ΤΑ ''ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ''



Αναπαραγωγή ενός σημερινού άρθρου του Κώστα Νικολακόπουλου στο gazzetta.gr, το οποίο θα δουν λίγοι γαύροι, αφού δεν πολυμπαίνουν σε αυτό το site.
 
Ο Ολυμπιακός είχε τη συγκυρία στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές να παίξει τις έξι με ομάδες που κινδύνευαν με υποβιβασμό!
Κι αν μη τι άλλο κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Μολονότι έδωσε όλα αυτά τα παιχνίδια έχοντας ουσιαστικά πάρει το πρωτάθλημα και τέλος πάντων οι ομάδες σε τέτοιες περιπτώσεις χαλαρώνουν.
Όμως, ο Ολυμπιακός έστω χωρίς να πάει στο φουλ κέρδισε και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και τις Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Καλλονή (όλα τα ματς με τρία, τέσσερα και πέντε γκολ) στο Καραϊσκάκη, ενώ έφερε ισοπαλίες στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο, έχοντας και δοκάρι στο 89’ για να κάνει το 3-2, αλλά και στα Χανιά με τον Πλατανιά, σε παιχνίδι που παρά τη μέτρια εικόνα του είχε τριπλάσιες ευκαιρίες για το τρίποντο σε σχέση με τον αντίπαλό του.
Κι είναι η μοναδική ομάδα ο Ολυμπιακός, που έφερε στο φινάλε του πρωταθλήματος τέτοια αποτελέσματα!
Γιατί όπως μπορούμε να δούμε, στις τελευταίες αγωνιστικές, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός, παρότι θεωρητικά τουλάχιστον είχαν μεγαλύτερη ανάγκη των βαθμών, ώστε να πλασαριστούν καλύτερα ενόψει των πλέϊ οφς, είχαν πολύ χειρότερα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες που κινδύνευαν.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όχι με έξι, όπως ο Ολυμπιακός, αλλά με τέσσερις τέτοιες ομάδες. Και κέρδισε μόνο τον Εργοτέλη! Έχασε και στην Κομοτηνή και στη Βέροια κι έφερε ισοπαλία στην Κέρκυρα,  που με εκείνο το 1-1 εξασφάλισε μαθηματικά τη σωτηρία της.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όχι με πέντε τέτοιες ομάδες. Κέρδισε κι αυτός τον Εργοτέλη, που μόνο με θαύμα θα σώζονταν, την Κέρκυρα και το Λεβαδειακό. Έχασε κι αυτός στην Κομοτηνή κι έφερε την ισοπαλία στον Πανιώνιο, που με αυτό το 0-0 σώθηκε μαθηματικά.
Όπως εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας, ο Πανθρακικός σώθηκε 1000% με τις δύο νίκες επί των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Η δε Βέροια σώθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό από τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού.
Ειλικρινά ούτε υπονοώ απολύτως τίποτα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ούτε και τους κρίνω. Εγώ στέκομαι στο τι έκανε ο Ολυμπιακός και στο ότι πάντα έτσι πρέπει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Είναι Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 69’ ως το…100’! Κι όλοι λένε μπράβο στον ΠΑΟΚ, που το έπαιξε το ματς. Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο ίδιο διάστημα κι έφερνε ισοπαλία, θα έλεγαν ότι το έδωσε το Χ...
Παρεμπιπτόντως, ο Πλατανιάς μόνο σε μία περίπτωση από τις 16 πιθανές, θα έπεφτε! Σε ισοβαθμία με Πανθρακικό και Λεβαδειακό. Δηλαδή να κέρδιζε ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ και να μην έχανε η Βέροια στο Αγρίνιο. Και να έχανε χθες από τον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς, θα σώζονταν, με την ήττα της Βέροιας στον Αγρίνιο. Μία Βέροια που στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές έχασε τα εφτά ματς (ακόμη κι από Εργοτέλη και Πανθρακικό εντός έδρας!!!) και κέρδισε τα δύο πιο δύσκολα, με Παναθηναϊκό και Αστέρα!!!!Όχι επειδή λένε διάφορα για…περίεργα αποτελέσματα προηγούμενων ετών του Λεβαδειακού. Τι να πούμε και για τα φετινά της Βέροιας…
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, ο στόχος "κάποιου" ήταν να ρίξει τον Λεβαδειακό, τον Κομπότη. Και τα κατάφερε. Ας ψάξουν λίγο αυτοί που πρέπει...
Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός τα...κανονίζει όλα.
 
Συμφωνούμε απολύτως. Πέρυσι ''ο Λεβαδειακός έγινε Μπαρτσελόνα στις τελευταίες αγωνιστικές'', αλλά φέτος για τον Πανθρακικό που κέρδιζε τους πάντες και τα πάντα, ούτε κουβέντα. Επειδή εμπλέκονται ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ε; Η προπαγάνδα των αντιολυμπιακών δεν έχει όρια πλέον...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

O καυμος τους ειναι να εξωστρακισουν την καλυτερη ομαδα απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο γιατι δεν αντεχουν να την βλεπουν να σηκωνει πρωταθληματα
Ε λοιπον οχι!! Επειδη ο καθε Αρβανιτιδης θελει να κανει τον προεδρο με τα λεφτα του στοιχηματος θα πρεπει να τιμωρηθουν και οι αλλοι?
30 βαθμους διαφορα ειχε το πρωταθλημα που αναφερονται στο ματς Ολυμπιακου Βεροιας, τα λεφτα ρεουν αφθονα για τον Ολυμπιακο, εχει πλεονανσμα και οχι ελλειμα στον προυπολογισμο του, και θα τα ρισκαρε ολα αυτα για να κανει συμπαρασταση στον Αρβανιτιδη?
Επειδη λοιπον θα πρεπει να βρουν και να αποδειξουν χρηματικη ροη, που δεν θα το κανουν γιατι δεν υπαρχει τετοια προς τον Ολυμπιακο, και επειδη το πρωταθλημα δεν τελειωσε με 1 βαθμο διαφορα, ας ψαξουν να βρουν το κινητρο να αποδειξουν οτι ο Ολυμπιακος το εστησε μαζυ με την Βεροια, και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μπορεσουν ολα τα νομικα επιτελεια ολων των καταφρονεμενων, οχι γιατι η ροη ειναι καλα κρυμενη αλλα γιατι ειναι ανυπαρκτη.
Θες πρωταθλημα Παναθηναικε? Βαλε λεφτα και αγορασε παικτες, αυτος ειναι ο τροπος, φερε Τουρε, Ριβαλντο, Τζολε, Ζιοβανι και μετα ελα να μας δειξεις αν μπορεις
Εκει που περιμενω περισσοτερα απο τον Προεδρο ειναι να τους τσακισει για τις δικαστικες υποκλοπες, οτιδηποτε γινεται στις δικες που αυτοι στηνουν τα περνουν πρωτοι για την δικη απο τα χερια της Ι.Μ.
ο Αλαφουζος ειναι μεσα σε ολα τα δικαστηρια με τους ανθρωπους του και εμεις καθωμαστε και τους κοιταμε, εκει χρειαζεται ξηλωμα το κυκλωμα των επιορκων

Εικόνα XGEORGE

Τι έγινε πάλι πρωί πρωί.....? όλοι κρατήσανε.......χώρο στις φυλλάδες τους γιατί είχαν ''έτοιμες'' τις αποκαλύψεις του Σαγόνια?? Που τα βρίσκει αυτός τα πορίσματα αυτά?? του τα κοπιάρει ο Αλαφούζος?? Η ΠΑΕ θα κυνηγήσει κανέναν βρε παιδιά η θα αιωρούνται διαρκώς αυτές οι μεθοδεύσεις τους?

Εικόνα Spiros Legend

.Πράγματι,εδώ το διάβασα το άρθρο,δεν το είχα πάρει χαμπάρι για το λόγο που λέει ο Σάββας...Ο Πανιώνιος μου είναι συμπαθής αγωνιστικά και λόγων πολλών μεταγγραφων παικτών του στον Θρύλο.Αλλά τσαντίστηκα για το 2-2 και ειδικά που δεν μπήκε το δοκάρι του Μπενίτες,διότι αυτά τα πουστράκια-γατάκια έβριζαν και σήκωσαν πανιά για Μαρινάκη και χθές πάλι έβριζαν ασταμάτητα την μάνα του Μαρινάκη...Έπρεπε να κερδίζαμε,να σαπίζανε,όχι στη Β,αλλά στην Γ που θα έπεφταν,γιατί η αχαριστία τους προς Μαρινάκη είναι για εκτέλεση.Δεν έχει γίνει κάτι παράνομο ή ανήθικο,για αγωνιστική συνεργασία μιλάω,προς όφελος και των 2,απλά χωρίς π.χ.δανεισμό Μήτρογλου ή φράγκα από μεταγγραφές παικτών στον Θρύλο ή φέτος τα γκολ Κολοβού,θα έκαναν παρέα στην Τριγλία Ραφήνας τα πανθηροπουστράκια που βρίζουν και σηκώνουν πανιά...Η Αχαριστία τους κάποια στιγμή θα ξεπληρωθεί,να είναι σίγουροι.Υ.Γ.Συμφωνώ με RED HELL,για Μήτρογλου χθες και γενικά φέτος,παρότι πάντα του έδινα δικαιολογίες και τον υπερασπιζόμουν.Ε,φτάνει πια,να βάζει γκολ ο Χάρα και αυτός να στυλώνει τα πόδια,τα χέρια στη μέση και να στραβοκοιτάει κιόλας πάει πολύ.Αρκετά τον νταντέψαμε,ας πάει όπου θέλει να κάνει αυτά που έκανε φέτος,που έπαιζε μόνο για πάρτη του,με μούτρα και με γκρίνια...Και μη βγει κανείς να κράξει Πρόεδρο,εάν πουλήσει Μαζουακού,άλλο καλάμι από κει,είναι εξοργιστικά αδιάφορος από όταν τελείωσε το Τσου-Λου...Σκούπα,φαράσι και ξεσκαρτάρισμα,άντε με τον κάθε μούλο Αφελλάυ,ρε ανύπαρκτοι όλοι,Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,όχι εσείς,άντε με το κάθε νούμερο που το χρυσοπληρώνει κιόλας ο Πρόεδρας...

Εικόνα RED HELL

Συμφωνω αλλα να πω κατι ασχετο.Η συμπεριφορα του Μητρογλου ηταν επιεικως απαραδεκτη.Δεν με πειραξε τοσο το οτι σε καθε φαση κλαιγεται αν δεν παρει μπαλα ενω ισα που κουνιεται μεσα στο γηπεδο αλλα το οτι στη φαση του γκολ ουτε καν πανηγυρισε.Ας παρει οσο γινεται γρηγοροτερα την αγουσα.Εχει προσφερει πολλα αλλα ο Ολυμπιακος ειναι υπερανω ολων ποσω μαλλον οταν προκειται για "ντιβες".

Εικόνα markonis

Φίλε μου RED HELL και υπόλοιποι ομοϊδεάτες του R.A.T.M θα μου επιτρέψετε για ακόμα μια φορά να αποστασιοποιηθώ από τη γενικευμένη σπέκουλα που ξεκίνησε σε βάρος του Κώστα Μήτρογλου.

Κατά πρώτον είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι φαν του Κωστάκη,απεναντίας θεωρώ πως κάτι παραπάνω από εμάς ήξερε ο «μέρμηγκας» όταν έθετε σαν προϋπόθεση τον δανεισμό του πριν υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Η νοοτροπία του Μήτρογλου είναι δεδομένη,την γνωρίζουμε όλοι και δεν νομίζω πως έπεσε κάποιος από τα σύννεφα βλέποντας τον χθεσινό αγώνα.Πρέπει όμως να ληφθεί υπ'όψη το γεγονός ότι τόσο ο φιλότιμος Μπενίτες,όσο και ο ανεπαρκής Χάρα βλέπουν το τέρμα σαν το μάτι της βελόνας.Για τον Διαμαντάκο δεν συζητώ καθόλου.

Μόνο αθώο δεν είναι το γεγονός ότι λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω στον Κώστα Μήτρογλου,συνεπικουρούμενοι όπως πάντα από τους θιγμένους Ολυμπιακάρες που σκίζουν τα καλσόν τους στις γνωστές ιντερνετικές ποντικότρυπες.

Έχοντας μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου που είναι παιχνίδι μια κι έξω και με δεδομένη τη δυσκολία στο σκοράρισμα από την πλευρά της ομάδας μας,μια τέτοια σπέκουλα μόνο καταχθόνια σχέδια μπορεί να εξυπηρετήσει.Ο Μήτρογλου δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει νοοτροπία,δεν με ενδιαφέρει πού θα παίζει του χρόνου,εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Ολυμπιακού και μπροστά μας υπάρχει ένας πολύ μεγάλος στόχος.Η κατάκτηση του νταμπλ κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες.

Ελπίζω να γίνει αυτό αντιληπτό και να μην χρησιμοποιηθεί όλη αυτή η προπαγάνδα σαν ανάχωμα και δικαιολογία από κανένα και κυρίως από τον κύριο Περέϊρα (και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε).

Εικόνα vagio

Ευκαιρια για ξεσκαρταρισμα φιλε, δες το κι ετσι. Αντε, γιατι σαν πολλοι μαζευτηκαμε.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο.

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα τι ψάχνεις να βρεις??? Η προπαγάνδα τους εδώ και χρόνια είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έχουν κάνει...

Εικόνα Falcon7

Τό ζήτημα είναι ότι η προπαγάνδα τους αποδίδει. Μας αρέσει δεν μας αρέσει έχουν επηρεαστεί κι ορισμένοι δικοί μας οπαδοί. Μιλάω για αληθινούς συνοπαδούς μας κι όχι τίποτα μουσαντένιους. Ο Βαγγέλαρος πρέπει να επενδύσει στην σωστή πληροφόρηση των οπαδών μας αγοράζοντας ή δημιουργώντας ραδιοτηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Η προπαγάνδα μόνο με την αλήθεια αντιμετωπίζεται. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...

Εικόνα mikele7

ετσι μπραβο! σωστες και λογικες κουβεντες,σχεδον ολα τα παιδια στο Ρ.Α.Τ.Μ.
εχω εμπιστοσυνη στο ΒΑΓΓΕΛΑ και το επιτελειο του.τη νεα σεζον πιστευω οτι
θα γινουν λιγοτερα λαθη."η προπαγανδα μονο με την αληθεια αντιμετοπιζεται"
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ,
!!!!!!!!!!!! ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!!!!!!!!!!!!!