ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΓΕΩΡΓΕΑ-ΚΟΡΕΑ-ΑΝΔΡΕΑΔΗ



Αντιγράφουμε από το gazzetta.gr.
 
Οι έρευνες για το 3-0 του Ολυμπιακού με τη Βέροια συνεχίζονται και το gazzetta.gr φέρνει στο φως τις καταθέσεις δύο ποδοσφαιριστών που άνηκαν στο ρόστερ της ομάδας της Ημαθίας την περίοδο εκείνη, του Παντελή Καφέ και του Νίκου Καλτσά.  
Ο Καφές αναφέρει ότι είχε πάει για μασάζ στο τέλος του ημιχρόνου και έτσι δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτα από όσα αναφέρουν στις καταθέσεις τους οι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας, ενώ ο Καλτσάς τονίζει ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου έμεινε στο αγωνιστικό χώρο και δεν άκoυοσε από κανέναν ότι ο Λαναρής μίλησε στα αποδυτήρια. Παράλληλα, χαρακτηρίζει «περίεργο και ύποπτο» το ότι Γεωργέας και Καλαϊτζίδης έμειναν για 4-5 μήνες στην ομάδα χωρίς να έχουν πει τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό!




 
O Kαφές δηλώνει ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια του 2013 έκανε μασάζ και δεν άκουσε τίποτε σχετικό με αυτά που καταγγέλλουν οι Καλαϊτζίδης-Γεωργέας. Ο Καλτσάς όμως λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
 
''Ο συμπαίκτης μου Ν.Γεωργέας, αντικαταστάθηκε στο πρώτο 15λεπτο του β' ημιχρόνου λόγω τραυματισμού και κάθισε δίπλα μου στον πάγκο, χωρίς να μου αναφέρει τίποτα σχετικό. Έλεγε μόνο ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα''.
 
ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΕΑ; ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, Ε; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ''ΣΤΗΣΙΜΟ'';
 
''Εάν αυτά τα οποία θυμήθηκαν σήμερα οι δύο μάρτυρες, Καλαϊτζίδης και Γεωργέας, ήταν αλήθεια, είναι σίγουρα περίεργο και ύποπτο πώς παρέμειναν στην ομάδα έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή για άλλους 4-5 μήνες!!!''.
 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ 2015 Ο ΚΑΛΤΣΑΣ, ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
 
Πάπαλα κι αυτό το παραμυθάκι. Να δούμε τι θα σας μείνει στο τέλος, πέρα από τις ατελείωτες αγωγές για τη λάσπη που πετάτε, αντιολυμπιακά τσουτσέκια...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συγχαρητήρια στον Καλτσά. Προσωπικά, τον είχα κράξει για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Ολυμπιακού στη Βέροια, αλλά τώρα οφείλω να του πω μπράβο. Ρε τους βαζέλες τι πάθανε... Από εκεί που δεν το περιμένανε. ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα MIKE.A

Εγω παρατηρησα ενα πραγμα αν δεν κανω λαθος ποτε εγινε η καταγγελια του Φυσσα-ρουφα! Οτι και αυτουνου και του γιουσουφακι του Τζολε (Γεωργεας) εγιναν μολις απαλαξε ο εισαγγελεας τον Μαρινακη απο το κοριοπολις 2011! Τους ηρθε πολυ ασχημα και ηταν κατι που δεν το περιμενανε!
Αυτος νομιζω που κινει ΟΛΑ τα νηματα ειναι ο νιαου! Ο Αλασκουζος εχει βεβαια τα ΜΜΕ αλλα δεν ειναι τοσο "ικανος" οσο ο αλλος! Μια παλια καραβανα που στο παρασκηνιο δεν μπορουσε να τον κανει καλα ακομα και αυτος ο παντοδυναμος τοτε Βαρδινογιαννης! Ολοι ξερωμε τι εκανε στην αεκουλα η αυτο με τον τερματοφυλακα Καρκαμανη και τοσα αλλα οπως με φωτα κτλ, οπως βεβαια και οταν ηταν εφορος στον Ιωνικο με χειραγωγηση αγωνων, με πεσιματα και χειροδικιες σε διαιτητες, και με χαλασμενα βυτιοφορα στον αγωνιστικο χωρο του γηπεδου της Νικαιας για να αρχισει ο αγωνας του Ιωνικου τελευταια αγωνιστικη επειτα απο τους αλλους που αρχιζανε την ιδια ωρα!
Εκει που πρεπει να τον χτυπησει ο Μαρινακης ειναι στο θεμα του γηπεδου! Εκει να πει τον δεσποτη Παναγιωτη!
Να "εκβιασει" καταστασεις οτι και ο συλλογος ΟΣΦΠ δικαιουτε και αυτος λεφτα οπως και η αεκουλα τα 20 μυρια! Ειτε για ανακαινησεις στου Ρεντη η Καραισκακη η κτιστει κολυμβητηριο η ακομα (δεν ειναι υπερβολη και το εχω ξαναγραψει) χαρισμα το μισο Καραισκακη οταν μαλιστα και ο ποα θα παρει 7 εκ για ενα ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ γηπεδο οπως ΧΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ειναι ο χωρος της Φιλαδελφιας! Και ενοειτε το αλλο μισο να το αγορασει ο ΟΣΦΠ! Η με τους Αγγελοπουλους να προσπαθησει να παρει το ΣΕΦ αφου ειναι για πουλημα με ενα συμβολικο ποσο! Ενοειτε οτι δεν ειναι ευκολο για οτιδηποτε απο αυτα, αλλα οταν δει η κυβερνηση οτι και ο Ολυμπιακος αρχιζει να αγριευει και για να μη χειροτερεψουν τα πραγματα τοτε ισως να κωλωσουν στα λεφτα που δα δωσουν στο αεκακι ακομα και για την λαγοφωρο! Οταν μαλιστα η μια ομαδουλα εχει βαλει φεσι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο κρατος και οταν μαλιστα οι αλλοι βρωμιαρηδες εχουν γηπεδο που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!
Το ξαναλεω: ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΣΦΠ ειτε με Μαρινακη ειτε με Αγγελοπουλους μαζι ειτε με τον ερασιτεχνη!

Εικόνα Red Dragon

Και μετα απο ολα αυτα ειχαμε και την καταθεση του λαθρεμπορα που υποκινησε την ολη ιστορια και ποιος εδειξε τους συγκεκριμενους μαρτυρες οπου φυσικα ο Καφες τελικα τον διεψευσε.

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/h-katathesh-toy-meliss...

Δεν ξερω με τι να γελασω.Με αυτο που αναφερει οτι δεν εχει σχεση με τα διοικητικα της κουλας ή με το περιεχομενο της καταθεσης του με ολα αυτα τα αδιασειστα στοιχεια που δεν εχει αλλαξει ουτε τελεια σε σχεση με αυτα που ανεφερε πανω κατω ο υπαλληλος του και ψευδομαρτυρας Γεωργεας.

Με βαση αυτη την καταθεση και τις καταθεσεις του Γεωργεα και του Καλαιτζιδη στοιχειοθετησε κατηγορια ο ανακριτουλης.

Καντε υπομονη λεμε...

Εικόνα Kaine

Λαθρεμπορίδη πατώνεις; Θα το καταπιείς το πύρο και θα σου κάτσει στο λαιμό.

Εικόνα Kaine

*πούρο

Εικόνα Count Cagliostro

Παιδιά είναι ηλίου φαεινότερο πως βαζελομπουγατσοχανούμια δρουν από κοινού. Ο Αλαφούζος βάζει τον Φύσσα, ο Μελισσανίδης τον Γεωργέα και ο Σαββίδης πληρώνει τα χρέη και κάνει την Βέροια παράρτημα μέσω Βρύζα.

Η επικοινωνιακή ζημιά είναι ανυπολόγιστη, αλλά ίσως δούμε επιτέλους και κάποιους λεγόμενους "αντικειμενικούς" ολυμπιακούς που ξεροσταλιάζουν στα ραδιόφωνα και τα sites να συσπειρώνονται γύρω από τον Ολυμπιακό, αφού είναι εμφανές πια πως οι εξυγιαντές του κώλου είναι γυφταραίοι και μπαταχτσήδες ολκής.

Υ.Γ. Σάββα, δίνεις ρέστα και βουλώνεις στόματα καθημερινά. Δεν βγαίνεις και σε καμιά εκπομπή να τα πεις μιας και οι περισσοτεροι εξ όσων εκφέρουν γνώμη είναι στην καλύτερη ημιμαθείς αλλά συνήθως ζώα που παπαγαλίζουν; Σε ακολουθεί εξ αποστάσεως ο μέχρι πρότινος αντιπαθής Καρπετόπουλος που τώρα μόλις βλέπει όμως πως το "προϊόν" ποδόσφαιρο ξευτιλίζεται από τα βαζελομπουγατσοχανούμια αφού τελικά όλη η περίφημη εξυγίανση συνοψίζεται στον υποβιβασμό μας ή έστω να μην πάρουμε τα λεφτά του Ch.L. με το έτσι θέλω.

Υ.Γ. ΙΙ Αυτή η κλίκα Κορέα-Ανδρέαδη-Θωμαϊδη πρέπει να τελειώνει σύντομα. Και τον κιοφτέ τον Κοντονή τον θέλω κερασάκι στην τούρτα!

Εικόνα Red Dragon

Πραγματικα γελαει ο κοσμος με τα σκουπιδια.Καθε μερα προσπαθουν ολα αυτα τα τσουτσεκια που παιρνουν το ενα δανειο μετα το αλλο,που ειναι καταχρεωμενοι,που ξυλοφορτωνουν μελη της Κεδ κλπ να βρουν κατι για να καλυψουν την ανυπαρξια τους.
Δεν λενε να βαλουν σεντ και τα εχουν δωσει ολα στον Γκεμπελισμο.Δεν τους ενδιαφερει αν εμπλεκουν ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση,αν θιγουν οικογενειες κλπ.Αυτο που τους ενδιαφερει μεσω ενος σκουπιδιου που εχει καταδικαστει για συκοφαντικη δυσφημιση ειναι πως θα συνδεσουν τον Ολυμπιακο και τον προεδρο της ομαδας με την βρωμια τους.

Πρωτον αποκλειεται ο μπουρδελοσταθμος αυτος να μην ειχε τις καταθεσεις του Γεωργεα τοσο καιρο(αληθεια πως διαρρεει ολο αυτο το υλικο) και με την ευκαιρια που ο Ποα βγηκε δευτερος λιγο πριν την επικυρωση της βαθμολογιας παρουσιασε την καταθεση του.
Δευτερον γιατι δεν παρουσιαζαν ή εστω δεν ανεφεραν τις ενορκες καταθεσεις οχι 1,2 ή 3 αλλα 7 αθλητων,ενος γυμναστη και ενος φροντιστη της Βεροιας?
Τριτον και σημαντικοτερο.Για ποιο λογο ο ανακριτης στοιχειοθετησε κατηγορια εις βαρος του Ολυμπιακου?
Οπως ποσταρε και ενα παλικαρι το λινκ ο mr Φρισκις περασε με το γραφειο του(με αγνωστη ιδιοτητα) και κατηγγειλε το συμβαν.Μετα περασε και ο Γεωργεας ο υπαλληλος του παρενθετου προσωπου της Κουλας και ο Καλαιτζιδης που ειχε προσωπικα με τον Αρβανιτιδη καθως στην μεση ηταν και ο αδερφος του Καλαιτζιδη που ηθελε να εμπλακει με τον Αρη(Αλεξ Καλας).
Βαση λοιπον της καταθεσης αυτης οπου ο Γεωργεας ειδε καποιους παιχτες και αναμεσα σε αυτους ενας ειπα ¨καταλαβα¨ κατηγορηθηκε η ομαδα και ο προεδρος της εκτος αν υπαρχει και καποιο αλλο προσωπο που κατεθεσε και δεν το ξερουμε που φυσικα εγω πιστευω οτι αν ειχε γινει κατι τετοιο και να αφορουσε την ομαδα μας θα το ειχαμε ηδη δει λιγο πριν την επικυρωση της βαθμολογιας.Οπως λενε και τα παιδια ομως πρεπει να υπαρξουν τουλαχιστον 2 παιχτες του Ολυμπιακου που να εμπλεκονται και φυσικα θα πρεπει και αν γινει κατι τετοιο να βρεθει το χρημα,ποιος κανονισε ολα αυτα κλπ.

Πραγματικα εχουν εξοργισει απιστευτα τον κοσμο.Μια με την ενορκη καταθεση του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Φυσσα οπου τα αρδακια θελανε να μας πεισουν οτι δεν εχουν δικιο οσοι εμπλεκομενοι κατεθεσαν οπως ο Κατσουρανης,ο Πιτου Γκαρσια και φυσικα ειχαμε και την εγγραφη καταθεση του Σα Πιντο αλλα ειχε δικιο ο ψευδομαρτυρας Φυσσας,μια με την καταγγελια του ¨φιλαθλου¨ mr Φρισκις,μια με τον Γεωργεα κλπ

Ας κοιταξουν να αφησουν ησυχο τον μεγαλυτερο συλλογο της χωρας και μην παιζει κανεις με τον κοσμο του γιατι απο την στιγμη που πιανουν στο στομα τους τον Θρυλο εχουν να κανουν με ολους μας.

Εικόνα Elurnus

Για διαβάστε και αυτό http://www.redplanet.gr/podosfairo/to-xoro-anoikse-o-melissanidhs.346514...

Καλά οι τύποι είναι απίστευτοι!!!Τι δουλειά ήθελε ο Μελισσανίδης στον ανακριτή;Σαν φίλαθλος;Πάλι θα φάνε τα μούτρα τους.Περιμένουμε πως και πως την τοποθέτηση του Μαρινάκη,που υπάρχει μια υποψία ότι θα γίνει μετά τον τελικό κυπέλλου.Ο Γεωργέας τώρα το θυμήθηκε;Μετά από 2 χρόνια;

Εικόνα mikele7

μονο μια φραση που εχει μεγαλη αξια!
......"ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ".......

Εικόνα Falcon7

Αυτή την στιγμή, ο ποιό ξεφτιλισμένος ΑΡΔ είναι ο Μιχάλης Τσόχος. Μιλάμε για πουλητάρι του κερατά, που μας τό'παιζε Ολυμπιακός. Διαβάστε τί ανέβασε πρίν λίγο στο βαζελέτα και θα καταλάβετε. Αντιθέτως πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στον Νικολακόπουλο και στον Καρπετόπουλο. Ειδικά ο τελευταίος γράφει πολύ εύστοχα άρθρα, που στο φινάλε λένε την αλήθεια, στο sport24. Σύγγαυροι προσπαθώ να απαντάω όπως κι άλλοι οπαδοί μας, στις απύθμενες μαλακίες που γράφουν για το Θρύλο μας στο βαζελοκολέτα, μα δυστυχώς λογοκρίνουν απροκάλυπτα τα (ευπρεπή)μηνύματά μας. Κάπου, κάποτε θα ξεσπάσει η οργή μας και δεν θά βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν...

Εικόνα vagio

Ο τσωχος ειναι φιλαρακι του ντεμη. Δεν εχει καμια σχεση με τον ολυμπιακο. Ολοι αυτοι που εκτελουν υπηρεσια, το παιζουν φιλοολυμπιακοι το Μαη με τα πρωτοσελιδα τους. Κοινως, πουτανας γιοι.
Ο Καρπετ αξιζει το σεβασμο μας, γιατι ειναι ο μονος που αντισταθηκε στον οχετο των πουλημενων, παρολο που στο παρελθον εχει υπαρξει ερειστικος. Και αντισταθηκε με επιχειρηματα, οχι τιποτα βαθυστοχαστα, με βαση την κοινη λογικη. Ο νικολακοπουλος πες ειναι δηλωμενος ολυμπιακος.
Η τιμωρια του τσωχου και των υπολοιπων, ειναι μονο ο ψοφος.

Εικόνα Brainstorm

Νομιζω πια οτι το σχεδιο τους ειναι φανερο.

Δεν τους ενδιαφερει καν, αν θα καταδικαστουμε σε τελικη φαση (ο Ολυμπιακος δηλαδη), αλλωστε με τα στοιχεια που εχουν, τυπου Φυσσα-Γεωργεα, ειναι εντελως γελοιο να συζηταμε για πιθανες καταδικες.

Αυτο που θελουν ξεκαθαρα ειναι μια απλη πειθαρχικη διωξη της ομαδας, με σκοπο να πατησουν εκει πανω και να κανουν καταγγελια στην Ουεφα μπας και δεν παιξουμε στην ευρωπη, τιποτα αλλο. Ολα τ αλλα ειναι της πλακας.

Να δειτε που το επομενο βημα στην λασπη θα ειναι για τον αθλητικο δικαστη ο οποιος (τι συμπτωση) με τα "ενας ανωνυμος παικτης του Ολυμπιακου μου ειπε "καταλαβα" (για πες μας ρε Νικολακη, ποιος παικτης ειναι αυτος) του γεωργεα εναντι 10 ενορκων καταθεσεων που λενε οτι κανεις δεν ειπε κατι, προφανως δεν διωκει κανεναν Ολυμπιακο.

και φυσικα το μοναδικο αρθρο του Κοντονη που εμεινε σε ισχυ παρα την απαγορευση της ουεφα ειναι να οριζει ΑΥΤΟΣ τους αθλητικους δικαστες.

Ενωστε μονοι σας το παζλ, δε χρειαζομαι εγω παραπανω.

Δεν εχω κατι αλλο να πω, μονο να επαναλαβω την θεση μου σαν οπαδος του Ολυμπιακου. Οταν τελειωσει το πανηγυρι της λασπης, πρεπει να πηγαινουν για διαφορετικες αγωγες και μηνυσεις στα δικαστηρια καθε 10 μερες ως το 2020. Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι μεγαλο φαουλ απ την ΠΑΕ. Εδω θιγεται ολος ο κοσμος του Ολυμπιακου οχι ενα και δυο προσωπα.

υ.γ. Τελικα δυστυχως το μεγαλυτερο λαθος σε 90 χρονια ιστοριας της ομαδας το εκανε ο Ανδριανοπουλος και μαλιστα σε υποθεση που τους πιασανε με τα λεφτα στα χερια (η στα λουλουδια). Δυστυχως. Τι να κανεις. Αλλες εποχες.

Εικόνα Red Dragon

Συμφωνω απολυτα αν και τα ¨στοιχεια¨ που υπαρχουν δεν στεκονται ουτε σε επιθεωρηση.

Για τον υφυπουργακο αυτο παλι εκανε την κουτοπονηρια του.Κλασικος ασχετος που δεν εχει ιδεα με τον αθλητισμο και το ποδοσφαιρο του ανεφερε η Uefa και η Fifa να αφαιρεσει το κομματι που αφορα την διαρκεια θητειας των δικαστων και δεν το εκανε.Βεβαια τους δικαστες αυτους και παλι θα τους οριζει η Επο αλλα δεν μπορει να εχει λογο στην διαρκεια θητειας τους.
Επισης η Uefa για να παρεμβει πρεπει να υπαρξει τιμωρια απο την αθλητικη δικαιοσυνη.Αυτη εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο.

Οπως εγραψα ξανα αποκλειεται τις καταθεσεις του Γεωργεα να μην τις ειχαν στον μπο@υρδελοσταθμο τους εδω και καιρο.Βγηκε ο Ποα δευτερος προχτες και ξαφνικα εσκασε η ¨ειδηση¨ 2 μερες πριν την επικυρωση της βαθμολογιας και το κυριοτερο μιας και γνωριζουν οτι δεν μπορουν να σταθουν ολα αυτα πουθενα με σκοπο την δημιουργια εντυπωσεων.
Δεν θα πιστεψει κανεις οτι δεν γνωριζαν για τις καταθεσεις των 9 προσωπων απο μεριας Βεροιας που ισως στην πορεια να γινουν και περισσοτεροι.
Αντι ο ανακριτης αυτος να κοιταξει να μελετησει την περιπτωση του ψευδομαρτυρα Φυσσα που τον διεψευσαν ολα τα εμπλεκομενα ατομα και την περιπτωση Γεωργεα ετρεξε να στοιχειοθετησει κατηγορια εναντιον της ομαδας μας.Για αυτη την υποθεση μιλαμε.
Δεν αποκλειω στην πορεια να μας κοτσαρουν τιποτα ακομα περιεργες ¨καταθεσεις¨ αγνωστων κλπ για να συνεχιστει ολο αυτο το παραμυθακι που ξεκινησε στην περιπτωση Γεωργεα απο τον λαθρεμπορα.Βεβαια σκεφτομαι οτι αν υπηρχε κατι τετοιο στα χερια τους λιγες μερες πριν την επικυρωση της βαθμολογιας θα το γνωριζαμε.Το σιγουρο ειναι οτι θα ψαχτουν να στησουν καποια βρωμια για να εμπλεξουν την ομαδα και ελπιζω οπως αναφερεις και εσυ οταν τελειωσει το παραμυθι αυτο να τους ξεσκισουν στις αγωγες μεχρι να ματωσουν και να πατωσουν.

Εικόνα Brainstorm

μολις διαβασα την καταθεση του μελισσανιδη.
δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα.

η καταθεση του ειναι ενα συνολο απ το "τι πιστευω οτι γινεται"

μηδεν στοιχεια, μηδεν αποδειξεις.... δεν ειμαστε καλα.

Εικόνα Red Dragon

Και βαση της καταθεσης αυτης με αυτα τα τρομερα αδιασειστα στοιχεια στοιχειοθετηθηκε κατηγορια(δεν χρειαζεται να δουμε την καταθεση του αλλου λαθρεμπορα γιατι θα ειναι αντιγραφη των οσων λεει ο καταδικασμενος σε συκοφαντικη δυσφημιση Σαγονιας).

Για να καταλαβει καποιος ποσο κατευθυνόμενη είναι η ολη ιστορία.
Ο Μελισσανιδης κατεθεσε στις 10 Μαρτιου.Επελεξε 3 μαρτυρες.Ο Καλαιτζιδης κατεθεσε στις 23 του μηνα και ο Γεωργεας την επομενη.Οι υπολοιποι οπως και ο Καφες κατεθεσαν αργοτερα δηλ στις 11 Μαιου.Το πορισμα εκδοθηκε πριν τις καταθεσεις των πολλων πριν ακομα καταθεσει ο ενας απο τους τρεις που κατανομασε ο ανακριτης.Οταν ενας μαρτυρας καταθετει κατι και ονοματιζει 3 ατομα πως γινεται ο ανακριτης να καλει μονο τους 2 και οχι τον τριτο που καταγγελεται οτι ηταν παρον στο περιστατικο ,βγαζει ενα πορισμα βαση του οποιου εισηγειται διωξη και μετα καλει τον τριτο δηλ τον Καφε.Πως γκενεν αυτο?

Ειναι να φρικαρει κανεις ή οχι?Ποιος να βγαλει απο το μυαλο μας οτι αυτος ο ανακριτης δεν ειναι μερος ολου αυτου που εχει στηθει μετα και τον επιορκο Κορεα?

Εδω διαβασαμε οτι θα πανε αυτοι που εχουν καταδικαστει,που χρωστανε χρηματα στην Uefa και θα απευθυνθουν σε αυτη και θα ζητησουν να παρεμβει.Και τι θα της πουν ρε νουμερα?Ελατε να απολαυσετε το σοου που εχουμε στησει που 2 υπαλληλακια στειλαμε(Φυσσας,Γεωργεας) και ξεμπροστιαστηκαν και οι 2 ψευδομαρτυρες?Αυτα θα πειτε?Διαβαζουμε απο το αρδακι τον Βεργη οτι κατι τετοιο εγινε και με την Μεταλιστ και την Φενερ.Να χτυπας το κεφαλι σου με ολες αυτες τις μ@λακιες που συνεχιζουν να αναπαραγουν.Να συγκρινουν ολο αυτο το ξεφτιλικι που βλεπουμε και να το τσουβαλιαζουν με τις υποθεσεις των Φενερ και Μεταλιστ οπου τους πιασανε στα πρασα,υπηρξαν συγκεκριμενες κατηγοριες,αποδεικτικα στοιχεια(βιντεο κλπ) και φυσικα πρωτα τιμωρηθηκαν απο την αθλητικη δικαιοσυνη.

Δεν ξερω τι αλλο απομενει να δουμε σε αυτη την υποθεση.Εχει εξοργιστει ο κοσμος.

Εικόνα savvas gridlock

Καλα, για να τα λεμε και ολα φιλε, ο Ανδριανοπουλος ως παραγοντας ηταν ενα λαθος απο μονος του. Μακαρι να ειχε σωσει το βαζελο μονο. Εδω εδιωξε το Γουλανδρη.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ρε παιδιά πόσο γαμησι θέλουν τα κωλοτρυπιδια τους???

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....
ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτο θα γινει φιλε, οπως και να'χει.

Εικόνα vagio

Μαγκες, σιγα σιγα φτανει η ωρα που ολοι περιμεναμε..
Η πιο μεγαλη ωρα βεβαιως, ειναι εκεινη που θα πατησουν μερικοι το ποδαρι τους στο καραισκακη. Αν εχουν αρχιδια βεβαια.

Εικόνα anderson

Ωχ... άρχισε να βρέχει καβλιά, Γεωργέα... και είσαι και ξεβράκωτος...

Εικόνα Romain

Να φάνε αγωγές να μάθουν και οι υπόλοιποι ψευτομάρτηρες.

Εικόνα ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΑΛΔΑΙΟΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ 10ΕΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'...ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ -ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...-ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ'ΣΟΥ ΠΑ ΜΟΥ ΠΕΣ' ,ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΘΕΝ'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'[ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ],ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΠ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΣΑΓΩΝΙΑΣ,Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ[ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ...],ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΜΙΖΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ.