ο αμυντικός Sergei Lashchenkov της Καρπάτι (σκόραρε με αυτογκόλ και είχε αποβληθεί στον αγώνα), δήλωσε ότι πήρε 110.000 $ από τον Yevhen Krasnikov, αθλητικό διευθυντή της Μέταλιστ και μίλησε σε συμπαίκτες του για να πάρει 10.000 $ ο καθένας ώστε να χάσουν το παιχνίδι.
Η FFU απαγόρευσε στον Lashchenkov και στον Krasnikov να ασχολούνται εφ' όρου ζωής με το ποδόσφαιρο, μειώνοντας όμως αργότερα την απαγόρευση σε πέντε έτη.
Όπως γίνεται αντιληπτό υπήρξε πράγματι το γεγονός, οπότε τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της Μέταλιστ είναι για να είχαμε να λέγαμε.
 
ΠΡΩΤΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CAS ΚΑΙ ΤΗΝ UEFA Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΤΙ ΠΩΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ. ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΕΑ.
 
Κατανοούμε την πρεμούρα πολλών να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, όπως και την αγωνία αρκετών φίλων του Θρύλου για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού οι αντιολυμπιακοί ΑΡΔ σηκώνουν θόρυβο.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ή ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ FIFA-UEFA, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Αυτή είναι η δική μας εξήγηση για τα πράγματα. Εννοείται πως αν κάποιος διαφωνεί, τα σχόλια του site και η επικοινωνία μας είναι ανοιχτά. Για διάλογο με επιχειρήματα, όχι για παραληρήματα, ούτε για να απαντούμε για χιλιοστή φορά στα ίδια και στα ίδια πράγματα.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Και μόνο το γεγονός ότι η συμμετοχή στα ποστ είναι αυξημένη, δείχνει πως ο κόσμος του Θρύλου είναι σε ετοιμότητα...

Εικόνα MIKE.A

Το ειχα γραψει εδω μεσα νομιζω πριν λιγο καιρο! Τοτε τα Χριστουγεννα με την δηλωση του Τσιπρα για τον Κοντονη οτι "ειναι παναθηναικος και δεν θα δει την ομαδα του πρωταθλητρια γιατι θα το παιρνει ο ΟΣΦΠ" η κατι τετοιο τελος παντων! Βεβαια και ο ιδιος ειναι οπαδος του ποα! Οτι μετα απο ολα αυτα που βλεπωμε ειναι φως φαναρι οτι αυτη η δηλωση ηταν παραπλανητικη να μην καταλαβωμε τιποτα ριχνωντας σταχτη στα ματια (σε μας αλλα και στους αλλους) ενω ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (Τσιπρας, Κοντονης και οι δικοι του, οπως και οι εισαγγελεις κινουντε και κινιοντουσαν υπογειως! Μας την εφεραν για καλα! Βεβαια οι κατηγοριες ειναι αστειες αλλα για να δουμε που θα φτασει αυτο το πραγμα!

Εικόνα fasteddie

1) Ειναι γεγονος οτι οποιος εχει παρακολουθησει λιγο σοβαρα ολο το κουβαρι της ιστοριας της ''εγκληματικης οργανωσης'' καταληγει στο συμπερασμα οτι δεν στοιχειοθετειται ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για Μαρινακη και Ολυμπιακο και οτι ολο αυτο το πανηγυρι ειναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ,πιασμενο ομως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και μελετημενο επι χρονια.Και λογικα να το παρεις...να δεχτουμε για την οικονομια της συζητησης οτι ολα αυτα ειναι αληθεια.Οτι στηθηκαν ματς,οτι διακινουνταν τεραστια χρηματικα ποσα,οτι λαδωνονταν κοσμος κτλ κτλ κτλ...Ε να μη βρεθει ΕΝΑΣ υποπτος λογαριασμος??Να μην κελαηδησει ΕΝΑ πουλακι??Δηλαδη θα αποφασιστει το μελλον του Μαρινακη και του Ολυμπιακου απο ενα ματσο ''συνομιλιες'' προιον κοπτοραπτικης??ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.Προφανως εγιναν καποια λαθη απο τον προεδρο,πιστευω οτι εστιαζονται κυριως ως προς τους ανθρωπους που εμπιστευονταν και συναναστρεφονταν στο ξεκινημα του ως προεδρος του Ολυμπιακου (ολοι γνωριζουμε ποιοι ηταν αυτοι,οι οποιοι βεβαια συναναστρεφονταν ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους προεδρους των μεγαλων και μη ΠΑΕ),αλλα ως εκει.Επισης κανει μπαμ ακομη και σε τριχρονο παιδακι οτι ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ δεν βγηκε το βουλευμα σημερα λιγες ωρες αφου ο Μαρινακης εξασφαλισε την τηλεοπτικη αδεια.
2) Απο την αλλη,ο Σταματοπουλος οτι και να του καταλογει ο Μαρινακης δεν παυει να ειναι ενας εν ενεργεια δικαστικος λειτουργος.Το βουλευμα ειναι πραγματικα καταπελτης και απο τη μικρη εμπειρια που εχω (δεν ειμαι νομικος βεβαια) ξερω οτι συνηθως τα βουλευματα δεν ανατρεπονται,πανε δλδ συνηθως ολοι οι εμπλεκομενοι σε δικη και ''καθαριζουν'' εκει η καταδικαζονται.ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ βεβαια,σε μικρο ομως ποσοστο.Εαν δλδ ο Μαρινακης παραπεμφθει σε δικη,θεωρω οτι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα και οι συνεπειες απροβλεπτες ισως οχι τοσο πολυ για τον ιδιο,οσο για τον Ολυμπιακο μας.Ακομα και να αθωωθει ο προεδρος (που βεβαια ειναι και το πιθανοτερο καθως δεν υπαρχουν σοβαρα στοιχεια) η ηθικη βλαβη και για τον ιδιο και για την ομαδα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και σε εθνικο και σε διεθνες επιπεδο.Φανταστειτε τι εχουμε να ακουσουμε απο αρδακια,αντιολυμπιακους και...ντροπιασμενους Ολυμπιακους...

Δεν ξερω,προσωπικα ολη μερα σημερα εχω ενα μουδιασμα.Αλλο να σκουζει ενα αρδακι στα σκατοσαιτ και αλλο να προτεινει κατηγορια και μαλιστα για κακουργηματα ενας εισαγγελεας.Μακαρι ολα να πανε καλα και για το Μαρινακη και για τον Ολυμπιακο μας.Η αληθεια ειναι μια.Οποιος προσπαθησε να τα βαλει με τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.

υ.γ. Την Κυριακη ΚΑΙ ΚΑΘΕ Κυριακη,ο ναος πρεπει να ειναι φισκα.Ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ απαντησεις που θα παρουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ απο εμας.

Εικόνα REDHERAKLIO

Που το είδες το "βούλευμα" αγαπητέ σύγγαυρε fasteddie? Mόνο την ανακοίνωση του Προέδρου να διάβαζες θα καταλάβαινες που βρισκόμαστε.......σου παραθέτω ένα απόσπασμα..."Η πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου να αντικατασταθούν όλοι οι περιοριστικοί όροι με την προσωρινή μου κράτηση, γιατί δήθεν παραβιάζω τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την κρίση του αρμόδιου ανακριτή που επέβαλε τον όρο και του ίδιου του κ. Δασκαλόπουλου, όταν το Μάρτιο του 2016 υπέβαλε πρόταση για την ευνοϊκή για εμένα τροποποίηση των όρων, αποδεικνύει ότι όλα αυτά έχουν μεθοδευτεί από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση με σκοπό τη βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου και γιατί με θέλουν έξω από το ποδόσφαιρο και μακριά από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Η εισαγγελική πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου τόσο για την επιβολή προσωρινής κράτησης όσο και για τη παραπομπή ή μη στο ακροατήριο, θα κριθεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών τους επομένους μήνες"

Η εισαγγελική πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου τόσο για την επιβολή προσωρινής κράτησης όσο και για τη παραπομπή ή μη στο ακροατήριο, θα κριθεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών τους επομένους μήνες.".... Δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει, ότι το μόνο που υπάρχει είναι η ΠΡΟΤΑΣΗ του Στ.Δασκαλόπουλου,στο Συμβούλιο Εφετών να αποφασίσει 1)ΑΝ ο Πρόεδροςθα κρατηθει προσωρινά, επειδή θεωρηθηκε οτι παραβίασε τον όρο"μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο,προτρέποντας τον κόσμο του ΘΡΎΛΟΥ να χαρεί την νίκη επί της Αρσεναλ(29/9/15) ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! και 2) ΑΝ θα παραπεμφθεί σε δίκη....ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE,έκαναν αυτο που ξέρουν καλά....να θολώσουν τα νερά (θυμήθηκε ένα χρόνο μετά ο εισαγγελέας την δήλωση του Μαρινάκη,όλως τυχαίως σήμερα)....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ,ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ

Εικόνα fasteddie

Καλα προφανως δεν συζηταμε για την ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΘΑΡΑ προταση για προφυλακιση,αλλα για την ουσια της υποθεσης.Προσωπικα θεωρω οτι ο Μαρινακης δεν εχει κανει τιποτα απο αυτα που του καταλογιζουν,οτι δλδ εβαλε κοτζαμ προεδρος του Ολυμπιακου ''καποιους'' (ποιους????) να καψουν τον φουρνο καποιου διαιτητη....ΑΛΛΟΙ ειναι αυτοι που τραμπουκιζουν και απειλουν διαιτητες αλλα εκει κανει τζιζ...Καλο θα ειναι ομως να μην παραπεμφθει καν,μακαρι να ειναι οπως τα λες.

Μια ερωτηση.Αν ο Μαρινακης ειναι (χωρις αποδειξεις βεβαια...) ''ηθικος αυτουργος'' για το καψιμο του φουρνου του Κωνσταντινεα, ο Αλαφουζος και ο Σαββιδης με τις δηλωσεις τους περυσι τι ειναι γι'αυτα που εκαναν τα μπουμπουκια τους και στα γηπεδα αλλα και ΕΞΩ απο αυτα????

Εικόνα REDHERAKLIO

ΕΝΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ!!!!! ΜΗΝΕΣ(16/4/16) ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...." «ο Θρύλος θα συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια».....

Εικόνα fasteddie

Τον Σταματη Δασκαλοπουλο τον εκανα...Σταματοπουλο,σορι...

Εικόνα kg

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΤΩΡΑ?

ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ

ΓΙΟ ΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ .......ΠΙΟ ...Μ Α Λ Α Κ Α Σ !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

ΚΑΙ .........ΟΙ..... ΔΥΟ!!!!!!

Εικόνα koropi48

Δεν ξέρω τί έγινε και έφυγε ατέλειωτο το μήνυμα και εις τριπλούν. Έγραφα για τον σγουρό και το ΠΟΤΑΜΙ, αλλά και τον αντωνάκη τον κολλητό του τίγρητα που μας αποχαιρέτισε οριστικά.
Τέλος λοιπόν στις ροζ ουτοπίες, μυαλό και ολυμπιακοφροσύνη στις κάλπες που έρχονται και μη ξεχνάτε αυτό που είχε πει σε δημοσιογράφο ο Τζ. Ανιέλι: " όταν το κεφάλαιο θέλει να περάσει δύσκολες αοφάσεις επιλέγει πάντοτε να το κάνει με αριστερές κυβερνήσεις¨.

Εικόνα koropi48

Αδέρφια καλημέρα. Αν και δεν μου αρέσει να κάνω πολιτικά σχόλια εδώ, σήμερα δεν θ αποφύγω τον πειρασμό. Κι αυτό γιατί τα σημάδια δεν είναι καλά για όλους εμάς που πίστεψαν σε πολιτικές εξαγγελίες, στήριξαν, συμμετείχαν και διαψεύδονται καθημερινά. Δεν θα μπω, αν και μπορώ, στα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα εργασιακά κομμάτια. Θα περιοριστώ στο αμιγώς αθλητικό, αν και σ αυτό υπάρχουν σοβαρές οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις. Κοντονής η επιλογή Τσίπρα.
Ας δούμε τα πεπραγμένα του και ας αναρωτηθούμε γιατί διατηρείται στη θέση του, παρά τα προβλήματα που προκύπτουν. Ο φαιδρός αυτός κύριος με την πράσινη γραβάτα από την εκλογή του και μετά είχε στενές σχέσεις με την Κωνσταντοπούλου. Μαζί στις επιτροπές της βουλής και δίπλα δίπλα στα καθίσματα κατά τις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις. Κάποιοι γνωρίζοντες τα της δικαιοσύνης, μιλούν και για συνεργασία του με το πανίσχυρο δικηγορικό γραφείο του πατέρα Κωνσταντόπουλου, ο οποίος να θυμηθούμε υπήρξε επί μακρόν υπερασπιστής των Αλαφούζων, αλλά και παρά λίγο πρόεδρος της ΠΑΕ παο.
Αναλαμβάνει το χώρο του αθλητισμού και, σε εποχή που δεν μπαίνει στη χώρα ούτε σεντ από το εξωτερικό, προχωρά σε νομοθετική πρωτοβουλία, που θα έχει ως αποτέλεσμα οι ΠΑΕ και η χώρα να χάσουν περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, χρήματα που θα εισέρρεαν λόγω της συμμετοχής τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τις διαφημίσεις κλπ.
Εκτός αυτών, χάνεται από το δημόσιο ένα τεράστιο ποσό από τον ΦΠΑ των αμοιβών ξένων παιχτών, οι οποίοι δεν θα μπορούν να έλθουν σε ελληνική ομάδα εφόσον μας πετάξει εκτός η ΟΥΕΦΑ.
Παράλληλα, ο ίδιος κύριος κι ενώ το πρωτάθλημα κρίνεται στον πόντο κι ενώ μπουκάρουν μέσα οι βάζελοι, τί κάνει; Αντί να τιμωρήσει τους μασονοτρίφυλλους, τιμωρεί όλες τις ομάδες (πλην της ΑΕΚ στον επαναληπτικό του κυπέλλου)!!! Με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος των επεισοδίων σύλλογος να παίξει τον επόμενο εκτός έδρας δύσκολο αγώνα του χωρίς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και ο θρύλος χωρίς τους οπαδούς του εντός έδρας.
Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται λογικά ο θύτης να μη χάσει την επαφή με την κορυφή κι ύστερα βλέπουμε.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ: Την αμέσως επόμενη αγωνιστική από τα επεισόδια, ο μόνος ευνοημένος ήταν ο παο που τα έκανε!!!!!!!
Δεύτερο φάουλ του κυρίου: βγαίνει να παρουσιάσει το ξερατό του που ονομάζει νομοσχέδιο στην εκπομπή του σαγόνια. Κύριέ μου ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς! Ακόμη και οι τουρίστες που κατεβαίνουν 8 ώρες στον πειραιά με τα κρουαζιερόπλοια γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο κανάλι κι ακόμα περισσότερο η συγκεκριμένη εκπομπή του δημοσιαγράφου- εκτελεστή συμβολαίων, λειτουργεί ως όργανο μεταφοράς των απόψεων και επιδιώξεων του ιδιοκτήτη του. Δεν πας εκεί να εξαγγείλεις φίλε, ακόμα κι αν σε καλέσουν, αρνείσαι με ευγενικό τρόπο για να μην προκαλέσεις υποψίες. Είσαι και βλάκας και στημένος.
Τρίτο φάουλ, η αγιοποίηση της εταιρείας του σωλήνα που λέγεται ΕΟΚ!
Τέταρτο φάουλ η χορηγία των 7 εκατομμυρίων στην ιωάννα αλαφούζου για να φτιάξει το γήπεδο όπου θα συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα στην ευρώπη. Και θυμηθείτε ότι θ ακολουθήσουν τα λεφτά και οι διευκολύνσεις προς τον ακέφαλο πρόσφυγα.
Πέμπτο, έκτο, έβδομο φάουλ....... Πού θα σταματήσει αυτό; Κανείς δεν ξέρει. Όλοι εμείς οι πειραιώτες πρέπει να στραφούμε προς τους βουλευτές της ευρύτερης περιφέρειας και να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. Και όταν έρθει η ώρα, εκεί που πονάει πολύ, στην κάλπη, να λάβει καθένας αυτό ακριβώς που του αξίζει από τον ερυθρόλευκο λαό. Όπως ακριβώς ο δήμαρχος μιχαλολιάκος του οποίου η πολιτική καριέρα τελείωσε οριστικά, όπως ο χορηγός Σγουρός ο οποίος πληροφορούμαι ότι έχει επαφές με το ΠΟΤΑΜΙ

Εικόνα ven7

Γεια σας ΑΔΕΡΦΙΑ, καταρχήν ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το λειτούργημα που έχετε επωμιστεί.Μετά και τις δηλώσεις Κοντου νου περι...φαρου...εοκ...μόνο ένα μπορώ να πω....Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑΚΟΣ Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑΚΟΣ. Επιβάλλεται όλοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να κινητοποιηθούν...Γαζωμενοι βάζελοι χανουμια και Βούλγαροι δε ντρέπεστε ρε γαμιολες, φτου σας...

Εικόνα markonis

Η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του ΘΡΥΛΟΥ έχει αρχίσει να καταρρέει καθώς οι αβανταδόροι δεν ήταν δυνατόν να καταφέρουν να παρασύρουν τους «θεσμούς» (ΟΥΦΑ & ΦΙΦΑ) σε ολίσθημα.Αντίθετα ο Ιταλός εκπρόσωπος κατάλαβε πολύ καλά πού πηγαίνει η δουλειά γι αυτό πέταξε στα μούτρα του Κοντονή το χαρτί με τους 26 κατηγορούμενους.

Βέβαια σε αυτήν την σκευωρία εμπλέκονται πάρα πολλοί και δεν είναι απίθανο ανάμεσα τους να είναι και δικαστικοί,όπως για παράδειγμα ο «ψηλός Παναθηναϊκάκιας» που έχει πάρει εργολαβία οτιδήποτε αφορά τον Ολυμπιακό.

Για να μην μακρηγορώ από τη στιγμή μάλιστα που τα πάντα έχουν ειπωθεί,η ουσία είναι :

- Ο ΘΡΥΛΟΣ στο Τσάμπιονς Λιγκ με ηγέτη το Βαγγέλη Μαρινάκη και οι υπόλοιποι θα βλέπουν πλάτη.

- Ποδοσφαιρικό GREXIT και απομόνωση,όμως στις εγχώριες διοργανώσεις πάλι θα βλέπουν πλάτη.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !

.....................

Περιμένω τη στιγμή που ο Κοντονής απελευθερωμένος από το άγχος θα βγει στα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ και σκίζοντας τα ρούχα του θα φωνάξει «Γ... ο ΘΡΥΛΟΣ και ο Πειραιάς»!

Εικόνα Count Cagliostro

Ταδε εφη Καρπετοπουλος:

Παγίδα

Ξέρετε γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί ο Κοντονής έπεσε στην ίδια παγίδα, που έχουν πέσει οι πιο πολλοί από τους υφυπουργούς Αθλητισμού: άκουσε τους συμβούλους που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στη ΓΓΑ και που ονειρεύονται πως θα στερήσουν από το ποδόσφαιρο το δικαίωμα της αυτοδιοίκησής του. Κάποιοι το κάνουν νομίζοντας ότι δίνουν ιερό αγώνα κατά του Ολυμπιακού, (λες και το θεσμικό πλαίσιο είναι ελληνική πατέντα...), κάποιοι απλά γιατί ονειρεύονται να γίνει η ΕΠΟ τσιφλίκι της ΓΓΑ και των πολιτικών, όπως ήταν για χρόνια, και κάποιοι για να αναλάβουν την ομοσπονδία και να προσφέρουν υπηρεσίες. Δεν είναι άσχημα τα όνειρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Κοντονής έχει τέτοια.

Στα πέριξ

Οι πιο πολλοί από αυτούς που συμβουλεύουν τον Κοντονή είναι στα πέριξ της ΓΓΑ χρόνια τώρα. Ο Τόμι Σχοινάς, που ορκίζεται ότι στο μπάσκετ είναι όλα υπέροχα, ήταν και ο συντάκτης του νόμου του Ανδριανού. Τον Περάκη και τη Μαρούπα τούς διόρισε στην ΕΕΑ (στη ΓΓΑ δηλαδή...), ο Νικητιάδης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Ο Μαλάτος είκοσι χρόνια προσπαθεί να αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις: κάποτε θα το πετύχει.

Ο Μπέλος ήταν σύμβουλος του Τριβέλα. Τι σχέση έχει ο Κοντονής με όλους αυτούς; Απολύτως καμία! Αλλά δεν ξέρει το αντικείμενο, του αρέσει να τον κολακεύουν και έχει και το αριστερό σύνδρομο του «Πατερούλη». Και πλέον τρέμει, μην τυχόν και του στείλουν πίσω το νομοσχέδιο μουτζουρωμένο.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Συμπερασματικά δλδ αν τον συμβουλεύσουν αυτοί οι κύριοι ότι η ακρόπολη είναι παρθέ(νω)να(ς) αυτός θα της πετάξει τα μάτια σαν το νμσχδιο επειδή δεν ξέρει το αντικείμενο;

Εικόνα mikele7

SAVVA,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ,
ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΪΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ
ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥ
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 2ο ΣΕΤ,ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.
ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΑ,ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ
ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.

Εικόνα μαουνιέρης

Είσαι παλιόπαιδο. Δεν είσαι καλός άνθρωπος. Λες παλιόλογα, παλιομικέλε...

Εικόνα jimakos

Τι να δουν φιλε μου; Αφού το ξέρουν οτι γαμιέται. Γι' αυτό φεύγουν και πάνε γήπεδο , για να μην την απασχολούν.

Εικόνα mikele7

ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΤΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ.
ΕΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ
ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΘΛΕΤΙΚΟ 3-2 ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0 ΚΑΙ
3 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΡΤΣΑ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι, να μπαίνουν κάποια πράγματα σε τάξη. Γιατί, κακά τα ψέματα, πολύς κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει επιχειρήματα και φοβάται για το αύριο του συλλόγου. Μην παραβλέπουμε ότι στα μάτια ενός νέου παιδιού, οι αντικειμενικές εφημερίδες και τα sites, αυτά που παρουσιάζουν μέσω υπονοιών και σαφών υποδείξεων τον Μαρινάκη σαν τον άρχοντα της εγκληματικής οργάνωσης, πρεσβεύουν την ουδέτερη αλήθεια. Πιστεύουν πως ότι λέγεται και γράφεται εκεί είναι έγκυρο και μη κατευθυνόμενο. Η κοινή γνώμη είναι παραπλανημένη και οφείλουμε όλοι μας, όσο μπορούμε, να δώσουμε γνώση.

Εικόνα Kaine

Μόλις διάβασα πως μόλις 2 χιλ. εισιτήρια απομένουν για να είναι sold out η φιέστα. Πήρα τρελή χαρά μ' αυτό. Μπράβο ρε σύγγαυροι, συσπείρωση.

Εικόνα REDNYC

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ - ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ....ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΛΙΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ" !!!!
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ??? ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ".... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥΝΙΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

Για φαύλο κυκλώμα που λειτουργεί στην ΕΠΟ λόγω του αυτοδιοίκητου έκανε λόγω ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Π. Χαϊκάλης κατά την ομιλία στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για το αθλητικό νομοσχέδιο...

Εικότερα, ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε:

Επειδή, οι πληροφορίες λένε πως Σεπτέμβρη – Οκτώβρη θα έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ, οι οποίες θα ισχύσουν με το παλιό σύστημα και επειδή, μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον κύριο Υφαντίνο, εκείνο που βγήκε ως συμπέρασμα είναι ότι, μάλλον η UEFA δεν είναι καλά πληροφορημένη, ποιεί την νήσσαν, για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

http://www.soccerplus.gr/article/54032-xaikalis-stin-epo-leitoyrgei-ena-...

Εικόνα KCS

Κατά τη γνώμη μου,ολη η ιστορία κατά Μαρινάκη είναι μια πλεκτάνη και απόπειρα των ΑλαφουζοΜελισσανίδηδων (με θλιβερό παλιάτσο συμπαραστάτη τον Σαββίδη του Μπάοκ), να διαλύσουν όχι τον Μαρινάκη αλλά τον Ολυμπιακό μας!

Πρέπει ο καθένας από μας να ξεμπροστιάζει τους καταδικασμένους λαθρέμπορες Αλαφουζ και Τίγρη. Η διοίκηση πρέπει να προσέξει να μην κυριαρχήσει αναπάντητη η προπαγάνδα των εχθρών του Ολυμπιακού. Χρειάζεται αντεπίθεση δυναμική με ανάλογα μέσα.

Ο κάθε Ολυμπιακός οπαδός που μπορεί να μη γουστάρει το Μαρινάκη,για όποιους λόγους πολιτικούς,διοικητικούς κλπ, να προσέξει να μη δίνει πάτημα σε υποκείμενα σαν τους τωρινούς διοικητικούς ηγέτες ΠΑΟ και ΑΕΚ. Απέναντι σε τέτοιους καραγκιόζηδες εχθρούς πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Τέλος, θα γράψω κάτι για τους εχθρούς που μπορεί να διαβάζουν εδώ. Ενα να ξέρετε, είτε με Μαρινάκη Πρόεδρο, είτε χωρίς, είτε στο Τσαμπιονς Λιγκ, είτε εκτός Ευρώπης...ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι ο εφιάλτης σας. Διότι έχετε ηγέτες ανθρώπους απατεώνες,κλέφτες και άχρηστους που δε σέβονται πρώτα εσας και δεν κοιτάνε να φτιάξουν τις ομάδες σας αλλά να χτυπήσουν τη δική μας. Δε θα τους περάσει,διότι δεν πρέπει και διότι δεν θα τους αφήσουμε.

Εικόνα red7neck

Είναι αλήθεια ότι τέτοια φρενίτιδα και πρεμούρα και τόση ΛΑΣΠΗ για τον πρόεδρο δεν έχω ξαναδεί. Είναι πέραν της ανθρώπινης και πιο νοσηρής φαντασίας αυτά τα οποία έχουν γραφτεί τις τελευταίες δύο ημέρες. Ένας πρόεδρος που έχει αλλάξει την ιστορία του Ολυμπιακού εξυψώνοντας τον μέσα στις 27 καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες, με 5 σερί πρωταθλήματα και οδεύοντας σε άλλον ένα νταμπλ είναι λογικό να γίνεται έρμαιο του κάθε δημοσιογράφου του 20ευρου. Άλλοι επενδύουν με λεφτά και άλλοι επενδύουν στην πόλωση! Το μόνο που ΑΠΑΙΤΩ, όχι απλά ζητώ, είναι η παραδειγματική τιμωρία όσων πιάνουν στο στόμα τους το όνομα του Ολυμπιακού αλλά και του ίδιου του προέδρου. Δεν μου αρκούν οι δηλώσεις Καραπαπά! Το μήνυμα, κοινώς είναι ένα, βγαλμένο από καθαρά, αγνά, κρυστάλινα Ολυμπιακά αισθήματα:

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΟΥ!

Εικόνα XGEORGE

.....θα αναμένουμε τις κινήσεις της ηγεσίας της ομάδας μας.....δε ξέρω αν κ κατά πόσο ισχύει το ''κάνω στην άκρη'' του Προέδρου μας για λόγους νομικούς αλλά απλά ρωτώ γιατί (αν ισχύει), το κάνει? νομικοί ελιγμοί? ''πρέπει'' να γίνει για άλλους λόγους? Υφίσταται να υπάρχει κάποιους είδους ''ενοχή'' για κάτι? η από το ''γράψε γράψε'' των ΑΡΔ, με κάνουν να αναρωτιέμαι αδίκως?...

Εικόνα savvas gridlock

Tην καλύτερη απάντηση την έδωσε χθες ο πρόεδρος.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/marinakhs-exw-ftiaxtei-...

Εικόνα Chief Bromden

Σύγαυρε George την ίδια στάση είχε κρατήσει ο πρόεδρος και μόλις «έσκασε» το koriopoilis.
Και τότε υπήρχε καταιγισμός δημοσιευμάτων, ρεπορτάζ και τηλεοπτικών δικών. Οι απέναντι επίσης είχαν τις ίδιες προσδοκίες περί τιμωρίας του Θρύλου που έχουν και τώρα . Τα αποτελέσματα γνωστά...

Εκτός των άλλων δεν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα την υπόθεση αλλά και τον τρόπο χειρισμού της από τον πρόεδρο και το επιτελείο του...

Εικόνα MIKE.A

Να μην τους αφησωμε σε χλωρο κλαρι ακομα και στα λεφτα της επικρατειας! Η αεκουλα παει να ρουφηξει 20 εκ. ο ποα 7 εκ. εμεις τι κανωμε; Δεν εχωμε και εμεις ερασιτεχνικα τμηματα; Δεν χρειαζωμαστε κολυμβητηριο για το πολο; Κλειστο για το βολευ η για μπασκετ αφου αυτα ανηκουνε στον ερασιτεχνη; Δεν χρειαζετε ανακαινηση η να μεγαλωσει λιγο το Καραισκακη η μερικα ακομα εργα στου Ρεντη; Αν παρει η αεκουλα 20 εκ. να παρωμε και εμεις αλλα 20 να βαλει αλλα τοσα ο ερασιτεχνης μεσω Μαρινακη και να αγορασωμε το Καραισκακη! Η οι Αγγελοπουλοι το ΣΕΦ! Παραδειγματα αναφερω που ισως και να μην στεκουν ισως ομως και να εχουν βαση! Του παοκ οχι μονο του χτισανε την Πυλαια αλλα του πληρωνανε και τα εξοδα νερο ηλεκτρικο κτλ!
ΥΓ: Μου αρεσε σημερα η ανακοινωση του Σπανου! Τετοιες επιθετικες ανακοινωσεις χρειαζετε να κανωμε και εμεις! Ισως ομως το πανε λαου λαου και στο τελος τα βγαλουν ολα στην φορα με την αρχη να την κανει ο Κουγιας και μαλιστα στον εισαγγελεα! Για να δουμε!

Εικόνα KYTHNOS 7

Ερώτηση : Πώς γίνεται να τιμωρηθεί ένας απλός οπαδός μια κάποιας ομάδας (λέμε τώρα...) για κάποιες δηλώσεις του???? Η απάντηση στην τιμωρία του οπαδού γατούλη για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.
Μήπως τελικά δεν είναι απλά οπαδός???
Μήπως είναι και κάτι άλλο???
Αν ναι... Θα γίνει κάποιος έλεγχος στα οικονομικά πάρε δώσε και στη μετοχική σύνθεση της κουλας μπας και μάθουμε τι στο διαολο συμβαίνει εκεί μέσα???
Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο τη βλέπω να παίζει για πάντα με την Πέρα Βραχουλα Α. Ο.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

επισημα ειναι χορηγος

Εικόνα Red Dragon

Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι εξαιρετικη δουλεια.Συνεχιστε ετσι.

Εικόνα KYTHNOS 7

Πάντα πετυχημένο το άρθρο του Σάββα και λεπτομερεστατο!! Συμφωνώ σχεδόν με όλα τα σχόλια παρακάτω...

Αδέρφια όλοι σε εγρήγορση και επαγρύπνηση για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ...

Εικόνα Romain

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ... ΑΛΕΞΗ!

Εικόνα Loukas

Τα περισσοτερα αρθρα που διαβαζουμε το τελευταιο καιρο ειναι ανυπογραφα ή αυτα που εχουν γραψει οι αντι-ολυμπιακοι περιεχουν υπονοιες αλλα με ονοματα δεν μιλαει κανεις,αφου φοβουνται μην τους τρεξουν στα δικαστηρια. To κριτηριο της αθωοτητας το εχουν καταπατησει κ πλεον βλεπουμε δικες σε τηλεοπτικες κ ραδιοφωνικες εκπομπες κ σε διαφορα σαιτ.Επειδη διαβασα τα περισσοτερα σχολια κ το αρθρο του κ.Γκαγκανη και παρατηρησα οτι υπαρχει ενας εκνευρισμος που δεν παιρνει θεση η ΠΑΕ σε οσα κατακαιρους της καταλογιζονται,οι αγγλοι λενε calm before the storm.Για αυτο ας κανουμε υπομονη μεχρι να δουμε την αντιδραση της ΠΑΕ,παροτι οι περισσοτεροι βραζουμε στο ζουμι μας. Μεχρι να ολοκληρωθει η δικη ο Θρυλος (σαν συλλογος κ οχι μονο το ποδοσφαιρικο τμημα) πρεπει να απαντησει με περισσοτερες επιτυχιες.Best revenge is massive success ειχε πει ο Frank Sinatra. Οι κουπες κ οι επιτυχιες τους πονανε κ επειδη δε μπορουν να μας χτυπησουν στα ισια μας χτυπανε με προπαγανδα, με αερολογιες κ με υπονοουμενα.
ΥΓ1. "Φαρος η ΕΟΚ" ειπε ο Κοντονης. Σιγα σιγα οι μασκες πεφτουν κ ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ειναι υποχειρια. Τα λαθη μας ομως κ.Κοντονη ειναι για να μαθαινουμε.Εγω εμαθα παντως! Ελπιζω να μαθει κι ο Αλεξης γιατι αλλιως θα εχει την καταληξη του Αντωνακη κ του Γιωργακη.
ΥΓ2. "Ο λογος που ανεχομαστε ο ενας τον αλλον ειναι οτι ειμαστε ολοι απατεωνες" ειχε πει ενας Γαλλος φιλοσοφος. Αφιερωμενο στους 3+1 εξυγιαντες.

Εικόνα nmavronas

πολυ σύντομα θα μετρήσουμε τις ...αλήθειες μας, την δική τους και την δική μας και τότε θα δούμε...

Εικόνα mikele7

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔ,
ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Σε διάφορες χώρες και εποχές, κάποιοι αρχηγοί ομάδων, που υστερούσαν οικονομικά και μορφωτικά, έμαθαν στους οπαδούς τους να κατηγορούν για όλα τους τα προβλήματα άλλους ανθρώπους -και να μισούν αυτούς τους άλλους ανθρώπους .Τους προτείνω την συμφωνία του Α.Stevenson.Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για μας,θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι'αυτούς.....ΟΦΙΣσσσ α,το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο.Το να κατηγορείς κάποιον άλλον είναι πολιτική

Εικόνα Αλέξανδρος

Έχουν γαμηθεί οι πουσταράδες να ασχολούνται μαζί μας. Κάθε χρόνο μιλάνε για παντελόνιασμα του προέδρου και για ηρωική έξοδο. Για κακη τους μοίρα δεν συμβαίνει κανένα από τα σενάρια τους. Πάρτε το χαμπάρι αντί-Ολυμπιακοί (επειδή είμαι σίγουρος ότι μπαίνετε εδώ μέσα και διαβάζετε και εσείς όπως έχει αποδείξει και ο πρασινοφρουρός σας) ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Πλην του Κοσκωτά που ξέρετε ότι ήταν δικό σας παιδί και μπήκε για άλλους σκοπούς όπως και ο Ανάργυρος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ειναι ηλίθιος. Τα καλά που έκανε ο τίγρης με αποχωρήσεις υποβιβασμό και ο πολυμετοχικός με αποχωρίσεις και παντελονιάσματα δεν τα σηκώνει ο Πειραιάς. Α και γαμηθείτε μας πρίξατε τα παπάρια. Από την μια σας καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα οι ομάδες που (λέτε πως) υποστηρίζετε αλλά από την άλλη μια δυο τρεις βλέπετε ότι λέτε μαλακίες. Ε βουλώστε το πλέον το γαμίδι σας. Ρόμπες ξεκούμπωτες. Τσάτσοι του Πατέρα του Μελισανίδη και του ΑλαφούΠζου. Δεν φταίει κανείς όμως. Το κάθε Βαζζελέττα το κάθε sdna το κάθε sport24 φταίει που σας δίνει βάθρο να μιλάτε. Καινη διοίκηση μας όλο ανακοινώσεις μέσω Facebook κλπ. Αν οδηγούνται στα δικαστήρια όπως έχει πει ο κ. Καραπαπάς γιατί συνεχίζετε αυτό; Η διοίκηση πρέπει να επιτεθεί όπως είπε ο κ. Απόστολος στην δική του στήλη. Δεν βρήκα λόγια να γράψω σε εκείνο το κείμενο γιατί συμφωνούσα τόσο πολύ που νόμιζα ότι ήταν δικό μου. Πρόεδρε το παράδειγμα με τον πρασινοφρουρό φαίνεται πως το ξέχασαν. Για άρχισε να παίρνεις κεφάλια πλι γιατί τέτοιο ντελίριο δεν έχει ξαναματαγίνει...

Εικόνα npanop

Καλημέρα και από εμένα. Σάββα, συμφωνώ μέχρι κεραίας στα γραφόμενά σου. Προσέξτε όμως! Ο συλλογισμός σου βασίζεται στο ότι ο Μαρινάκης δεν θα παραπεμφθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ σε δίκη. Τα στοιχεία (αυτά που ξέρουμε τουλάχιστον) είναι έτσι όπως τα γράφεις. Αν όμως έχει αποφασιστεί από κάποια κέντρα (η όλη υπόθεση μυρίζει μεθόδευση από χιλιόμετρα μακριά. Ο Κούγιας,έστω και για μια φορά, είπε την αλήθεια)ο Μαρινάκης να κάτσει στο σκαμνί οριστικά, τότε φοβάμαι ότι έχουμε πρόβλημα και σαν ομάδα. Ξέρεις, έχω την εντύπωση ότι νοοτροπία πολλών δικαστών είναι "Ας πάει σε κανονική δικάσιμο και αν είναι αθώος θα βρεθεί εκεί. Μην πέσει επάνω μου η ρετσινιά του κουκουλώματος". Το θέμα συνδέεται δε άμεσα με την αθλητική δικαιοσύνη και απ' ότι έχω καταλάβει η πρεμούρα του Κοντονή στο νομοσχέδιό του είναι να αλλάξει τους αθλητικούς δικαστές με κάποιους προτεινόμενους από τον ίδιο. Αν δεν υπάρξει απαλλακτικό βούλευμα για τον Μαρινάκη αλλά αντίθετα γίνει κατηγορούμενος και επίσημα, τότε μπορεί να επιληφθεί του θέματος η δική μας ΑΘΛΗΤΙΚΗ δικαιοσύνη και με συνοπτικές διαδικασίες να μας τσεκουρώσει. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ο Μαρινάκης να βγεί στο τέλος αθώος, αλλά στο ενδιάμεσο εμείς να έχουμε υποστεί τα μύρια όσα (ούτε να τα πω δεν θέλω). Σύγγραυροι, η υπόθεση είναι σοβαρή. Και μόνο ότι ο Πρόεδρός μας ΑΝΑΓΚΆΖΕΤΑΙ να παραιτηθεί δεν είναι αμελητέο. ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (Ποιοί είναι οι συκοφάντες; Τι θα τους κάνουμε; ONOMATA ΘΕΛΟΥΜΕ). Πολλοί λένε γιατί ο Μαρινάκης δεν κάνει την περίφημη συνέντευξη τύπου. Η γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, που βαλλόμαστε πανταχόθεν. Θα φανεί αμυντική κίνηση. Αντίθετα η συνέντευξη αυτή θα πρέπει να γίνει στον χρόνο που θα διαλέξουμε εμείς και όχι αυτοί. Αυτά τα ολίγα από μένα. Θα χαιρόμουν να ακούσω τις απόψεις σας.

Εικόνα savvas gridlock

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες, φίλε. Για να επιληφθεί η αθλητική Δικαιοσύνη, ΔΕΝ αρκεί παραπομπή σε δίκη. Ο Μαρινάκης δικάστηκε και για το υποτιθέμενο ''ντου'' στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα το 2013, δίχως να επιβληθούν κυρώσεις στην ΠΑΕ. Η βαρύτητα των αδικημάτων και η εμπλοκή των ομάδων σε αυτές καθορίζει τις ποινές. Είναι άλλο να περιμένεις να δικαστείς ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, άλλο με περιοριστικούς όρους κι άλλο ελεύθερος κι ωραίος, για παράδειγμα. Τα αδικήματα σε αυτήν την περίπτωση αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Μαρινάκη. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν αποκόμισε όφελος η ΠΑΕ Ολυμπιακός επειδή υπήρξε μια συνομιλία Μαρινάκη-Σαρρή για το Γάζωρος-Καλλονή ή το Κόρινθος-Παναχαϊκή (τυχαία παραδείγματα). Όφελος μπορεί να αποκομίσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αν για παράδειγμα αποδειχθεί εμπλοκή μέλους της στην ανατίναξη του φούρνου του Κωνσταντινέα. Να αποδειχθεί λέω, έτσι;

Εικόνα Red Dragon

Να κανω μια ερωτηση.Συμφωνω απολυτα οτι δεν αρκει παραπομπη σε δικη για να επιληφθει η αθλητικη δικαιοσυνη αλλα μηπως αυτο αλλαζει απο κατηγορια σε κατηγορια?Γνωριζω οτι ειναι περισσοτερο ρητορικο το ερωτημα.Και 2 ακομα ερωτησεις.Πηγαν να τσουβαλιασουν τον Ολυμπιακο καποια αρδακια με την υποθεση της Φενερ και της Μεταλιστ οπου υπηρξαν βιντεο και τους επιασαν στα πρασα.Η τιμωρια τους τοτε ηταν ο αποκλεισμος απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις?Επειδη δεν θυμαμαι να υπηρξε υποβιβασμος.Στην υποθεση της Γιουβεντους ειχε γινει δικη εξπρες μεσα σε ενα καλοκαιρι και εγινε οτι εγινε?Τωρα βεβαια η Γιουβεντους τους χορευει στο ταψι.

Εικόνα npanop

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα παρακολουθούμε ΟΛΟΙ τα τεκταινόμενα και δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Για μπαλίτσα πότε θα μιλήσουμε; Άντε γιατί........

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό!!!

Στο τέλος θα μείνουν με την όρεξη.

Τα στοιχεία ειναι οι καταθέσεις Βελλή, Αλαφουζου, κλπ.

οι καταγγελίες Φύσα-ρούφα, και

Τα βίντεο απο τους αγώνες.

Το μονο που μπορούν να καταφέρουν είναι η ΛΑΣΠΗ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΤΣΙ ΣΑΒΒΑΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα el trick

Χρειάζεται όμως να γίνει κάτι από την πλευρά του ΘΡΥΛΟΥ.
Αυτό το κάτι μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη.
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ
Υ.Γ. Αυτό ακριβώς το Ξεμπρόστιασμα όλων των αρδ, αντιολυμπιακών κ.λ.π. επιθυμώ να δω από τον επίσημο Ολυμπιακό με ΕΜΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Εικόνα REDNYC

ΕΥΓΕ - ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ: ΜΕ ΦΗΜΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΙΝΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.... Ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ.... Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΟ...

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΝΟΥ: ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ... ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΟΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!